Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7799 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1976 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Logikai játék - House Paint ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A logikai játékok kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a House Paint ingyenes letöltésű játékot, amely megnyerő, minimalista külsejében az agytekervényeket megdolgoztató feladványokat rejt. A feladat elsőre egészen egyszerűen hangzik a

logikai játék

esetén: fess le egy házfalat. Viszont a házfalon vannak ablakok, ajtók, terasz, erkély, miegymás, és az ecsetünk csak 'faltól falig' közlekedik. Így el kell tervezni, milyen irányból közelítjük meg a problémát, hogy végül a teljes falfelület színes legyen. A House Paint logikai játék letöltéséhez olvasd be a QR kódot mobilod kamerájával.
Ökokereső - Ecosia ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Tégy a környezetért és válaszd az Ecosia böngészőt, amely a világ egyetlen környezettudatos böngészője és keresője! Az ingyenes letöltésű alkalmazás használatával minden 50 keresés után egy új fával gazdagodik a bolygónk. Az

ökokereső

app ráadásul semmilyen nyomon követést nem végez, a keresést kiszolgáló szerverek pedig keresésenként 1 kg széndioxidtól szabadítják meg a levegőnkét, mivel megújuló energiaforrással működnek. Az Ecosia ökokereső egy zöldebb, egészségesebb jövőt kínál, amiért te is tehetsz azzal, hogy használod.
Ökokereső - Ecosia ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Webes keresésre használ a világ egyetlen környezettudatos böngészőjét és kereső szolgáltatását. az Ecosia-t. Az alkalmazás amellett, hogy ingyenesen letölthető, minden 50 keresés után egy új facsemetével gazdagítja bolygónk erdőit. Az

ökokereső

appja nem rögzít követési információkat, szervereik pedig teljesen megújuló energiaforrással üzemelnek. Ha szívesen tennél a környezetünkért, az Ecosia ökokeresőnél kényelmesebb megoldást nem találsz.
WiFi hálózat - Wifi LAN Guard ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Derítsd fel biztonságosan a WiFi hálzózatodat a Wifi LAN Guard androidos alkalmazással. Ha kíváncsi vagy, kik használják a WiFi-det, ez az app jelezni fog minden hálózatra kapcsolódott eszközt. Minden fontos információt a

WiFi hálózatodról

különlegesebb vagy bonyolultabb beállítások nélkül olvashatsz le a kijelzőről. A WiFi LAN Guard értesítést is küld, amint egy új eszköz csatlakozik a WiFi hálózatodhoz. Az alkalmazás letöltése ingyenes.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Ecosia: a környezettudatos ökokereső Nincs nagyobb név az internetes keresőszolgáltatások között, mint a Google. Mind tudjuk, hogy a mára gigászi nagyvállalattá fejlődött cég keresője puritán, egyszerű megjelenése ellenére többnyire hatékony és jól használható. Azonban vagy egy kevésbé ismert, környezettudatosabb alternatíva is a kereséseinkre: az Ecosia.
Az Instagram blokkolja a félrevezető oltásellenes hashtageket A népszerű képmegosztó szolgáltatás szóvivői azt nyilatkozták, a bizonyíthatóan téves információkat terjesztő hashtageket szándékosan blokkolni fogják, beleértve az oltásellenes gondolatokat, amelyek ma már komoly mozgalmat generáltak. A #vaccinescauseautism és hasonlók szűrése így már életbe is lépett.
Rog phone - egy ütős telefon mobiljátékokra Az ASUS a mobilpiacot célozta meg legújabb, kifejezetten játékokra fejlesztett ROG mobiljával. Az ASUS vállalat ROG (azaz Republic of Gamers) nevét korábban elsősorban a gamer laptopokra ragasztotta, amelyekből már nem kevés példányt adtak el. Leginkább robosztus megjelenésükről és piros fekete színezésükről ismerhetők fel ezek a gépek, na meg ...
Új 3D nyomtatási technológia, amely új korszakot nyithat Kutatók kifejlesztettek egy olyan új 3D nyomtatási technológiát, amellyel átlátszó és flexibilis elektronikai áramköröket is képesek alkotni. Ez a hordható eszközök új korszakát hozhatja el akár. Az így létrehozott áramkörök egyfajta ezüst nanoszálas hálózatból jönnek létre, amire különféle átlátszó műanyagot lehet rányomtatni...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

BootSkin v1.05a ingyenes letöltése Az egyszerűen kezelhető programmal a Windows XP, illetve a 2000 indítóképét cserélhetjük le vagy a szoftverben található skinekkel, vagy pedig az internetről letöltött képekkel. A BootSkinben megtekinthetjük hogy fog mutatni a kiválasztott kép (preview), illetve vissza tudjuk állítani az eredeti képet. A BootSkin program letöltése ingyenes.
CoffeeCup Flash Blogger v3.0 ingyenes letöltése Flash-alapú blogok készítésére használható szerkesztő, melynek előnye a könnyű kezelés. Alkalmas a blogok közvetlen publikálására, beállíthatjuk a színeket, a megjelenítést és az animációkat.
DDD Pool ingyenes letöltése Tetszetős kinézettel megáldott, háromdimenziós pool billiárdjáték, melyben a 8 és a 9 golyós változatot is játszhatjuk. Kicserélhető a háttérszoba kinézete, s a számítógép mellett barátainkat is kihívhatjuk egy partira.
HotHTML 3 Professional ingyenes letöltése A program, webszerkesztés mellett 24 nyelvet támogat, alkalmas .NET projektek kezelésére. Extrák: makrók létrehozása, projekt manager, többablakos megjelenítés, beépített böngésző az előnézeti képekhez, kódjavítás, optimalizálás többféle böngészőre stb.
Futuris Imager - Windows képnézegető ingyenes letöltése Kicsiny, gyors működésű, ugyanakkor ingyenes képnéző alkalmazás Windows alá. Több mint 30 grafikai formátumot (közöttük az összes népszerűt) támogatja. A képnézegető tud nyomtatási képet megjeleníteni, támogatja a TWAIN-kompatibilis szkennereket és kamerákat, felszerelték file-böngészővel és képlopóval.
Hab a tortán a beépített szűrők és a Hexa editor jelenléte.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése