Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7446 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1565 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Ha depressziós gondolatok törnek rád időről időre, mint az önbántalmazás, vagy akár az öngyilkosság gondolata, töltsd le és telepítsd az ingyenes Calm Harm applikációt iPhone-odra! Az app segít elterelni a káros gondolatokat és visszaterelni az elmédet az egészséges állapotba. Többféle feladattípus segíthet, légzéstechnika, figyelemelterelő feladványok, felszabadító és önkifejező feladatok, amelyek a

depresszió leküzdését

segítik kis lépésekben. A Calm Harm applikáció ugyan önmagában nem helyettesíti az orvosi segítséget, de mindig kéznél van és már sokaknak segített a depressziójuk leküzdésében.
A Calm Harm androidos alkalmazás segít a depressziótól és önbántalmazó gondolatoktól szenvedőknek, hogy eltereljék a figyelmüket és pozitív irányba vezessék a gondolataikat. Az appban többféle feladattípus áll rendelkezésre. Légzéstechnika, figyelemelterelő feladványok, felszabadító és önkifejező feladatok. Minden, ami ahhoz kell, hogy

leküzdd a depressziód

és a káros gondolatokat, amikor rád törnek. A Calm Harm ingyenes alkalmazás már sokaknak segített a depresszió hullámokban rájuk törő leküzdésében.
Felkapott lett a Google Arts & Culture IOS app, mely ablakot nyit a művészetekre iPhone-odon keresztül. Fényképed alapján azt is megmutatja melyik művészeti alkotás hasonlít rád! Amellett, hogy a világtörténelem összes ismert művészeti alkotásáról (képek, építmények, helyszínek) részletes leírásokat és képeket találhatsz benne, izgalmas új funkciókat is tartogat. Feltöltött szelfid alapján a

Google Arts & Culture iOS app

megmutatja, hogy mely híres alkotáson szerepel rád hasonlító szereplő (egyelőre csak az USA-ban érhető el). Másik érdekessége, hogy szemüveggel virtuális valóság technikával sétákat is tehetsz a virtuális Google Arts & Culture tárlatokon is. Az Arts & Culture app. letöltés ingyenes, mely iOS 10 vagy újabb operációs rendszerrel kompatibilis.
A Green go alkalmazással az autóbérlés mostantól gyerekjáték! Csak regisztrálj az alkalmazásba, keresd meg a térképen a megfelelő autót, menj oda és már kezdődhet is az utazás! A Green go alkalmazással mostantól nemcsak olcsóbban, de zöldebben is utazhatsz a fővárosban! Bérelj ki egy elektromos autót és juss el úticélodig jutányos áron! A

bérelhető elektromos autók

sokkal olcsóbbak és kevesebb káros anyagot juttatnak az atmoszférába. A 150 autót a fővároson belül különböző helyeken találod, ahol az előző felhasználó hagyta őket és fél órával az utad előtt ingyenesen le is foglalhatod bármelyiket! A Green go alkalmazás iOS 9 és újabb verziókon kínál bérelhető elektromos autókat.

Hírek

Az icantaffordadiary nevű tumblr felhasználó egy nehéz időszakon ment keresztül. Az oregoni tinédzser komoly depresszióval küzdött és öngyilkos gondolatai is voltak már egészen általános iskolás kora óta. Azonban most igyekszik nyugalmat és megoldást találni a Calm Harm app és így próbálja leküzdeni ezt a komoly betegségét
A Google egy korábbi alkalmazásához, az Arts & Culture-höz hozott ki egy frissítést, ami egy nagyon izgalmas új fícsört is tartalmaz. Egy saját fotónk alapján képes kikeresni olyan híres festményeket és portrékat, amelyeken a mi arcunkhoz hasonló arc szerepel. Lehet hogy hasonlítasz a Mona Lisára? A Google megmondja!
Már készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig, hogy az Apple iPhone mobillassítós botránya...
Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A SpyShelter Free Anti-Keylogger program nagyszerű kémprogram védelmet nyújt olyan, utánunk kémkedő, programok ellen, amik a számítógépen történt billentyűleütéseket figyelik és küldik el a kémprogram készítőjének.

A leütött billentyűk figyelésével a támadó fél könnyedén szerezheti meg bankkártyánk adatait is! A SpyShelter Free Anti-Keylogger

kémkedés elleni szoftver

nem csak a billentyű leütéseket védi, hanem a képernyő tartalmát is! A kémkedés elleni szoftver ezen felül a vágólap tartalmát is hozzáférhetetlenné teszi ártalmas eredetű szoftverek számára. Mivel ez a fajta kémprogram védelem nem igényel vírusdefiníciós adatbázist, így egy roppant kis méretű programot kapunk!

A SpyShelter Free Anti-Keylogger Windows XP és újabb rendszerekkel kompatibilis.
A Google Chrome 63 Chrome webböngésző 64-bites verziójának leöltése elérhető! A legújabb több fontos újítást is tartalmaz az előző verziókhoz képest! Töltsd le most és ne maradj le semmiről! Használd ki maximálisan a számítógéped rejtette böngészési lehetőséget!

A Google Chrome 63 egyik legnagyobb újdonsága leginkább fejlesztők lesz érdekes, ugyanis ez a változás lehetővé tezis , hogy JavaScript fájlokat dinamikusan tudjunk importálni a programba. A

Chrome 64-bit böngésző

többet javít a stabilitáson is, így zavartalanul böngészhetünk a neten. A Chrome böngésző 64-bites változata olyan számítógépeken ajánlott, melyeken 64-bites rendszer fut.

A Google Chrome 64-bites böngésző Windows 7 és újabb rendszerek 64-bites változatait támogatja kizárólag.
A Glary Utilities számítógép rendszergyorsító program egy renkdívül hasznos eszköz olyanok számára, akik szeretnék gyorsabbá varázsolni Windows számítógépüket vagy szeretnék megőrizni a sebességet közel a gyári teljesítményhez.

A Glary Utilities számítógép rendszergyorsító program új verziója mostantól több programmal kompatibilis és fontos, optimalizációval kapcsolatos javításokat is tartalmaz. Az

operációs rendszer gyorsító

mivel már több programmal is kompatibilis lemez tisztítót, így azon programok adatait nem károsítja és működésüket nem befolyásolja az operációs rendszer gyorsító program futtatása. A rendszergyorsító több, mint 20 rendszer eszközt tartalmaz, melyeknek hasznát vehetjük a mindennapi életben és mindezt teljesen ingyen!

Figyelem! A telepítéskor a Malware Hunter nevű program automatikusan települ, hacsak nem akadályozzuk meg! A szükséges ablakban a pipát kivenni!

Az operációs rendszer gyorsító program kompatibilis Windows 7, Windows 8, 8.1 és Windows 10 verziókkal is.
Az Asphalt Extreme az Asphalt játéksorozat legfrissebb tagja, melyben csúcs autókkal kell versenyeznünk körökön keresztül a célvonalig. Az autóversenyzős játékban felhőtlen száguldás és korlátok nélküli élet fogad minden versenyzőt Windows Mobile és Windows asztali verziókon is!

Az Asphalt Extreme autóversenyzős játékot akár a számítógéphez párosított Xbox kontroller segítségével is irányíthatod, így fokozva az igazi játékélményt! Az Asphalt Extreme

többjátékos autóverseny játék

segítségével valós időben versenyezhetsz mások ellen a több, mint 33 izomautó egyikével! A többjátékos módban is használható autóverseny játékban a világ minden részéről összegyűjtött tájakon versenyezhetsz szabadon!

Az Asphalt Extreme többjátékos, autóversenyzős játék Windows 8.1 és Windows 10, valamint Windows Phone 8.1 és Windows 10 Mobile rendszereken is működik.
A Wise Program Uninstaller egy hasznos eszköz, amely segít a felhasználóknak a programok vgéleges törlésében, azáltal, hogy a programok után fennmaradó, felesleges fájlokat kiiktatja. A program motorháztető alatti funkciókat is tartalmaz, melyektől sokkal többet tud a Windows-os alapfunkcióknál.

A Wise Program Uninstaller ingyenes program letölthető a Letöltőközpont oldaláról! Töltsd le most és spórolj helyet és gyorsítsd fel a gépedet egy egyszerű trükkel! A Wise Program Uninstaller programmal a

programok eltávolítása

rendkívül egyszerű. Két módban tud eltávolítást végrehajtani a Wise Program Uninstaller program eltávolító. Képes erőltetett és szokásos módban eltávolítani programjainkat. A program eltávolítása sima menetben a lehető legbiztonságosabb törlést végzi el, az erőltetet módban pedig minden. a programhoz kapcsolódó adat törlődik a számítógépről, függetlenül annak jellegétől.

A Wise Program Uninstaller végleges program eltávolító Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése