Programkereső


A kereső összes 700 találatából a "hang" kifejezésre,
ezen az oldalon 41-50-ig látja a találatokat.

Az IndieVolume különválasztja a Windows alkalmazásaihoz a hangerőszabályzást, így különböző alkalmazások különböző hangerőbeállításokat kaphatnak. Ha a GPS beszél az alkalmazások elnémulhatnak, a túl halk hangokat felerósítheti, több szobába kiterjesztheti otthon hangjainkat és még sok egyéb funkcióval bír. Az alkalmazások egymástól független hangerőszintet kaphatnak és azonnal el is némíthatók.
Ingyenes hangdigitalizáló mp3-támogtással.

Egyszerű kezelés és mp3-támogatás jellemzi az ingyenes hangdigitalizálót, mely a hangkártyák bemenetét használja hangforrásként. További lehetőségek: bitráta és minőség beállítása.
Vezérelje a hangerőt vagy némítsa el az összes hangot gyorsbillentyűkkel a Sound Volume-7 segítségével. Ez egy nagyon gyors és kényelmes útja hangerővezérlési műveletnek, kifejezetten olyan billentyűzetekhez, amelyeken nincs hangerőszabályzás billentyű.
Használata egyszerű:
Control és Shift és "+" (plusz) : Hangerő növelése.
Control és Shift és "-" (mínusz) : Hangerő csökkentése.
Control és Shift és "*" (csillag) : Hangerő némítása.
A darts játékhangulatára és az élethűségre helyezi a hangsúlyt a PDC World Championship Darts 2008. A kiváló fizikai modellezés mellett eredeti profi szereplőkkel versenyezhetünk a játékban, de a remek hanghatások is a monitorra varázsolják a sport egyedi hangulatát. A kezelés egér segítségével történik, a dobások irányát és az erőségét finom kézmozdulatokkal határozzuk meg. A demóváltozatban két profi szereplővel játszhatunk.
A Free Audio Converter segítségével hangfájlokat konvertálhatnak a felhasználók, nem csak gyorsan, de egyszerűen és persze ingyenesen. A program 15 hangfájl formátum mellett 10 videó formátumot is támogat (ezekből csak hangfájlokat lehet csinálni).

Bemeneti hang fájltípusok: MP3, FLAC, M4A, WMA, AIFF, AAC, WAV, WavPack, Monkey's Audio (APE), MusePack, OPUS, OGG, AC3, AMR, MP2, AU
Bemeneti videó fájltípusok: AVI, MP4, MPEG, MPG, MOV, MKV, FLV, WMV, 3GP, VOB, SWF
Kimeneti típusok: MP3, FLAC, M4A, WMA, AIFF, AAC, WAV, WavPack, OGG, AC3, AMR, MP2, AU
A Wave Editor-ral betölthetőek és menthetőek 'hanghullám' fájlok. Lejátszhatja, felvehet és törölhet a 'hanghullám' fájlokból részeket. Mutatja a hangfájlt grafikusan, lejátszhatja akár csak az adott részét a hangfájlnak, ki- és benagyíthat a fájlban, változtathatja a grafikai megjelenítés színét, rákeverhet a részekre, szerkesztheti a hullámokat, törölhet belőle.
A Free Audio Editor egy teljes értékű professzionális hangszerkesztő, amely lehetővé teszi a hangfelvételt, a szerkesztést, a speciális effektusokat, konvertálásokat, az audio CD grabbert, a CD-írást, valamint számtalan speciális eszközt is tartalmaz. Támogatja az mp, wma, wav, gsm, real audio, flac és az ogg vorbis adatokat. Jellemzője a könnyű kezelés, a tucatnyi effektus és hangszerkesztőeszköz.

Jellemzők: Zenei CD-k készítése, CD lejátszó, támogatja az iPod, PSP és egyéb zenelejátszókat, YouTube-t, csengőhangok készítése, zenék normalizálása, audio mastering mód, zajcsökkentés, régi kazettás szalagok feltelek szerkesztése
A Free Audio Editor 2011 egy teljes értékű professzionális hangszerkesztő, amely lehetővé teszi a hangfelvételt, a szerkesztést, a speciális effektusokat, konvertálásokat, az audio CD grabbert, a CD-írást, valamint számtalan speciális eszközt is tartalmaz. Támogatja az mp, wma, wav, gsm, real audio, flac és az ogg vorbis adatokat. Jellemzője a könnyű kezelés, a tucatnyi effektus és hangszerkesztőeszköz.

Free Audio Editor

jellemzők: Zenei CD-k készítése, CD lejátszó, támogatja az iPod, PSP és egyéb zenelejátszókat, YouTube-t, csengőhangok készítése, zenék normalizálása, audio mastering mód, zajcsökkentés, régi kazettás szalagok feltelek szerkesztése.
Az Audio Sliders sokkal tágabb lehetőséget biztosít, mint a Windowsban található hangerőszabályzó. Mert a program menüiből pillanatok alatt beállíthatjuk az összes hangra és a hangkártyára vonatkozó adatokat (hangerő, balance, speciális effektusok stb.). Az Auto Sliders újabb változatában egy rendszererőforrás- (memória, cache, swap stb) mérőt is találhatunk. A program magyar menükre is beállítható.
Az AVS Audio Tools egy kibővített audiószerkesztő eszköz, mely jelentősen segít az elkészült hangfelvételek minőségének javításában!

Az AVS Audio Editor hasznos termék mind profiknak, mind amatőröknek, egyszerűen használható professzionális kimenettel.

Hangsávok keverése Az AVS Audio Tools számos effektusával és szűrőjével segít, hogy a hangsávok tiszták, jól érthetőek és élvezhetőek legyenek.


Az AVS Audio Tools szoftver támogatja a DirectX filtereket is! A Timeline eszköz segítségével a hangsávokat egyszerűen keverheti a lehető legnagyobb pontossággal és precizitással.

Beépített Data Analysis opció! A kibővített vizuális adat-analizáló opció nagy segítséget nyújt a nemkívánt zajok csökkentésénél! Széleskörű audió fájlformátum-támogatás: - WAV, PCM, MP3, WMA, OGG és egyéb formátumok támogatása. Audio CD Ripping.

Az AVS Audio Tools lehetőséget biztosít audió CD-k merevlemezen való rögzítésére további szerkesztés céljából. A szoftver egyike a leggyorsabb Audio Grabber-eknek. A ZAJCSÖKKENTŐ FILTER lehetővé teszi, hogy Ön ne csak meglévő hanganyagait rendezze megfelelő sorrendbe, de élvezhetőbbé tegye azokat a zajcsökkentő filterrel!

Nem szükséges profinak lennie, hogy professzionális eszközöket használhasson:
AVS Music Mix - Mix Audio AVS Audio
CD Grabber - Készítsen egyedi Audio Mix-et, a legteljesebb pontossággal és precizitással. Alkalmazhat áttűnéseket, effekteket és egyb filtereket. RIP-pelhet Audio CD-ket, átemelheti a CDDB információkat, alkalmazhat és megváltoztathat információkat (info tags).
AVS Audio Converter - Audió konverzió,

AVS Audio Recorder - Audió felvevő. Készítsen különböző formátumokat audió felvételeiből: a legfontosabb formátumok a szoftverben támogatásra kerültek: WAV, PCM, MP3, WMA, OGG és mások. Bárhonnan importálhat, felvehet zenei felvételeket vagy keverhet különböző munkákat.

Első Előző Következő Utolsó