Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7625 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1753 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Letöröltél pár képet a mobilodról, amire mégis szükséged volna? Nincs minden veszve! A DiskDigger photo recovery ingyenes alkalmazással visszanyerhetőek még ezek a fájlok. Egy gyors scannelés után megjelennek a törölt, ám a mobilról, vagy SD kártyáról még el nem tűnt fájlok. Csak jelöld ki a listában az elemeket és

állítsd helyre a törölt fájlokat

! Az angol nyelvű DiskDigger photo recovery alkalmazás használata ilyen egyszerű, ráadásul nem igényel rootolt telefont a törölt fájlok helyreállítása.
A KFC alkalmazása új élményeket hoz el neked A házhoz szállítás a KFC éttermeiben már Magyarországon is elkezdődött, így neked csak le kell adnod a rendelést és várni a futárt. Az alkalmazáson belül leadható

KFC rendelés

is, amit vagy a futár hoz házhoz, vagy ha az előrefizetés opciót választod, akkor akár el is mehetsz érte a legközelebbi étterembe és mire odaérsz, már frissen fog várni a ropogós bundájú csirkehús. A KFC rendelések mellett kuponokat is találsz az alkalmazásban egyedi ajánlatokat is találsz, kuponok formájában, ezért igazán különlegesnek érezheted magad. A KFC mobilalkalmazás Android 5.0 és újabb rendszereket támogat.
Ha bírod a Pokémon-okat és az sem zavar, hogy egy kicsit szögletesebbek a megszokottnál, akkor ajánljuk az ingyenes letöltést kínáló Pokémon Quest androidos játékot. A Pokémon Blue és Red-ből ismerős, sokféle

Pokémonnal

találkozhatsz és harcolhatsz is, miközben felfedezed az izgalmakat rejtő szigetet. Természetesen a Pokémon Quest kalandjáték lényei megszelidíthetőek, így később oldaladon harcolhatsz velük.
A CAMPUS fesztivál már kezdetét vette és te még nem töltötted le a hivatalos alkalmazást? Itt az idő, ne késlekedj tovább! A CAMPUS fesztivál hivatalos alkalmazása magyar nyelven is használható. A

CAMPUS 2018

idén július 18 és 22 között kerül megrendezésre, Debrecenben. Légy részese te is a felhőtlen szórakozásnak a színvonalas fellépők és a felejthetetlen hangulatnak köszönhetően! Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a fesztiválból a CAMPUS 2018 alkalmával, akkor töltsd le a hivatalos alkalmazást és tájékozódj a programok menetéről, helyszínéről és minden fellépőről! A CAMPUS fesztivál hivatalos alkalmazása iOS 10.3 és újabb rendszereken használható.

Hírek

Egy különleges jetpack-et dobnak piacra a Selfridges brit luxusáruház eladói hamarosan. Egy különleges felölthető jetpack ruhát, amellyel a viselője a Vasemberhez hasonlóan a teste mozgatásával repülhet és irányíthatja magát a levegőben. Természetesen a speciális felszerelés speciális árat is kapott, közel 125 millió forintnyi angol fontért lesz.
Minden mobiltulajdonos rémálma ha mobiltelefonja eltűnik. Akár csak észrevétlenül kicsúszott a zsebünkből, ott fejeltettük egy szórakozóhely asztalán, netán cseles zsebtolvajok emelték el észrevétlenül, a baj már megtörtént és ha nem tettünk előre kellő óvintézkedéseket rögtön nagy bajban vagyunk. Hogyan lehet egy ilyen helyzetre felkészülni...
A Microsoft két éve már titkon egy különleges új eszközön dolgozik, amely a Andromeda név alatt fut jelenleg. Most megtudhatunk róla pár izgalmas részletet. Eddig csak szabadalmakban, jelentésekben és az operációs rendszer rejtett zugainak kódjában volt megtalálható róla pár utalás. Annyi mindenesetre valószínű, hogy egy összehajtható, dupla...
A Google Duplex asszisztens-et az idei Google expón mutatták be hivatalosan. Az új szolgáltatás egy olyan mesterséges intelligencia, amelynek lepasszolhatjuk ügyes-bajos telefonhívásainkat. Egyelőre főleg időpont foglalásokról van szó, tehát az éttermi, fogorvosi és hasonló jellegű foglalásainkat végeztethetjük el vele.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Eusing Cleaner egy segédprogram Windows rendszerekre, amivel a számítógép előzmények törlése, legyen szó akár böngészőről, igazán egyszerű dologgá válik. Az Eusing Cleaner program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

Az Eusing Cleaner

Windows gyorsító

segítségével könnyedén megtalálhatsz minden ritkán használt fájlt és egy gombnyomásra törölheted is őket. A Windows gyorsító programmal nem csak a felesleges fájlokat, hanem a böngészési maradványokat (cookie-kat és más nemhasználatos fájlokat) is törölhetsz, valamint számítógéped előzmények eltávolítására is van lehetőség. Az Eusing Cleaner program ráadásul lehetővé teszi a törölt adatok helyének többszöri felülírását is, amivel végképp visszaállíthatatlan lesz minden törölt adat!

Az Eusing Cleaner számítógép gyorsító program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A Matrix Screen Saver egy képernyőkímélő program, amit most ingyenesen letölthetsz a Letöltőközpont oldaláról! A Matrix Screen Saver prorgam telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Matrix Screen Saver

képernyővédő

program segítségével most még menőbbé teheted számítógépedet még akkor is, amikor éppen nem használod. A képernyővédő program lehetővé teszi, hogy olyan képernyővédőt állíts be, mint ami a Mátrix filmekhez hasonló, számok futnak a képernyőn. Hódolj és nosztalgiázz egyszerre a nagy sikerű ikonikus film tiszteletére ezzel a remek képernyővédővel!

A Matrix Screen Saver képernyőkímélő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken egyaránt működik.
A Mozilla Firefox egymagyar böngésző, amivel mindig a legmodernebb technológiák előnyeit élvezhetjük. A Mozilla Firefox program telepítése nem szükséges, 32 -és 64-bites rendszereken is működik és magyar nyelven is elérhető.

A Mozilla Firefox

ingyenes böngésző program

már több éve a piacon van és felhasználók milliói használják teljes megelégedéssel. Az ingyenes böngésző program fejlesztett biztonsági tulajdonságtokkal érkezik, így még biztonságosabban böngészhetsz a neten. Belefáradtál, hogy lassan töltődnek be az oldalak? Akkor mindenképpen töltsd le ezt a verziót, hiszen javított oldal betöltési és oldal váltási tulajdonságokkal is felruházták a fejlesztők!

A Mozilla Firefox 61.0 portable ingyenes magyar böngésző program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
A HD Movie Maker egy ingyenes videószerkesztő program Windows 10 rendszerre. A program használata angolul lehetséges.

A HD Movie Maker program telepítése egyszerű, csak kattints a letöltés gombra, majd a Microsoft Áruház megnyitása utána válaszd a Alkalmazás beszerzése lehetőséget. Az

ingyenes videószerkesztő

segítségével videókat készíthetsz kisebb részletek és képek felhasználásával, de akár összeilleszthetsz, vághatsz, vagy el is forgathatsz videókat. A video szerkesztő program segítségével mp4, wmv, mkv, mov, avi, mpeg, mpg, mts, jpg, png, gif, mp3, m4a, wav formátumú videókat nyithatsz meg és szerkeszthetsz könnyűszerrel! Töltsd le most és fedezd fel a többi elképesztő funkciót!

A HD Movie Maker ingyenes videó szerkesztő program Windows 10 rendszerekre elérhető.
A Winrar ingyenes tömörítő program legújabb verziójának 32-bites verziója elérhető a Letöltőközpont oldalán! A Winrar program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Winrar

kicsomagoló program

különböző archívumok megnyitására és a tartalmuk megtekintésére, változtatására vagy másolására specializálódott. A kicsomagoló programmal megnyitható formátumok közé tartozik a .rar, .iso, .zip, .tar és sok más formátum is. Az előző verziókban egy rossz .rar fájl kibontásakor súlyos sebezhetőség volt jelen, ezt elhárították, ráadásul mostantól nem csak kikapcsolni, hanem hibernálni és alvó állapotba helyezni is van lehetőségünk.

A Winrar kicsomagoló program a Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket támogatja.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése