Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7270 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1222 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Mindjárt itt a VOLT-fesztivál! Te is várod már? Ha igen, biztos ügyelni szeretnél arra is, hogy a fesztivál alatt is minden rendben legyen! A

Telekom VOLT fesztivál

alkalmazása segítségedre lesz a tájékozódásban a fesztiválon, a lejutásban és azt is láthatod, hogy mikor ki fog fellépni és melyik színpadon. Ezen felül sok más hasznos tudnivalót is magában rejt ez a kis alkalmazás. Ha minden fontos információt a zsebedben szeretnél hordani, töltsd le az alkalmazást most és nem fogsz eltévedni a fesztiválon!
A mobil Vodafone alkalmazással könnyedén információkat szerezhetsz előfizetésedről, akkor is ha csak online számlát kapsz, és még csak be se kell menned a Vodafone-hoz A

Mobil Vodafone online ügyintézés

mellett olyan információkat is láthatunk, mint például a fennmaradó mobiladat mennyiség, a fennmaradó lebeszélhetőségünk és a hó végén fizetendő plusz költség az előfizetés díja fölött. Ezeken kívül láthatjuk még számláinkat PDF formátumban és online ki is fizethetjük azokat. Az app segítségével könnyedén spórolhatunk időt! Töltsd le te is most!
A Storm Radar androidos applikáció egyedülálló megoldásokat alkalmaz a mobilos időjárás előrejelző kategóriában, ráadásul ingyenes letöltéssel telepítehető. A program

8 órás időintervallumban mutat interaktív térképet és HD radarképet.

A viharcella figyelő és valós idejű viharriasztások pedig tájékoztatnak róla, hogy mikor várható vihar. Ezen kívül természetesen napi és heti időjárás előrejelzés is van. További Storm Radar érdekességek a földrengések, helyi viharjelentések, hőmérsékleti és csapadékfedvények stb megjelenítései.
A Calc 2M az App Store leghíresebb számológép alkalmazása, egy nagyszerű app, amivel számológép hiányában is komoly számításokat végezhetünk telefonunk segítségével. A calc 2m

tudományos számológép

elmenti az előzményeket, így bármikor folytatni tudjuk korábbi számításainkat ott, ahol abba hagytuk. Ezen felül a tudományos számológép app-al ki tudjuk nyomtatni a számolás menetét és eredményét, a widget segítségével pedig könnyedén tudunk bármikor egyszerűbb kalkulációkat elvégezni. Az iOS számológép applikációban témát is tudunk választani, ezzel növelve egyediségét!

Hírek

A hajlékony laptop ötlete: A Lenovo-nál szeretnek nagyokat gondolni és vadabb ötletekkel is foglalkozni, egy new yorki eseményen a napokban prezentálta a vállalat legújabb ötletét, amely nem más, mint a hajlékony laptop. Kijelző, billentyűzet, még navigác
Még tavaly tavasszal történt a tragikus és sokakat megosztó önvezető autóval történt autópályabaleset, amelyben a Tesla Model S-ben utazó Joshua Brown vesztette életét. Ez volt az első olyan eset, amikor halálos kimenetelű baleset történt egy önvezető au
A Google Chrome már jópár éve igyekszik, hogy száműzze a Flash Playert az internet világából és végleg eltüntesse a már elavult és emiatt veszélyessé vált Flash alapú tartalmakat. Mivel sok oldal nem foglalkozik ezzel, vagy már az oldallal sem foglalkozna
Már Magyarországon is megvásárolható a Blackberry legújabb okostelefonja, a KeyOne. A ma sokak által még mindig vágyott qwerty billentyűzetes mobil megalkotásakor nagy szerepet játszott a megfelelő védelem és biztonság is.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Movavi Video Editor egy professzionális videószerkesztő, mely sok olyan hasznos és menő funkciót tartalmaz, amikkel nagyon hamar hollywood-i minőségű videókat készíthetünk könnyen.

A

Movavi Videorecorder videószerkesztő effektekkel

turbózza fel a videóinkat és hozzá adja a kellő pluszt, amivel egyedi lesz felvételünk. Ezen kívül a szerkesztő olyan hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint a videók minőségének javítása, hang utólagos hozzáadása és még sok más nagyon hasznos funkció, amiknek biztosan hasznát fogod venni!

A

videoszerkesztő

támogatja a 3gp, asf, avi, flv, swf, mkv, mpeg, mp4, mov, wmv és még sok másik formátumot is!

A videoszerkesztő program kompatibilis Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 rendszerekkel egyaránt.
Elérhető a Google Chrome böngésző legújabb verziója! Töltsd le, hogy ne maradj le a fontos biztonsági javításokról és a legújabb funkciókról!

A Chrome egy sokoldalú böngésző több platformra. Nagyon hasznos funkciói közé tartozik, hogy ha valamit elkezdünk a számítógépünkön vagy a telefonunkon nézni, akkor azt egy másik eszközön bármikor folytathatjuk. Adatainkat a Google egy felhőben tárolja és csak egy bejelentkezés szükséges és már minden mentett jelszó, könyvjelző és beállítás a helyén is van!

A

Google Chrome webböngésző

a legmegfelelőbb választás a Google-funkciók legteljeskörűbb kihasználására. A Google Chrome webböngésző gyorsasága régóta elsöprő a piacon, memóriakezelése egyre fejlettebb és a biztonság is egyre magasabb fokú a böngészőn belül(például már egy ideje elérhető a beállítások titkosítása).

A Chrome böngésző telepítője Windows 7 és a legújabb Windows 10 64-bites operációs rendszerekkel használható.

Ha a Chrome frissítés után böngésződben nem jelennének meg a Flash tartalmak olvasd el, hogy miért Száműzi a Flash Playert a Google Chrome, és hogyan jelenítheted meg újra a Flash tartalmat a Google Chrome Beállítások menü egyszerű változtatásával.
Az Aiseesoft Video Recorder egy hasznos PC-s program, mellyel könnyedén és egyszerűen tudunk videó felvételt rögzíteni számítógépünk képernyőjéről.

A

Aiseesoft Video Recorder videorögzítő

sok-sok extra funkcióval rendelkezik, így lényegesen jobb minőségű felvételeket készíthetünk és profibb hatást kelthet minden felvételünk. A videorögzítővel könnyedén adhatunk a videóhoz feliratot és hangsávot is tudunk a videó alá vágni, melyet a program ezen felül képes mikrofonról is rögzíteni, ha esetleg valamilyen segítő videót szeretnénk készíteni. A kurzor kiemelése funkció is sok esetben segítségünkre válhat.

A

videó rögzítő program

egyszerű, ám professzionális, működtetése roppant könnyű! A video felvétel előtt le kell töltenünk a video rögzítő program telepítőjét és telepíteni kell. Ezek után be kell állítanunk a felvenni kívánt képernyő területet és a hangforrásokat (mikrofon vagy hangszóró, esetleg mindkettő). A videó felvétel végeztével a "Stop" gomb megnyomásával tudjuk megállítani a felvételt és elmenteni a videót.

A jobb és teljes körűbb működés érdekében érdemesebb megvenni a teljes verziót, amely most csak 29,99 euróért a mienk lehet a fejlesztő weboldaláról!
Az ASUS Smart Doctor program célja a felhasználók számára a tuningolás, hardver figyelés és a hűtés beállítása. A PC teljesítménynövelő program segítségével a rendszer mélyén rejlő beállításokba nyúlhatunk bele, ezáltal pedig nagyobb teljesítményt tudunk kicsikarni számítógépünkből.

A

ASUS Smart Doctor számítógép tuningolás

funkciója lehetővé teszi, hogy a számítógép operatív memóriájának és processzorának órajelét tudjuk változtatni. A program folyamatosan figyeli a hőmérsékletet, feszültséget és a ventilátorok sebességét annak érdekében, hogy biztosítani tudja a videókártya megfelelő hőmérsékletét.

A program sok más lehetőséget rejteget még a felhasználói számára. Figyelem! A programban elvégzett módosításokat csak saját felelősségre hajtsd végre, mert komoly gondokat okozhat számítógéped hardverében!
Professzionális Windowsos Bluetooth-os segédprogram, amely lehetővé teszi a csatlakozást Bluetooth-szal rendelkező PC-k csatlakozását más eszközökhöz, ezt a technológiát használva.

A

Bluesoleil Bluetooth fájlmegosztás

mellett hálózatot tud létrehozni, amiben az eszközök egymással tudnak adatokat cserélni. Ezek az eszközök lehetnek GPS-ek, PDA-k, kamerák, mobiltelefonok és még sok más eszköz

A program kompatibilis Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókkal, a 32 -és 64-bites utasításkészletet használó operációs rendszerekkel egyaránt.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése