Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA >

KMPlayer 4.2.2.1 - ingyenes multimédialejátszó

KMPlayer 4.2.2.1 - ingyenes multimédialejátszó ingyenes letöltése A KMPlayer ingyenes multimédialejátszó 4.2.2.1-es kiadása. Ezzel az egyszerű programmal több multimédiás fájlt is le tudunk játszani könnyedén a számítógépünkön, jó minőségben.

A KMPlayer segítségével többek között lehetséges feliratok betöltése a videó fájlok mellé, tudunk lejátszani CD vagy DVD tartalmat is és még további más szórakoztató funkcióval is rendelkezik a program. A multimédia lejátszóval többek között elérhető

mkv lejátszása

, valamint még AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, MPEG1/2, VOB, WMV, MP3, AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN és még más formátumok támogatása!

A KMPlayer videólejátszó program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken nyújt szórakozást!

Telepítéskor a KMPlayer először a bepipálható elemeknél felajánlja egy partner program telepítését (a pipa kivehető, nincs rá szükség), majd a végén felkínálja a felhasználóknak a McAfee vírusirtót, aminél szintén nyomható elutasítás (Decline).

File:
KMPlayer_4.2.2.1.exe
Méret:
37.7 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.09.11
Letöltve:
1389x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS Letöltés


Hozzászólások