Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7532 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1659 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Calc EQ7A egy tudományos számológép alkalmazás iOS eszközökre, melyet most elérhetsz a Letöltőközpont oldaláról is! Matek óra közeleg és otthon hagytad a számológéped? Telepítsd fel a Calc EQ7A alkalmazást és ne maradj le semmiről! A tudományos számológép alkalmazásban minden alapvető és extra tudományos dolgot is megtalálhatsz, amiket csak egy tízezer Forintos számológép tud csak! Az

okos számológép

többsoros kijelzőt varázsol a telefonod képernyőjére és az alapműveletek mellett akár integrál számítás is rendelkezésedre áll, de számolhatsz komplex számokkal vagy akár 2-es, 8-as vagy 16-os számrendszerben is! Az okos számológép iOS 6 és újabb verziókkal kompatibilis.
Az Edenred kártya egy olyan bónuszokat biztosító utalvány, amellyel kedvező adózási adófeltételekkel intézheted majd pénzügyeidet. Az Edenred hivatalos Android alkalmazásában lehetőség van Edenred kártya egyenleg lekérdezésre és az elfogadóhelyek listázására is. Az Edenred Cafeteria kártya kényelmes, elektronikus szolgáltatásokat és előnyöket biztosít. Legyen szó bevásárlásról, kultúra vagy sport belépőjegyről vagy más költségekről. Az alkalmazásban az

Edenred kártya elfogadóhelyek

listája is könnyedén elérhető. De az Edenred kártya elfogadóhelyek mellett meg tudod tekinteni jelenlegi egyenlegedet, letilthatod a kártyát, tranzakciókat kérdezhetsz le és PIN kódot cserélhetsz, mindezt csupán pár mozdulattal! Az Edenred kártya hivatalos alkalmazása Android 4.4 és újabb rendszerekkel kompatibilis, letöltése ingyenes.
A Rise up játékot sosem fogod megunni! Előfordult már veled, hogy elengedtél egy héliumos lufit és elrepült a végtelenbe? Ebben a játékban egy ilyen "elengedett" lufi életét kell megvédened majd! A Rise up játékban a lufinkat egy kis körrel kell megvédenünk mindenféle káros behatástól, ami a lufi kipukkanását okozná minden esetben. A

lufis játék

a kis körrel arrébb lökheted, szét ütheted vagy más egyéb dolgokat tehetsz a lefelé zúduló akadályokkal. Teljesítsd a kihívásokat és légy te a legjobb a lufis játékban! Csak az emberek egy százaléka képes elérni az 1000 pontot! Kerülj a kiváltságosak táborába! A Rise up lufis ügyességi játék iOS 8 és újabb verziókkal kompatibilis.
Gyerekes anyukáknak, apukáknak hasznos applikáció a ManóMenü étel receptek, amely sokféleképpen segíti a kicsik etetését. Az androidos alkalmazásban a 200 recepten kívül találhatsz még bevásárlólista készítőt, hasznos cikkeket és gyakran frissülő híreket a gyerekek etetéséről, nyomon követheted gyermeked fejlődését is. Egy szó mint száz, a ManóMenü a család változatos étrendjéhez ad

népszerű recepteket

, mellyel nagy segítséget nyújt a felhasználóknak. A népszerű és egészséges recepteket és érdekességeket tartalmazó alkalmazást a letöltés linkre kattintva vagy a QR kód beolvasásával ingyenes letöltéssel telepítheted a mobilodra, hogy jóllakhasson a család.

Hírek

Különleges kiegészítőt készítettek el a svájciak a drónreptetéshez. A szokásos két kézre markolható masszív irányítópanel helyett egy testre ölthető exoskeletont készítettek el, amelyben mozogva irányítható a drón repülése. Ezt megfejelve egy kamerával a drónon és egy headsettel a pilótán, szinte tökéletes a repülés illúziója
Az Apple App Store-ban eddig folyamatosan csak bővült a kínálat, ami elsőre jónak hangzik, de jobban utánagondolva már nem is annyira. Az alkalmazások sokasága között ugyanis egyre több olyan volt, ami már régóta nem frissült és igazából érdeklődést sem kapott. Azok az alkalmazások, amelyek kiöregedtek, kompatibilitási problémákkal rendelkeztek...
A nyelvek közti határt törheti át a Pilot nevű eszköz, amely valós időben fordít el és vissza. Így két, egymás nyelvén nem értő ember könnyedén kommunikálhat mindössze egy okostelefon és a Pilot fülbe helyezhető apró készüléke által. Vajon mennyire értékelődnek le ezáltal a nyelvvizsgák és mennyivel magabiztosabban utaznak külföldre a turisták?
A Huawei legújabb okostelefonja szinte teljes sötétségben is remek képeket képes fotózni, állványzat, vagy bármilyen vakuzás nélkül. A p20 hosszú záridős kamerája akár 6 másodperces záridővel is képes képet készíteni, hogy a kevés fényből eleget gyűjtsön a képhez. Ha ez még nem lenne elég érdekes, ezután mesterséges intelligenciáját használja fel..

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A HWiNFO egy kisméretű processzor hőmérséklet mérő program, amit pillanatok alatt telepíthetsz számítógépedre. A HWiNFO rendszerfigyelő program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A HWiNFO program egy kompakt eszköz számítógépünk állapotának és tulajdonságainak felmérésére. A HWiNFO program legújabb verziójában biztonságos kernel illesztőprogramot kapott, így kevesebb a sebezhetőség a programban. A HWiNFO

rendszerfigyelő program

processzor figyelő funkciója segítségével éberen figyelemmel kísérheted számítógéped feldolgozóegységének hőmérsékletét. A rendszerfigyelő a legújabb verzióban még több PC esetén lehetséges, de Windows 10-es javítások és más újabb támogatott hardverek is jellemzik a HWINFO programot.

A HWINFO processzor figyelő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken is fut.
A Wise Care 365 egy vírusirtó, amit most ingyen letölthetsz a Letöltőközpont oldaláról! A Wise Care 365 ingyenes vírusirtó telepítése angolul, ám használata magyarul is lehetséges.

A Wise Care 365 ingyenes vírusirtó képes figyelemmel kísérni a számítógép sebességét és esetleges javításokat elvégezni a felhasználó utasítására. A

számítógép gyorsítás

mellett képes javítani a felesleges és hibás regisztri bejegyzéseket. A számítógép gyorsítás többek között a lemez töredezettségmentesítése által még hatékonyabb módszer!

A Wise Care 365 Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A KCleaner egy olyan tisztító program, amely könnyedén felfedi számodra a felesleges fájlokat, legyen szó fájlszemétről, vagy esetleg duplikátumokról. A KCleaner telepítése angol nyelven, de a tisztító program magyar nyelven is tud!

A KCleaner tisztító program képes automatikusan felkutatni a rendszer problémáit fájlok tekintetében és automatikusan elvégezni a szükséges lépéseket a helyzet javítása érdekében. A KCleaner

törlő program

biztonságos módon törli a fájlokat, így semmilyen komplikációt nem okozhat, ha futtatod a programot. A törlő program ezen kívül képes előre meghatározott fájltípusokat is törölni, akár visszaállíthatatlanul.

A KCleaner tisztító és törlő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A GridinSoft Anti-Malware egy multifunkciós vírusirtó, ami többek között működik trójai ölő programként, így szinte bármilyen támadást elháríthatunk vele. A GridinSoft Anti-Malware telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A trójai ölő program egyszerű kezelői felületének köszönhetően használata gyorsan elsajátítható, akár kevés angol tudással is. Az

ingyenes vírusirtó

teljes rendszer ellenőrzést futtatva a fájlrendszer minden apró zeg-zugát átnézi és a talált fenyegetéseket prezentálja a felhasználónak. Az ingyenes vírusirtó a vizsgálat befejeztét követően minden fertőzött elemet kimutat és a diagnosztikai információkat egy egyszerű szövegfájlként menti el.

A GridinSoft Anti-Malware ingyenes vírusirtó Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken funkcionál trójai ölőként.
A GlassWire Free Firewall egy ingyenes Windows tűzfal program, amivel teljes biztonságban tudhatod ezentúl számítógépedet az internetről érkező fenyegetésekkel szemben. A GlassWire Free Firewall telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A GlassWire Free Firewall a számítógép összes internetes kapcsolatát felderíti és mindegyiket szemmel tartja, így egyetlen bitnyi adat sem kerüli el az átvizsgálást. A

ingyenes tűzfal program

a Virustotal online víruskereső motorját is képes használni, így akár egyszerre 60 vírusirtót is használhatunk a gépen. Az ingyenes tűzfal minden fontos adatot mutat az internetkapcsolatokról és a könnyen érthető felhasználói felületnek, egyszerűen használható.

A GlassWire Free Firewall Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket is támogat.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése