Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7154 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1057 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

WiFi sebességteszt! Érdekel, pontosan milyen erős a hálózati jeled? Talán a másik szolgáltatóé jobb volna? A 3G 4G WiFi Maps & Speed Test ingyenes letöltéssel elérhető appjával a

WiFi sebességteszt során számszerű adatokat kaphatsz 3G, 4G és WiFi jelerősségedről

. Az iránytű funkció megmutatja, merre található a legközelebbi adótorony, vagy WiFi pont. Ugyanezeket térképen is megtekintheted. Ellenőrizheted a le-, és feltöltési sebességedet. Megnézheted az adatforgalmad statisztikáit is és még widgeetként is használhatod a 3G 4G WiFi Maps & Speed Test-et.
A Signal ingyenes csevegőapp, mely rendkívüli biztonságot, titkosítást biztosít felhasználóinak. A Signal titkosított üzenetváltáson kívül ingyenes telefonálásra, csoportos csevegésre, képcserélésre, videóhívásra is használható. A csevegő appra telefonszámmal lehet regisztrálni, miután ez megtörtént kezdhetik is a felhasználók az egyébként rendszerint kiváló hangminőségű telefonálást vagy chatelést.

A Signal hasonlóan működik, mint a Messenger, néhány plusz biztonsági funkcióval.

Például az is beállítható, hogy zárolt képernyő esetén ne értesítse a felhasználót üzenetek érkezéséről - így még véltetlenül sem láthatja illetéktelen, hogy üzenetet kaptunk. Emellett az egyes üzeneteknél beállítható az is, hogy azok egy idő után maguktól eltűnjenek. A Signalon keresztül küldött üzenetek titkosítása a küldőnél történik, azok feloldása pedig csak a fogadó félnél, így ezen a két személyen kívül senki más nem férhet hozzá az üzenetekhez. A Signal üzenetküldő biztonságát viszonylag jól jelzi, hogy Edward Snowden is ezt a programot használja.
A legjobb alkalmazás, amelyet Gmail levelező fiókod kezeléséhez használhatsz, a Google Inbox by Gmail magyar nyelvű applikációja. Az e-mailes levelezésedet megkönnyítő

Gmail kliens alkalmazás

rengeteg kezes funkcióval bír. A jól rendszerezett leveleid között sokkal könnyebben találhatod meg ami fontos számodra, ha mégis elvesznél, jól jön a kereső funkció. Az Inbox by Gmail letöltés ingyenes, melyhez kattints a letöltés ikonra, vagy olvasd be a QR kódot iPhone mobiloddal. Rendszerigény: iOS 7.0 vag újabb. Kompatibilis: iPhone, iPad és iPod touch eszközökkel.
A PhotoScan by Google Photos segítségével könnyen archiválhatod régi, nyomtatott fotóidat, hogy többé egy se vesszen el, vagy sárguljon meg. Az ingyenes letöltésű Google Photos fotószerkesztővel

scannelt minőségben fotózhatod le a nyomtatott fényképeket

. Csillogásmentes felvételeket készíthetsz róluk, amelyeket aztán az automata élfelismerő rögtön méretre vág, hogy tényleg csak a képet mentsd el. Szintén hasznos az automata perspektíva korrekció, amellyel a PhotoScan by Google Photos fotószerkesztő program az egyenetlen felvételeket teszi tökéletessé. A fotók fotóit aztán nyugodtan feltöltheted a Google Photos felhőjébe. Az Android fotó archiváló alkalmazás letöltése ingyenes. Rendszerigény: Android 5.0 vagy újabb.

Hírek

A Microsoft bejelentette, hogy megvásárolta a torontói székhelyű Maluuba startup céget, amely egy mély tanulásos algoritmusú mesterséges intelligencia fejlesztésével foglalkozott. Ezzel az új technológiával komoly vetélytársa lehet a Google és Facebook ..
Esélyes, hogy a következő, Samsung által kiadott legkívánatosabb és legérdekesebb telefonok egyáltalán nem is az új Galaxy készülékek lesznek. Komoly pletykák terjengenek arról, hogy még idén hajlékony kijelzőjű mobilokkal rukkolhatnak elő.
Androidos Nokia telefon? Bejelentették a legújabb Nokia mobiltelefont, melynek érdekessége, hogy a korábbi Nokiákkal ellentétben Android operációs rendszerrel fog üzemelni. A neve nemes egyszerűséggel csak Nokia 6 lett.
Bemutatták a szupervékony képernyőjű LG televíziót. A technológiai újdonságokat felvonultató Consumer Technology Association (CES) expón bemutatták az LG új nagy dobását, a szupervékony kijelzővel ellátott televíziót, amitől garantáltan leesik az állunk.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Viber népszerű telefonos csevegőapp Windows operációs rendszerekre készült kiadása.
A Windowsos Viber tudása nagyjából megegyezik a mobilos verzióval. Egymással 'kompatibilisek' a mobilon vagy asztali számítógépen abbahagyott beszélgetések egyik vagy másik eszközről tovább folytathatóak. Az előzmények minden készüléken látszanak, a fájlok újra megtekinthetőek.

A Viber Windows ingyenes szöveges üzenetek mellett ingyenes hívásokat, videótelefonálásokat tesz lehetővé.

Lehetséges vele fájlcserélés is.

A Viber futtatásához mobiltelefonszámos regisztráció szükséges, azaz sajnos csak akkor telepíthető Windows alá a program, ha az telefonon is fent van.
Viber letöltés Androidra és ingyenes Viber letöltés iPhone mobilra.

A Viber Windows kiadása magyar nyelven is használható.
A CCleaner egy ingyenes rendszer-optimalizáló, biztonsági és tisztító eszköz. A rendszertakarító eltávolítja a nem használt fájlokat az ön rendszeréből, lehetőséget adva a Windows-nak, hogy gyorsabban futhasson és értékes használható lemezterület szabaduljon fel.
A

CCleaner letöltés

és ingyenes programtelepítés után eltávolítja az internetes tevékenységek nyomait is, például az internetes előzményeket. Továbbá tartalmaz egy jól felszerelt regisztrációs adatbázist tisztító eszközt, mely megkeresi a hibákat és a rendellenességeket a regisztrációs adatbázis tartalmában, s azokat kijavítja, kiküszöböli.

A

CCleaner

töviről hegyire kitisztítja a számítógépet.
Megszabadítja a felhasználókat a felesleges fájloktól, böngészési előzményektől, cookie-któl és akár a regisztrációs adatbázis is megtisztítható vele.

A CCleaner Windows operációs rendszer mellett Androidra mobilra is elérhető, ide kattintva megtalálható.
A Photoscape letöltés ingyen. A képszerkesztő és képnézegető programmal egyszerűen javíthatunk elkészített fényképeinken és még akár egy kicsit bele is nyúlhatunk. Lehetőség van átméretezésre, színkorrekcióra, vagy akár több képből álló animált gifek létrehozására is a programon belül.
A

Photoscape képszerkesztő program

automatikus nyelvfelismerővel rendelkezik, elérhető benne a magyar nyelv is, így kezelése egyszerű az idegen nyelveket nem beszélők számára is.
A magyar nyelvű Photoshophoz hasonló képszerkesztő program letöltése ingyenes.
A CPU-Z népszerű ingyenes hardver diagnosztikai szoftver, segítségével egyszerűen juthatnak a felhasználók különböző adatokhoz számítógépük teljesítményével kapcsolatban. A program valós időben mutatja meg, hogy éppen mi történik számítógépünkben és a jelentést később TXT vagy HTML formátumban képes menteni.
A

CPU-Z rendszer diagnosztikai program

többek közt elemzi gépünk processzorát, alaplapját, memóriáját, órajelét és cache adatait.
Az egyetlen hátrány, hogy a diagnosztikai program által mutatott adatok nem tartalmaznak magyarázatot, így kezdők számára, hacsak nem tudják pontosan mit kell keresni, kaotikussá válhat a program, így a rendszer diagnosztikai szoftver használata leginkább hozzáértőknek javasolt.
A Notepad ++ ingyenes forráskód-szerkesztő 7.3.1. verziójú kiadásának Windows letöltése.
Forráskód-szerkesztés mellett a Notepad++ akár egyszerű Jegyzettömb alternatívaként is használható, ám fő előnyeit kódsorok szerkesztése közben mutatja meg.
A Notepad++ -ban lehetősége van a felhasználóknak kódkiemelésre és kódblokkok egységbe zárására; rendelkezik WYSIWYG felülettel, képes több dokumentum megnyitására, szabályos kifejezések keresésére és/vagy cseréjére, macro-k felvételére és lejátszására.

A

Notepad++ forráskód szerkesztő és jegyzettömb program

az alábbi típusú adatokkal használható:

Text, C C++ Java C# XML HTML, PHP CSS makefile ASCII art (.nfo) doxygen ini file, batch file Javascript ASP VB/VBS SQL Objective-C, RC resource file Pascal Perl Python Lua TeX , TCL Assembler Ruby Lisp Scheme Properties, Diff Smalltalk Postscript VHDL Ada Caml, AutoIt KiXtart Matlab Verilog Haskell InnoSetup, CMake.

A Notepad ++ jegyzettömb és forráskód szerkesztő legfrissebb verziójának letöltése ingyenes, mely szinte az összes Windows operációs rendszeren futtatható:
Windows XP / Vista / Windows 7 / XP 64-bit / Vista 64-bit / Windows 7 64-bit / Windows 8 / Windows 8 64-bit / Windows 10 / Windows 10 64-bit
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése