Mobil keresés

Itt az eddigi legcukibb mérges madaras játék, az Angry Birds Match.
A sorozat legújabb részében a disznók a cuki fiókák buliját rontanák el, de szerencsére a nagy madarak közbeavatkoznak.
A párosítós

puzzle játék

során különféle dolgokat kell összepárosítanunk, hogy eltüntessük őket a rácsról, ezzel pontokat és újabb fiókákat nyerve. A több mint 1000 pálya többféle tematikát képvisel, strandolás, western, kempingezés is van a felhozatalban.
A megnyert fiókákat fel is lehet öltöztetni különféle ruhákba és kiegészítőkbe, amiktől csak még édesebbek lesznek.
Az Angry Birds Match puzzle játék inkább a fiatalokat célozza meg, de a nagyobbaknak is kellő szórakozást nyújthatnak a kihívás pályák.
Itt van a legújabb mérges madaras játék, az Angry Birds Evolution apk letöltés és rá sem lehet ismerni.
Egyrészt a 2D-s grafikát rég el lehet felejteni, másrészt az

új Angry Birds ügyességi játékban

rengeteg fajta madarat kapunk, amelyeket fejleszthetünk is.
A pálya 3D-s, madaraink a mi oldalunkon sorakoznak. A pályán a malacokat különböző tereptárgyak védik. Szerencsére nekünk sokféle madár különböző különleges képessége áll rendelkezésre, hogy a zöld malacokból fényesen csillogó aranypénzeket varázsoljunk.
Ez utóbbi szolgáltatja a Angry Birds Evolution madarainak fejlesztéséhez szükséges alapanyagot.
Az új Angry Birds Evolution játék androidos apk verziója ingyenes letöltéssel szerezhető be a Play Áruházból, csak kattints a letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot mobilod kamerájával.
Az Angry Birds alkotóinak új játéka egy nagyon érdekes alapfelállással rukkol elő. A Battle Bay nevet kapó játék ugyanis egy motorcsónak csatákkat felvonultató

valós idejű, online, többjátékos MOBA

.
A hajód kiválasztása után fel is kell szerelned mindenféle fegyverekkel. Torpedók, rakéták, gépfegyverek és ami kell. A 3D-s játékban az öbölben kell az ellenséges motorcsónakokat kiiktatva elfoglalni a stratégiai fontosságú pontokat.
A Battle Bay ingyenes letöltésű játékában kompetitív meccsekre számíthatsz, ahol a jó időzítés és taktika hozza meg a győzelmet.
A legjobb android játék alkalmazások legjobbika, az Angry Birds visszatér. Az Angry Birds Action egy újfajta játékmenettel rukkol elő, ami kicsit a flipperhez hasonlítható, de egyedi és izgalmas.
Az

Angry Birds androidos játékban

madarainkat ezúttal 3D-s környezetben felülnézetből irányíthatjuk és küldhetjük útjukra a pályán.
Az Angry Birds Action mobiltátékban a cél különféle tereptárgyak elpusztítása vagy megszerzése.
Az Angry Birds Action! játék ingyenes online letöltést és szórakoztató kikapcsolódást kínál android tableteken és mobile-okon.
A madaras játék rendszerigénye: Android 4.1 és újabb.
Az Angry Birds 2 játék letöltés Android mobilra. A már klasszikussá vált első rész folytatásában a megszokott, szórakoztató és könnyed játékmeneten túl több újdonsággal is találkozhatunk.
Az

Angry Birds 2

Android játék alapfelállása, miszerint a csúzlival kilőtt madarakkal a malacokat és házaikat kell semmivé tenni kibővült: mostantól válogathatunk a kilőni kívánt madarak közt. Az Angry Birds 2 játékban kapunk bevethető különleges képességeket és nem utolsó sorban főellenség-malacokat is, akiket jóval fifikásabban kell majd elintéznünk.
Az

Angry Birds 2 online letöltés

android okostelefonokra és tabletekre ingyenes.
Rendszerigény: Android 4.1 és újabb.
Az Angry Birds játéksorozat legújabb tagja a Google Play-en. Ezúttal a járművé átalakuló robotok, a transformerek világát hódítják a madarak. A játék alaposan megváltozott, most már egy oldalnézetes rohanós, robbantós, izgalmas

Angry Birds játékot

kapunk, amely kevésbé taktikus, ám jóval pörgősebb.
Előrehaladásunk során az Angry Birds játékban új karaktereket oldhatunk ki, új fejlesztéseket válthatunk ki, sőt még barátunkkal közösen is nyomulhatunk.
Az Angry Birds Transformers mobil játék letöltése ingyenes.
Rendszerkövetelmény: Android 4.0 és újabb.
A klasszikus Angry Birds játék töretlenül tartja kiváló pozícióját és értékelését a Google Play áruházban. Nem hiába, a Rovio csapatának sikerült egy olyan szórakoztató játék alkalmazást létrehoznia, amely egyszerre könnyed, mégis rejt kihívást magában.
Az

Angry Birds

játékban mérges madarainkat ellenfeleinkre lőve különleges képességeiket felhasználva tudjuk teljesíteni az egyre nehezedő pályákat.
Az Angry Birds kicsiknek és nagyoknak is ajánlott, a játék letöltése online ingyenes.