Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7309 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1319 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

​Te is szereted nézni spongyabob kockanadrág kalandjait nap mint nap? Akkor ez a játék neked való! Ha úgy érzed mindent tudsz Kockanadrág életéről, ne várakozz többet és vesd bele magad ebbe a fergeteges kvízbe! Az

online spongyabobos játék

résztvevője bárki lehet, aki élőben nézi a Nickelodeon csatorna adását, a kérdések ugyanis adások belül hangzanak el, a játékon keresztül pedig válaszolni kell a kérdésekre! Minden helyesen megválaszolt kérdéssel ponthoz gyűjtesz! A pontok összeszámolása után a nyertes neve elhangzik a TV-ben a Spongyabob aznapi adása után. Ráadásul nem csak kérdésekre válaszolhatsz! Készíts selfie képet Spongyabobbal és Illeszd bele a szivacs lufijába, hogy megoszthasd barátaiddal is a nagyszerű élményt! Válaszolj meg minden kérdést helyesen és légy te az igazi Spongya tudor! Képeket készíteni és kérdésekre válaszolni a spongyabobos játékban iOS 6 és újabb verzióval rendelkező készülékeken tudsz.
A Silly Walks egy egyszerű kalandjáték, melyben a mindennapi háztartási eszközök keltek életre és próbálják megnehezíteni a különböző ételek életét, az ennivalók feladata pedig az eszközök csapdáin túljutni. A Silly Walks

kaja kaland

játékban több karakterrel is lehetsz, például ananász, hot dog vagy még több másik is! Kerüld el a húskloffolót, szaladj el a sajt reszelő elől és vigyázz, nehogy megvágjanak a konyhai kések! Győzd le a főgonoszokat, élvezd a játékot vég nélkül és az iCloud mentésnek köszönhetően, ha eszközt váltasz vagy vissza kell állítani mobilodat, ugyanonnan élvezheted a játékot tovább! A Silly Walks játékban iOS 8 és újabb verziókon tudunk ételekkel kalandozni.
A WalletPasses segítségével androidos telefodról használhatod a különféle belépőid, jegyeid és bérleteid. Akciók, jutalmak megszerzésére és vásárlásra, mozizásra és kuponozásra is alkalmas.

Az egy helyre gyűjtött fontos jegyek, kódok, képek, passzok

jól rendszerezhetők. Szórd egy fül alá a mozis qr kódokat, egy másik alá vonatjegyeket, bkk bérleteket, egy harmadik alá a bevásárlóközpont kuponokat és így tovább. A passzok tartalmazhatnak hasznos információkat, például a kártyán lévő egyenleget, a kupon lejárati dátumát, a helyek számát a koncerten stb. Töltsd le ingyenesen a WalletPasses alkalmazását a QR kód beolvasásával!
A Last Day on Earth zombi túlélős játék játék iOS-re készült változata, melyben egy zombi apokalipszis kellős közepében találod magad és a cél a túlélés! Az életben maradásan csupán néhány túlélőtársad lesz segítségedre. A Last Day on Earth zombis,

interaktív csapatépítő túlélős játék

fő célja, a csapatmunka és a közös erők egyesítése a legnagyobb cél, az élet fennmaradása érdekében. Keress eszközöket és élelmet, készülj fel az összecsapásokra és nyerd meg őket. A zombis játékban nem csak egyedül játszhatsz! Ha csatlakozol egy klánhoz, közös erővel fejleszthetitek fegyvereiteket és járműveiteket, majd pedig együttes erővel mutathatjátok meg a zombiknak a hatalmatokat. A túlélésre jelenleg iOS 7 és újabb eszközökön nyílik lehetőséged! Készülj fel és küzdj meg az élőhalottakkal!

Hírek

A Microsoft hivatalos bejelentése alapján egy újfajta típusú Windows 10-et adnak ki amely kifejezetten a magasabb szintű felhasználókat célozza meg. Habár a pletykák már júniusban megjósolták ezt, a megerősítést csak e héten kaphattuk meg.
Ahogy közelít a szeptemberi iPhone-os konferencia, úgy pezsdül fel a mobilosok világa is pár kérdés körül. Vajon 2 vagy 3 új iPhone lesz? Mennyibe fog kerülni a high-end OLE kijelzős modell? És vajon végre kapunk-e wireless töltőt?
A szerdai napon az HBO elismerte bejelentésében, hogy cybertámadás áldozatául estek, beigazolva azt a névtelen emailt, melyet az állítólagos elkövetők küldtek szét különböző médiacégeknek.
A Google Daydream virtuális valósága mostanában jelenik meg Samsung Galaxy S8 és S8 Plus okostelefonokra, beteljesítve a Google korábbi ígéreteit a határidővel kapcsolatban. Tegnap éjjel jelentették be a dolgot, habár a Twitteren még azt írták, némi várak

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Telegram biztonságos csevegőprogram legfrissebb verziójának letöltése PC-re, mellyel adataink teljes biztonságban vannak minden harmadik féllel szemben.

A Telegram

ingyenes üzenetküldő

segítségével extra nagy, akár 1Gb-os fájlokat is küldhetünk ismerőseinknek. A felhőalapú technológiára épülő üzenetküldő fejlesztői ráadásul minden erejüket az üzenetek biztonságosságának szentelték és tettek arról is, hogy a program minél kevesebb adatforgalmat igényeljen az adatok minőségének megőrzése mellett. Az üzenetküldőben nincsenek reklámok és a program teljesen ingyenes!

A Telegram csevegővel Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken tudunk üzeneteket küldeni.
Az Icecream Ebook Reader e book olvasó program, ingyenes könyvolvasási lehetőséget biztosít Windows számítógépeken mindenki számára.

Az Ebook Reader könyv olvasó programban akár saját könyvtárat is létrehozhatunk, így egy helyen találhatjuk meg szertett könyveinket. Az

e könyv olvasó

programon belül kereshetünk cím, szerző vagy akár a könyvből kirgadt ideézet és oldalszám alapján is. A programban teljes képernyőn tudunk könyvet olvasn, így az olvasás igazán szórakoztató és kényelmes élmény lesz. Az olvasó három mód közül választhat: nappali, éjszakai és szépia, melyeket a megfelelő időpontban használva nagyszeráű élmény lehet az olvasás és még szemünk is meg fogja köszönni, hogy goindoltunk rá. A könyv olvasó

epub, mobi, fb2, pdf, cbz, cbr

fomrátumokat támogat.

Az Icecream Ebook Reader e book olvasó programmal Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken tudunk digitális könyvtárat létrehozni magunknak.
Az Icecream Screen Recorder képernyő felvevő program legújabb verziója, melyben több új funkció és javítás található.

Az Icecream Screen Recorder program ingyenes és egyszerű program több területen is remekel. A Screen Recorder programmal

képernyőfotó készítés

mellett videókat is készíthetünk többféle tartalommal. A képernyő felvevő programmal Skype beszélgetéseket, játékokat és még sok más tartalmat tudunk egyszerűen rögzíteni már akár HD minőségben, így később tévénken is tökéletesen élvezhető videót tudunk majd felvenni.

Az Icecream Screen Rercorder képernyő felvevő segítségével Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken készíthetünk vele képernyőtót és videót is.
A Google Play Áruház letöltése akkor szükséges, ha mobilodon újra kell telepítened a Google Play Store-t. Az ingyenes Google Play Aruhaz egy apk. kiterjesztésű fájl, mely az Android mobilok futtatható fájljai. (Olyan mint a PC-n az exe fájlkiterjesztés.)
A sikeres letöltés és telepítés érdekében a Google

Play Áruház letöltése

előtt az alábbi beállításokat kell Android mobilodon elvégezni.
Engedélyezd az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését.
Android Kitkat: Beállítások / Biztonság menü, engedélyezd az Ismeretlen forrásokat.
Android Lollipop: Beállítások / Védelem menüpont, aktiváld az Ismeretlen forrásokat.
A

legfrissebb Play Aruhaz

ingyenes letöltése után esetenként figyelmeztetést kaphatsz, hogy az apk fájlok kárt tehetnek mobilodban. Csak megbízható forrásból tölts le apk fájlt, illetve mobilodon legyen telepítve friss vírusirtó alkalmazás.
Sikeres telepítés után a Google Play Áruház automatikusan frissül.
A Google Play Store (v.8.1.25.) frissítés, letöltés és telepítés rendszerigénye: Android 4+
Ingyen Facebook Android mobil (apk) és PC letöltés. Tartsd a kapcsolatot barátaiddal Facebook Android mobil alkalmazáson keresztül. Letöltése után ossz meg képeket, videókat, oldalakat, vagy chatelj szabadon!

A

Facebook Android friss

, 2017-es Facebook Messenger-t számítógépedre is letöltheted, csak kattints a szövegben lévő linkre!

Az Android mobilra letöltött (apk) fájl telepítés után automatikusan a legújabb verzióra frissül!
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése