Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7762 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1899 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Akciós katalógusok - kedvezmények ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Az Akciós katalógusok Android alkalmazásban folyamatosan a legnagyobb kedvezmények várnak! A programot magyarul is tudod használni. Az Akciós katalógusok alkalmazásban óriási

kedvezmények

várnak mindenkit, köztük téged is! Nézd meg most, hogy milyen akciók vannak az Aldi, Auchan, Tesco, Spar, Lidl, Penny Market üzleteiben. Ezek a nagy boltok folyamatos kedvezménnyel várják a barátaikat. Az Akciós katalógusok alkalmazásban minden nap óriási kedvezmények várnak arra, hogy felfedezd őket és kedvedre. Az Akciós katalógusok alkalmazás Android 4.3 és újabb verziókon működik hibátlanul.
Graffiti Wallpaper - háttérképek ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Legyen a tiéd a legmenőbb háttérkép iPhone telefonodon is! Szerezd be a legjobb háttérképeket most! A Graffiti Wallpaper használata angolul lehetséges, de nyelvezete egyszerű. A Graffiti Wallpaper alkalmazásban a legjobb

graffitis háttérképek

várnak arra, hogy felhasználd őket! töltsd le most az alkalmazást és állítsd legen a tied a legmenőbb telefon! A legigényesebb művészek alkotásai között mindenki megtalálja majd a neki való képeket! A graffitis háttérképek nagyméretűek és könnyen beállíthatod őket a telefonodon bármikor! A Graffiti Wallpaper háttérkép alkalmazás iOS 8 és újabb eszközökön biztosít neked is graffitis háttérképeket.
Fishinda - pecázás ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Fishinda alkalmazással a pecázás igazi élmény lesz! Ha sokat pecázol, mindenképp töltsd le! Az alkalmazás magyarul is használható. A Fishinda

horgász alkalmazás

igazi közösségi élménnyé varázsolja a sportot! Töltsd fel a saját fogásaidat és nézd meg, hogy mások mit fogtak a boton kívül. Keress a közeledben új horgász helyeket és próbáld ki őket, amint tudod! Szervezz egy jó horgász túrát vagy csatlakozz te is egy-egy eseményhez vagy versenyhez a horgász alkalmazásban! Az alkalmazásban kuponokat is szerezhetsz, hogy még többet tudj pecázni. A Fishinda horgász app Android 5 és újabb verziókon működik.
Akciós katalógusok - leárazások ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Az Akciós katalógusok iOS appban megtalálhatod az összes leárazást azokban a boltokban, ahova járni szoktál járni. Az alkalmazás magyarul használható. Az Akciós katalógusok alkalmazásban

akciós termékek

egész kínálata vár rád az Aldi, Auchan, Tesco, Spar, Lidl, Penny Market üzleteiben. Később az alkalmazás készítője még több áruházat tesz majd elérhetővé. Ha szeretnél akciós termékeket vásárolni az év minden napján, töltsd le az Akciós katalógusok alkalmazását, ahol minden akciós újság megtalálható magyar árakkal. Az Akciós katalógusok alkalmazás iOS 9 és újabb verziókon biztosít kedvezményes termékeket.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Milyen lesz az új Samsung S10? Nem meglepő, hogy a legújabb 2019-es Samsung S10 készülék iránt igen nagy az érdeklődés, mind a vásárlók, mind a sajtó irányából. Habár csak a jövő héten rántják le hivatalosan a leplet a készülékről és annak pontos tulajdonságairól, a szemfülesek elkaphatnak már némi információt, ami kiszivárgott a Samsung háza tájáról.
Újabb brutális hackertámadás és a következmények Csaknem egy terabyte-nyi méretű adatbázis került az internetre, amiben több mint egy milliárd ellopott felhasználónév és jelszó található. Ezt az adatbázist évekig építgették a hackerek és komoly esély van rá, hogy a cikket olvasó jelszavai is benne lehetnek.
Lehet-e egy mesterséges intelligencia művész? Azt gondolnánk, ha a mesterséges intelligencia és a robotok helyettesítik is az emberiség feladatainak és szakmáinak nagy részét, azért valahol a sorban az utolsók között fog szerepelni a művészet. Hiszen hogyan is lehetne egy program művész? Nos, úgy tűnik ez az elmélet egyre inkább megdőlni látszik...
Önjáró mini kocsikkal szállít az Amazon Az amerikai nagyvállalat önjáró futárdrónjai egyre közelebb kerülnek a mindennapi életben történő használatukhoz. Az Amazon legújabb kísérletében hatkerekű, mini kocsik szállítják házhoz a megrendelt csomagokat, melyek a Scout névre hallgatnak

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

K-Lite Codec Pack 14.7.1 - multimédia lejátszó ingyenes letöltése A K-Lite Codec Pack egy modern multimédiás lejátszó segédeszköz. A program telepítése angolul lehetséges, ezek után bármelyik lejátszó tudja használni.

A K-Lite Codec Pack segítségével több formátumú

multimédia

fájl lejátszható. Ezek között vannak például az avi, xvid, mkv, aac, flac és még több más formátum is. A K-lite Codec Pack folyamatos javításon és bővítésen megy keresztül, így mindig a legjobb minőségben élvezhetjük a film -és zenelejátszást. A multimédia lejátszó kodek pakk legújabb verziójában frissített komponensek és stabilabb működés várható.

A K-Lite Codec Pack Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekre telepíthető.
Zortam MP3 Medi Studio 24.55 - MP3 konvertáló ingyenes letöltése Zortam Mp3 Media Studio egy olyan MP3 konvertáló program, amivel sokféle zene fájl kiterjesztését módosíthatod. Az MP3 konvertáló telepítése és használata angol és más idegen nyelveken működik.

A Zortam Mp3 Media Studio

zene konvertáló

segítségével konvertáláson kívül akár a különböző audió fájlok részletes adatait automatikusan társíthatjuk a program saját adatbázisából. Ez lehet akár az előadó neve, a szám teljes címe és még más hasonló adatok. A zene konvertáló mp3 fájlokat .wav fájlokká alakíthatunk, illetve zenei lemezt is készíthetünk. A Zortam Mp3 Media Studio legújabb verziójában minden funkción javítottak, így sokkal gördülékenyebb működést kaphatunk majd.

A Zortam Mp3 Media Studio mp3 konvertáló program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Mouse Pointer 2 - pointer program ingyenes letöltése A Mouse Pointer egy prezentációs segédeszköz, melynek letöltése ingyenes. A pointer prezentációt segítő program telepítése és használata angol nyelven lehetséges, de a funkciók elérése teljesen egyértelmű.

A Mouse Pointer program

prezentáció

közben válik majd nagy segítségedre. A programmal mutathatod, hogy hol van az egér, a képernyő többi részét elsötétítve, de akár a kattintások helyét is megjelenítheted a képernyőn. Ha kivetítőt használsz vagy képernyő rögzítéssel veszel fel videót a számítógéped képernyőjét, akkor a Mouse Pointer mindenképp nagy hasznodra lesz. Kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet és erőforrás igénye sem számottevő.

A Mouse Pointer program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Games For Windows Live 3.5 - Windows játékok ingyenes letöltése A Games For Windows Live a Micrososft játékok világába kapcsolódhatsz be PC-den. A játékos program használata magyar nyelven lehetséges Windows rendszereken.

A Games For Windows Live program segítségével az

Xbox Live

szolgáltatáshoz kapcsolódhatsz számítógépeden. Az Xbox Live-val többjátékos vagy akár egyjátékos játékokat játszhatsz másokkal a világ minden tájáról. Ráadásul a Games For Windows Live programmal akár néhány Xbox játékkal is játszhatsz Windows PC-den. Az Xbox Live-on belül akár csetelhetsz is másokkal játék közben, így a szükséges kommunikáció sem maradhat le.

A Games For Windows Live Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 rendszereken működik, Windows 10-re alapértelmezetten telepítve van a program.
Shazam (Android apk) - zenefelismerő ingyenes letöltése Volt már, hogy hallottál egy zenerészletet, de nem tudtad mi az? A Shazam zenefelismerő program segítségével zenerészletekből tudhatják meg a felhasználók, hogy honnan származnak. A program segítségével a megtalált zenéket meg is lehet vásárolni az Amazon vagy Google Play store-ból.

A

zenefelismerő

program filmeket is felismer, de akár karaokézni is lehet vele.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése