Programkereső


A kereső összes 8 találatából a "fájlkereső" kifejezésre,
ezen az oldalon 1-8-ig látja a találatokat.

A rendszerre feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le véglegesen a listából az ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, Temp fájlkereső és törlő.A rendszerre feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le véglegesen a listából az ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, Temp fájlkereső és törlő.
A népszerű FTP-kliensn újdonsága: beépített mp3- és fájlkereső, auto-dial, shell és makrolehetőségek, vágólap figyelése (pl. webböngészőkben), könyvtárak összehasonlítása (compare), Windows Explorer integrálás (menü>CuteFTP upload)
A népszerű FTP-kliensn újdonsága: beépített mp3- és fájlkereső, auto-dial, shell és makrolehetőségek, vágólap figyelése (pl. webböngészőkben), könyvtárak összehasonlítása (compare), Windows Explorer integrálás (menü>CuteFTP upload).
Népszerű FTP-kliens legújabb változata. Újdonságok: beépített mp3- és fájlkereső, auto-dial, shell és makrolehetőségek, vágólap figyelése (pl. webböngészőkben), könyvtárak összehasonlítása (compare), Windows Explorer integrálás stb.
Hagyományos, kétablakos fájlkezelő, melynek érdekessége: beépített tömörítő, sokoldalú adat- és fájlkereső, illetve néző, könyvtárak összehasonlítása, gyors FTP-kliens.

Hagyományos, kétablakos fájlkezelő, amelynek érdekessége a beépített tömörítő, sokoldalú adat- és fájlkereső, illetve néző, valamint a könyvtárak összehasonlítása és egy gyors FTP-kliens.
A feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le véglegesen a listából az ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, illetve a Temp fájlkereső és törlő.
A rendszerre feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le gyorsan és véglegesen a listából a ZSoft Uninstaller magyar nyelvű ingyenes szoftver segítségével. További lehetőségek: programok vizsgálata, analizálása, Temp fájlkereső és törlő. Free download software.