Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK >

Google Chrome 60 - Chrome böngésző

Google Chrome 60 - Chrome böngésző ingyenes letöltése ​A Google Chrome böngésző 60-as verziójának 32 és 64-bites letöltése. A Google sok oldalú böngészője a Chrome, több milliós felhasználó táborral rendelkezik és sok hasznos funkcióval is.

A

Google Chrome böngésző

a Google saját fejlesztésű böngészője, mellyel nem csak az asztali gépek, hanem a telefonok, tabletek és más platformok piacát is uralja. Számos funkció közül érdemes kiemelni az eszközök közötti szinkronizálás lehetőségét, mellyel akárhol folytathatjuk a böngészést ott, ahol abbahagytuk. A böngésző ezen verziója a legtöbb újdonságot és javítást a motorháztető alatt hozza, mellyel jobb teljesítményt kapunk, gyorsabb böngészést és kevésbé terhelt operációs rendszert. A böngésző képes szinkronizálni a naptári bejegyzéseket, könyvjelzőket, jelszavakat, különböző internetes űrlapon kitöltését és más egyéb személyes adatokat is.

A Google

Chrome letöltés

, a Chrome böngésző 60. legfrissebb letöltése kompatibilis Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel 32 -és 64-bites architektúrán is.

File:
Chrome60StandaloneSetup.exe
Méret:
44.4 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.08.20
Letöltve:
989x
Osztályzat:
3.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS Letöltés


Hozzászólások