Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7743 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1874 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Plan Maker - Excel táblázatkezelő ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Plan Maker egy ingyenes Excel táblázatkezelő Androidos telefonokra. A Excel táblázatkészítő alkalmazás angol nyelven használható. Szerkessz Microsoft Excel dokumentumokat egyszerűen a mobilodon bárhol és bármikor! A

Excel Android

alkalmazás segítségével könnyen szerkeszthetsz táblázatokat, bele értve akár Excel függvényeket is. A Plan Maker egy teljes értékű Excel Androidos program a telefonodra. Megjeleníthetsz különböző statisztikákat , támogatja az időformátumokat is és még több más, hasznos funkciója is van. A Plan Maker Androidos Excel táblázatkezelő Android 2.2 és újabb verziójú telefonokon működik.
Google Assistant - személyi asszisztens ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A hangutasításokkal is kezelhető Google Assistant egy rendkívül kezes alkalmazás, amelyet ingyenes letöltéssel szerezhetsz be a Google Play Áruházból. A kis méretű és gyors működésű applikáció egy sokoldalú

személyi asszisztens

, amit használhatsz hívások, szöveges üzenetek gyors lebonyolítására, navigációra, médialejátszásra, eseménykezelőként vagy csak tedd fel neki a kérdéseidet amikre nem ismered a választ! A Google Assistant személyi asszisztense nem csak elfoglalt üzletembereknek könnyíti meg az életet.
Alza.hu - vásárlás olcsón ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Az Alza.hu-n minden nap olcsó vásárlás vár! Vásárolj online az Alza.hu hivatalos alkalmazásával. Vásárolj bárhonnan, egyszerűen a magyar alkalmazásban. Az Alza.hu webáruházában a

kedvezményes vásárlás

minden napos dolog! Rendelj egyszerre több terméket is az alkalmazásban és részesülj akár még több kedvezményben! Az online vásárlás az Alza.hu alkalmazásában a vásárlás könnyű és sorban állnod sem kell! Vásárolj most és legyen tiéd minél több kedvezmény! Válogass különböző elektronikai cikkek és háztartási gépek között! Az Alza.hu hivatalos alkalmazása Android 5.0 és újabb rendszereken biztosít kedvezményes vásárlást.
Karate Do -verekedős játék ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Epikus küzdelmeket tartogat számodra az ingyenes letöltéssel elérhető Karate Do iOS applikáció. Állj a kiválasztottak helyére hősöddel és vedd fel a harcállást, mert sok-sok ellenfelet kell egyesével leküzdened ebben a

verekedős játékban

. A különböző támadások egy mozdulattal aktiválhatók, de légy résen, ellenfeled támadásait is hárítanod kell ha győzni akarsz. Mivel a Karate Do egy karatés játék, győzelmeiddel öveket szerezhetsz, valamint hősödet is testre szabhatod, vagy új hőst oldhatsz fel.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

A 2018 év legjobb mobiltelefon alkalmazásai A 2018-as év bőven hozott új lehetőségeket a mobilosok világába. Jó pár új és használatra érdemes alkalmazás landolt a Google Play Áruházban és az iTunes-ban is. Összeszedtük egy listába a tavalyi év legjobb 10 mobilos alkalmazását.
Netflix Magyarországon A Netflix kifejezetten sokra vitte a streaming szolgáltatások világában. Ma már az egyik legnépszerűbb és legismertebb film és sorozat streamere lett, amelyet egyaránt érhetnek el a nézők okostévével, számítógéppel, tablettel és okostelefonnal is.
Tripla kijelzős hajlítható mobil jöhet? Nemrég még azon csodákozhattunk, hogy a Samsung hamarosan szállíthatja nekünk a legújabb mobilos csodát, a hajlítható kijelzős mobilt. Most viszont erre rátettek egy lapáttal a gyártók, a Xiaomitól egy hajlítható, tripla kijelzős mobil videója szivárgott ki.
Újabb külsőt kap Duo a Duolingo nyelvtanulás baglya Azoknak listája, akiket a legkevésbé szeretnénk kiábrándítani a szüleinkkel kezdődik, majd rögtön őket követi a Duolingo baglya. A kis állat neve Duo és amint kihagyunk egy pár napot a nyelvtanulásból, máris megjelenik egy e-mailben, ahogyan könnyesre sírja a szemeit, amiért nem törődtünk az oldalon a tanulással és könyörög hogy térjünk vissza...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

ZipStar Free 4 ingyenes letöltése A magáncélra ingyenesen használható tömörítővel zip-adatokat kezelhetünk. Speciális tömörítések, gyorsaság, shell intregráció. Jelszóvédelem stb. található a programban.
Avast! v4.1 /magyar/ ingyenes letöltése Levelek és a számítógép ellenőrzése a legjobb víruskereső az Avast!

Komplett magyar nyelvű víruskereső az Avas, mely alkalmas a levelek, valamint a háttértárolók ellenőrzésére.
A víruskeresőben beállíthatjuk a keresések időpontját, az online adatbázis frissítést, az állandó védelmet és a keresés hatékonyságát.
Panda Quick Remover ingyenes letöltése Vírusok eltávolítása ingyenesen.
Automatikus eltávolítja az alábbi vírusokat: Badtrans, Badtrans.B, Bagle.A, Bagle.AA, Bagle.AB, Bagle.AH, Bagle.AM , Bagle.B, Bagle.C, Bagle.D, Bagle.E, Bagle.J, Bagle.N, Bagle.O, Bagle.Q, Bagle.U, Blaster, Blaster.B, Blaster.C, Bride, Bugbear, Bugbear.B, CoolNotepad, Dadinu, Datom, Disemboweler, Doomjuice.A, Elkern.C, Fizzer, Fortnight, Fortnight.B, Fortnight.C, Fortnight.D, Fortnight.E, Frethem.J, Frethem.K, Funlove.4096, Funlove.4099, Gaobot.S, Gibe.C, Goner.A, Happy, Help, Hybris.A, Kakworm, Klez.F, Klez.I, Kriz.3863, Lentin.E, Lentin.K, Lentin.L, Lentin.M, Lirva, Lirva.C, LoveLetter.A, Lovgate.C, Lovgate.F, Magistr.B, Magistr.B@mm, Maldal.C (Reeezak), Mapson, Mimail, Mimail.C, MSInit, MTX, Mydoom.A, Mydoom.B, Mydoom.N, Nachi.A, Nachi.B, Nachi.C, Navidad.A, Navidad.B, Netsky.B, Netsky.C, Netsky.D, Netsky.E, Netsky.P, Netsky.Q, Netsky.X, NiceHello, Nimda, Nimda.D, Opaserv (Opasoft), Opaserv.C, Opaserv.D, Opaserv.E (Silbra), Opaserv.F, Opaserv.G, Opaserv.H, Opaserv.I, Opaserv.J, Opaserv.L, Opaserv. M, Opaserv.N, Opaserv.O, Parite.B, PrettyPark, QAZ, Redlof.A, Redlof.B, Sasser.A, Sasser.B, Sasser.C, Sasser.D, Sasser.E, ShellScrap.Worm, Sircam, Sober.A, Sober.F, Sobig, Sobig.B (Palyh), Sobig.C, Sobig.E, Sobig.F, SST.A (Kournikova), Stator, Updater, VBS/Loveletter.AS, Verona, Verona.B, Vote.
Rhem 2 ingyenes letöltése Kalandjáték sok logikai rejtvénnyel.
Különleges grafika jellemzi a Rhem 2 kalandjátékot, melyben számtalan rejtvényt és logikai feladatot kell megoldanunk. A program irányítása egérrel történik: kapcsolók elforgatása, ajtók nyitása, mozgások, álláskimentése.
Cossacks II: Napoleonic Wars ingyenes letöltése Napóleoni háborúk.

A valósidejű stratégia játékban az európai hadszíntereken irányíthatjuk a napóleoni, vagy a játékos által kiválasztott hadsereget. A háromdimenziós játék jellemzője: hatalmas hadszíntér, izgalmas küldtetések, óriási hadseregek, két pálya a demóváltozatban.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése