Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7776 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1922 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Beaker - kémiai kísérletek ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Beaker egy különleges androidos alkalmazás, amely virtuális kémiai laborrá alakítja a mobilodat. Az appban különféle elemeket vegyíthetsz kedvedre a kijelzőn, ahol egyből látni is fogod a létrejövő reakciókat. A

kémiai kísérletek

során felhasználhatsz különféle elemeket, hevítheted azokat, sőt akár egy másik telefon Beaker appjába is átöntheted, amit alkottál, mintha csak egyik lombikból a másikba töltenél valamit. Ha új kémiai kísérletet kezdenél, csak tégy úgy, mintha kiöntenéd mobilodból a feleslegessé vált vegyületeket.
Solar Walk Lite - Planetárium 3D ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Solar Walk Lite IOS alkalmazást kifejezetten ajánljuk a csillagászat kedvelőinek, kortól függetlenül. Az applikációval a Naprendszer 3 dimenziós modelljét fedezhetjük fel, melyben a méretarányok és az égitestek elhelyezkedése mindig az aktuálisnak megfelelő helyzetet mutatják. A

3D-s planetáriumban

interaktívan fedezhető fel így a naprendszerünk, a különböző égitestekről további információkat, képeket kapunk, ha megvizsgáljuk őket közelebbről. A Solar Walk Lite 3D-s planetárium alkalmazás letöltése ingyenes.
Peel Universal Smart TV Remote - távirányító ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Miért kellene a távirányítót kutatnod, ha a mobilod úgyis mindig kéznél van?! A Peel Universal Smart TV Remote alkalmazással mobilodból készíthetsz villámgyorsan távirányítót. A legtöbb nagy márka okoskészülékével működő

univerzális távirányító alkalamzás

csatlakoztatható tévéhez, boxokhoz, streamer készülékekhez és az okosabb légkondicionálókhoz is. A csatlakoztatott eszköztől függően különféle funkcionalitásokat érhetsz el a mobiloddal ezentúl a Peel Universal Smart TV Remote univerzális távirányító alkalmazásnak köszönhetően.
Grim Defender - tower defense ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Állítsd meg a gonosz hordák végtelen ostromát a Grim Defender androidos játékban! Egy vár kapitányaként a te feladatod megvédeni embereidet a zombik, trollok, sárkányok és egyéb undormányok hullámokban érkező támadásaitól. Persze a

tower defense

típusú játékban ehhez jó pár eszköz áll rendelkezésedre. A mindig megbízható ballisztád mellett különféle, falak, csapdák, varázslatok és speciális fegyverek segítenek visszaverni a gonosz seregeit. A Grim Defender-ben a fegyvereket és a képességeket ráadásul fejlesztheted is, ezzel egyre érdekesebbé téve a tower defense játékot.

Hírek

50 fős skype csoportos beszélgetések jönnek A Microsot azt tervezi, hogy a csoportos beszélgetések maximális létszámát a jelenlegi 25-ről 50-re tornázza fel. A Skype-os csoportos videóhívások 2014-től váltak ingyenessé a desktop alkalmazásban, mielőtt a webes appot, majd az Android, IOS és Windows 10 Mobile rendszereket is elérte volna. Nem sokkal később bejelentették a 25 fős felső határt..
Milyen lesz az USB 4? Az USB csatlakozótípus hosszú utat járt be az elmúlt években. Kezdetben egyszerűen egy jobb alternatívaként került bevezetésre a billentyűzetek és egerek csatlakoztatásához, az elavuló ps/2-es port helyett. Azóta már rengeteg mindenre használjuk az USB-t és annak alfajait, jövő évben pedig már érkezik a legújabb típus...
Sárkány az űrben: sikeresen dokkkolt a SpaceX Dragon Az SpaceX Dragon névre keresztelt asztronauta kapszulája sikeresen dokkolt a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) egy demonstrációs küldetés keretein belül. A Dragon-t a kaliforniai SpaceX vállalat szombaton lőtte az űrbe és a kapszula külső beavatkozás nélkül végezte el a bonyolult manővert.
Valóban működik az Oppo 10x optikai zoom rendszere Nemrég az Oppo telefongyártó a Mobile World Congress eseményén nem egy mobillal, hanem egy ígérettel érkezett. Azt állították, hogy egy olyan készüléket készítenek, amely veszteség nélkül képes 10-szeres optikai nagyítást végrehajtani az új, tripla lencsés megoldásuknak köszönhetően. Úgy tűnik, állták a szavukat.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Wise Data Recovery 4.1.3 - adatmentő program ingyenes letöltése Ha adatmentőre van szükséged, töltsd le most a Wise Data Recovery programot! Sose tudhatod, mikor jöhet jól ez az ingyenes program, telepítése és használata magyarul lehetséges.

A Wise Data Recovery programmal a

fájl mentés

egy igazán egyszerű feladat! csak nyisd meg a programot és a felület teljesen végig vezet a fájl mentés folyamatán a saját számítógépeden! Az adatmentő program segítségével szinte bármilyen fájltípust lehetséges visszaállítani, legyen szó egy egyszerű szöveges tartalomról vagy képről, esetleg zenéről. A Wise Data Recovery program legújabb verziójában a fejlesztők javítottak a program keresési funkcióin és a kezelőfelületen is.

A Wise Data Recovery adatmentő Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken használható.
Glary Utilities 5.114.0.139 - rendszer gyorsító ingyenes letöltése Lassú számítógép esetén hívd segítségül a Glary Utilities-t! Gyorsítsd fel számítógépedet, mintha új lenne! rendszer gyorsító program telepítése és használata magyarul is elérhető.

A Glary Utilities

Windows gyorsító

figyelemmel kíséri a Windows működését, elemzi a lassulást okozó tényezőket - programokat, folyamatokat - és javaslatot ad a gyorsításra. A Windows gyorsító a gyorsítás folyamatát automatikusan is képes ellátni. Ha megkerested az összes lassító tényezőt, akkor érdemes minél hamarabb kiküszöbölni azokat az optimálisabb Windows működés érdekében!

A Glary Utilities rendszer gyorsító program Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken telepíthető.
EaseUS Data Recovery Wizard Free 12.9 - adat mentő ingyenes letöltése Az EaseUS Data Recovery Wizard egy ingyenes adat mentő program Windows rendszerekre. A program telepítése rendkívül egyszerű, magyarul is lehetséges.

A EaseUS Data Recovery Wizard programmal a véletlenül törölt

fájlok visszaállítása

egy igazán egyszerű feladat! A program végig vezeti a felhasználót minden lépésen, ami ahhoz szükséges, hogy vissza tudja szerezni minden elveszett adatát. Az adat mentő programban törölt, formatált vagy elveszett fájlok visszaállítása lehetséges, nem számít hogy milyen típusú adatról van szó. A EaseUS Data Recovery Wizard merevlemezről, pendrive-ról vagy más adathordozóról is képes fájlokat visszaállítani.

Az EaseUS Data Recovery Wizard adat mentő Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Kaspersky Internet Security 19 - tűzfal program ingyenes letöltése A Kaspersky Internet Security a híres vírusirtó fejlesztő cég terméke, amivel az internetről érkező támadásokat védhetjük ki számítógépünkön. A program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A Kaspersky Internet Security

Windows tűzfal

program a legfejlettebb technológiákat használja máig is, ezzel biztosítva a legmagasabb fokú védelmet Windows PC-den. Töltsd le most és élvezd ki a felhőalapú tűzfal szolgáltatás minden előnyét. A Windows tűzfal képes szülői felügyeletet is biztosítani gyermekeid gépére, így megvédheted őket az interneten található káros tartalmaktól. Ha banki ügyeidet is legtöbbször online intézed, nem kell aggódnod, mert a Windows PC folyamatosan szem előtt tartja értékes adataidat.

A Kaspersky Internet Security Windows tűzfal program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 - képszerkesztő program ingyenes letöltése Az ACDSee Photo Studio Ultimate egy profi képszerkesztő program, amivel szabadon kiélheted kreativitásodat. A program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A ACDSee Photo Studio Ultimate egy multifunkciós

fotószerkesztő program

, amivel kedvedre manipulálhatod a fényképeidet. Javíts a fotóid kontrasztján, szabd személyre a szerkesztő eszközeidet és készítsd el te a legszebb fényképeket az ACDSee Photo Studio Ultimate programmal! A fotószerkesztő programmal RAW fotókat is szerkeszthetsz, illetve lehetőség van HEIF fájlok kezelésére is. A program annyira sokszínű, hogy még a billentyű kombinációkat is testre szabhatod kedvedre, de akár maszkokat másolhatsz és illeszthetsz be fényképeken.

Az ACDSee Photo Studio Ultimate fotószerkesztő program 64 és 32 bites Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereken működik.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése