Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7777 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1923 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Story Dice - kreatív fejlesztés ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Kicsiknek és nagyoknak is ajánljuk a Story Dice alkalmazást, amely fejleszti a kreativitást, kommunikációs készséget és a történetmesélés közös öröme által jobban összehozza a társaságot. Az app használata egyszerű. Válassz témakört, ürítsd ki az elméd és guríts a kockákkal. A

kreatív fejlesztés

elkerülhetetlen, ahogy a Story Dice kockák véletlenszerű szimbólumaiból egyesével, vagy akár közösen egy izgalmas történetet találtok ki. Ha az első pár alkalommal nem sikerül érdekeset alkotni, ne add fel, hagyj időt, hogy meginduljon a kreatív fejlődésed. Gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt érdekes lehet ez a kreatív a játék!
Beaker - kémiai kísérletek ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Beaker egy különleges androidos alkalmazás, amely virtuális kémiai laborrá alakítja a mobilodat. Az appban különféle elemeket vegyíthetsz kedvedre a kijelzőn, ahol egyből látni is fogod a létrejövő reakciókat. A

kémiai kísérletek

során felhasználhatsz különféle elemeket, hevítheted azokat, sőt akár egy másik telefon Beaker appjába is átöntheted, amit alkottál, mintha csak egyik lombikból a másikba töltenél valamit. Ha új kémiai kísérletet kezdenél, csak tégy úgy, mintha kiöntenéd mobilodból a feleslegessé vált vegyületeket.
Solar Walk Lite - Planetárium 3D ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Solar Walk Lite IOS alkalmazást kifejezetten ajánljuk a csillagászat kedvelőinek, kortól függetlenül. Az applikációval a Naprendszer 3 dimenziós modelljét fedezhetjük fel, melyben a méretarányok és az égitestek elhelyezkedése mindig az aktuálisnak megfelelő helyzetet mutatják. A

3D-s planetáriumban

interaktívan fedezhető fel így a naprendszerünk, a különböző égitestekről további információkat, képeket kapunk, ha megvizsgáljuk őket közelebbről. A Solar Walk Lite 3D-s planetárium alkalmazás letöltése ingyenes.
Peel Universal Smart TV Remote - távirányító ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Miért kellene a távirányítót kutatnod, ha a mobilod úgyis mindig kéznél van?! A Peel Universal Smart TV Remote alkalmazással mobilodból készíthetsz villámgyorsan távirányítót. A legtöbb nagy márka okoskészülékével működő

univerzális távirányító alkalamzás

csatlakoztatható tévéhez, boxokhoz, streamer készülékekhez és az okosabb légkondicionálókhoz is. A csatlakoztatott eszköztől függően különféle funkcionalitásokat érhetsz el a mobiloddal ezentúl a Peel Universal Smart TV Remote univerzális távirányító alkalmazásnak köszönhetően.

Hírek

50 fős skype csoportos beszélgetések jönnek A Microsot azt tervezi, hogy a csoportos beszélgetések maximális létszámát a jelenlegi 25-ről 50-re tornázza fel. A Skype-os csoportos videóhívások 2014-től váltak ingyenessé a desktop alkalmazásban, mielőtt a webes appot, majd az Android, IOS és Windows 10 Mobile rendszereket is elérte volna. Nem sokkal később bejelentették a 25 fős felső határt..
Milyen lesz az USB 4? Az USB csatlakozótípus hosszú utat járt be az elmúlt években. Kezdetben egyszerűen egy jobb alternatívaként került bevezetésre a billentyűzetek és egerek csatlakoztatásához, az elavuló ps/2-es port helyett. Azóta már rengeteg mindenre használjuk az USB-t és annak alfajait, jövő évben pedig már érkezik a legújabb típus...
Sárkány az űrben: sikeresen dokkkolt a SpaceX Dragon Az SpaceX Dragon névre keresztelt asztronauta kapszulája sikeresen dokkolt a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) egy demonstrációs küldetés keretein belül. A Dragon-t a kaliforniai SpaceX vállalat szombaton lőtte az űrbe és a kapszula külső beavatkozás nélkül végezte el a bonyolult manővert.
Valóban működik az Oppo 10x optikai zoom rendszere Nemrég az Oppo telefongyártó a Mobile World Congress eseményén nem egy mobillal, hanem egy ígérettel érkezett. Azt állították, hogy egy olyan készüléket készítenek, amely veszteség nélkül képes 10-szeres optikai nagyítást végrehajtani az új, tripla lencsés megoldásuknak köszönhetően. Úgy tűnik, állták a szavukat.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

HTML Compact 2.5 Magia Special Edition ingyenes letöltése A program segítségével HTML kódókat, teljes honlapokat lehet ugy összetömöríteni, hogy a megjelenés változatlan marad, a letöltés sebessége viszont jelentősen megnő.
Stealht Web Page Recorder v1.1 ingyenes letöltése Kémprogram, amellyel a számítógépünkön megjelent /akár jelszóval védett/ honlapok tartalmát tudjuk lementeni.
A program automatikusan müködik és jelszavak tárolására is használható.
iSpQ VideoChat v7.1 ingyenes letöltése Könnyen kezelhető csevegőprogram az iSpQ VideoChat v7.1-es verziója. A praktikus és egyszerű használaton túl a fejlesztők arra is ügyeltek, hogy letöltés után a számítógéped képernyőjén kifejezetten szép grafikával megtervezett program táruljon eléd.
Osszad meg barátoddal az iSpQ VideoChat v7.1 programot és csevegjetek közösen.
Jó szórakozást, sikeres programletöltést.
Kiwi CatTolls v2.118 ingyenes letöltése Rendszergazdák munkáját segítő program.
Figyeli a helyi hálózati forgalmat, és a beépített TFTP szerverrel segíti a fájlok átvitelét.
Mail Access Monitor v2.6c ingyenes letöltése Az e-mail forgalom teljes egészét felügyeli és statisztikát készít arról, hogy ki kinek mit küldött, illetve fogadott.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése