Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7213 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1146 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Keltsd életre a meséket gyermekeid számára a BOOKR Kids Mesetár ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával. Egy egész könyvesboltnyi

interaktív mese

jár a programhoz, amelyek nem csak egy-egy animált történetet tartalmaznak, de különböző fejlesztő játékokat és kisebb feladatokat is. Így nem csak egy kedves mesével lesz gazdagabb a gyerkőc, de a képességeit is fejlesztheti, miközben hasznosan fogalja el magát. A BOOKR Kids Mesetárban megadható a kor is, így a legmegfelelőbb tartalmakat fogyaszthatjátok.
A PDF to Word Converter egy első osztályú konverter alkalmazás, amelynek sokan nagy hasznát tudják venni. A programmal

pdf típusú fájlok konvertálhatók word dokumentummá

úgy, hogy a tartalom és a formázás is megmarad olyannak, mint az eredeti. A fájlok nem csak a saját eszközödről jöhetnek, a legnépszerűbb felhő tárhelyeket is támogatja az applikáció. Még a komplexebb pdf fájlokból is használható, szerkeszthető fájlokat készít az ingyenes letöltést kínáló PDF to Word Converter iOS app. IOS 9.0 vagy újabb verzió szükséges hozzá. Kompatibilis iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel. Az apphoz vásárolható további szolgáltatások: - Lifetime of Immediate Conversions - 9.99$ - Linked Services Feature - 1.99$ - Business Extension - 49.99$
Töltsd le ingyenesen a FaceApp-ot, hogy arcképeidet különleges speciális hatásokkal változtasd meg! A programba beadott portrékon

öregíthetsz, fiatalíthatsz, szépíthetsz, és még nemet is válthatsz.

Kíváncsi vagy hogyan fogsz kinézni öregkorodra, vagy milyen lennél csajként vagy pasiként? Tedd be barátaid fotóit és nevessetek együtt az eredményen. A letöltés gombra kattintva, vagy a QR kód beolvasásával azonnal elindíthatod az ingyenes FaceApp fotószerkesztő letöltését.
Használd az ingyenes letöltésű FaceApp fotószerkesztő alkalmazást, hogy különféle speciális effektekkel módosítsd a képeidet. A képszerkesztő programmal az arcképeken

öregíthetsz, fiatalíthatsz, szépíthetsz, de még nemet is válthatsz

. Nézd meg milyen lesz az arcod öregkorodra, vagy hogyan festenél az ellenkező nem tagjaként. Barátaidat is meglepheted a vicces képekkel. A letöltés gombra kattintva, vagy a QR kód beolvasásával azonnal elindíthatod az ingyenes FaceApp fotószerkesztő letöltését.

Hírek

Úgy néz ki a nagy sikerű mikro Nintendo gépek sikerén felbuzdulva újabb aprócska gépet szerezhetnek be a konzol szerelmesei. Egy mini SNES-t fognak még ebben az évben piacra dobni.
Nem mindegy, mennyit tudunk böngészni, dúl a Microsoft és Google bögészőháborúja. A laptopok töltöttségi ideje egy kényes kérdés. Nehéz pontosan meghatározni meddig bírják, hiszen rengeteg változó befolyásolhatja. Az biztos, hogy minél tovább bírja a gép,
Már elérhető a legújabb nagy Windows 10 frissítés csomag, a legfrissebb Creator's Update, amely a második nagy frissítés a rendszerre az Anniversary Update után. Kapunk jó pár újdonságot és javítást is, érdemes lesz telepíteni.
Az Xbox One-t kenterbe verő új, Scorpio névre hallgató változattal rukkolt elő a Microsoft, melynek specifikációit is kiadta már. Erőből nem lesz hiány, a PlayStation-t is meg fogja szorongatni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A programfrissítő szoftver a már feltelepített alkalmazások verzióját ellenőrzi és amennyiben új változata érhető el a programnak felajánlja az automatizált frissítést. Nagyban segítségünkre van akkor, ha különböző frissítési mechanizmussal rendelkező programok vannak telepítve számítógépünkön. Emellett pedig ellenőrzi programjainkat és azok frissítését és amelyek kritikus hibával rendelkeznek vírusvédelmi szempontból, azokat lefrissíti és a frissítési fájlokat és címeket is ellenőrzi!

A

Secunia PSI Program

segítségével programjaink frissítésének kezelése sokkal egyszerűbbé válik, nem kell különböző oldalakra ellátogatnunk a frissítéshez és az automatikus folyamat teljesen biztonságosan zajlik, anélkül hogy megzavarná bármilyen tevékenységünket a számítógépen.
A Partition Wizard ingyenes letöltésű merevlemezkezelő program segítségével könnyedén hajthatunk végre többféle műveletet a számítógép merevlemezén, melyek szükségesek lehetnek, hely-felszabadítás vagy különböző fájl-műveletek során.

A

Partition Wizard rendszersegéd program

funkciói:

- véletlenül törölt fájlok és mappák visszaállítása,
- sérült RAW partíció javítása,
- elveszett vagy törölt partícióról visszaállítás,
- média fájlok(képek, hangok, videók) visszaállítása akár külső eszközről, mint például memóriakártya, pendrive,
- adatok visszaállítása formatált CD/DVD-ről.

A partíció kezelő program nagy segítség lehet a minden napokban, amikor véletlenül törlünk fájlokat vagy esetleg partíciókat, vagy
megsérül merevlemezünk és nem rendelkezünk biztonsági mentéssel fontosabb adatainkról
A Glary Utilities ingyenes, magyar nyelvű és teljes értékű rendszer optimalizáló, tisztító, takarító és vírusirtó csomag, mely egyben tartalmaz szinte minden olyan eszközt, mellyel az operációs rendszer jobbá, rendezettebbé és biztonságosabbá tehető, a jobb felhasználói élmény érdekében.
A

Glary Utilities program

segítségével rendszerünk a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban működhet.
A 20 eszközt tartalmazó Windows rendszerekre fejlesztett programcsomag segítségével törölhetjük a felesleges szemetet, ezzel gyorsítva a számítógép működését, valamint rendbe hozható vele a rossz driver-állomány is. Így perifériás és minden egyéb eszközünk újra kiválóan működhet, a felesleges elállított beállításokat is vissza lehet vele állítani az eredeti, legkedvezőbb formába és képes kijavítani a registry hibáit is.


A

PC optimalizáló Glary Utulities frissítés

funkciói és tartalma:

A PC optimalizáló program segítségével pár kattintással rendbe tehető a regisztrációs adatbázis, merevlemezek megvizsgálására és tisztítására, töredezettség-mentesítésére is lehetőség van, de RAM vizsgálatra és tisztításra is lehetőség nyílik
A Glary tisztító program ezen kívül malware eltávolításra, a böngészők előzményeinek, és az oldalak által használt cookie-k törlésére, a rendszerindításkor automatikusan induló programok beállítására, lemez töredezettség-mentesítésre, driverek javítására, újratelepítésére és programok biztonságos és teljes eltávolítására.
Az 5.72-es verzió több stabilitási és biztonsági javítást kapott, a gördülékenyebb felhasználói élmény érdekében.

A PC tisztító program letöltése ingyenes.

Figyelem! A PC optimalizáló Glary Utulities magyar nyelvű szoftver telepítésénél lehetőségünk van a Malware Hunter használatának megakadályozására!
Pipát kivenni!
Thunderbird levelezőprogram letöltés. A Mozilla levelezőszoftvere a Thunderbird, mely egyszerűen beállítható és kezelhető.

A Thunderbirddel egyszerű a beállítás, a legtöbb esetben csak alapadatok szükségesek hozzá, az IMAP, SMTP és SSL/TLS beállításokat automatikusan letölti a szoftver.
A Firefox böngészőhöz hasonlóan a Thunderbird is több lapot képes egyszerre kezelni, így gyorsítva a felhasználó e-mailezését.

A

Thunderbird levelező együttműködik más Mozilla termékekkel

is.

Szintén a Firefoxhoz hasonlóan a Thunderbirdhöz is elérhetőek 'personák', melyek, mint témák működnek, ezek által személyre szabható a program kinézete.
A külső átalakításán kívül a Thunderbirdhöz, közvetlenül a levelezőprogramból, kiegészítők is telepíthetőek, melyek további érdekes és hasznos funkciókkal bővítik a program alapból sem kicsi tárházát.

A

Mozilla Thunderbird frissítése

a következő újdonságokat tartalmazza (az oldalon levő utolsó verzióhoz képest):

- Több biztonsági frissítés,
- Több összeomlás, gombok működésének és funkciók működésének helyre hozása, melyek a program jobb használhatóságát és jobb működését szolgálja.

A Thunderbird levelezőszoftver saját levélszemét szűrője akár 'tanítható' is, de akár a felhasználó saját e-mail szolgáltatója által biztosított spam-szűrő is használható. Kis méretének és kicsi erőforrás-igényének köszönhetően régebb és gyengébb hardvereken kifogástalanul működik.
A magyar nyelvű Mozilla Thunderbird frissítése Windows rendszerekre ingyenes letöltéssel elérhető a letöltőközpont oldaláról.
A Tixati torrent program ingyenes, könnyen használható BitTorrent kliens, bő betekintést nyújt a letöltés olyan adataiba, mint a seed-elők, peer-ek, és a fájlátviteli tulajdonságok.
A

Tixati utorrent kliens

beépített hatékony sávszélesség-biztosítóval, gyorsítóval és teljes DHT végrehajtással rendelkezik.

Újdonságok a 2.53 (64 bit) Tixati torrent program verzióban: Fejlesztett letöltött-fájl ellenőrző heurisztika már a letöltési folyamatban és belekerült egy szkriptezési funkció.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése