Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7741 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1866 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Zedge Ringtones - csengőhang ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Töltsd le ingyenesen a Zedge Ringtones applikációt iOS mobileszközödre és válogass a rengeteg különbözős csengőhang közül! Az applikációban több ezer kategóriákra osztott és kereshető dallam és hang közül válogathatsz magadnak, amelyeket aztán

csengőhangnak

, értesítési, vagy riasztás hangnak is beállíthatsz. A Zedge Ringtones alkalmazás csak csengőhangokat tartalmaz, ha a Zedge háttérképek külön appal érhetőek el.
Drive and park - autós játék ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Drive and Park egy remek kikapcsolódást nyújtó, egyszerű és kifejezetten esztétikus grafikával bíró androidos játék. Az ingyenes letöltés és telepítés után rögtön a város utcáján kezdhetünk egy autóval. Az

autós játékban

célunk hogy a lehető legtökéletesebben kocsikázzunk el a kiszemelt parkolóhelyig és oda koccanásmentesen, szépen parkoljuk le az autót. A játékban ahogyan haladunk előre, egyre többféle autót szerezhetünk és egyre trükkösebb manővereket kell végrehajtanunk, hogy sértetlenül állhassunk be a megfelelő helyekre. A Drive and Park autós játék letöltéséhez olvasd be a QR kódot mobiloddal!
Dollify - avatar készítő ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Töltsd el órákat a Google Play Áruház legcukibb avatarjait elkészítő ingyenes alkalmazásával, a Dollify-jal! Kezdetben kapsz egy üres fejet és felsőtestet, amelyet azt rengeteg különféle módon alakíthatsz a kedved szerint. Az

avatar-készítő

lehetőséget ad bőrszín, szemszín, hajszín, rúzs, frizura, ruházat, kiegészítők és még arcfestések kiválasztására is, ezzel milliónyi kombinációt teremtve a kreatív babázásra. A bociszemű avatarokat aztán bárhol felhasználhatod, ahol kedved tartja. Készítsd el saját portrédat, vagy barátnőidét a Dollify-jal!
Nosalty - receptek ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Nosalty egy forradalmi recept gyűjtő alkalmazás és weboldal, ahol nap, mint nap új receptek várnak rád! Töltsd le és használd a Nosalty alkalmazást magyarul most! A Nosalty

recept gyűjtemény

akár 60000 receptet és további szuper praktikákat és klassz cikkeket tartalmaz, melyek minden nap arra várnak, hogy felfedezd őket! Válassz egy receptet a "Mit egyek ma?" funkcióval, készíts interaktív bevásárló listát és vásárolj be minden hozzávalóból! A recept gyűjtemény tartalmaz érintés nélkül lapozható főző módot is, így nem kell koszos kézzel a telefonodhoz nyúlnod! A Nosalty receptek iOS 10 és újabb rendszereken kínál vides recepteket is. Főzésre fel!
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Netflix Magyarországon A Netflix kifejezetten sokra vitte a streaming szolgáltatások világában. Ma már az egyik legnépszerűbb és legismertebb film és sorozat streamere lett, amelyet egyaránt érhetnek el a nézők okostévével, számítógéppel, tablettel és okostelefonnal is.
Tripla kijelzős hajlítható mobil jöhet? Nemrég még azon csodákozhattunk, hogy a Samsung hamarosan szállíthatja nekünk a legújabb mobilos csodát, a hajlítható kijelzős mobilt. Most viszont erre rátettek egy lapáttal a gyártók, a Xiaomitól egy hajlítható, tripla kijelzős mobil videója szivárgott ki.
Újabb külsőt kap Duo a Duolingo nyelvtanulás baglya Azoknak listája, akiket a legkevésbé szeretnénk kiábrándítani a szüleinkkel kezdődik, majd rögtön őket követi a Duolingo baglya. A kis állat neve Duo és amint kihagyunk egy pár napot a nyelvtanulásból, máris megjelenik egy e-mailben, ahogyan könnyesre sírja a szemeit, amiért nem törődtünk az oldalon a tanulással és könyörög hogy térjünk vissza...
A Microsoft riadót fúj az arcfelismerő technológia ügyében Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Sheep vs. Gravity Screeansaver ingyenes letöltése Sheep vs. Gravity Screeansaver. A Bárány kontra Gravitáció címből mindenki kitalálhatja, hogy miről is szól ez a képernyővédő. Ingyenes letöltéssel több képernyővédőt is letölthetsz a letöltőközpont oldaláról a számítógépedre, PC-dre.
Twins Video Player ingyenes letöltése Nagyon egyszerű videólejátszó program, talán éppen ezért közkedvelt
QuickTime 5 Installer ingyenes letöltése A teljes programot csak a gyártó honlapjáról lehet letölteni ezzel a programmal.
Knoton´s API DivX Player ingyenes letöltése Hihetetlenül kicsiny méretű videolejátszó, mely kinézetét tekintve ugyan fapados, de ettől még tökéletesen használható. Érdemes megnézni!
BitTorrent for Windows ingyenes letöltése A file-csere programok korábbi változataihoz képest a Bittorrent kliens sokkal nagyobb letöltési sebességet ígér - ugyanakkora internet-kapcsolati sávszélesség mellett. Ennek az az oka, hogy a rendelkezésre álló adattovábbítási kapacitást igyekszik maximálisan kihasználni; így a technika erőssége elsősorban nagyméretű állományok esetén érezhető igazán.

Ezt oly módon éri el, hogy a felhasználó által letölteni kívánt file-ok kicsiny darabokra tördelve érhetők el a hálózaton, amiket egyszerre több szálon, több internetezőtől lehet tölteni. Ráadásul, azt a csomagot, amit az ember már leszedett, a kliens azonnal vissza is osztja. Többek között ez is az oka annak, hogy ahol „felüti a fejét” a Bittorrent, általában drasztikusan megnő a sávszélesség foglaltsága. Egyes felmérések szerint az internetes adatforgalomnak már körülbelül a harmadát adja ki a bittorrent file-ok mozgása.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése