Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7777 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1923 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Story Dice - kreatív fejlesztés ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Kicsiknek és nagyoknak is ajánljuk a Story Dice alkalmazást, amely fejleszti a kreativitást, kommunikációs készséget és a történetmesélés közös öröme által jobban összehozza a társaságot. Az app használata egyszerű. Válassz témakört, ürítsd ki az elméd és guríts a kockákkal. A

kreatív fejlesztés

elkerülhetetlen, ahogy a Story Dice kockák véletlenszerű szimbólumaiból egyesével, vagy akár közösen egy izgalmas történetet találtok ki. Ha az első pár alkalommal nem sikerül érdekeset alkotni, ne add fel, hagyj időt, hogy meginduljon a kreatív fejlődésed. Gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt érdekes lehet ez a kreatív a játék!
Beaker - kémiai kísérletek ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Beaker egy különleges androidos alkalmazás, amely virtuális kémiai laborrá alakítja a mobilodat. Az appban különféle elemeket vegyíthetsz kedvedre a kijelzőn, ahol egyből látni is fogod a létrejövő reakciókat. A

kémiai kísérletek

során felhasználhatsz különféle elemeket, hevítheted azokat, sőt akár egy másik telefon Beaker appjába is átöntheted, amit alkottál, mintha csak egyik lombikból a másikba töltenél valamit. Ha új kémiai kísérletet kezdenél, csak tégy úgy, mintha kiöntenéd mobilodból a feleslegessé vált vegyületeket.
Solar Walk Lite - Planetárium 3D ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Solar Walk Lite IOS alkalmazást kifejezetten ajánljuk a csillagászat kedvelőinek, kortól függetlenül. Az applikációval a Naprendszer 3 dimenziós modelljét fedezhetjük fel, melyben a méretarányok és az égitestek elhelyezkedése mindig az aktuálisnak megfelelő helyzetet mutatják. A

3D-s planetáriumban

interaktívan fedezhető fel így a naprendszerünk, a különböző égitestekről további információkat, képeket kapunk, ha megvizsgáljuk őket közelebbről. A Solar Walk Lite 3D-s planetárium alkalmazás letöltése ingyenes.
Peel Universal Smart TV Remote - távirányító ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Miért kellene a távirányítót kutatnod, ha a mobilod úgyis mindig kéznél van?! A Peel Universal Smart TV Remote alkalmazással mobilodból készíthetsz villámgyorsan távirányítót. A legtöbb nagy márka okoskészülékével működő

univerzális távirányító alkalamzás

csatlakoztatható tévéhez, boxokhoz, streamer készülékekhez és az okosabb légkondicionálókhoz is. A csatlakoztatott eszköztől függően különféle funkcionalitásokat érhetsz el a mobiloddal ezentúl a Peel Universal Smart TV Remote univerzális távirányító alkalmazásnak köszönhetően.

Hírek

50 fős skype csoportos beszélgetések jönnek A Microsot azt tervezi, hogy a csoportos beszélgetések maximális létszámát a jelenlegi 25-ről 50-re tornázza fel. A Skype-os csoportos videóhívások 2014-től váltak ingyenessé a desktop alkalmazásban, mielőtt a webes appot, majd az Android, IOS és Windows 10 Mobile rendszereket is elérte volna. Nem sokkal később bejelentették a 25 fős felső határt..
Milyen lesz az USB 4? Az USB csatlakozótípus hosszú utat járt be az elmúlt években. Kezdetben egyszerűen egy jobb alternatívaként került bevezetésre a billentyűzetek és egerek csatlakoztatásához, az elavuló ps/2-es port helyett. Azóta már rengeteg mindenre használjuk az USB-t és annak alfajait, jövő évben pedig már érkezik a legújabb típus...
Sárkány az űrben: sikeresen dokkkolt a SpaceX Dragon Az SpaceX Dragon névre keresztelt asztronauta kapszulája sikeresen dokkolt a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) egy demonstrációs küldetés keretein belül. A Dragon-t a kaliforniai SpaceX vállalat szombaton lőtte az űrbe és a kapszula külső beavatkozás nélkül végezte el a bonyolult manővert.
Valóban működik az Oppo 10x optikai zoom rendszere Nemrég az Oppo telefongyártó a Mobile World Congress eseményén nem egy mobillal, hanem egy ígérettel érkezett. Azt állították, hogy egy olyan készüléket készítenek, amely veszteség nélkül képes 10-szeres optikai nagyítást végrehajtani az új, tripla lencsés megoldásuknak köszönhetően. Úgy tűnik, állták a szavukat.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Dispecer v1.16 Free ingyenes letöltése Vezessük ki a buszt a kijáraton.

Ebben a különleges logikai játékban az a célunk, hogy a kijelölt buszt kivezessük a parkoló kijáratán. A cél érdekében a táblán (parkolóban) található buszokat egér segítségével kell a megfelelő sorrendben elmozdítani.

Digital Camera Enhance ingyenes letöltése Digitális képek javítása és módosítása egyszerűen.

Az ingyenes programmal digitális képeket módosíthatunk egyszerűen. Alkalmas zajszűrésre, színek és világosság megváltoztatására, illetve automatikus javításra. A régi, valamint a módosított képet egyszerre láthatjuk a szoftver két ablakában. Számtalan képformátumot támogat.
Inkscape v0.411 Free ingyenes letöltése Ingyenes rajzprogram magyar menükkel.

Elsősorban SVG (Scalable Vector Graphics) vektorgrafikák készítésére ajánlható képszerkesztő legvonzóbb tulajdonsága az ingyenesség és a magyar menük. A szoftver számtalan képformátum betöltésére alkalmas, eszközkészlete bőséges, alkalmas a rétegek kezelésére.
Doomino /magyar/ ingyenes letöltése Különleges dominó.

A hagyományos dominójátékot ötvözték a szerzők a tetrisznél jellemző sorfelépítéssel. A játékban választhatunk az egy-, illetve kétjátékos lehetőség közt.
Kasparov Chessmate ingyenes letöltése A játékban egymás, valamint a gép ellen is sakkozhatunk, illetve alkalmas hálózati játékra. Beállíthatunk többféle nehézségfokot, találunk a programban tanító és bemutató részt. A két-, és háromdimenziós grafikát tetszésünk szerint használhatunk.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése