Programkereső


A kereső összes 26 találatából a "rajzprogram" kifejezésre,
ezen az oldalon 11-20-ig látja a találatokat.

A professzionális rajzprogram számtalan rajzeszközt, látványos effektusokat és egyéb grafikai kiegészítőket tartalmaz. A Photoshop új változata a kibővített képnéző mellett alkalmas webgrafikák és panorámaképek előállítására. Tartalmazza az ImageReady szoftvert, mellyel webes animációkat is készíthetünk. A program Demovátozat (30 nap).
Elsősorban SVG (Scalable Vector Graphics) vektorgrafikák készítésére ajánlható képszerkesztő legvonzóbb tulajdonsága az ingyenesség és a magyar menük. A nyílt forráskódú szoftver számtalan képformátum betöltésére alkalmas, készíthetünk görbített feliratokat, effektusokat alkazmazhatunk a képeken: eszközkészlete igen bőséges.
Kis mérete és az egyszerű kezelés ellenére számtalan rajzeszközt tartalmaz az ingyenes szoftverben. Maszk, undo, lapolvasók támogatása, képek átméretezése, retusálása, valamint számtalan effektus is elérhető a programban: 20 effektus, 40 textúra került beépítésre. Támogatott képformátumok: JPG, JPEG, GIF, BMP, WMF, EMF, DIB, ICO.

Az SVG (Scalable Vector Graphics) elsősorban vektorgrafikák készítésére ajánlható képszerkesztő legvonzóbb tulajdonsága az ingyenesség és a magyar menük. A nyílt forráskódú szoftver számtalan képformátum betöltésére alkalmas, készíthetünk görbített feliratokat, effektusokat alkazmazhatunk a képeken: eszközkészlete igen bőséges.
A különleges rajzprogrammal a fekete-fehér képeket színessé varázsolhatjuk. Alkalmas különféle színárnyalatok, tónusok létrehozására, lépmanipulációkra, valamint újraszínezésre. A sokoldalú Recolered rajzprogram, számtalan effektussal, illetve rajzeszközzel rendelkezik. Kis méret, gyors és egyszerű kezelés jellemzi, számtalan képformátumot támogat.
Háromdimenziós rajzprogram a Deep Paint 3D
Három- és kétdimenziós lehetőségeket egyesíti a különleges rajzprogram.
Remek képmanipulálás és közel 140 féle háromdimenziós program adatainak kezelése jellemzi a szoftvert.
Töltsd le, ajánld barátaidnak és mond el véleményed a hozzászólások alatt.
Az InkScape ingyenes rajzoló program egy vektorgrafikus rajzoló, amivel könnyedén végezhetünk professzionális munkákat. A vektoros rajzoló program különböző, fizetős programok funkcióit hivatott pótolni, így a prémium minőséget élvezhetjük, teljesen ingyen!
Az InkScape rajzprogram 64-bites verziójának telepítése ajánlott 64-bites rendszereken az erőforrások megfelelő kihasználása érdekében.
Az

ingyenes vektorgrafikus rajzprogram

minden rajzolt elem körvonalát, kitöltését vagy más tulajdonságait is képes módosítani kifejezetten egyszerűen. Az ingyenes rajz program simán kezel különböző rétegeket és a maszkolási lehetőségek is nagyon jók. Emellett a rajzoló program nagyon jó árnyékolási lehetőségeket is kínál a felhasználók számára!

Az InkScape ingyenes vektorgrafikus rajzoló program Windows 7 és újabb akár Windows 10 verziókon is lehetővé teszi például a vektoros logók tervezését.
A Fresh Paint program már évek óta nagyszerű rajzoló program Windows operációs rendszerek világában. A Windows 10-re optimalizált rajzoló programmal rengeteg érdekes funkciót érhetünk el és készíthetünk professzionális ábrákat is akár.

A Fresh Paint

ingyenes rajzprogram

segítségével az ujjunkkal, egérrel és érintő tollal is készíthetünk ábrákat. Felhasználhatunk vízfestéket, tollat, ceruzát, olajfestéket és még több más eszközt rajzoláshoz. Könnyedén importálhatunk képeket vagy készíthetünk a kamerával. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően pedig mindenki könnyedén használhatja az ingyenes rajzprogramot Windows 10 rendszeren.

A Fresh Paint ingyenes rajzoló program ezen verziója kizárólag Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Mandala rajzprogramot ajánljuk a Mandala tervezőknek és mindenkinek , aki csak szeret kaleidoszkópszerű képeket készíteni. Ez egy Photoshop-szerű, réteg-alapú rajz program, amelynek célja kifejezetten a Mandala festés.
A kiváló rajzprogramban tucatnyi szűrőt, számtalan effektust és egyéb képmanipulációs eszközt találunk. A személyes használatra ingyenesen telepíthető PhotoFiltre lehetőségeit pluginnek segítségével bővíthetjük, támogatja a legfontosabb képformátumokat. Eszköztárában minden fontosabb rajzeszköz megtaláló, mérete csekély.

Első Előző Következő Utolsó