Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7650 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1776 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Töltsd le ingyenesen és játszd az Alto's Adventure díjnyertes játékának folytatását, az Alto's Odyssey-t. A magával ragadó hangulatú

ügyességi játékban

ismét varázslatos tájakon kell végigsíelnünk. Míg a korábbi részben havas hegyeken, most sivatagi romokon és éjszakai oázisokon át visz az utazásunk. Az oldalnézetes játékban a célunk hogy ne essünk el és minél több csillagot gyűjtsünk, de ez csak másodlagos az Alto's Odyssey magával ragadó hangulata mellett.
A jóga egyszerre edzés és meditáció. Egyszerre lazítja el és edzi meg a tested. A Daily Yoga androidos alkalmazás pedig kiváló társ a napi jóga gyakorlatok elvégzéséhez. Több mint 50-féle edzésterv, több mint 500

jóga

póz és több mint 200 bemutatóvideó érhető el az app segítségével. A Daily Yoga a jógázás mellé meditatív zenét is szolgáltat, támogatja a Google Fit-et és ha kedved van, követheted vele a híres jóga tanárok nap mint nap frissülő gyakorlatait is.
Kezdőknek és profiknak is kellemes agytornát kínál a Sudoku androidos alkalmazás. A logikai játékot nem ismerőknek a szabályok: egy 9*9-es táblába kell elhelyezni a számokat úgy, hogy minden sorban és minden oszlopban egy szám csak egy alkalommal szerepelhet. Néhány szám előre meg van adva, minél kevesebb, annál nehezebb a

Sudoku

. Az app letöltése ingyenes, sok feladvány van benne, amelyek egyre nehezednek. Kínál napi kihívást is, ráadásul egy virtuális ceruzát is ad a számok feljegyzeteléséhez.
Telepítsd fel androidos mobil eszközödre a magyar nyelvű Álmoskönyv alkalmazást, hogy közelebb kerülj álmaid rejtelmes üzeneteinek megfejtéséhez! Az applikációval útmutatást kaphatsz a különféle éjszakai

álmaid megfejtéséhez

, legyen szó szimbólumokról, helyszínekről vagy eseményekről, mindegyik lehetséges jelentését megtalálhatod. Fontos megjegyezni, hogy az Álmoskönyv csak irányt tud adni, hiszen mindenki álmai egyediek, de ha megpróbálod felfedni a valós, mögöttes tartalmukat és megfejteni álmaidat, az ingyenes letöltésű alkalmazás nagy segítség lesz.

Hírek

Los Angelesben speciális scannereket telepítenek a metrókba, amelyekkel az utasokat vizsgálhatják meg alaposabban. A scanner kijelez mindenféle fegyvert, vagy robbanóanyagot, taglalta a helyi biztonsági szóvivő. Ez lesz az első tömegközlekedési rendszer az Egyesült Államokban, amely alkalmazni fogja ezt a biztonsági intézkedést.
Nehéz kiválasztani a legjobb vírusirtót manapság, hiszen olyan nagy a választék. Ráadásul mindegyiknek vannak saját különleges funkcióik, amelyek vagy éppen nagyon jól jönnek, vagy teljesen feleslegesek, mert úgysem használjuk. A biztonság érdekében viszont erősen javasolt legalább egyet választani közülük.
Két hónapja jelentették be az F8 fejlesztői konferencián, hogy a Facebook a Tinder babérjaira törve egy újfajta szolgáltatást vezet be a már meglévő applikációiba. Ezentúl már társkeresésre is használható lesz a mobil app. A funkció jelenleg már tesztelés alatt áll, így hamarosan a nagyközönség számára is elérhetővé válik
A hologram kivetítés való világbeli megvalósítása talán minden scifi rajongó egyik álma (persze a fénykardok mellett). Annyi regényben, filmben és más médiában bukkant már fel a technológia, de ezidáig nem sikerült igazán reprodukálni azt a fajta megjelenítést, amelyet a scifi írók elénk tártak. Legújabb próbálkozás a témában az ígéretes...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az 5.0-s teljes DivX csomag, amely tartalmazza a codecet ("kódkészletet"), a lejátszót, segédprogramokat és dokumentációt, hogy lejátszhassuk a DivX videókat. A DivX codec az MPEG-4 szabványon alapul, így a DVD videók MPEG-2 formátumához képest tized akkora fájlokat képes készíteni. Az 5.x gyorsabban és jobban kódol, kihasználja az AMD CPU-k előnyeit és új lejátszóval érkezik.
Bart Simpson megint rossz fát tesz a tűzre ha ezt a képernyővédőt telepítjük.
A gyorsan pörgő autós-üldözési játékban az ellenséges ügynökök autójának likvidálása a cél. Ennek elérésében -változatos tájakon- segít minket az ügynökségünk a játék során küldött eszközökkel, fegyverekkel.
Ingyenes magyar nyelvű program, mellyel különféle formátumú grafikákat tekinthetünk meg. A program egyéb szolgáltatása: képek kicsinyítés, nagyítása. Újdonságok: GIF Kezelés, és szerkesztés, Flash animáció lejátszás, javított video kezelés wmv lejátszással, javított html szerkesztés, javított, és gyorsabb képszerkesztés, különálló, de a csomaghoz kapcsolódó FM (Fájl Manager)
Nagyon egyszerű, mégis hatásos bemutatót tár elénk ez a program, amely a Vectra3D térhatású tervező látványelemeit mutatja be.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése