Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7787 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1945 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

LingoKids - nyelvtanulás ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A LingoKids az egyik legjobb eszköz nyelvtanulásra, gyerekeknek! A használata magyarul nem elérhető, így már azzal is lehet tanulni! A LingoKids igazán megkönnyíti a nyelvtanulást mindenkinek. Az

idegen nyelv tanulás

alapjául szolgáló anyagok egyenesen az Oxford Egyetem újságja alapján készülnek, így garantált a tökéletes minőség. Több, mint 3000 idegen szót tanulhatsz meg a LingoKids segítségével. Ráadásul bármiféle előzetes angol tudás nélkül elkezdhető a tanulás. Ne várakozz tovább, nyelvtanulásra fel! A LingoKids iOS 9 és újabb verziókon segíti a nyelvtanulást.
Húsvéti Locsolóversek ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Ha még nem tudod, mivel locsolj, vagy félsz, hogy elfelejted a mondókát, szerezd be ingyenes letöltéssel a Húsvéti Locsolóversek applikációt és biztos nem sülsz be. Az applikációban több

húsvéti locsolóverset

is találhatsz, amelyek elmenthetők kedvencként is. Viccesek, frappánsak, hagyományosak is vannak a felhozatalban, válassz kedvednek megfelelően. Tanulj be párat, vagy olvasd fel őket és gyűjtsd be a tojásokat a Húsvéti Locsolóversek appal!
Township - városépítő játék ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A több mint 4 millió 5 csillagos értékeléssel büszkélkedő Township játéka egy kellemes hangulatú gazdálkodós játék, amelyben saját városkát építhetsz magadnak. A városfejlesztésnek minden izgalmas részét kipróbálhatod ebben a

városépítő játékban

. Arasd le a terményt a farmokon, hizlald a jószágokat, építsd utakat, hidakat, húzz fel épületeket és dekoráld ki a városodat! A Township egy nyugodt játék, melyhez időről időre érdemes visszatérni. Az alkalmazás letöltése ingyenes.
DriveNow - autókölcsönzés ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A DriveNow egy Magyarországon most bemutatkozó, igazán egyszerű eszköz autókölcsönzésre. Az alkalmazás használata magyar nyelven is lehetséges. A DriveNow tulajdonában világszerte több ezer

bérautó

található, amik közül bármikor kikölcsönözhetsz egyet, ha éppen nem használja senki. Keresd meg a térképen a hozzád legközelebb eső, legszimpatikusabb autót és foglald le az alkalmazásban, majd irány az autó! Ha esetleg nem találnád meg elsőre a bárautót a térkép alapján, akár a lámpáit is felkapcsolhatod egyetlen gombnyomással a telefonodon! A bérautóhoz a kulcs a telefonodon lévő alkalmazás lesz, ezért ezt feltétlenül telepítened kell majd! A Hazánkban most debütáló DriveNow az első 5000 regisztrálónak ajándékba 25 perc vezetést egy BMW vagy egy MINI márkájú bérautón! Ne szalaszd el a lehetőséget, válaszd az olcsó autózást most! A DriveNow alkalmazása iOS 9 és újabb eszközökön segít az autókölcsönzéskor megtalálni a bérautót.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

A sosem létezett emberek arcai Napról napra újabb érdekes technológiai vívmányok kerülnek napvilágra, melyeknél a mesterséges intelligencia, az AI kulcsfontosságú alkotóelem. Az egyik legmegdöbbentőbb, nemrég nyilvánosságra hozott ilyen technológia emberi arcokat képes generálni, szinte tökéletes élethűséggel.
Japán szonda 'bombázza' az aszteroidát A japán Hayabusa-2 nevű űrszonda sikeresen detonált egy robbanó töltetet egy aszteroidán a küldetése során. A Ryugu nevű aszteroida felületén történő robbantás a kutatás fontos része volt, így a keletkezett kráterből értékes információkat adó leletek gyűjthetők...
Előfizetéses játékszolgáltatást indít az Apple Habár az Apple-re gondolván elsősorban nem a játékipar ugrik be az embereknek, mobilos téren a cég igencsak nagy szeletet hasít ki a tortából. Csak az Apple Store-ban helyet kapó több mint 300.000 játék és az azt használó közel 1 milliárd játékos is jól mutatja, hogy az Apple-nek érdemes a játékosokkal foglalkoznia.
Google Stadia játék streaming Úgy tűnik lassan, de biztosan révbe ér a Google által fejlesztett játék streaming szolgáltatása. A héten újra jelet adott magáról a projekt a San Francisco-ban tartott Game Developers konferencián.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

 Ashampoo Movie Shrink & Burn 2 ingyenes letöltése * Konvertálja és tömörítse meglévő filmjeit PDA-n és/vagy Notebook-on lejátszhatóra!
* Otthoni DVD-lejátszókhoz is vannak formátumok!
* Filmfájlok CD-re írása (támogatottak: Video-CD, Super- Video-CD, DivX/Xvid CD és normál adat-CD)!
* Szükség esetén adott film automatikus több CD-re osztása
* XVid/DivX AVI, MPEG-1, MPEG-2, QuickTime, WMV, Video-CD, Super-Video-CD, DivX/Xvid-CD támogatás!
* Kódolatlan VOB fájlok kisebb formátumokra konvertálása
magasabb minőségben!

Az integrált írásfunkciókkal együtt korábban még soha nem ismert felhasználóbarát filmarchiválás lehetséges. Csak kiválasztja a fájlokat, kétszer kattint és aztán hátradől! Ashampoo Movie Shrink & Burn 2 elvégzi a háttérben az összes komplikált beállítást és a fájlokat szükség esetén oly mértékben tömöríti, hogy azok elférjenek e CD-n!

Az Ashampoo Movie Shrink & Burn 2 a következő Windows®-verziókhoz alkalmas:
Windows® 98, Me, 2000 és XP
ACE Mega CoDecS Pack 6.03 ingyenes letöltése A legismertebb, és legjobb Codec Pack
A 6.03 verzióba a következő fríssítések történtek:
CoreAAC Filter 1.1.0.642 updated
* XviD 1.1.0 updated
* DivX 5.20 updated
* BSPlayer 1.02.812 updated
* MPEGable AVC updated
* MPEGable Directshow Filters 2.1 updated
* Matroska Muxer 1.0.0.9 updated
* Matroska Splitter 1.0.2.4 updated
* DC-DSP Filter 1.0.0.1 updated
+ Dirac Splitter 1.0.0.1 added
* ffdshow 2004-10-12 updated
* MOD Source 0.5.0.0 updated
* monkey Source 1.0.0.0 updated
* OGGDropXPd 1.7.11 updated
* OGG Vorbis 1.1.0 updated
* Better browser support: Mozilla, Firefox, Opera and Netscape
* Improved installer
+ The Plug-in installer has integrated
+ Codec Pack searcher
* QuickTime 6.5.2 updated
* RealMedia updated
+ Az XviD Quantization matrices files is in SystemSXviDQuantization matrices folder
+ More XviD Quantization matrices
* Improved file externsion handling
Opera v.8.0 ingyenes letöltése A fejlesztők közleménye szerint az új verzió gyorsabb és biztonságosabb elődeinél, hatékonyabb keresőt foglal magában, és egy, a számítógép által generált hang révén képes "felolvasni" a kijelölt szövegrészeket, nagy segítséget nyújtva a látáskárosult internetezőknek.
Mozilla Firefox for Mac OS X 1.0.3 ingyenes letöltése A Firefox webböngésző Mac OS verziója ingyenes letöltéssel.
A korábbi Firebird böngésző továbbfejlesztett változata, mely mögött a Mozilla Project áll. Újragondolt kezelői felület, kisebb méret, nagyobb tudás - ezt hordozza magában a tűzróka. Különösen jó alternatívája a funkcionalitás szempontjából igencsak elmaradott Internet Explorernek
Mozilla Firefox for Linux 1.0.3 ingyenes letöltése Linuxos verzió
A korábbi Firebird böngésző továbbfejlesztett változata, mely mögött a Mozilla Project áll. Újragondolt kezelői felület, kisebb méret, nagyobb tudás - ezt hordozza magában a tűzróka. Különösen jó alternatívája a funkcionalitás szempontjából igencsak elmaradott Internet Explorernek.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése