Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7237 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1172 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Nem csak PC-n, de androidon is ütős játék az Injustice 2, amelyben a DC szuperhősei és gonosztevői csapnak össze véres párharcokban. Mobilra ráadásul ingyenes letöltéssel érhető el a

akciódús verekedős játék

. Superman, Batman, Wonder Woman, Joker, Harley Quinn és még sok-sok hős irányítható. Ráadásul a harci stílusodat is te alakíthatod ki. Fejlesztheted a felszerelésedet is. A játék grafikája egyszerűen csodálatosan gyönyörű. Kidolgozott 3D-s karakterek és nyálelválasztást megindító effektek adják az Injustice 2 élményt, na meg az erőszakot sem nélkülöző brutális kombók. Kötelező darab!
Van egy jó történeted? Több is? Szerezd be ingyenes letöltéssel a Steller androidos appot és mondd el mindenkinek! Készíts rövid, pár oldalas,

saját illusztrált történetet

és oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal, vagy akár az egész közösséggel! Nézd meg mások feltöltéseit és meríts belőlük inspirációt! A Steller-ben biztosan bőven találsz szép és elgondolkodtató tartalmakat is, akár órákra, akár csak 5 percre nézel rá.
Fogy a hely a mobilodon? Belassul? Ráférne egy kis optimalizálás? Telepítsd ingyenes letöltéssel a CClean iPhone alkalmazást, amellyel gyorsan és hatékonyan intézheted a

rendszer takarítást és karbantartást, a felesleges fájlok és böngészési adatok törlését

. Rendszermonitorozásra is jó, a CPU, RAM és akkumulátor adatait is kiírja. A CClean használata egyszerű és magától értetődő, nem kell mobilgurunak lenni, hogy használd, mégis hasznos dolgokat érhetsz el vele!
Járd be virtuálisan a győri állatkertet a Zoo Győr magyar fejlesztésű és ingyenes letöltéssel elérhető alkalmazásával! A mobilappban egy valóságos

interaktív állatkert

kel életre. A térképen barangolva az állatok képeira kattintva egy ismertető adatlapot kaphatunk róluk, így azonnal megtudható, ki-kicsoda. A Zoo Győr interaktív állatkert android mobil alkalmazás önmagában is remek szórakozás, de persze a legjobb ha az igazi állatkert bejárása közben használjuk fel tájékozódási segédletként.

Hírek

Első gondolatra talán furcsának tűnhet, hogy a háttérzajokat még több zajjal lehet hatékonyan kezelni, de a hangtanulmányokkal foglalkozó Plantronics pontosan ezt teszi, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy beválik a dolog.
Az információ hatalom. Ebben a korban hírből és álhírből sincs hiány. De vajon melyik hír igaz és melyik álhír és átverés? Hol ferdítenek és hol marad ki a lényeg a tudósításokból? A közösségi oldalak, a Facebook jó helyet kínálnak az álhírek terjedésének
Hiába a sok figyelmeztetés és felhívás, az internetezők nehezen fogadják el, hogy váltsanak át bonyolultabb jelszavakra, pedig nagyon fontos lenne a biztonságos jelszó választás. Minél egyszerűbb a jelszó, annál könnyebb feltörni a fiókot és visszaélni...
A leginkább ismert Mac-es videókonverter programok egyikét, a Handbrake-et hackerek használták ki, hogy általa juttassák el trójai vírusukat a gyanútlan letöltők gépeire. A fejlesztők későn vették észre a támadást és időközben többekhez is eljuthatott a k

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A 7Zip tömörítő program egy egyszerű és ingyenes kicsomagoló program nagyon sok hasznos funkcióval. A hétköznapi program tömörítési feladatok megoldására egy ideális választás!

Miért vennéd meg a Winrar fizetős változatát? Ez az ingyenes megoldás a legjobb mind közül. Alacsony méret - és erőforrás igényének köszönhetően régebbi PC-ken is gyorsabb tömörítést tesz lehetővé, mint a Winrar!

A

7Zip ingyenes tömörítő RAR, ISO, UEFI

és még sok más formátumot támogat.

A 7Zip legújabb, 10B verziójának 64-bites változatáért kattints a lenti "Letöltés" szövegre, ha a kicsomagoló program 32-bites verziójára van szükséged, kattints a szövegben lévő linkre.
A 7zip egy kisméretű és egyszerű tömörítő program, mellyel a hétköznapi be -és kitömörítési feladatainkat láthatjuk el számítógépünkön.

Az ingyenes tömörítő program reklámmentes, nagyon gyors és jó minőségű tömörítést végez. A Winrar fizetős konkurensével ellentétben a 7Zip teljesen ingyenes, ráadásul gyorsabban is tömörít.

A

7Zip 7Z, Tar, Rar, Zip

és még sok más formátumot is támogat!

Ez a 10.0-ás verzió, a legújabb elérhető program verzió 32-bites változata, melyet a lenti "Letöltés" szóra kattintva tudsz elérni. A kicsomagoló program 64-bites architektúrára tervezett verziójáért kattints az előző linkre.
A Paint.NET legújabb verziója már elérhető! A frissítések több hiba foltozását és biztonságos használatot szolgálják!

A Paint.NET eredetileg a Windows-alapcsomag részében szereplő Paint grafikai program alternatívájaként indult, majd lassan elkülönült egymástól a kettő. A .NET változat fejlettebb funkciókkal rendelkezik viszont cserébe nagyobb rendszer igénye és kötelező a .NET keretrendszer 4.6-os verziójának megléte.

A

Paint .NET ingyenes képszerkesztő, képvágó, képjavító

program ezen kívül-noha nagyobb gépigénye van a "sima" Paint-nél, továbbra sem igényel nagy tudású hardvert és mégis gyorsan és egyszerűen lehet rajta munkát végezni. Fényképek minőségét javíthatjuk, 3D-ben forgathatunk és még sok más érdekes funkció elérhető!

A .NET keretrendszer követelt verziója települ a programmal, ha az még nem elérhető a számítógépen.
A HDDLife egy kitűnő minőségű Merevlemez sebességellenőrző és karbantartó program, Windows rendszerre.

Az egyre újabb és újabb technológiák ellenére a winchesterek továbbra is elektronikailag komplex eszközök, mozgó alkatrészekkel. A HDDLife ezen eszközök életébe enged betekintést.

A

HDDLife Windows 10 kompatibilis merevlemez karbantartó

program ezen felül figyelmeztet minket, ha gond adódhat a merevlemezünkkel.Emellett a program teljes felület átvizsgálás nélkül már az első indítás után sokat mond a merevlemezeink állapotáról. Kis méretének köszönhetően nem terheli számítógépünket és túl sok helyet sem foglal!
Téged is idegesítenek a számítógépeden folyamatosan megjelenő reklámok? Akkor az AdwCleaner reklám eltávolító és vírusirtó programot neked találták ki.

Az

AdwCleaner vírusirtó letöltése

után könnyedén szabadulhatsz meg rengeteg felesleges reklámtól. Mindezt gyorsan és egy kis méretű reklámblokkoló program működtetésével tudod megtenni!

Az AdwCelaner vírusirtó ezenkívül hatékonyan távolít el automatikusan böngészőbe épülő tartalmakat (ún. toolbar-okat) és még jó néhány idegesítő és felesleges vagy esetleg veszélyes reklám-kártevőt.

Az AdwCelaner vírusirtó és reklám blokkoló kompatibilis Windows XP, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7, Windows 2012, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 verziókkal egyaránt.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése