Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7723 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1848 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Különleges és gyönyörű hajfonatok elkészítését tanulhatod meg a Hairstyles step by step ingyenes letöltést kínáló alkalmazással. Az androidos appal lépésről lépésre lebontott, fényképes útmutató alapján készítheted el a

hajfonatokat

magadnak, vagy ismerősödnek. A Hairstyles step by step appban több mint 60 hajfonatot találhatsz, amelyek kiválóak lehetnek különleges eseményekre, randikra, vacsorákra.
Az abszurd alapötlettel rendelkező Bacon - The Game androidos játékban egy serpenyőből kell a szalonnaszeletet különféle objektumokra feldobnunk. Maga a koncepció is mosolyt csal az arcunkra, de az biztos hogy az

ügyességi játék

képtelen pályái során párszor elnevetjük magunkat. Legyen szó akár arról, hogy a bacont egy halra, kisbolygóra, hajszárítóra vagy a Mona Lisára kell feldobni, szükség lesz a precíz időzítésre és ügyességre, hogy a serpenyőről a megfelelő mozdulattal indítsuk meg a szalonnát a Bacon - The Game-ben.
Az Érettségi+ alkalmazással bárhol könnyű az érettségire készülni. Az érettségi felkészítő használata magyarul lehetséges. Az Érettségi+ alkalmazáson belül akár

emelt szintű érettségi

felkészítő tananyagok is találhatóak. A különböző tantárgyak mindegyikéhez több gyakorló feladat áll rendelkezésre. Készülj nyugodt szívvel az emelet szintű érettségire a felkészítő tananyagok és a gyakorló feladatok segítségével bárhol és bármikor, hatékonyan! Az alkalmazásban megvásárolhatsz érettségi felkészítő könyveket, így még biztosabb lehet a várt eredmény. Az Érettségi+ érettségi felkészítő alkalmazás iOS 9 és újabb rendszerekkel kompatibilis.
A VideoShow a legjobb videoszerkesztők egyike Android mobilra, melynek már több mint 190 millió felhasználója van. A videó szerkesztőben szöveg, zene, szűrők, hangulatjelek, különböző effektek teszik változatossá a szerkesztői eszköztárat. A

videó szerkesztőben

minden rendelkezésedre áll amire csak szükséged lehet egy remek videó elkészítéséhez. A videó feliratozáshoz változatos betűkészlet áll rendelkezésesedre, sőt még egyedi betűtípusokat is készíthetsz. Saját hangodat is felveheted, vagy kedvenc zenédet egyedi aláfestésként is használhatod. Több mint 50 féle matrica! A videószerkesztő program letöltése android mobilokra ingyenes. Rendszerigény: Android 4.0.3 vagy újabb.

Hírek

Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...
Újabb mérföldkőhöz érkezett a televíziózás. Egy hét múlva a japán NHK csatorna megkezdi adását Stanley Kubrick Űrodüsszeia című klasszikusával, amelyet 8K (super-high definition) felbontásban adnak le, illetve onnantól kezdve a csatorna ebben a felbontásban sugározza adását.
A szemfülesek, vagy szerencsések már észrevehették, hogy a YouTube csendben elkezdett híres hollywoodi filmeket is közvetíteni. Bár egyelőre nem a legfrissebb címekkel futhattunk össze, inkább olyan ismerősökkel, mint a Terminátor, a Doktor Szöszi vagy a Rocky
Az okostelefonok megjelenésétől izgatta mindenki fantáziáját az összehajtható okostelefonok fogalma. Ugyan az elképzelés elég homályos volt és többen többféleképpen értelmezték, úgy tűnik végre valósággá válik a képzelet, a Samsung ugyanis bemutatta a legújabb készülékét, amellyel akár megváltoztathatja a jövő telefonjait.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az IObit Uninstaller programmal még akár a makacs vírusok eltávolítása is lehetséges, hiszen a program minden fájlt alaposan töröl a rendszerből. A program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

Az IObit Uninstaller segítségével a

programok törlése véglegesen

is csak gyerekjáték. A feleslegesen telepített programok gyakran szükségtelenül túl nagy helyet foglalnak számítógépünk merevlemezén. Az IObit Uninstaller a programok végleges törlésével szabadít fel értékes helyet! A legújabb verzióban fejlettebb kereső algoritmusokat használ a program, ezért sokkal hatékonyabb tud lenni.

Az IObit Uninstaller Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken képes programok végleges törlésére.

Ingyenes IObit unistaller akció!!!
Aki a mai naptól (2018.11.28) kettő hónapon belül letölti és telepíti az

ingyenes IObit uninstaller vírusirtót

, az a program aktiválásától számított 6(!) hónapig a teljes verziót INGYEN használhatja. Az akció összesen 300 aktiválásig él!
Az aktiváló kód: CA3E9-FD1F5-59E21-BA9B8
A PicPick egy ingyenes képlopó program, amivel akár szerkesztheted is egyből a kivágott képeket. A képlopó program telepítése és használata angolul lehetséges.

A PicPick

képlopó

használata igazán egyszerű! A gombokon található ikonok segítségével kikövetkeztetheted a funkciójukat és már indulhat is a képlopás! A PicPick programban simán kivághatod a jelenleg aktív ablak tartalmát, görgethetsz is tartalmat és azt is kivághatod, de a képet fel is javíthatod különböző effektekkel, finomhangolással és más alapvető képszerkesztési eszközökkel. A képlopó program alapvető funkcionalitását tekintve nagyon hasonlít a Windows gyári képmetszőjéhez, de sokkal kellemesebb felhasználói felülete van és több eszköz áll rendelkezésünkre.

A PicPick képlopó program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A HWInfo PC diagnosztikai programmal a számítógép adatai könnyen kinyerhetőek. A teszt programmal olyan beható információkat tudhatsz meg, amit csak ezzel a programmal lehet megtudni. A HWInfo asztali számítógép és laptop diagnosztikai program használata angolul lehetséges.

A HWInfo

pc ventilátor szabályzó

funkció is elérhető. A programon belül így felszabályozhatod a ventilátor forgásának sebességét. A megtudható számítógép adatok között szerepel a CPU és GPU pontos típusa, különböző paramétereik, hőmérsékletük, a merevlemez hőmérséklete és terheltsége. A pc ventilátor szabályzó programmal még az akkumulátor állapotát is megnézheted.

A HWInfo tesztprogrammal a számítógép adatai Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken használható.
Ingyen telefonálás? A Viber letöltése után az androidos okostelefon és a PC tulajdonosok a világ bármely tájáról ingyen telefonálhatnak, sms-ezhetnek barátaikkal Wi-Fi és 3G internet segítségével. A beépített Viber Out funkció segítségével a program lehetőséget ad normál telefonok hívására is, viszonylag alacsony percdíjjal.

A

Viber letöltése

után telefonszámod megegyezik az ID-vel. A mobiltelefonban tárolt számokat a Viber program automatikusan átveszi a könnyű kezelés érdekében.
A Viber magyar nyelvű program, mely segítségével olcsón telefonálhatsz android mobilos barátaiddal.
A legtöbb androidos telefonnal és tablettel kompatibilis a Viber letoltes.

Itt a

Viber Windows számítógépen

is használható PC-s programja!
A Viber ingyenes hívások Windows rendszerű számítógépen a PC-s verziót a linkre kattintva töltheted le.
A WinToUSB programmal mostantól a Windows telepítése pendrive segítségével is lehetővé válik. A pendrive elkészítéséhez nincs másra szükség, mint a WinToUSB programra, amit angol nyelven használhatsz.

A WinToUSB programmal

bootolható pendrive készítése

lehetséges, de kizárólag Windows lemezképeket tudunk ráírni a hordozható USB eszközre. A Windows To Go szolgáltatást is használhatjuk bootolható pendrive készítésekor, így egy futtatható operációs rendszert is telepíthetünk egy pendrive-ra, igény esetén. A WinToUSB programmal ISO, WIM, ESD, SWM, VHD és VHDX lemezképek felhasználásával is elkészítheted a bootolható pendrive-ot.

A WinToUSB program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken segít Windows pendrive-ra telepítésében.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése