Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

AshampooŸ WinOptimizer 9

…tisztítsa rendszerét és teremtsen helyet!
Szabadítsa meg rendszerét a szükségtelen ballasztoktól és rendszerfékektől. A teljes rendszer elemzését elintézi Ön számára az Ashampoo WinOptimizer 9. Annak ellenére, hogy zseniális módon észleli a felesleges adatokat, a program nagyon egyszerű és kezelése intuitív. Végül nyugodtan megnézheti az eredményeket. Az Ashampoo WinOptimizer 9-cel Ön mindig biztonságban érezheti magát, mert a törölt adatok a biztonsági mentésmechanizmus révén visszaállíthatók.


…érjen el állandó teljesítményt!
Az állandóan gyors rendszerteljesítmény biztosítása céljából a defragmentálás-, egészségmegállapító-, hibavizsgáló-, vagy terheléselemző modulok állnak rendelkezésre. Ugyanúgy, mint az adatok a merevlemezen, a WindowsŸ központi adatbázisában is töredezettek lesznek az adatok bizonyos idő után. Itt a rendcsinálás érdekében tárhely-takarékosság mellett gyorsabb hozzáférés-időket biztosít és így lehetővé teszi összességében a gyorsabb munkát. Az új Registry Defrag modullal történő elemzés feltárja a gyenge pontokat és lehetővé teszi, ezek optimalizálását egyetlen kattintással.


…rendszere sebességnövekedést ér el!
Ismeri ezt? A számítógép teljes felállása néha olyan sokáig tart, hogy az ember ez idő alatt kávét főzhetne magának. Ennek nem kell így lennie!
Az Ashampoo WinOptimizer 9-cel terhes parancsok nélkül egyénileg beszabályozhatja a WindowsŸ autóstartot és ezzel a rendszerindítást is. A modul felderít minden automatikusan induló programot és átadja Önnek a döntést, hogy ezek valóban automatikusan induljanak-e, vagy nem. Szerkesztheti a megtalált bejegyzések listáját, és engedélyezheti, vagy letilthatja a programokat – így kapcsolhatja a programokat „be” és ismét „ki”, ha már nem szükségesek.


…tegye egyénivé a WindowsŸ-t!
Pontosan úgy, ahogy lakóterét saját életkörülményeihez igazítja, ugyanúgy beszabályozhatja WindowsŸ-rendszerét saját igényeihez. Az Ashampoo WinOptimizer 9-cel a részletekig egyénivé teheti rendszerét. Hozzáférése lesz a rejtett rendszerbeállításokhoz annak érdekében, hogy átfogó igazításokat végezhessen a rendszeren és a telepített alkalmazásokon. Azért, hogy összeomlásokkor ne kelljen időt fordítani az ikonrendezésre az asztalon, az Icon Saver lehetővé teszi az ikonok elmentését és igény esetén helyreállításukat.
…Ön mindig jó tanácsokat kap!
Ha Önnek a több mint húsz modul összesen több száz funkcióval és opcióval az első pillantásra kissé áttekinthetetlennek tűnik, akkor kérjen tőlünk tanácsot. A finomhangolás-tanácsadó az elakadás helyén azonnal segít Önnek. Válaszoljon néhány másodpercen belül néhány speciális kérdésre a Windows Ÿ rendszer igényeinek megfelelően, és a finomhangolás-tanácsadó automatikusan kiválasztja az optimális beállításokat.


…ismerje meg jobban PC-jét!
Miközben Ön többet megtud saját PC-jéről, időben azonosíthatja és megszüntetheti a gyenge pontokat és a lehetséges hibákat. Összesen öt modullal átvilágíthatja teljes rendszerét úgy, hogy minden fontos információ az operációsrendszerre, hardverre és szoftverre, RAM-ra, merevlemezekre és azok tulajdonságaira és használhatóságára vonatkozó S.M.A.R.T.-attribútumokkal rendelkezni fog.


…mentse adatait!
Törölt már valamikor véletlenül adatokat? Ez többnyire bosszantó. Az Ashampoo WinOptimizer 9-cel megmentheti törölt adatait. Az Undeleter-modul felderíti a törölt mappákat és fájlokat és helyreállítja ezeket. Ha az adatokat visszavonhatatlanul törölni akarja, ez is egészen egyszerű. Ezt teljes biztonsággal megteheti a File Wiper-rel, nehogy adatai rossz kezekbe kerüljenek.


…optimalizálja rendszerét egyetlen kattintással!
Ha gyorsabb eredményt akar, vagy Ön tapasztalatlan felhasználó, az „Egy-kattintás-optimalizáló” biztos és kényelmes megoldás a rendszer karbantartására. Az Egy-kattintás-optimalizáló teljesen automatikusan az előre megadott beállításokkal indítja a Driver Cleaner, Registry Optimizer és Internet Cleaner modulokat. Így éri el a legjobb tisztítási teljesítményt a legkisebb ráfordítással és mindezt rendszere garantált biztonsága mellett.


…védje magánszféráját!
Vessen véget az alkalmazások „hazatelefonálásának”! Hiszen gyakran közöl rendszere nem kívánt információkat, melyek kockázatot jelenthetnek magánszférájára nézve. Az Ashampoo WinOptimizer 9 AntiSpy moduljával csak néhány kattintásnyira van magánszférája jobb védelmétől. Mappák és fájlok is védhetők harmadik személy hozzáférésétől. A File Encrypter & Decrypter-rel mindent kódolhat, amit a nem engedélyezett hozzáféréstől védeni akar.…a rendszerkarbantartás egyszerű, gyors és intuitív!


File:
ashampoo_winoptimizer_9_e9.04.31_sm.exe
Méret:
25.2 MB
Licensz:
Feltöltve:
2013.03.03
Letöltve:
8004x
Osztályzat:
4.06
Weblap:
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
51,3 perc
56k modem
30,4 perc
ISDN 64k
26,9 perc
ISDN 128k
13,5 perc
ADSL 384k
4,5 perc
ADSL 512k
3,4 perc
ADSL 1024k
1,7 perc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 4.06

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások