A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Szövegszerkesztő - Sublime Text 3 ingyenes letöltése A Sublime Text egy bárki számára ingyenes letöltéssel elérhető szövegszerkesztő program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program használatával egyszerűen jegyzetelhetsz, vagy akár még programokat is írhatsz.

Az

ingyenes kódszerkesztő

szoftver nagyban megkönnyíti a programozók munkáját, hiszen rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amellyel sokkal produktívak lehetnek. A kódszerkesztő kezelőfelületét teljes mértékben testre szabhatod, saját gyors gombokat írhatsz, vagy akár makrókat is beállíthatsz. A program lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 10 módosítást is tégy, így nem kell ugyanazt átírnod többször, elég csak egyszer. A szövegszerkesztő - kódszerkesztő szoftver gyorsasága sem utolsó, bármilyen módosítást végrehajthatsz akár azonnal, ráadásul nem kell hosszú perceket várni a betöltésére sem.

A Sublime Text elérhető Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerekre. v3.2.2
Vírusirtó - Avast Free Antivirus ingyenes letöltése Az Avast Free Antivirus egy bárki számára ingyen letölthető vírusirtó szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A vírusirtó program magyar nyelven is használható.

A program bizonyítottan megvéd a legújabb vírusoktól is, melyet az egyik legnagyobb cég vizsgált meg. Az

ingyenes antivírus

használatával szinte kizárt, hogy számítógéped megfertőződjön. Az antivírus program könnyen telepíthető és használható, ráadásul a számítógépedet sem lassítja. A szoftver automatikusan vizsgálja az otthoni Wi-Fi-t, és ha problémát észlel, azonnal megpróbálja kijavítani. Az úgynevezett 'Okos vizsgálat' funkció segítésével biztonsági réseket kereshetsz a számítógépeden, ahol a kártevő programok beszivároghatnak. Amennyiben egy kártékony szoftvert talál, feltölti a felhőbe, így az összes többi felhasználó is láthatja, hogy amit letöltött, az valószínűleg kártékony.

Az Avast Free Antivirus elérhető Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken. v21.2
Indítható USB-meghajtó - Rufus ingyenes letöltése A Rufus egy bárki számára ingyen letölthető olyan USB-meghajtók létrehozására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre, melyekből később a rendszer indulhat. A program magyar nyelven is használható.

Különösen hasznos lehet ez az

indítható USB flash meghajtókat létrehozó és formázó

program ha, olyan számítógépet használsz, amin nincs operációs rendszer telepítve, vagy BIOS-t kell írnod. Hiába a Rufus kis mérete, egy igazán hasznos segédprogram lehet bárki számára. Ráadásul rendkívül gyors, a hozzá hasonló programokhoz képest, mint például a UNetbootin, a Universal USB Installer vagy a Windows 7 USB download tool kétszer gyorsabb. Használata igen egyszerű, még telepíteni sem kell, csak letöltöd és használod.

A Rufus Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v3.13
Böngésző - Avast Secure Browser ingyenes letöltése Az Avast Secure Browser egy bárki számára ingyen letölthető internetböngésző szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Használd ki az internet nyújtotta lehetőségeket ezzel a biztonságos és az átlagnál 4-szer gyorsabb ingyenes

böngésző program

mal. Böngéssz gyorsabban, reklámok nélkül. Az Avast Secure Browser úgy lett kifejlesztve, hogy már a weboldal betöltése előtt kizárja a hirdetéseket, így azok nem jelennek meg, ezért a honlapok sokkal gyorsabban tudnak majd betölteni. Akár a tolakodó reklámokat vagy az összes hirdetést is eltüntetheted a szemed elől. Ezzel a böngészővel teljes biztonságban tudhatod az adataidat, hiszen közvetlenül a programba épített megerősített védelemmel rendelkezik, mely megóvja a banki vagy vásárlási adataidat. Az Avast Secure Browser blokkolja a rosszindulatú webhelyeket és a káros tartalmak letöltését, megvédi az adataidat a betolakodóktól és a weboldalakat automatikusan titkosítás használatára kényszeríti.

Az Avast Secure Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v89.1
PDF szerkesztő - PDF Shaper Free ingyenes letöltése A PDF Shaper Free egy bárki számára ingyen letölthető PDF fájlok szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A PDF Shaper egy funkciókban gazdag

PDF szoftver

, ami segít neked, ha éppen pdf fájlokkal akadna dolgod. Képfájlokat tudsz pdf formátumba alakítani és fordítva. Szöveget, képeket, vagy teljes oldalakat másolhatsz át két fájl között. Természetesen törölheted is a felesleges képeket, oldalakat, könyvjelzőket. Ha túl nagy lenne a fájl, akkor akár szét is szetheted és külön-külön több fájlba is elmentheted a tartalmát. Amennyiben előfizetsz a Premium vagy a Professional verziók valamelyikére lehetőséged nyílik jelszóval védeni fájljaidat, vízjeleket rakhatsz rájuk vagy akár .doc/.docx formátumokba is mentheted tartalmaidat.

A PDF Shaper Free Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.9

Legújabb Mobil alkalmazások

MORTAL KOMBAT X - játék (IOS alkalmazás) ingyenes letöltése A legújabb MORTAL KOMBAT X játék iPhone mobil változata még brutálisabb, még kegyetlenebb harcokat hoz nekünk, mint a széria eddigi részei valaha, ráadásul mindezt ingyenes játék letöltéssel. A MORTAL KOMBAT X 3v3-as meccseken egyesével verhetjük pépesre az ellenfeleink minden testrészét. A

MORTAL KOMBAT iOS játék

grafikája részletgazdag és gyönyörű. A speciális röntgen-effekttel pontosan láthatjuk melyik bevitt ütés melyik csontot morzsolta éppen szilánkosra. A MORTAL KOMBAT X játékmenete pörgős, akciós, ahogy kell. A meccsekkel ráadásul pontokat kapunk, amelyekből továbbfejleszthetjük harcos csapatunkat. Rendszerigény: iOS 10.0 vagy újabb.
Fekete élő háttérképek (Android alkalmazások) ingyenes letöltése Ha nem szereted a színes, tarka háttérképeket androidra, akkor a talán az ingyenes letöltésű fekete HD háttérképek applikáció talán jobban bejön. Az alkalmazásban fekete és sötét képeket találsz, melyeket különféle elemekkel és vonalakkal tarkítottak. A fekete szín és sötétség tematikájába tartozó remek, HD háttérképek sokaságából válogathatsz magadnak, amelyik tetszik, azt pedig egyszerűn beállíthatod mobilod hátterének is. A

fekete élő Android mobil háttérképek

ingyen lementhetők, így az Androidos alkalmazás offline módban is használható. A fekete háttérképes alkalmazás Android 4.2 vagy újabb rendszerű mobilokra telepíthető.
Stratégiai játék - Commanders (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Commanders egy bárki számára ingyen letölthető stratégiai játék Android (4.1+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Az ingyenes letöltést kínáló lövöldözős

stratégiai játékban

felépítheted és fejlesztheted épületeidet és katonai egységeidet, hogy aztán kellőképpen megerősödve halálos csapást mérhess az ellenségre. A kommandós játék a közeli jövőben játszódik, és csak arra vár, hogy kipróbáld. A Commanders-t barátaiddal is játszhatod, hogy együtt erős szövetséget alkotva háborúzhassatok a világban. Az android app. letöltése ingyenes. A Commanders Android 4.1 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon használható.
Lopásgátló - Google Készülékkereső (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Google Készülékkereső egy bárki számára ingyen letölthető applikáció Android (4.1+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. A Google Készülékkereső Android mobiltelefon lopás gátló alkalmazás egy teljes körű védelmet nyújtó eszköz Android eszközökre. A Google Készülékkereső

lopásgátló alkalmazás

segítségével lehetőséged van elveszett vagy ellopott eszközöd visszaszerzésére vagy pedig meglelésére. Ez a telefon lopásgátló androidra több módon is védi az eszközeinket. Az alkalmazás weboldalán keresztüli távoli vezérlés egy módja a védelemnek, valamint akár SMS-en keresztül is irányíthatjuk telefonunkat! A harmadik lehetőség pedig az, hogy meghatározott eszközökre SMS-t, illetve e-mailt küld a program, amint idegen SIM-kártyát észlel. Távoli vezérlés folyamán akár meg is határozhatjuk eszközünk helyzetét, hangos riasztást kapcsolhatunk be, lezárhatjuk készülékünket kóddal és még több más módszer is van! A Google Készülékkereső Android 4.1 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon használható.

Legfrissebb Híreink

Milyen okostelefont vegyek 2021-ben? A mai világban szinte minden ember rendelkezik okostelefonnal. Naponta több órán keresztül használatban vannak, így elengedhetetlen az, hogy olyan típust válasszunk, ami nem fog rövid időn belül cserben hagyni bennünket. Megjelenésük óta számtalan féle került piacra, és népszerűségükkel együtt áruk is rohamosan növekedni kezdett...
Milyen Bluetooth hangszórót érdemes venni? Vannak emberek, akiknek a Bluetooth hangszóró kifejezés nem mond semmit, pedig sokunknak igazán különlegesek. Bár ezek az eszközök nem olyan okosak, mint mobiltelefonjaink, mégis számos háztartásban találkozhatunk velük. Ezeknek többsége szinte minden okostelefonnal képes együttműködni. Elhoztuk a szerintünk legjobb hangszórókat..
Nintendo, avagy nulláról a csúcsra A mai világban szinte mindenki látott, vagy próbált már ki videójátékot. Sokaknak jelentős részét képezik ezek a munkájuknak, így vannak ezzel a nagyobb vállalatok is, mint például a PlayStation, Xbox, vagy cikkünk fő témája, a Nintendo. A XXI. század talán legnagyobb cégei ezek, de vágjunk is bele a lényegbe.
A leghasznosabb programok számítógépre A programok fontos szerepet játszanak az informatika világában. Minden egyes program más és más feladatot végez, és ez az egész egy nagy rendszert foglal magába. Számos különböző fajtájukat ismerjük, mint például vírusírtók, számítógép gyorsítók, és még sok más. Ahhoz, hogy eszközeinket biztonságban tartsuk, nekünk kell elvégezni az alap lépéseket.