Programkereső


A kereső összes 4 találatából a "dcx" kifejezésre,
ezen az oldalon 1-4-ig látja a találatokat.

Ingyenes képnéző effektusokkal és képszerkesztéssel.

Sokoldalú orosz fejlesztésű képnéző, melyben a szolgáltatások az egér balgomb segítségével érhető el kényelmesen. A programban különféle szűrők és effektusok mellett alapszintű szerkesztési műveletek is elérhetőek, és ezeket a készítők weboldaláról letölthető extrákkal bővíthetjük ki. Támogatott formátumok: bmp, cur, dcx, dib, emf, fax, g3f, g3n, gif, icb, ico, j2c, j2k, jp2, jpc, jpe, jpeg, jpg, pbm, pcx, pgm, pix, png, ppm, pxm, rle, targa, tga, tif, tiff, vda, vst, crw, cr2, nef, raw, pef, raf, x3f, bay, orf, mrw, srf, wbmp, wmf.
Az ABBYY FineReader karakterfelismerő program különféle formátumú (MP, JPG, PNG, TIFF, DCX és PCX) dokumentumok kezelésére, beolvasására alkalmas. Felhasználható a lapolvasók által készített képek kezelésére és az azokon található szövegek felismerésére. A beolvasott szöveget, táblázatott akár Word, akár pedig táblázatkezelő programokba képes elmenteni. Támogatja a RTF, DOC, Word XML, PDF és HTML formátomokat. Beépített magyar nyelv felismerés, programleírás és menürendszer található a 15 alkalommal futtatható szoftverben.
Sokoldalú képnéző tucatnyi extraszolgáltatással. Alkalmas a képek átalakítására, átméretezésére, crop, forgatás, vörös szem eltávolítása, élesítés, színek stb., illetve a beépített szűrők segítségével torzításokat érhetünk el. Képbemutatók készítése, háttérképek kezelése, kép-url-megnyitása. Támogatott formátumok: BMP, CUR, DCX, DIB, EMF, FAX, G3F, G3N, GIF, ICB, ICO, J2C, J2K, JP2, JPC, JPE, JPEG, JPG, PBM, PCX, PGM, PIX, PNG, PPM, PXM, RLE, TARGA, TGA, TIF, TIFF, VDA, VST, CRW, CR2, NEF, RAW, PEF, RAF, X3F, BAY, ORF, MRW, SRF, WBMP, WMF. Magyarítás: Tom Evin. Ez a szoftver adware, spyware és vírusmentes
Képnéző és médialejátszó ötvözete, számos grafikai, hang- és videoformátumot támogat. Ha többféle médiafájl található egy mappában, akkor a tallózóban a megfelelő lapra átváltva csak az adott típushoz tartozó fájlokat listázza ki. A benne megtekintett fotókat betehetjük a munkaasztal tapétájaként, konvertálhatjuk a színmélységüket, variálhatunk a színek sorrendjén. Animációk vagy ikonok esetén kockánként tekinthetjük meg az alkotóképeket. Animáció-készítéshez nem csak a GIF, hanem az MNG, a TIF és a DCX típus is szóba jöhet. A képekből diavetítést rendezhetünk, a beállításokban szabályozhatjuk a képek késleltetését, áttűnések használatát engedélyezhetjük. Az összeállított prezentációt CD-re írhatjuk. A képek csoportos feldolgozására, átnevezésére és nyomtatására is kínál megoldást.