Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA >

Aiseesoft Screen Recorder - professzionális videórögzítő sok extrával

Az Aiseesoft Video Recorder egy hasznos PC-s program, mellyel könnyedén és egyszerűen tudunk videó felvételt rögzíteni számítógépünk képernyőjéről.

A

Aiseesoft Video Recorder videorögzítő

sok-sok extra funkcióval rendelkezik, így lényegesen jobb minőségű felvételeket készíthetünk és profibb hatást kelthet minden felvételünk. A videorögzítővel könnyedén adhatunk a videóhoz feliratot és hangsávot is tudunk a videó alá vágni, melyet a program ezen felül képes mikrofonról is rögzíteni, ha esetleg valamilyen segítő videót szeretnénk készíteni. A kurzor kiemelése funkció is sok esetben segítségünkre válhat.

A

videó rögzítő program

egyszerű, ám professzionális, működtetése roppant könnyű! A video felvétel előtt le kell töltenünk a video rögzítő program telepítőjét és telepíteni kell. Ezek után be kell állítanunk a felvenni kívánt képernyő területet és a hangforrásokat (mikrofon vagy hangszóró, esetleg mindkettő). A videó felvétel végeztével a "Stop" gomb megnyomásával tudjuk megállítani a felvételt és elmenteni a videót.

A jobb és teljes körűbb működés érdekében érdemesebb megvenni a teljes verziót, amely most csak 33,03 euróért a mienk lehet a fejlesztő weboldaláról!

File:
Setup_es_Aiseesoft_Screen_Recorder.exe
Méret:
29.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.09.28
Letöltve:
303x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
60,0 perc
56k modem
35,6 perc
ISDN 64k
31,5 perc
ISDN 128k
15,7 perc
ADSL 384k
5,2 perc
ADSL 512k
3,9 perc
ADSL 1024k
2,0 perc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 5.00

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások