Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7499 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1627 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

​A Fortnite iOS verziója már letölthető a Letöltőközpont oldalán, ingyen! Az online többjátékos, harcos játék mobil verziója menetét tekintve ugyanolyan, mint a már ismert verzió. A sokak által várt Fortnite mobil verziója elérkezett és a játékosok rendelkezésére áll. A Fortnite játékban a már megszokott elemekkel találkozhatsz! A

túlélős játék

során nincs más feladatod, mint a küzdelem közben felépíteni a saját erődödet és küzdj a túlélésért! Semmisíts meg minden ellenfelet a túlélős játékban és légy te az utolsó, aki életben marad! Figyelem! A játék kezdeti stádiuma miatt jelenleg meghívásos alapon elérhető kizárólag, amint több szerver áll rendelkezésre is, több meghívás lesz lehetséges. A Fortnite játék futtatásához iOS 11 és újabb rendszerre, valamint iPhone 6S vagy újabb készülékre lesz szükség.
Az AnyDo az elfoglalt és esetleg szétszórt vagy pedig nagyon sok napi teendővel és zsúfolt időbeosztással rendelkező emberek jó barátja lesz majd a mindennapokban. Az AnyDo jegyzettömb alkalmazás segítségével bármit feljegyezhetünk a telefonunk memóriájába mentve, így azok mindig velünk lehetnek majd. Az AnyDo alkalmazás ráadásul beépített

naptár és emlékeztetők

tárolására is alkalmas, így sosem kell rengeteg dolgot észben tartanod, hiszen a telefonod majd figyelmeztet. Ráadásul mindez - a jegyzetek,naptár és az emlékeztetők is - egy magyar felhasználói felületen kezelhetőek! Az AnyDo jegyzettömb és naptár program iOS 9 és újabb verziókat támogat.
A Super AMOLED Wallpapers androidos alkalmazás speciálisan az amoled-es kijelzővel rendelkező mobilosokat célozza meg. A nagyfelbontású ( WQHD , Quad HD Wallpapers, 500 DPI) hátterek mind kihasználják az amoled kijelzők kiváló fekete színét. A sötét tónusú képek nagyon jól mutatnak, elég csak belenézni a felhozatalba. Sok kategóriában lehet válogatni a

amoled kijelzőkre tervezett háttérképekből

, mindenki biztosan meg fogja találni a magának való képeket, amelyektől a mobilja komoran elegánssá válhat. A Super AMOLED Wallpapers appot háttérképeivel a QR kód beolvasásával telepítheted fel.
A Brain Trek logikai játék egy garantáltan megunhatatlan játék! Töltsd le most és figyeld a napi kihívásokat és játssz! Fejleszt magad a Brain Trek logikai játék segítségével nap, mint nap. A Brain Trek egy olyan kirakós játék, amelyben komoly, agyat próbáló feladatok és angol szó kitalálós feladatok is találhatóak. A Brain Trek

kirakós játék

minden alkalommal személyre szabott feladatokkal vár. Teljesítsd a napi kihívásokat és garantáltan megfelelő szórakozásra lelsz a kirakós játék segítségével gyerekként és felnőttként egyaránt! Készen állsz a matematikai, logikai és asszociációs képességeid fejlesztésére? Kezdődjék a játék! A Brain Trek logikai kirakós játék iOS 9 és újabb verziókon működik.

Hírek

Egy új számítógép tele van üres hellyel és tele van potenciállal. Egy frissen telepített Windows jó kezdés lehet, de ezután még sok fontos lépést kell tenni ahhoz, hogy a számítógép jól használható és a felhasználó igényeit kielégítő eszköz és társ is legyen egyben. Ehhez jól összehangolt programkészletet kell feltelepíteni, vírusirtót, böngészőt..
Hatalmas durranás lett a botladozó Fortnite nevű számítógépes játék, amely a Battle Royale módjával és Free to Play árszabásának köszönhetően hamar megfordította a hajóját. Ma már milliók játszanak vele és élvezik minden egyes akciódús percét. Ez az izgalmas játék hamarosan a mobilosokat is elérheti, hiszen androidra és IOS-re is kiadják...
A gépi tanulás módszere ismét új és meglepő alkalmazását szállítja nekünk az internet. A YouTube legújabb húzásával a felvétel közben is cserélgethetjük akár magunk mögött a háttereket. A funkció egyelőre kísérleti fázisban van és valós idejű kísérleti szegmentáció név alatt fut. Azért ezen a néven még dolgozhatnak a YouTube marketingesei.
Nem az első retró hullámot meglovagolni kívánó modellje lett a Nokiának a 8810-es. Korábban a 3310-zel próbálkoztak és moderált sikereket értek el vele. Most pedig a bánánmobilként is ismert modell ráncfellvarrt változatát dobták a piacra. A legtöbben ezt a készüléket még a Mátrix című filmből ismerhetik, a mozi megjelenése után hullámként söpört..

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Avira Free Antivirus vírusirtó letöltése ingyen. Az Avira Free Antivirus ingyenes vírusirtó legfrissebb verziója fontos, hogy mindig a lehető legbiztonságosabb védelmet élvezze a számítógéped.

Az Avira Freen Antivirus csupán telepítést igényel és a védelem biztosítva van. Az ingyenes vírusirtó ellentétben a konkurencia szoftvereivel, sokkal kevesebb esetben és kevésbé lassítja be a számítógépet. A

vírusirtó program

új verziójában több stabilitást és gyorsaságot szolgáló hibajavítást is tartalmaz. Az Avira Freen Antivirus vírusirtó program trójai vírusok, kártékony oldalak, rablóvírusok és reklámvírusok ellen is véd.

Az Avira Freen Antivirus Windows 2000 és újabb verziókkal kompatibilis.
Az Opera ingyenes magyar internetböngésző generációk óta elégedett felhasználók millióit szolgálja ki hiánytalanul. Az Opera böngésző legújabb verziójának letöltése mindig ajánlott, hogy a legjobb felhasználói élményben részesülj

Az Opera böngésző nagyszerű felhasználói felülete és a hasznos funkciói miatt hiánytalanul kiszolgálja minden igényedet, amelyek csak felmerülhetnek böngészés közben. Az Opera

ingyenes webböngésző

legújabb verziója sokkal stabilabb és gyorsabb működést kínál, így a továbbiakban ezekre sem lehet majd panaszod. Az Opera ingyenes webböngésző egy átlátható kezelőfelületet biztosít, letöltés vezérlővel, témákkal és privát böngészéssel is.

Az Opera ingyenes magyar webböngésző Windows 2000.Windows XP, Windows Vista, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Panda Free Antivirus egy ingyenes vírusirtó program, amely már több éve nyújt megbízható védelmet felhasználók milliói számára.

A Panda Free Antivirus segítségével átfogó vírusvédelmet telepíthetsz számítógépedre most! Az ingyenes vírusirtó megfelelő védelmet nyújt többek között kémprogramok és trójai vírusok ellen. A Panda Free Antivirus legfőbb feladata a

valós idejű vírusvédelem

nyújtása minden fenyegetés ellen, amely a számítógépet veszélyezteti. A valós idejű vírusvédelem a programok viselkedését elemzi és az URL, valamint web szűrésre is alkalmas. A legújabb verziónak köszönhetően a Panda Free Antivirus gyorsabb stabilabb és még teljesebb védelmet nyújt, mint azelőtt.

A Panda Free Antivirus Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Daemon Tools Lite lemezképfájl készítő program elengedhetetlen és népszerű program, melynek segítségével könnyedén készíthetsz CD-ról vagy DVD-ről, esetleg Blu Ray lemezről készíthetsz virtuális lemezképet. A virtuális lemezkép elkészítése után könnyedén emulálhatunk lemezeket a számítógépen, anélkül, hogy egy igazi DVD-t vagy CD-t Blu-ray-t be kellene helyeznünk.
A

Daemon Tools Lite Windows programmal

lemezképfájl megnyitása csak egy kattintás és már kész is! A lemezképfájlok megnyitása cue, bin, iso, ccd, bwt, mds, cdi és nrg fájlok esetén lehetséges. Így bármilyen DVD-filmet vagy játékot futtathatunk, a hozzátartozó lemez behelyezése nélkül.

A Daemon Tools Lite 10.7 ingyenes letöltésű lemezképfájl készítő program Windows XP és újabb, akár Windows 10 verziókkal is kompatibilis.
Ingyen telefonálás? A Viber letöltése után az androidos okostelefon és a PC tulajdonosok a világ bármely tájáról ingyen telefonálhatnak, sms-ezhetnek barátaikkal Wi-Fi és 3G internet segítségével. A beépített Viber Out funkció segítségével a program lehetőséget ad normál telefonok hívására is, viszonylag alacsony percdíjjal.

A

Viber letöltése

után telefonszámod megegyezik az ID-vel. A mobiltelefonban tárolt számokat a Viber program automatikusan átveszi a könnyű kezelés érdekében.
A Viber magyar nyelvű program, mely segítségével olcsón telefonálhatsz android mobilos barátaiddal.
A legtöbb androidos telefonnal és tablettel kompatibilis a Viber letoltes.

Itt a

Viber Windows számítógépen

is használható PC-s programja!
A Viber ingyenes hívások Windows rendszerű számítógépen a PC-s verziót a linkre kattintva töltheted le.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése