Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZERKESZTŐK

Iktató - Archiváló - Dokumentum kezelő Program V1.0.0.0

A program egyszerűen kezelhető, hatékony és megbízható segítségül kíván szolgálni a titkársági feladatok, dokumentumkezelési, ügykezelési és irattározási feladatok ellátásához. Nagy tudásával, sokrétű funkcionalitásával rendkívül hasznos eszköze lehet minden ilyen irányú tevékenységet végző munkatársnak.
A program úgy lett elkészítve, hogy az iktatásokkal és a hozzájuk kapcsolódó dokumentumokkal kapcsolatos minden információt egy helyen átfogóan tartson nyilván. A program legfőbb funkciója a főszám – alszámos iktatás (előirat alkalmazásának a lehetőségével), ezzel kapcsolatosan tárolhatók a dokumentumok, kapcsolódó fájlok és e-mail üzenetek adatai is. Lehetőség van az iktatásokhoz külső fájlok társítására, valamint egy a program saját adattáblájában való fájltárolásra. Tárolhatók a partnerek és ügyintézőik adatai is (önálló nyilvántartásként), beépített címtár funkció szolgál az egyéb címadatok nyilvántartására. Karbantartható törzsadatként szerepelnek a települések, országok és névnap adatok is. A dokumentumok (iktatások) selejtezési információi is tárolhatók, a selejtezés történhet automatikusan és egyedileg is. Lehetőséget biztosít a program papír alapú dokumentumok archiválására (szkennelésre), számítógépes formátumra alakításukra (Pdf, Jpg, Bmp, Tiff). Elektronikus határidő napló is be lett építve a programba, ezáltal a teendők és figyelmeztetést igénylő iktatások sem kerülhetnek feledésre. Az adatok jól és egyszerűen kereshetők, szűrhetők, listázhatók és nyomtathatók, megváltoztatható a megjelenítéseknél a rendezettségük. A könnyű és gyors adatrögzítést törzsadat állományok segítik, melyek egyben önálló nyilvántartást is képeznek (pl. partner, ügyintéző). Lehetőség van az iktató könyvek, iktatások és adatállományok adatairól különböző statisztikák készítésére (pl. megoszlás). A tárolt adatok exportálhatók szöveges (TXT) vagy táblázatkezelő (CSV) állományokba, ezzel lehetővé téve a legfontosabb adatok más, külső alkalmazásokban történő további felhasználását. Az adatállományokról nagyon egyszerűen biztonsági mentés készíthető (egy ZIP tömörítvény állományba), melyet akár jelszóval is lehet védeni. A mentett adatok szintén nagyon egyszerűen visszaállíthatók. Az elvégzett mentési műveletekről napló készül, ez megjeleníthető.
A program kezelése egyszerű, nem igényel számítástechnikai szakképzettséget. Minden elemhez segítő címke van társítva és az állapotsorban is az elemre vonatkozó információk jelennek meg.
A menüsor alatt ikonos gombok formájában elérhetők a leggyakrabban használt eljárások, így azok egy egérkattintással meghívhatók.

File:
setupIktat.exe
Méret:
13.3 MB
Licensz:
Feltöltve:
2008.12.31
Letöltve:
2099x
Osztályzat:
1.96
Weblap:
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
27,1 perc
56k modem
16,1 perc
ISDN 64k
14,2 perc
ISDN 128k
7,1 perc
ADSL 384k
2,4 perc
ADSL 512k
1,8 perc
ADSL 1024k
53,4 másodperc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 1.96

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások