Programkereső


A kereső összes 26 találatából a "rajzprogram" kifejezésre,
ezen az oldalon 11-20-ig látja a találatokat.

A professzionális rajzprogram számtalan rajzeszközt, látványos effektusokat és egyéb grafikai kiegészítőket tartalmaz. A Photoshop új változata a kibővített képnéző mellett alkalmas webgrafikák és panorámaképek előállítására. Tartalmazza az ImageReady szoftvert, mellyel webes animációkat is készíthetünk. A program Demovátozat (30 nap).
Elsősorban SVG (Scalable Vector Graphics) vektorgrafikák készítésére ajánlható képszerkesztő legvonzóbb tulajdonsága az ingyenesség és a magyar menük. A nyílt forráskódú szoftver számtalan képformátum betöltésére alkalmas, készíthetünk görbített feliratokat, effektusokat alkazmazhatunk a képeken: eszközkészlete igen bőséges.
Kis mérete és az egyszerű kezelés ellenére számtalan rajzeszközt tartalmaz az ingyenes szoftverben. Maszk, undo, lapolvasók támogatása, képek átméretezése, retusálása, valamint számtalan effektus is elérhető a programban: 20 effektus, 40 textúra került beépítésre. Támogatott képformátumok: JPG, JPEG, GIF, BMP, WMF, EMF, DIB, ICO.

Az SVG (Scalable Vector Graphics) elsősorban vektorgrafikák készítésére ajánlható képszerkesztő legvonzóbb tulajdonsága az ingyenesség és a magyar menük. A nyílt forráskódú szoftver számtalan képformátum betöltésére alkalmas, készíthetünk görbített feliratokat, effektusokat alkazmazhatunk a képeken: eszközkészlete igen bőséges.
A különleges rajzprogrammal a fekete-fehér képeket színessé varázsolhatjuk. Alkalmas különféle színárnyalatok, tónusok létrehozására, lépmanipulációkra, valamint újraszínezésre. A sokoldalú Recolered rajzprogram, számtalan effektussal, illetve rajzeszközzel rendelkezik. Kis méret, gyors és egyszerű kezelés jellemzi, számtalan képformátumot támogat.
Háromdimenziós rajzprogram a Deep Paint 3D
Három- és kétdimenziós lehetőségeket egyesíti a különleges rajzprogram.
Remek képmanipulálás és közel 140 féle háromdimenziós program adatainak kezelése jellemzi a szoftvert.
Töltsd le, ajánld barátaidnak és mond el véleményed a hozzászólások alatt.
A Fresh Paint program már évek óta nagyszerű rajzoló program Windows operációs rendszerek világában. A Windows 10-re optimalizált rajzoló programmal rengeteg érdekes funkciót érhetünk el és készíthetünk professzionális ábrákat is akár.

A Fresh Paint

ingyenes rajzprogram

segítségével az ujjunkkal, egérrel és érintő tollal is készíthetünk ábrákat. Felhasználhatunk vízfestéket, tollat, ceruzát, olajfestéket és még több más eszközt rajzoláshoz. Könnyedén importálhatunk képeket vagy készíthetünk a kamerával. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően pedig mindenki könnyedén használhatja az ingyenes rajzprogramot Windows 10 rendszeren.

A Fresh Paint ingyenes rajzoló program ezen verziója kizárólag Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Mandala rajzprogramot ajánljuk a Mandala tervezőknek és mindenkinek , aki csak szeret kaleidoszkópszerű képeket készíteni. Ez egy Photoshop-szerű, réteg-alapú rajz program, amelynek célja kifejezetten a Mandala festés.
A kiváló rajzprogramban tucatnyi szűrőt, számtalan effektust és egyéb képmanipulációs eszközt találunk. A személyes használatra ingyenesen telepíthető PhotoFiltre lehetőségeit pluginnek segítségével bővíthetjük, támogatja a legfontosabb képformátumokat. Eszköztárában minden fontosabb rajzeszköz megtaláló, mérete csekély.
Ingyenes rajzprogram magyar menükkel.

Elsősorban SVG (Scalable Vector Graphics) vektorgrafikák készítésére ajánlható képszerkesztő legvonzóbb tulajdonsága az ingyenesség és a magyar menük. A szoftver számtalan képformátum betöltésére alkalmas, eszközkészlete bőséges, alkalmas a rétegek kezelésére.

Első Előző Következő Utolsó