Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > EGYÉB Multimédia

Origin - EA digitális játékbolt

Az Origin az EA Games digitális játékboltja.
A bolt működése hasonló, mint a Steamé, regisztráció után digitális tartalmakat vásárolhatnak a felhasználók.
Fontos különbség a mindenféle játékokkal teli Steamhez képest, hogy mivel az EA Games tulajdona, ezért az Origin csak EA játékok megvásárlására használható - ugyanakkor ezek a játékok a jóval nagyobb Steamen nem kaphatóak, így az Origin létének is van értelme.

Ingyenes Origin játékok, akciók


Az Origin felhasználók gyakran találkozhatnak a megújuló "On the House" akcióval, mely során ingyen juthatnak játékokhoz.
Jelenleg a 2000-es Nox ingyenes, de korábban a Battlefield 4 kiegészítőket adta ingyen az EA, és előfordult már a Need for Speed Most Wanted, Plants and Zombies és még néhány régi klasszikus is az akcióban.

Kipróbálhatod az Origin Acces-t


Aki 10 - 15 000 forintot nem szeret játékokra kiadni, de kisebb összeget havonta fizetne, hogy viszonylag új játékokkal jogtisztán játszasson, az Origin Access-t is kipróbálhatja.

A Vault játék közösségnek is tagja lehetsz


Havi 4 euróért hozzáférést kapnak a felhasználók a Vault-hoz, melynek játékait ingyen használhatják, míg előfizetésük tart.
A Vault-ban olyan játékok találhatóak jelenleg, mint a Fifa 16, Crysis sorozat, Battlefield Hardline és BF 4, Dragon Age Inquisition, Need for Speed (2015),

Az Origin kisebb közösségi funckiókkal is operál, így játékok után pontok (3 éve vezették be őket, de egyelőre semmi értelmük) és achievementek gyűjthetőek, a felhasználók vehetnek fel barátokat a listájukra és meghívhatják egymást játékokba.

File:
OriginThinSetup.exe
Méret:
50.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2016.10.06
Letöltve:
494x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
101,7 perc
56k modem
60,4 perc
ISDN 64k
53,4 perc
ISDN 128k
26,7 perc
ADSL 384k
8,9 perc
ADSL 512k
6,7 perc
ADSL 1024k
3,3 perc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 5.00

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások