Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7588 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1716 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Kiss my Score egy újabb lehetőséget teremt arra, hogy átéld az izgalmakat a foci vb 2018-ban megrendezett tornája alatt is. Az alkalmazás kizárólag angol nyelven használható. A Kiss my Score alkalmazás használata rendkívül egyszerű! A

2018 vb eredmények

élőben követhetőek az alkalmazáson keresztül. A foci vb 2018 eredményeire ráadásul tippelhetsz is, majd a versenyezhetsz barátaiddal azon, hogy ki tudott jobban tippelni. A csoportos csevegésben megvitathatjátok egymás gondolatait, de minden mást is, az alkalmazáson belül! A Kiss my Score alkalmazás iOS 8 és újabb verziókkal kompatibilis.
Ülj harckocsiba és játssz a Tank Stars ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával! Az oldalnézetes játékban egy egy elleni meccseket játszhatsz le a többi játékos ellen. Sokféle fegyvert használhatsz fel, de a fegyver nem minde. A

tankos játékban

pontosan kell megadnod a lövés szögét és erősségét, hogy eltalálhasd az ellenfeledet. Felváltva lőhettek így fontos mielőbb minél többször eltalálni az ellenséges tankot a játékban, hogy nyerhess. A Tank Stars-van fejlesztheted is a harckocsidat és barátaid ellen is játszhatsz.
Töltsd le ingyenesen iPhone-odra a magyar nyelven is használható MapFactor GPS Navigation Maps alkalmazást. Internetkapcsolat nélkül, offline is használható, ráadásul sokféle hasznos funkcióval bír ez a

navigációs applikáció

: - háztól házig útvonaltervezés - fizetős utak jelzése, figyelése - traffipax figyelő - sebességkorlátozás figyelő - fontos, érdekes helyek a térképen (benzinkút, pihenő, étterem stb) - hangos navigáció - 2D/3D mód A MapFactor GPS Navigation Maps navigációs applikáció sok-sok elégedett letöltővel bír, csatlakozz hozzájuk!
Az OMSZ Meteora az Országos Meteorológiai Szolgálat ingyenes, időjárás előrejelzés és figyelmeztető alkalmazása. A OMSZ Meteora használata természetesen magyar nyelven is elérhető. Az OMSZ Meteora kizárólag hazánkban működik. Az

időjárás radar

képes másfél kilométeres pontossággal mutatni minden lényeges információt Az alkalmazás rendes óraként is működik, amiben megtalálhatóak különböző időjárási adatok is a felhasználók számára. Az időjárás radar figyelmeztetéseit és előrejelzéseit, minden más fontos adattal együtt az óra számlapján megtalálhatjuk és térképen is megnézhetjük. Az OMSZ Meteora időjárás előrejelzés és radar iOS 8 és újabb verziókon működik.

Hírek

A tinédzserek 95 százaléka rendelkezik valamiféle okostelefonnal. Közülük 45% csaknem folyamatosan online, viszont a fiatalabb internet felhasználók nem csatlakoznak olyan nagy számban a Facebookhoz, mint ahogyan az idősebbek teszik, mutatja egy tanulmány. Habár a Facebook dominálta a közösségi médiát az összes korcsoportban az elmúlt évtizedben...
Az idei Computex expón rántotta le a leplet legújabb dobásáról a főleg laptopjairól ismert ASUS cég. Az újdonság pedig nem más, mint egy csúcsteljesítményű mobiltelefon, mely nemes egyszerűséggel ASUS ROG Phone névre kereszteltetett. A készülékbe nagy kanállal mérték a hardvereket, az ára sem lesz alacsony.
A Steam online játékáruházban akarták volna elérhetővé tenni az 'iskolai lövöldözős szimulátor' játékot, az Active Shooter-t. Még a megjelenés előtt kikerült a kínálatból, a rengeteg felháborodott és a játékot ízléstelennek tartó ember együttes fellépése okán.
Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Google Chrome ingyenes magyar böngésző program legújabb verziója már elérhető. A Google Chrome 67 telepítése és használata, az előző verziókkal egyező módon, magyar nyelven is lehetséges a számítógépre.

A keresőóriás saját böngészője évek óta elérhető a felhasználók számára. A

legújabb Google Chrome

is teljes Google integrációval rendelkezik, így egy helyen kezelheted Google Drive, Gmail, Google Naptár és más Google tartalmakat is. A legújabb Google Chrome verzió letöltése mindig ajánlott, hiszen a frissítések során nem csak új funkciók, hanem biztonsági frissítések is jönnek a programba. Jelen verzió több magas fokú sebezhetőséget foltoz be a böngészőben.

A Google Chrome 67 ingyenes böngésző Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken használható.
Az AdwCleaner egy ingyenes toolbar eltávolító program, aminek segítségével az idegesítő és sok esetben káros reklámvírusokat távolíthatjuk el a számítógépről. Az AdwCleaner program telepítést nem igényel és használata magyarul is lehetséges.

Az AdwCleaner

vírus kereső

megkeres többfajta nemkívánatos és káros szoftvert a számítógépen, majd ezek törlésére is lehetőségünk van. A vírus keresővel toolbar, reklámvírusok és más nemkívánatos szoftverek eltávolítására van lehetőség. A legújabb verzióban a Malwarebytes 3 szoftver letöltésére nyílik lehetőség csupán egyetlen kattintással, de a beállítások könnyebb értelmezése érdekében súgó ikonokat is használtak a fejlesztők.

Az AdwCleaner ingyenes víruskereső és toolbar eltávolító Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
AzF-Secure KEY egy jelszó tároló program, aminek segítségével minden jelszavadat biztonságban tudhatod a számítógépeden. A jelszó tároló program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A

jelszó generáló

segítségével nem csak megőrizheted már kész jelszavaidat, hanem bármikor készíthetsz újat is. A jelszó generátor által "kitalált" jelszavak mindegyike erős és több paraméter alapján is tud dolgozni. A programban lehetőség van automatikus bejelentkezési adatok kitöltésére, így a másolással sem kell majd vesződnöd. Tudd magad mindig biztonságban az F-Secure KEY programmal!

Az F-Secure KEY jelszótároló program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A F.lux program segítségével könnyedén végezhetsz finomhangolást a képernyő beállításokon, így egy "sima" monitor is bármikor lehet szemkímélő monitor. Az F.lux program telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A F.lux

kékfény szűrő

program napszakhoz és földrajzi elhelyezkedéshez igazítva ajánl színhőmérsékletet, majd az idő előrehaladtával változtatja azt, automatikusan, így minél jobban kímélve szemünket. A F.lux programmal jobb minőségű alvás érhető el és a szemeid is kipihentebbek lesznek egy hosszabb számítógép előtt töltött idő után is. A kékfény szűrő telepítése rendkívül egyszerű, automatikus működése pedig nem igényel felhasználói teendőket.

A F.lux kékfény szűrő, szemkímélő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
A SyncBackFree egy egyszerűen használható biztonsági mentés eszköz, amivel mindig könnyedén elvégezheted a megfelelő óvintézkedéseket adatvesztés ellen. A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A SyncBackFree

biztonsági mentés és visszaállítás

terén egyformán remekel. A biztonsági mentést éppen megnyitott fájlokon is el tudod végezni és a program a különböző verziókat is megjelöli, a könnyebb követhetőség érdekében. A biztonsági mentés ezen kívül a lehető leggyorsabban zajlik le a program fejlett erőforrás-kezelésének köszönhetően. A biztonsági mentés és visszaállítás akár online is elérhető, bárhol is legyél.

A SyncBackFree Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken végez biztonsági mentést akár automatikusan is.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése