Mobil keresés

Mérges mégis Cuki! Ez az Angry Birds Match játék!

A mérges madaras játék legújabb részében a malacok a cuki fiókák buliját rontanák el, ám a nagymadarak elhárítják a galibát. A

Angry Birds kirakós játék

során különböző dolgokat kell összepároznunk úgy, hogy eltűnjenek a rácsról. Minden eltüntetett dolog pontokat és újabb fiókákat szerez nekünk! A több mint 1000 pálya rengeteg tematikát képvisel, melyek még változatosabbá teszik a játékélményt. Az újabb fiókákat teljesen fel is tudjuk öltöztetni, csinosítani, így még cukibbak lesznek! Te hány fiókát és pontot tudsz szerezni? Próbáld ki magad most!

Az Angry Birds Match ingyenes letöltésű mérges madaras játék inkább a fiatalokat célozza meg, de a felnőttek is nagyon jó elszórakozhatnak vele, egyszóval mindenki, iOS 9 és újabb szoftver verzióval rendelkező eszközökön!
Az Angry Birds alkotói egy újabb remek játékkal rukkoltak elő! Teljesen újra gondolták a játék menetét és kinézetét is! Itt a legújabb madaras flipper játék.

Az

Angry Birds Evolution madaras játék

flipper-hasonmás első ránézésre, de valójában annál sokkal összetettebb dologról van szó. Támadnunk kell a madarakkal a malacokat, ám már 3D-ben látjuk a pályát és a malacok is támadnak. Minden egyes kiütött malacért aranypénzt kapunk, amiből fejleszteni tudjuk madarainkat.

Te meg tudod törni az Angry Birds Evolution játékban malacok uralmát? Tégy egy próbát, élvezni fogod a játékot!
Az iPhone alkalmazások közül is kiemelkedő Angry Birds madaras játék új résszel tér vissza. Az Angry Birds Action megújított játékmenettel és 3 dimenziós környezettel rendelkezik. Egyaránt merít a flipper és a biliárd stílusából, és mindezt megkeveri a szokásos madaras témával.
Az

Angry Birds iPhone madaras játékban

a felülnézetből látható pályán a madarak kilövésével a célunk a különféle tereptárgyak elpusztítása vagy megszerzése.
Az Angry Birds Action ingyenes iPhone letöltést és szórakoztató kikapcsolódást kínál iOS tableteken és iPhone mobile-okon.
Rendszerigény: iOS 8.0 vagy újabb.
Eszköz kompatibilitás: iPhone, iPad, and iPod touch.
Az Angry Birds 2 egy szórakoztató, könnyed, igazán minőségi iPhone játék, ingyenes online letöltéssel iOS mobilokra és tabletekre. Az Angry Birds alapok, miszerint madarakat lövünk a malacokra és építményeikre, maradtak, minden más megújult.
Az

Angry Birds 2

iPhone játék az Angry Birds első részét is felülmúlja játékmenetében, amiben immár válogathatunk a bevetni kívánt madarak közt, alkalmazhatunk speciális képességeket, sőt még főellenség-malacokkal is meg kell vívnunk.
A QR kód beolvasásával, vagy a letöltés linkre kattintva online és ingyen letöltheted az Angry Birds 2-őt.
Rendszerigény: iOS 7.0 vagy újabb.
Kompatibilis: iPhone, iPad, iPod touch eszközökkel.
Az az Angry Birds Transformes-ben a transformer-ek világát sem hagyták szó nélkül a Rovio fejlesztői, így egy madaras-autobot-os kalandban lehet részünk. A korábbi játékmenettel szakítva egy izgalmasabb, oldalnézetes, akcióra kihegyezett

Angry Birds Transformers játék

alkalmazást kapunk iPhonunkra.
Ahogy haladunk előre, újabb karaktereket/járműveket és fejlesztéseket oldhatunk fel. Az új Angry Birds Transformers történet könnyed és bohókás, pár mosolyra éppen elég.
Az Angry Birds Transformers online ingyenes letöltéssel érhető el minden iOS mobilra és tabletre.
Egy messzi messzi galaxisban találkozhatunk újra kedvenc mérges madarainkkal az Angry Birds Star Wars II játékában. Az episode 1-3 Star Wars filmek köré épített világban választhatsz, hogy a jó, vagy a sötét oldalra állsz-e.
Az

Angry Birds Star Wars II játékmenete

a klasszikus kilövős-rombolós technikán alapul, azonban rendelkezésedre áll a jedi madarak és a sith malacok teljes fegyvertára is, hogy a különböző kihívásokat jelentő pályákat teljesítsd.
A QR kódot beolvasva vagy a letöltés gombra kattintva ingyenes letöltéssel online érheted el az Angry Birds Star Wars II-t iPhone és iPad eszközökre.