Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7194 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1122 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A népszerű Dragon Ball sorozaton alapuló táblás és 3-as kirakós játék viszonylag egyszerű játékmenettel és nagyon hangulatos kártya-grafikákkal. A játékban megtalálhatóak a Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT és Dragon Ball Super karakterek is, jóformán mindenki, egyesek több tucat formában is. A

Dragon Ball Z Dokkan Battle játékmenetét

tekintve minden pálya egy lépegetős társasjáték jellegű résszel kezdődik, amelyben egy pályán átnavigálva lehet különböző erősítőket, tárgyakat felszedni; illetve itt lehet harcokba keveredni is. A dobást megoldja a játék, 3 dobókocka és a rajtuk található értékekből választhatnak lépés előtt a játékosok. Miután harcba keverednek megjelenik a hármaskirakós egy picit bonyolultabb - rövid tesztünk alatt egyelőre átláthatatlan formája. A különböző karakterek különböző színekkel erősebbek, valamint elegendő szín kirakása után feltöltődnek és szupertámadást (Kamehameha és társai) használnak. Karakterek Dragon Stone-ért idézhetőek, ezek szerezhetőek küldetésekkel, illetve mobilos játék lévén egy halom pénzért is vásárolhatóak. A játék 4.0.3 és újabb Android rendszereken működik.
A Google Authenticator a Google szolgáltatásokban tárolt adataink biztonságának megerősítését teszi lehetővé egy egyszerű kiegészítő alkalmazásként. Miután beállítottuk fiókunkhoz, ez lesz a

kétlépcsős beléptetéshez szükséges hitelesítő alkalmazás

. A jelszó ugyanis önmagában nem elég, ha bárki megkaparintja, máris nagy bajban vagyunk. Az ingyenes letöltésű Google Authenticatorban megjelenő, rövid időközönként újragenerálódó rövid számsor hozzáadásával azonban máris sokkal nehezebb helyzetbe kerülnek a rossz szándékú fiókfeltörők.
Ha biztonságban akarod tudni a Google fiókodat és a hozzá tartozó e-maileke, drive-ban tárolt fájlokat, elmentett jegyzeteidet és még sok mást, akkor érdemes telepítened a Google Authenticator alkalmazást. Ez ugyanis a

kétlépcsős beléptetéshez szükséges hitelesítő applikáció

. A kétlépcsős bejelentkezés lényege, hogy önmagában a jelszóval nem lehet belépni, szükség van egy, a mobilapp által megadott rövid számsorra is, amely rövid időközönként újragenerálódik. Használatához a fióknál is át kell állítani a beléptetési módot, de ez csak pár kattintás. Ennyit bőven megér a biztonság, amelyet a Google Authenticator ingyenes letöltésű appjával elérhetsz.
A Baby Monitor Annie egy megbízható babafigyelő és bébiőr alkalmazás kisgyermekeseknek androidos készülékekre. Két mobilkészülék szükséges hozzá minimum, hiszen ez egy

babafigyelő és bébiőr

android alkalmazás. Az egyik bébiőr készüléket a kiságyhoz téve a másik bébifigyelő mobil segítségével rajta tarthatják a szülők szemüket is fülüket csemetéjükön. WiFi-n és 3G-n keresztül is működik a bébiőr, így akár munkából, sportolás közben, vagy csak a szomszéd szobából is működik. Az ingyenes bébiőr és bébifigyelő letöltéshez kattints a letöltés linkre, vagy olvasd be a Baby Monitor Annie QR kódját és máris telepítheted ingyen android mobil eszközödre.

Hírek

Az önvezető autók a tömegközlekedésre szabva is megállják a helyüket. Japánban a Softbank cég nagy erőkkel azon van, hogy az önvezető buszok minél hamarabb forgalomba állhassanak.
A nemrég megrendezett genfi autóexpón mutatta be a Porsche legújabb elektromos autó koncepcióját, a Mission E-t. Az áramvonalas, rendkívül megkapó külső meggyőző belsőt is kapott.
A benchmarking egy furán hangzó kifejezés, amely sokat segíthet akkor, ha új mobiltelefont, vagy tabletet akarunk vásárolni. De mire is jó pontosan az AnTuTu android benchmarking applikáció? Az AnTuTu egy remek...
Az LSD-vel nem csak a mentális betegséget lehet kezelni, a pszichedelikus drog az agyat is képes meggyógyítani. Ezt állítják a legújabb kutatások, amelyek átütő eredményeit nem lehet tovább elhallgattatni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Spotify ingyenes zenehallgatást tesz lehetővé. A program talán a világ legismertebb ilyen jellegű legális zeneforássa.
A Spotify-on több millió zeneszám és több ezer, tízezer előadó közt válogathatnak a felhasználók.
Összeaállíthatóak saját lejátszási listák, melyek megoszthatóak, szerkeszthetőek is.
A program zenetárában a klasszikus zenéktől a napi slágerekig szinte minden megtalálható; nem csak a legismertebb, hanem kisebb zeneszerzők, zenészek művei is meghallgathatóak.

Az

ingyenes online zenehallgatás

mellett a Spotify rádióhallgatásra is használható.

A program ingyenes online zenehallgató használata során a zeneszámok közt alkalmanként rövid reklámok hallhatók.
A reklámmentességhez előfizetés szükséges.
A LibreOffice 5.3.1-es kiadásának első tesztverziója, természetesen a szokásos magyar nyelven.
A LibreOffice ingyenes irodai programcsomag a Microsoft Office teljes értékű ingyenes alternatívája.
Nem csak átvenni képes a helyét a Microsoft csomagjának, hanem azzal kompatibilis is. A LibreOffice-szal készült fájlok megnyithatóak és szerkeszthetőek Microsoft Office-ban, és ugyanez igaz visszafelé is.

A LibreOffice magyar nyelvű ingyenes irodai programcsomag az alábbi szerkesztőket tartalmazza:Base - adatbázis kezelő, mely a Microsoft Office Access programjával kompatibilis
Calc - összetett táblázatkezelő, az Excel párja
Draw - Painthez hasonló rajzprogram
Impress - prezentációkészítő, ingyenes PowerPoint alternatíva
Math - függvény és egyenletszerkesztő
Writer - szövegszerkesztő, mely a Microsoft Word sajátosságaihoz igen hasonló megoldásokat használ

A LibreOffice legutolsó, nem tesztkiadása az 5.3.0 itt letölthető.

A LibreOffice 64 bites Windows Vista, 7, 8, 8.1 és 10 rendszereken működik.
Az SMPlayer az MPlayer nyílt forráskódú lejátszó egyik változata, mellyel lehetséges vele videók, zenék, DVD-k, videó CD-k lejátszása.
Az SMPlayerben ezen felül különböző MPlayer szűrők is használhatóak.
Egyik legjobb tulajdonsága, hogy emlékszik a lejátszott filmekre és a hozzájuk használt beállításokra. Ha menet közben kell egy filmet bezárni, az újbóli megnyitásnál emlékezni fog arra, hogy a felhasználó hol hagyta abba és onnan folytatja.
Az SMPlayer feliratokat is kezel; amennyiben azok időzítése a filmhez nem megfelelő, manuálisan elcsúsztathatóak. Az elcsúsztatás a hangsávnál is használható, ha az valamiért siet vagy lassú a képhez képest.

Az SMPlayer ingyenes lejátszó által támogatott fájlformátumok a következőek:AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, MPEG1/2, VOB, WMV. MP3. AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN.

Az SMPlayer Windows XP, Vista, 7, 8 és 10 operációs rendszerekkel kompatibilis.
A Firefox 52-es kiadása, mely 2017. március 7-én jelent meg.
A Firefox 52 néhány jelentős újítással érkezett. Az egyik ilyen, hogy többé nem támogatja a NPAPI pluginokat az Adobe Flash kivételével. A nem támogatott pluginok közé került így a Silverlight, a Java és a Google Hangouts.
A másik újítás, hogy mostantól http login oldalakon figyelmeztet a Firefox a nem biztonságos kapcsolatra. Emellett a Firefox ezután meggátolja, hogy a HTTP oldalak saját cookie-jaikat biztonságos megjelöléssel adják át a felhasználónak.

Fontos információ, hogy a Firefox az 52 az utolsó, amely a Windows XP és Vista OP-rendszereket támogatja.

Akik továbbra is ezeken a rendszereken maradnak nem tudnak majd Firefox 53-ra frissíteni.

A Firefox 52-es böngésző tehát a fentieknek megfelelően egyelőre Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 és 10 rendszereken is használható.
A Driver Booster ingyenes driver kereső és hibajavító program.
Segítségével a felhasználók hiányzó, vagy hibásan működő drivereiket szerezhetik be vagy cserélhetik le újabbra (vagy épp régebbire, ha az új hibás).

A Driver Booster új kiadása már 400,000 drivert képes felismerni, megtalálni és telepíteni.A Driver Boosterrel kisebb driverek is beszerzhetőek az olyan népszerű gyártók eszközei mellett, mint Nvidia, Realtek vagy Intel.
A programmal telepített driverek rendszerint jól működnek, ám biztonsági óvintézkedésként megtalálható benne egy roll-back funkció, mellyel a rendszer visszaállítható a driver telepítése előtti időre, amikor még minden jól (vagy jobban) működött.

A Driver Booster Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 és 10 rendszereken használható.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése