Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > GRAFIKA

Ronyasoft Poster Printer 3.02.16 - poszter nyomtatás

A Ronyasoft cég nagyszerű ingyenes poszter nyomtató szoftverének letöltése, mely segít a felhasználónak egyszerűen plakátokat szerkeszteni és nyomtatni otthonában mindenféle különleges eszköz nélkül. Grafikai szoftver létére kis gépigényének köszönhetően szinte minden számítógépen könnyedén elfut napjainkban.

A Ronyasoft Poster Printer az

ingyenes plakát nyomtatás

területét választotta szakterületévé és a fejlesztők minden erejükkel azon voltak, hogy a felhasználók számára egy minél érthetőbb poszternyomtatás területén profi programot tudjanak biztosítani, ami nem mellesleg teret biztosít kreativitásuknak is. Sokan Photoshopot használnak ilyen feladatok teljesítéséhez, ám ezzel a

poszternyomtatás programmal

teljesen kiváltható az Adobe megoldása.
A poszter készítés programmal csak egy képet kell kiválasztanunk, megadni a paramétereket, kiválasztani a nyomtatót és már indulhat is a poszternyomtatás! Ráadásul a nagy poszterekhez nem kell megvennünk a nagyméretű lapokat, elég ha A4 vagy levél méretű lapra nyomtatjuk a kép apróbb darabjait, majd később pedig összeillesztjük őket egyszerűen.

A Poster Printer program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket is támogat 32 -és 64-biten egyaránt.

File:
ronyasoft-poster-printer.zip
Méret:
5.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.07.11
Letöltve:
243x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
11,3 perc
56k modem
6,7 perc
ISDN 64k
5,9 perc
ISDN 128k
3,0 perc
ADSL 384k
59,2 másodperc
ADSL 512k
44,4 másodperc
ADSL 1024k
22,2 másodperc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 5.00

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások