Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7174 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1094 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Talán többen még emlékezhetnek a nagy sikerű számítógépes autós játékok klasszikusára, a Crazy Taxi-ra. Habár folytatása nem jött, most androidos

Crazy Taxi autós játék

ként nyomulhatunk vele. Sárga, kabrió Crazy taxinkba bevágódva az akadályoktól hemzsegő városban kell kuncsaftjainkat időre leszállítani. Ha sikerül, mienk a fizetség, amiből őröltebbnél őrültebb kiegészítőket vehetünk az autós játékban kocsinkra. A Crazy Taxi autós játék könnyed kikapcsolódást ígérő remek játék ingyenes letöltéssel, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
A LibriVox hangoskönyv és e book egy önkéntes projekt, amely a közösség számára ingyenesen elérhető könyvek hangoskönyvvé alakítását tűzte ki céljául. A program letöltésével az e book könyvek

hangoskönyv

változatához juthatunk, melyeket letölthetünk, vagy streamelhetünk. Beállítható időzített kikapcsolás is, így nyugodtan el is aludhatunk hallgatás közben. A LibriVox e book - hangoskönyv átalakító ingyenes letöltéssel érhető el, melyet a letöltés ikonra kattintva telepíthetsz is.
Népszerű szókirakós játék megfejtéseit a PixWords megoldások magyarul android app. letöltése tartalmazza. A Pixwords magyar megoldás gyűjtemény segítséget nyújt, ha megakadsz a szókirakós játékban. A Pixword játékban képekben elrejtett szavakat kell kitalálnod úgy, hogy közben a táblán is egyre több szó sorakozik. A

Pixwords megoldások magyarul

egy remek súgó és segítség, ha végképp megakadsz a Pixwords játék megoldásában. A PixWords magyar megoldások letöltése ingyenes android okostelefonokra és tabletekre.
A Crunchyroll több mint 25.000 résznyi, összesen 15.000 órányi animét kínál a műfaj szerelmeseinek androidos készülékeken. A legnépszerűbb sorozatok mindegyike elérhető ezzel az

anime streamer alkalmazás

sal, így kedvenceidet bárhol, bármikor nézheted, csak internetelérésre lesz szükséged. Az ingyenes letöltéssel és ingyenes fiókkal némi reklám mellett használhatjuk az appot, prémium felhasználóként viszont reklámmentesen és HD minőségben is élvezhetjük az animéket a Crunchyroll által.

Hírek

Egy speciális kutatócsoport kifejlesztett egy olyan arcfelismerő rendszert, amely lehetővé teszi az egyes vadonban élő makik nagy pontossággal történő arcfelismerését. Mire lehet ezt a rendszert felhasználni?
A kifejezetten okosszemüvegekkel foglalkozó eSight vállalat nemrég rántotta le a leglet legújabb termékéről, az eSight 3-ról, amely egy olyan látásjavító eszköz, amellyel a gyengénlátók újra tökéletes látást nyerhetnek.
A napokban látott napvilágot az a felfedezés, amely több iTunes-ból beszerezhető alkalmazásról is megmutatta, bizony komoly sebezhetőségeket rejtenek magukban, amennyiben Wifi-s kapcsolattal használják őket.
Egy új kampányba kezdett a Google a H&M-mel karöltve, mellyel a szeméylre szabott ruhák mellett az adatokat és azoknak intelligens, korszerű összegyűjtését is népszerűbbé és divatosabbát teszik.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Spotify a világ egyik legnépszerűbb ingyenes zenehallgatást lehetővé tevő programja.
A Spotify programban több millió zeneszám között válogathatnak a zenekedvelők. Megtalálhatóak klasszikus zenéktől kezdve a 70-es 80-as éveken át napjainking nem csak a legnépszerűbb, hanem a kevésbé ismert zenészek alkotásai is.
A programban a felhasználók létrehozhatnak és megoszthatnak másokkal lejátszási listákat is. Sőt, akár kedvenc előadóik által létrehozott playlistek között is böngészhetnek.

A Spotify ingyenes zenestream mellett akár rádióhallgatásra is alkalmas.A program ingyenes használatával a felhasználók zeneszámok közt alkalmanként rövid reklámokat hallhatnak. A reklámmentességhez előfizetés szükséges.
A népszerű Opera böngésző 2017. februári, 43-as kiadása.
A böngésző ezúttal is kicsit (vagy a lent részletezett trükkel sokkal) gyorsabb lett, és egy régi feautre is újra megjelent.

Így újított az Opera 43:Az Opera 43 egyik legnagyobb újítása az instant oldalbetöltés. Ez a következőképpen néz ki:

Opera 43 Instant page loading

Elég meggyőző, bár valójában ez nem a technika újabb csúcsa, hanem egy viszonylag jó trükk. Működése pedig egyszerű: az Opera már a webcím gépelése közben megpróbálja megjósolni, hogy a felhasználó melyik oldalt akarja meglátogatni, és ezt elkezdi betölteni a háttérben, így az enter gomb lenyomásakor a weboldal már 'réges-rég' készen áll a megjelenésre. Et voilà!

Az instant betöltés az Opera 'Adatvédelem és biztonság' menüjében az Adatvédelem "A címsorba beírt keresések és URL-címek automatikus kiegészítése" valamint a "Hálózati műveletek előrejelzése az oldalfrissítés teljesítményének javítására" gombjaival kapcsolható ki, illetve vissza.

Visszakerült az Opera 12-ből a klasszikus link kijelölés is, mellyel az Opera képes linken belüli szöveget kijelöli hiperhivatkozás nélkül.
Az ingyenes KCleaner letöltés egy rendkívül népszerű merevlemez tisztító alkalmazás., mely megbízhatóan és hatékonyan tisztítja meg a merevlemezeket minden szükségtelen fájltól.

A KCleaner takarító tulajdonságai:A merevlemez takarító program felismeri és eltávolítja azokat a felesleges vagy ideiglenes fájlokat, melyek törlése valamiért elmaradt. Ezekre a fájlokra egyáltalán nincs szükség, törlésükből csak előny származhat.
A KCleanerrel törölt fájlok szinte teljes mértékben visszaállíthatatlanok, így érdemes némi odafigyeléssel végezni a tisztítást.
Az ingyenes KCleaner a dolgát képes a háttérben is elvégezni.

A fizetős KCleaner kiadás magától frissíti magát, a nem fizetős kiadást használóknak erről maguknak kell gondoskodniuk.

Az ingyenes letöltésű KCleanert használóknak a futtatás után megjelenik egy 'Thank you' oldal is, fizetős verzióban ez már nincs.
A többi funkció a két kiadás közt már megegyezik.
A Microsoft Office-szal kompatibilis és annak ingyenes alternatívájaként felfogható LibreOffice 5.3.0 letöltés kiadása.
A program oda - vissza kompatibilis a Microsoft Office eszközeivel, valamint magyar nyelv is megtalálható benne.

A LibreOffice letöltés csomag tartalma:Base - a Base a LibreOffice adatbázis kezelője, Microsoftos megfelelője az Access
Calc - összetett táblázatkezelő, mely az Excel Microsoft termékkel kompatibilis
Draw - egyszerű rajzprogram
Impress - prezentációkészítő, a PowerPoint ingyenes megfelelője
Math - egyenletszerkesztő
Writer - szövegszerkesztő, melynek működése és kinézete is a Wordhöz hasonló

A LibreOffice 64 bites Windows Vista, 7, 8, 8.1 és 10 rendszereken működik.
Az USBFix egy ingyenes, egyszerűen használható malware eltávolító program, mely USB pendrive-okon vagy más USB-s külső eszközökön találja meg és távolítja el a kártevőket.
Pendrive-ok mellett használható külső HDD-kkel, okostelefonokkal, digitális fényképezőgépekkel, kamerákkal is.

Az USBFix legfőbb tulajdonságai:A programból közvetlenül elérhető segítségkérés, mely az USBFix saját fórumára visz.
Megtalál és töröl minden usb eszközt fertőző kártevőt.
Képes helyrehozni a sérült regisztrációs adatbázist.
Biztonsági mentést képes készíteni fájlokról és mappákról.
Létrehozható vele egy új autorun.inf fájl, melynek célja, hogy megakadályozza a későbbi fertőzést az USB eszközökön.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése