Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7979 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2266 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Ügyességi játék - Twisty Road! (Android app.) ingyenes letöltése A játék célja, hogy a golyót megtestesítve a kanyargós pályán maradj, és minél messzebb eljuss azon, új rekordot felállítva. Ha már merészebb és tapasztaltabb vagy akár szándékosan le is ugorhatsz az alattad futó útra, ezzel levágva az utat.

Ingyenes ügyességi játék

, izgalmas játékmenettel, bármilyen korosztálynak ajánlott. Android készülékekre az 5.0-ás verziótól ingyen letölthető, internetkapcsolat nem szükséges.
Hoppenhelm - mászkálós játék (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Segíts Sir Hoppenhelm-nek, a bátor lovagnak, hogy túljusson a sötét kazamatákon, amikben szörnyek és veszélyes csapdák törnek minduntalan az életére. A pixelgrafikus játék különlegessége, hogy hősünket egy kézzel irányíthatod. Az

oldalnézetes árkád-játék

egyszerű irányításból mégis egészen bonyolult helyzetek kerekednek, ahogyan előre haladsz a Hoppenhelm-ben, hiszen utad során gyűjthetsz aranyat, ki kell kerülnöd a csapdákat, vigyáznod kell, hogy mikor és mire lépsz előre, hogy a szörnyekről ne is beszéljünk. Az oldalnézetes árkád-játék letöltése ingyenes, csak kattints a letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot!
Böngésző – Brave (iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A „Brave Private Web Browser” számít a legbiztonságosabb és leggyorsabb böngészőnek a piacon. Elkötelezettek, hogy megvédjék a felhasználóik adatait, rendelkezik

beépített hirdetés szűrő

vel, más néven Ad-Blocker-el, ami a felugró ablakos reklámokat is letiltja. Megvéd a vírusos hirdetésektől, mivel lekövethetetlenné tesz azok ellen. Ezenfelül spórol a telefonod akkumulátor- és adathasználatán. IOS 12.0-tól ingyenesen letölthető az App Store-ból az iPhone készülékekre.
SketchBook - Rajzoló festő (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Engedd el a benned élő művészt a SketchBook - draw and paint ingyenesen letölthető androidos alkalmazásával. A rajzoló program kifejezetten érintőkijelzős okostelefonokra és tabletekre fejlesztett, professzionális művészi eszköztárat felvonultató

digitális rajzprogram

. A SketchBook festő és rajzoló program rétegeket is kezel, sokféle ecsetet kínál, és még dinamikus szimmetrikus rajz készítésére is lehetőséget ad. Az alkalmazás letöltése android mobilokra ingyenes.

Hírek

Az Oculus Rift megalkotója az amerikai határokat védi új projektjében Palmer Luckey, az Oculus Rift szemüveg megalkotója új cégében határvédelemmel foglalkozik, azaz, ahogyan ő fogalmazott „virtuális határkerítéssel”. Palmer Luckey egy átlagos IT érdeklődésű srác volt Dél-Kaliforniából, aki zsebpénzért telefonokat és számítógépeket javítgatott. „Gamer”-ként rögeszméjévé vált a gondolat, hogy hogyan lehetne bekerülni
Gépek a korona vírus ellen A mesterséges-intelligencia olyan mennyiségű adat feldolgozására és értelmezésére képes, melyről egy ember csak álmodhat. Ezt a tulajdonságát használhatjuk fel a korona vírus elleni harcban.
A Zoom hozhatja a legnagyobb változást az okostelefon óta A Zoom elképesztő sikerre tett szert 2020-ban, és most a teljes életünket digitalizálni készül. Keveset gondolkozunk azon kik és mik lehetnek a koronavírus járvány győztesei, azonban, ha mégis megtesszük, talán elsőként juthatna mindenkinek az eszébe a videó konferencia platformok. Ezek közül is a Zoom ment a legnagyobbat, mely az elmúlt 6 hónapban
A Sony bemutatta a Playstation 5 hivatalos arculatát A Playstation 5 mellé kiegészítő hardverek széles köre jár, így vezeték nélkül működő headset, kamera, és a töltőállomás a Dual Sense kontrollerekhez is. A Sony nyilvánosságra hozott képeket a Playstation 5 külleméről, valamint a konzolt kísérő kiegészítőkről is. Az új gépen és a kiegészítő eszközökön a fehér lett a domináns szín, a fekete ...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

PowerByte Lan v.1.41 ingyenes letöltése A progra a Looking Any Network névre hallgat és a feladata a lokális hállozatok felhassználóinak figyelése, a biztonsági rések keresése.
Naja v1.11 ingyenes letöltése Összetett program: letöltéskezelő, web-grabber, newsreader, FTP kliens, és WebDAW kliens. Akinek több programja volt eddig érdemes ezt is megnéznie.
NucleoTime ingyenes letöltése Számítógépünk óráját az internetes időszerverekkel szinkronizálhatjuk.
Outlook Attachment Sniffer v.4.101 ingyenes letöltése Ez a program a háttérben figyeli milyen csatolmányokat kapunk az Outlook programban.
Online Tv v.4.02 ingyenes letöltése A program több mint 200 interneten sugárzott rádió és Tv adást tud fogni.
Használatához Media Player és Real Player is szükséges.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése