Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7588 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1716 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Kiss my Score egy újabb lehetőséget teremt arra, hogy átéld az izgalmakat a foci vb 2018-ban megrendezett tornája alatt is. Az alkalmazás kizárólag angol nyelven használható. A Kiss my Score alkalmazás használata rendkívül egyszerű! A

2018 vb eredmények

élőben követhetőek az alkalmazáson keresztül. A foci vb 2018 eredményeire ráadásul tippelhetsz is, majd a versenyezhetsz barátaiddal azon, hogy ki tudott jobban tippelni. A csoportos csevegésben megvitathatjátok egymás gondolatait, de minden mást is, az alkalmazáson belül! A Kiss my Score alkalmazás iOS 8 és újabb verziókkal kompatibilis.
Ülj harckocsiba és játssz a Tank Stars ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával! Az oldalnézetes játékban egy egy elleni meccseket játszhatsz le a többi játékos ellen. Sokféle fegyvert használhatsz fel, de a fegyver nem minde. A

tankos játékban

pontosan kell megadnod a lövés szögét és erősségét, hogy eltalálhasd az ellenfeledet. Felváltva lőhettek így fontos mielőbb minél többször eltalálni az ellenséges tankot a játékban, hogy nyerhess. A Tank Stars-van fejlesztheted is a harckocsidat és barátaid ellen is játszhatsz.
Töltsd le ingyenesen iPhone-odra a magyar nyelven is használható MapFactor GPS Navigation Maps alkalmazást. Internetkapcsolat nélkül, offline is használható, ráadásul sokféle hasznos funkcióval bír ez a

navigációs applikáció

: - háztól házig útvonaltervezés - fizetős utak jelzése, figyelése - traffipax figyelő - sebességkorlátozás figyelő - fontos, érdekes helyek a térképen (benzinkút, pihenő, étterem stb) - hangos navigáció - 2D/3D mód A MapFactor GPS Navigation Maps navigációs applikáció sok-sok elégedett letöltővel bír, csatlakozz hozzájuk!
Az OMSZ Meteora az Országos Meteorológiai Szolgálat ingyenes, időjárás előrejelzés és figyelmeztető alkalmazása. A OMSZ Meteora használata természetesen magyar nyelven is elérhető. Az OMSZ Meteora kizárólag hazánkban működik. Az

időjárás radar

képes másfél kilométeres pontossággal mutatni minden lényeges információt Az alkalmazás rendes óraként is működik, amiben megtalálhatóak különböző időjárási adatok is a felhasználók számára. Az időjárás radar figyelmeztetéseit és előrejelzéseit, minden más fontos adattal együtt az óra számlapján megtalálhatjuk és térképen is megnézhetjük. Az OMSZ Meteora időjárás előrejelzés és radar iOS 8 és újabb verziókon működik.

Hírek

A tinédzserek 95 százaléka rendelkezik valamiféle okostelefonnal. Közülük 45% csaknem folyamatosan online, viszont a fiatalabb internet felhasználók nem csatlakoznak olyan nagy számban a Facebookhoz, mint ahogyan az idősebbek teszik, mutatja egy tanulmány. Habár a Facebook dominálta a közösségi médiát az összes korcsoportban az elmúlt évtizedben...
Az idei Computex expón rántotta le a leplet legújabb dobásáról a főleg laptopjairól ismert ASUS cég. Az újdonság pedig nem más, mint egy csúcsteljesítményű mobiltelefon, mely nemes egyszerűséggel ASUS ROG Phone névre kereszteltetett. A készülékbe nagy kanállal mérték a hardvereket, az ára sem lesz alacsony.
A Steam online játékáruházban akarták volna elérhetővé tenni az 'iskolai lövöldözős szimulátor' játékot, az Active Shooter-t. Még a megjelenés előtt kikerült a kínálatból, a rengeteg felháborodott és a játékot ízléstelennek tartó ember együttes fellépése okán.
Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Szinte bármilyen számítógéppel végezhető makrózási feladatban hatékony segítséget nyújt ez a program.
A word és Excel alá épülő modul, amellyel számolgatni lehet a karakterek, szavak számát, de a program azt is megmondja mennyit irtunk pénzben.
Ötletes program, amely ugy naplózza a billenyűzet lenyomott gombjait, mintha egy kémprogram lenne.
A szöveget folyamatosan menti igy minden beirt betű megmarad.
Ez a program segít megbecsülni a merevlemez meghíbásodási idejét.
Az nVidia GeForce tulajdonosok számára készült program, amellyel a TV kimenetet lehet gyorsan és jól beállítani.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése