Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7368 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1430 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Real Guitar app segítségével bármikor varázsolhatsz jó hangulatot, csupán a telefonod kell hozzá! Gitár a telefonodon! Igen, ez a huszonegyedik század! Az

elektromos gitár telefonon

bizonyára mindenkinek tetszeni fog, akinek csak megmutatod. Csak fogd le az akkordot és pengesd meg a húrokat! Nem baj, ha nem jobb kezes vagy, hiszen az alkalmazás rendelkezik balkezes gitárral is. A telefonos gitár segít a gitár tanulásban is, megmutatja az akkordokat és hogy hogyan fogd le őket. A Real Guitar telefonos gitár alkalmazás iOS 9 és újabb verziókkal kompatibilis.
Tedd izgalmassá iPhone-od megjelenését a Live Wallpapers and Themes Now ingyenes letöltésű alkalmazásával! A bőség zavara komoly veszély, hiszen ezzel az appal rengeteg

élő háttérkép és téma

tehető fel. Rengeteg kateógiában sokféle, minőségi tartalom vár. Ha nem vagy rutinos a témázásban, ne aggódj, segédletet is kapsz a Live Wallpapers and Themes Now-tól ehhez, A kedvenc témáidat, képeidet elmentheted és meg is oszthatod.
​A Telekom Fon alkalmazással bárhol wi-fizhetsz a világon, ráadásul ezt teljesen ingyen! A Telekom Fon alkalmazás, a telefon társaság saját fejlesztésű applikációja, melynek segítségével a T-Mobile ügyfelek routerei ingyenes hot-spotokká válnak és más Telekom ügyfelek pedig ezt

ingyen internet elérésére

tudják használni bárhol a világon. A UPC megoldásához hasonlóan az otthoni routerhez enged hozzáférést az alábbi app, ám a felhasználók nem vesznek észre lassulást, így nyugodtan csatlakozhat bárki a szolgáltatáshoz, nem fogja megbánni! A Telekom Fon Androidos app Android 2.3 és újabb verzión nyújt ingyenes wi-fi szolgáltatást.
Igazi science fiction akcióban lehet részed War Robots androidos játékban, ahol hatalmas, fegyverekkel megpakolt mechákat kell vezetned és háborúba vinned. Ebben a

robotos többjátékos akciójátékban

saját robotodat fejlesztheted és szerelheted fel golyószórókkal, ágyúkkal, lézerfegyverekkel és pajzsokkal, hogy az összecsapásokban minél nagyobb pusztítást rendezhess az ellenfél soraiban. A War Robotsban sokféle fegyver, sokféle robot van, így egyedi játékstílusodnak megfelelőt rakhatsz össze, hogy minél nagyobb élvezet legyen fémforgácsot csinálni az ellenfelek mecháiból.

Hírek

Három napja jelent meg a legújabb Windows 10 Alkotói frissítés és szépen lassan minden Windows 10 operációs rendszerre eljut, amely ismét egy rakás újdonságot hoz a felhasználóknak. Ezek némelyikének örülünk, némelyiknek nem.
A kihatjhatós telefonok fogalma teljesen új értelmet nyer a ZTE Axon M mobilja által, amely most már nem csak pletyka, hanem tény. A különleges felépítésű mobilkészülék két kijelzővel bír, amelyeket egymás mellét hajtva egy nagy kijelzőt kapunk.
A Sony legújabb proejktorát mutatta a napokban, amely az Xperia Touch névre hallgat. Különlegessége, hogy a kivetített felületen a képet érintésekkel vezérelhetjük, ép, mintha egy érintőkijelző lenne ott.
Az Amazon már tíz éve árulja a saját márkájú e-book olvasóit, a Kindle termékeket. Eddig hiányzott a sorból, de most már megérkezett a vízálló változat is belőle, így ezentúl kádban és medencében is olvasgathatjuk kedvenc könyveinket

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A F.lux Windows program segítségével haladó és kényelmesebb beállításokat érhetünk el, melyek a számítógépünk képernyőjéhez kapcsolódnak és megkönnyítik a gépen folyó munkavégzést.

A F.lux program segítségével egyszerűen és dinamikusan állíthatjuk be a

képernyő fényerőt és képernyő színárnyalatot

. A program képes automatikusan is állítani a fent említett képernyőbeállításokat, napszakhoz és jelenlegi helyzethez igazítva. A program algoritmusa a tartózkodási helyünk alapján számolja ki a naplemente időpontját és onnantól kezdve kezdi el egyre jobban megszűrni a képernyőből érkező kék színsugarakat. Az emberi szervezet így jobban fel tud készülni az alvásra, és pihentetőbb éjszakánk lesz.

A f.lux program Windows Vista és újabb rendszereken biztosít automatikus képernyőbeállításokat.
A Macrium Reflect megfelelő eszköz katasztrófa estére ,mely során elvesztek az adataid. Az átfogó biztonsági mentésnek köszönhetően bármi történjen is a merevlemezzel, biztos, hogy nem maradsz megoldás nélkül.

A Macrium Reflect program feladata olyan

átfogó biztonsági mentés

készítése, melyben kivétel nélkül minden szükséges adat benne van, egyszerű kezelni és elindítani és garantálja a teljes körű adatbiztonságot. A Macrium Reflect program képes különálló fájlok és mappák visszaállítására és automatikusan elvégezni a biztonsági mentést, így a felhasználóknak semmit nem kell bajlódniuk a biztonsági mentéssel a program beállítása után.

A Macrium Reflect Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken kínál teljes adatbiztonságot.
A Comodo Cloud Antivirus egy jó minőségű, gyors és hatékony vírusirtó, mely kitűnő védelmet nyújt rejtett fájlokban rejtőző vírusok ellen is.

Mivel a Comodo Cloud Antivirus egy

felhőalapú vírusvédelem

valós idejű védelmet nyújt és proaktívan védi a számítógépet. Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően könnyen kezelhető és tanulható. A felhőalapú vírusszkenneren a vírusok átjutása szinte lehetetlen! A robosztus vírusvédelem minden korszerű vírus ellen megvédi a számítógépet.

A Comodo Cloud Antivirus Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A CrashPlan biztonsági mentés készítő programmal Linux rendszeren tudunk könnyedén mentést csinálni fontos fájljainkról és adatainkról egy esetleges probléma idejére.

A CrashPlan

automatikus biztonsági mentés

lopás és hardver hibák esetére nagyon nagy segítség lehet számunkra. A program automatikusan készít biztonsági mentést a beállított fájlokról egy beállított meghajtóra, így folyamatos biztonságot élvezhetünk mindenféle beavatkozás nélkül. A program akár naponta többször is elvégzi a szükséges mentést, így a nap huszonnégy órájában biztonságban lehetünk.

A CrashPlan biztonsági mentés készítő program Linux alapú operációs rendszerekkel kompatibilis.
Az Atomiccleaner3 Windows rendszer gyorsító segít a felhasználóknak a felesleges fájlok végleges törlésében, ezáltal elkerülve a rendszer lassúvá válását és a tárhely elfogyását.

Az Atomiccleaner3 meghatározó funkciója a

felesleges fájlok törlése

, mely magában foglalja a rendszer registry tisztítását és a játékok utáni takarítást. Az Atomiccleaner3 Windows rendszer gyorsító program több programot és játékot is támogat, a törlést és a törlendő fájlok keresését többféleképpen tudjuk finomhangolni a programon belül és mindeközben a program erőforrás igénye alacsony marad, így működés közben sem lesz sokkal lassabb a számítógépünk.

Az Atomiccleaner3 Windows rendszer gyorsító Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken törli a felesleges fájlokat.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése