Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7708 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1830 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Jó volna, ha szót érthetnél a macskáiddal? Nos A Macska Fordító Szimulátor is így gondolták, ezért megpróbálkoztak egy olyan androidos applikáció létrehozásával amelynek segítségével kommunikálhattok. A

macska fordító

ajánl lehetőséget hang alapján történő fordításra oda-vissza, vagy általánosabb 'macskamondások' kiadására is. Ilyenkor csak meg kell nyomni a megfelelő ikont, hogy ételről, játékokról tudjuk meg a kedvenc véleményét. A Macska Fordító Szimulátor appot nem kell túlságosan komolyan venni, inkább tréfa, mint tényleges macska fordító, mindenesetre érdekes megfigyelni, hogyan reagál rá a kis kedvenc. Azért túlzásba ne vigyük, ha láthatóan zavarja a hangulatát, azonnal fejezzük be!
Hasznos androidos alkalmazás a Gyógyszer emlékeztető, amellyel biztosra mehetsz, hogy egy alkalommal sem felejted el bevenni a gyógyszereidet. Ha netán mégis elmulasztanád a mobilapp értesítését, akkor

Gyógyszer emlékeztetőben

bejelölheted a kimaradást. Így később a naptárban pontosan vissza tudod követni, mikor, miből és mennyit vettél be. Az app kezelése egyszerű, felvehető benne többféle gyógyszer és azok ütemezése, ezek később módosíthatók is. Kérhetsz egy emlékeztetőt. vagy hogy az alkalmazás addig jelezzen míg be nem vetted a gyógyszeredet.
A Find The Differences játékban egy nyomozónak kell segítened, hogy felgöngyölíthessen pár csúnya bűnügyet. Mindegyik nyomozás más témájú, más az elkövető, a kihívás és a meglepetések. Limitált idő áll rendelkezésre a

detektív játékban

ezért alapos megfigyelőképességre lesz szükség.A több mint 20 ügy több mint 1000 feladványt tartogat és ez a szám folyamatosan bővül. Szerencsére ha nagyon elakadnánk a detektív játékban, a Find The Differences tud pár segítő tippet is adni.
A Music Tube egy ingyenes zenelejátszó, ahol számok millióit találhatod meg és megnézheted a videoklippjüket a telefonodon. A zenelejátszó angol nyelven használható. A Music Tube

videoklip lejátszó

alkalmazásban összerakhatsz saját lejátszási listákat, hogy majd később azokat hallgathasd, illetve nézhesd. Ingyenes zeneszámok millióit játszhatod le a programban! Ráadásul, ha spórolni szeretnél a mobilnettel vagy csak szimplán lassú a neted, akkor kapcsold be a zene módot és máris minden zeneszám sokkal gyorsabban fog betöltődni a videoklip lejátszóban. A Music Tube zenelejátszó iOS és újabb verziókon működik.

Hírek

A túlzott közösségi média fogyasztása, mint a Facebook, Instagram vagy Snapchat, szoros kapcsolatban áll az illető mentális egészségi állapotával és magányhoz vagy akár súlyos depresszióhoz is vezethet, mondja el egy új kutatás eredménye
Kétes sikernek néz elébe az egyelőre csak spanyolul elérhető Follow JC GO névvel elindított mobilos alkalmazás. Habár a Pokémon GO-ra nagyon hasonlító katolikus tematikájú játék ellen a pápának sincsen ellenvetése, érdekes lesz az utcán Jézust üldöző mobilosokat látni a közeljövőben.
A nagy sikernek örvendő chat alkalmazás, a Snapchat a Hooked segítségével most egy új műfajt vezet be, a 'chat fiction-t'. Az alkalmazás egy többrészes, folytatásos történetet fog előadni, amely tematikailag ötvözi a science fiction, thriller és a misztikus hangulatot. A címe Dark Matter lesz és a Szilikon völgyben fog játszódni.
A VR alkalmazások és játékok akár jók, akár rosszak, abban mind hasonlóak, hogy meglehetősen komoly hardverigényekkel rendelkeznek. A Steam által bevezetendő új technológiának köszönhetően azonban a kevésbé nagy teljeesítményű gépek is alkalmasak lesznek arra, hogy élvezhető minőségűen nyújtsák a VR élményt a játékosoknak.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Free MP3 Cutter Joiner egy kisméretű zenevágó program, amivel minőség veszteség nélkül szerkesztheted zenéidet a számítógépen. A program telepítése angol nyelven és használata magyar nyelven lehetséges.

A Free MP3 Cutter Joiner

zeneszerkesztő

segítségével MP3 fájlokat vághatsz vagy pedig illeszthetsz egymásba. Kis méretének és kevés erőforrás igénynének köszönhetően pedig mindezt nagyon gyorsan tudod megtenni. Akár nagyméretű MP3 fájlokat is egymásba illeszthetsz a zeneszerkesztőben, melyeket elmenthetsz számítógépedre és a vágást követően ugyanolyan jó minőségben lejátszhatók a zenék.

A Free MP3 Cutter Joiner Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is használható.
A PeaZip ingyenes tömörítő program egy kisméretű, ám annál hasznosabb eszköz lehet a számítógépen. A legalapvetőbb műveletek elvégzésére találták ki, de azt tökéletesen ellátja. A PeaZip program telepítése angolul, használata magyarul is lehetséges.

A PeaZip

7Z ACE CAB ISO RAR TAR ZIP formátum

támogatásáról híres, de képes más kiterjesztéssel rendelkező fájlok megnyitására is. A PeaZip AES256, Blowfish, Twofish256, Serpent256 titkosítást tud létrehozni és feloldani is egy adott fájlon, de akár más titkosítása technológiákat is tud kezelni. Az AES256, Blowfish technológiák a legerősebb titkosítások közé tartoznak, teljes biztonságban tudhatod adataidat. A PeaZip ingyenes tömörítő program kétszintű azonosítást is támogat, mellyel nem csak egy biztonsági fájlt, hanem egy jelszót is meg kell adnunk.

A PeaZip ingyenes tömörítő program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket is támogat.
A qBittorrent egy kis méretű, könnyen kezelhető torrent letöltő program, amely nagyon hasznos lesz azoknak a felhasználóknak, akik gyakran használnak P2P kapcsolatot, illetve torrent szabványt a letöltéseik során. A szoftver Windows alapú 64 bites rendszerekre telepíthető.

A qBittorrent program hasonló a piacon lévő társaihoz, ám az utóbbi időben biztonságosabbnak bizonyult azoknál. Néhány nagyobb torrent program esetén olyan sebezhetőségeket találtak, amelyek ebben a torrent letöltőben már befoltozásra kerültek. A qBittorrent

torrent kliens

olyan fontos funkciókkal rendelkezik, mint több torrent egy időben való letöltése, torrentek prioritásának megszabása vagy akár a letöltési és feltöltési sebesség korlátok beállítása. A torrent kliens a qtorrent felhasználói felületéhez nagyon hasonló kezeléssel rendelkezik, így könnyen tanulható!

A qBittorrent ingyenes torrent letöltő kliens Windows XP, Windows Vista, Windows 7,Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken kínál torrent letöltéseket.
A Spybot Anti-Beacon a Windows 10 beállítások optimalizálására készített program, amivel az új rendszerrel kapcsolatos biztonsági problémákat célozták meg a fejlesztők. A program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A Spybot Anti-Beacon a

Windows 10 adatvédelmi beállítások

megváltoztatásán segít a felhasználóknak, azért, hogy a nemkívánatos adatokat a számítógép ne szolgáltassa ki a Microsoft részére. A program nyomonkövethető a rólunk szolgáltatott információk nagy része és a főképernyőn az 'Immunize' gombra kattintva pedig minden ilyen adatszolgáltató funkciót kikapcsolhatunk a számítógépünkön.

A Spybot Anti-Beacon Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is jó szolgálatot tehet a Windows adatvédelmi beállítások megváltoztatásán.
A CCleaner egy rendkívül egyszerű program, amivel a Windows 10 gyorsítása egy nagyon könnyű folyamat. Elég csupán egy gombot megnyomod és az automatikus tisztítás már kezdetét is veszi. A program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A CCleaner programmal a

számítógép gyorsítása

a felesleges fájlok és a Windows és már programok által készített szemetek törlésével megy végbe. A CCleaner a számítógép gyorsítása mellett képes kijavítani a naplófájlok hibáit, ezzel csökkentve a rendszerhibák és összeomlások gyakoriságát, illetve előfordulásának valószínűségét. A Windows 10 gyorsító tisztító tulajdonságait javították a fejlesztők, illetve még a gyorsaságot és stabilitást szolgáló változtatásokat hajtottak végre.

A CCleaner számítógép gyorsító Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 gyorsítását képes elvégezni.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!