Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7567 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1692 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Pulzus alkalmazás egy magyar kezdeményezés, amelynek keretein belül egy nyereményjáték és több felmérés részesévé is válhatsz. Az alkalmazás használata természetesen magyar nyelven is lehetséges. A Pulzus alkalmazásban minden nap 9 kérdésről kérik ki véleményünket, melyek az éppen aktuális témák mellett más érdekes kérdéseket is magukban foglalhatnak. A

kérdőív kitöltés

során csupán 3 kérdésre kell válaszolnunk egyszerre. Minden kérdés egy pulzuspontot ér, amelyet a kérdőív kitöltés után jóvá is ír az alkalmazás a profilunkban. A pontokon értékes nyereményeket nyerhetünk és kuponokat is kaphatunk! A pulzus nyereményjáték iOS 10 és újabb eszközökön futtatható.
A Live Portrait Maker androidos alkalmazásban egy lány portréját kell megalkotnod. Adott egy alapkinézet, amelyhez különféle stílusú ruhákat, hajviseleteket, kiegészítőket és kinézeti elemeket tehetsz hozzá. Így végeredményben rengeteg kombinációt kapsz. Így egyszerűen leírva nem olyan érdekes talán, de a Live Portrait Maker

portré készítője

olyan gyönyörű művészi stílusban teszi meg, hogy az elkészült portré szinte megszólal. Ez ugyan így nem igaz, de pár pöccintésre az elkészült portré tényleg életre kel és nézelődni kezd. Az alkalmazás ingyenes letöltéssel érhető el a Google Play Áruházból, az app angol nyelvű.
A Spritmonitor egy fogyasztás kalkulátor telefonra, amiben csak néhány adat feljegyzésére van szükség rendszeresen és a program automatikusan kiszámol minden lényeges adatot. A Spritmonitor alkalmazás angol, francia, német és spanyol nyelven használható. A Spritmonitor alkalmazás használata előtt fel kell vennünk autókat az alkalmazásba, megadva a típusát, teljesítményét és akár el is nevezhetjük. Az

üzemanyag kalkulátor

a feljegyzett tankolások és kilóméteróra állások segítségével kiszámítja az átlag fogyasztásunkat egy adott idő intervallumra, vagy az utolsó tankolás óta. A Spritmonitor üzemanyag kalkulátor iOS 9 és újabb verziókkal kompatibilis.
A Star Trek Timelines a mobilpiacon elérhető egyik legjobb Sci-fi játék Star Trek témával. Csak vedd elő a telefonod és már kezdődhet is a küldetés. A játék angol és más idegen nyelveken elérhető. A Star Trek Timelines játékban felfedezheted a Star Trek világát. Ebben az RPG típusú játékban küldetésekre kell menned, hogy megmentsd a galaxist a temporális anomáliáktól. A

Star Trek játék

során legénységet kell toboroznod, a sorozatban szereplő hajókat kell irányítanod és harcolni az ellenséges hajókkal. A Star Trek játékkal kapcsolatban sok játékos nyilatkozott dicsérő szavakkal. Töltsd le te is és próbáld ki most! A Star Trek Timelines scifi játék iOS 8 és újabb verziókon működik.

Hírek

Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.
Az okostelefonok már az autós navigáció terén is - gondolunk itt az Android autó apk-ra - megkönnyítik az életünket. A modern világunk svájci bicskájaként alkalmazhatók az okosmobilok mindenféle feladatra. Fényképeznek, lejátszanak filmet és zenét, játékokat futtatnak, idegen nyelvekről fordítanak és még sokáig sorolhatnánk a szinte véget nem érő
Azok akik lefrissítették iPhone-jukat az újabb iOS 11.3-as rendszerre, egy újabb iPhone hibának köszönhetően hamarosan kifejezetten kellemetlen tüneteket tapasztalhatnak meg majd a mobiljaikon. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus mikrofonjainak ugyanis a frissítés után komoly gondjaik akadnak, ezáltal lehetetlenné téve a telefonos kommunikációt.
Első publikált bevételi riportjával igencsak nagy büszkeségre tehetett szert a Spotify webes zenehallgató alkalmazás, amelyből a bevétel mellett sok más érdekes adat is kiderült. Először is, hogy 170 millió havi felhasználóval rendelkezik, valamint 75 millió előfizetővel. Ez 4 millióval több mint a tavalyi utolsó negyedévi kimutatások ábrázolták.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Ezzel a programmal automatikus mentéseket lehet végezni a szerveren tárolt SQL adatbázisokról.
IMDB-t is támogató házi filmkatalogizáló program.
Nagy hatékonyságú tálcára ülő program, figyeli az álltalunk megadott e-mail fiük tartalmát és spam esetén beszúrja saját névjegyét a tárgysorba.
Igy rögtön eldöndhető, hogy az adott levelet töröljük, vagy elolvassuk.
A program segítségével asztalunk háttere folyamatosan változik, szép, érdekes képeket tölt be folyamatosan több népszerű portál képeit használva.
Magyar nyelven is tudó automatikusan is mükődő letöltéskezelő.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése