Programkereső


A kereső összes 700 találatából a "hang" kifejezésre,
ezen az oldalon 41-50-ig látja a találatokat.

A nagy, fizetős programok képességeivel vetekedik ez az ingyenes audio-videó szerkesztő- és keverőprogram.
Zeneszerkesztéshez és keveréshez léteznek professzionális alkalmazások, valamint hobbistáknak szánt olcsóbb szoftverek is. Ahhoz azonban, hogy megismerkedjünk az ilyen jellegű programokkal, nem kell pénzt kiadnunk, elég, ha kipróbáljuk a furcsa nevű, ingyenes TrakAXPC-t.
A program hang- és videosávok keverésére egyaránt használható, és a zenét hangmintákból, a mozgóképet pedig klipekből állíthatjuk össze egyszerű, „vidd és dobd” módszerrel. Gyakorlatilag végtelen számú hang- és videosávot használhatunk, ezeknek csak a rendelkezésre álló memória mérete szab határt. Gépünket automatikusan végigkeresi a számára használható hang- és videominták után, de természetesen magunk is készíthetünk ilyeneket, akár mikrofon, akár egy webkamera segítségével. Csak zenéket, vagy zenével aláfestett videókat is létrehozhatunk. Emellett a program le tudja menteni egy CD zeneszámait, valamint hang- és képhatásokat is használhatunk. A telepítő felrak jó néhány hangmintát, továbbiakat a szerzők weboldaláról lehet vásárolni. A program Windows XP és Vista alatt is működik.
Az IndieVolume különválasztja a Windows alkalmazásaihoz a hangerőszabályzást, így különböző alkalmazások különböző hangerőbeállításokat kaphatnak. Ha a GPS beszél az alkalmazások elnémulhatnak, a túl halk hangokat felerósítheti, több szobába kiterjesztheti otthon hangjainkat és még sok egyéb funkcióval bír. Az alkalmazások egymástól független hangerőszintet kaphatnak és azonnal el is némíthatók.
Ingyenes hangdigitalizáló mp3-támogtással.

Egyszerű kezelés és mp3-támogatás jellemzi az ingyenes hangdigitalizálót, mely a hangkártyák bemenetét használja hangforrásként. További lehetőségek: bitráta és minőség beállítása.
Sokoldalú hangszerkesztő és -digitalizáló, mely a wav- és mp3-adatok szerkesztésére, illetve az ezeken elvégzett effektusok előállítására alkalmas. A legújabb Goldwave verzió újdonsága: MP3-opciók kibővítése, újabb hang effektusok, többféle grafikus megjelenítési variációk, külső hangfelvételek javítása, illetve felvételiszint és hangerő-szabályzó.
Vezérelje a hangerőt vagy némítsa el az összes hangot gyorsbillentyűkkel a Sound Volume-7 segítségével. Ez egy nagyon gyors és kényelmes útja hangerővezérlési műveletnek, kifejezetten olyan billentyűzetekhez, amelyeken nincs hangerőszabályzás billentyű.
Használata egyszerű:
Control és Shift és "+" (plusz) : Hangerő növelése.
Control és Shift és "-" (mínusz) : Hangerő csökkentése.
Control és Shift és "*" (csillag) : Hangerő némítása.
A darts játékhangulatára és az élethűségre helyezi a hangsúlyt a PDC World Championship Darts 2008. A kiváló fizikai modellezés mellett eredeti profi szereplőkkel versenyezhetünk a játékban, de a remek hanghatások is a monitorra varázsolják a sport egyedi hangulatát. A kezelés egér segítségével történik, a dobások irányát és az erőségét finom kézmozdulatokkal határozzuk meg. A demóváltozatban két profi szereplővel játszhatunk.
A Free Audio Converter segítségével hangfájlokat konvertálhatnak a felhasználók, nem csak gyorsan, de egyszerűen és persze ingyenesen. A program 15 hangfájl formátum mellett 10 videó formátumot is támogat (ezekből csak hangfájlokat lehet csinálni).

Bemeneti hang fájltípusok: MP3, FLAC, M4A, WMA, AIFF, AAC, WAV, WavPack, Monkey's Audio (APE), MusePack, OPUS, OGG, AC3, AMR, MP2, AU
Bemeneti videó fájltípusok: AVI, MP4, MPEG, MPG, MOV, MKV, FLV, WMV, 3GP, VOB, SWF
Kimeneti típusok: MP3, FLAC, M4A, WMA, AIFF, AAC, WAV, WavPack, OGG, AC3, AMR, MP2, AU
A Wave Editor-ral betölthetőek és menthetőek 'hanghullám' fájlok. Lejátszhatja, felvehet és törölhet a 'hanghullám' fájlokból részeket. Mutatja a hangfájlt grafikusan, lejátszhatja akár csak az adott részét a hangfájlnak, ki- és benagyíthat a fájlban, változtathatja a grafikai megjelenítés színét, rákeverhet a részekre, szerkesztheti a hullámokat, törölhet belőle.
A Free Audio Editor egy teljes értékű professzionális hangszerkesztő, amely lehetővé teszi a hangfelvételt, a szerkesztést, a speciális effektusokat, konvertálásokat, az audio CD grabbert, a CD-írást, valamint számtalan speciális eszközt is tartalmaz. Támogatja az mp, wma, wav, gsm, real audio, flac és az ogg vorbis adatokat. Jellemzője a könnyű kezelés, a tucatnyi effektus és hangszerkesztőeszköz.

Jellemzők: Zenei CD-k készítése, CD lejátszó, támogatja az iPod, PSP és egyéb zenelejátszókat, YouTube-t, csengőhangok készítése, zenék normalizálása, audio mastering mód, zajcsökkentés, régi kazettás szalagok feltelek szerkesztése
A Free Audio Editor 2011 egy teljes értékű professzionális hangszerkesztő, amely lehetővé teszi a hangfelvételt, a szerkesztést, a speciális effektusokat, konvertálásokat, az audio CD grabbert, a CD-írást, valamint számtalan speciális eszközt is tartalmaz. Támogatja az mp, wma, wav, gsm, real audio, flac és az ogg vorbis adatokat. Jellemzője a könnyű kezelés, a tucatnyi effektus és hangszerkesztőeszköz.

Free Audio Editor

jellemzők: Zenei CD-k készítése, CD lejátszó, támogatja az iPod, PSP és egyéb zenelejátszókat, YouTube-t, csengőhangok készítése, zenék normalizálása, audio mastering mód, zajcsökkentés, régi kazettás szalagok feltelek szerkesztése.

Első Előző Következő Utolsó