Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7708 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1829 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Hasznos androidos alkalmazás a Gyógyszer emlékeztető, amellyel biztosra mehetsz, hogy egy alkalommal sem felejted el bevenni a gyógyszereidet. Ha netán mégis elmulasztanád a mobilapp értesítését, akkor

Gyógyszer emlékeztetőben

bejelölheted a kimaradást. Így később a naptárban pontosan vissza tudod követni, mikor, miből és mennyit vettél be. Az app kezelése egyszerű, felvehető benne többféle gyógyszer és azok ütemezése, ezek később módosíthatók is. Kérhetsz egy emlékeztetőt. vagy hogy az alkalmazás addig jelezzen míg be nem vetted a gyógyszeredet.
A Find The Differences játékban egy nyomozónak kell segítened, hogy felgöngyölíthessen pár csúnya bűnügyet. Mindegyik nyomozás más témájú, más az elkövető, a kihívás és a meglepetések. Limitált idő áll rendelkezésre a

detektív játékban

ezért alapos megfigyelőképességre lesz szükség.A több mint 20 ügy több mint 1000 feladványt tartogat és ez a szám folyamatosan bővül. Szerencsére ha nagyon elakadnánk a detektív játékban, a Find The Differences tud pár segítő tippet is adni.
A Music Tube egy ingyenes zenelejátszó, ahol számok millióit találhatod meg és megnézheted a videoklippjüket a telefonodon. A zenelejátszó angol nyelven használható. A Music Tube

videoklip lejátszó

alkalmazásban összerakhatsz saját lejátszási listákat, hogy majd később azokat hallgathasd, illetve nézhesd. Ingyenes zeneszámok millióit játszhatod le a programban! Ráadásul, ha spórolni szeretnél a mobilnettel vagy csak szimplán lassú a neted, akkor kapcsold be a zene módot és máris minden zeneszám sokkal gyorsabban fog betöltődni a videoklip lejátszóban. A Music Tube zenelejátszó iOS és újabb verziókon működik.
Találd meg könnyedén családtagjaidat, barátaidat, vagy magát a telefonodat a nagyvilágban a Life 360 személykövető app. segítségével! Az alkalmazással biztonságban tudhatod mindazokat, akivel kölcsönösen felveszitek egymást a

nyomkövető alkalmazás

köreibe. Több kört is létrehozhatsz, melyen belül lehetőség van chatelésre, vészhelyzet esetén riasztásra is. Az ingyenes letöltésű Life 360 által létrejött nyomkövetős telefon az iPhone elvesztése vagy ellopása esetén is lehet életmentő.

Hírek

A túlzott közösségi média fogyasztása, mint a Facebook, Instagram vagy Snapchat, szoros kapcsolatban áll az illető mentális egészségi állapotával és magányhoz vagy akár súlyos depresszióhoz is vezethet, mondja el egy új kutatás eredménye
Kétes sikernek néz elébe az egyelőre csak spanyolul elérhető Follow JC GO névvel elindított mobilos alkalmazás. Habár a Pokémon GO-ra nagyon hasonlító katolikus tematikájú játék ellen a pápának sincsen ellenvetése, érdekes lesz az utcán Jézust üldöző mobilosokat látni a közeljövőben.
A nagy sikernek örvendő chat alkalmazás, a Snapchat a Hooked segítségével most egy új műfajt vezet be, a 'chat fiction-t'. Az alkalmazás egy többrészes, folytatásos történetet fog előadni, amely tematikailag ötvözi a science fiction, thriller és a misztikus hangulatot. A címe Dark Matter lesz és a Szilikon völgyben fog játszódni.
A VR alkalmazások és játékok akár jók, akár rosszak, abban mind hasonlóak, hogy meglehetősen komoly hardverigényekkel rendelkeznek. A Steam által bevezetendő új technológiának köszönhetően azonban a kevésbé nagy teljeesítményű gépek is alkalmasak lesznek arra, hogy élvezhető minőségűen nyújtsák a VR élményt a játékosoknak.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Coolwebsearch, spyware eltávolítása.
A kisméretű ingyenes programmal ellenőrizhetjük, illetve eltávolíthatjuk a CoolWebSearch (aka CoolWwwSearch, YouFindAll, White-Pages.ws) kémmodulokat. A programban választhatunk az ellenőrzés, illetve a javítás mellett a CWShredder online frissíthető.
Magánfelhasználásra ingyenesen telepíthető tűzfal: hálózati és internet lehetőséggel. Találhatunk a programban szűrést, tág állítási lehetőségeket, riasztást, engedélyezést és azonnali letiltást valamint egy tanuló módot.
Beagle vírust eltávolítása.
W32.Beagle[A-K, U, W-Z, AB-AC, AG, AO]@mm vírus variánsok eltávolításához használható ingyenes szoftver.
Gaobot trójai vírusok eltávolítása.

W32.HLLW.Gaobot.AG, W32.HLLW.Gaobot.AO, W32.Gaobot.SA, W32.Gaobot.SY, W32.Gaobot.ZX, W32.Gaobot.ADX, W32.Gaobot.AFJ, W32.Gaobot.AJD, W32.HLLW.Gaobot.Gen, W32.Gaobot.BOW, W32.Gaobot.BUU, W32.Gaobot.CEZ trójai vírusok keresésére és eltávolítására használható ingyenes szoftver.
Ingyenes stratégia játék Starcart stílusban.
A hagyományos stratégia játék a Stracraft és a Düne című játékok elemeire épül. Egységek fejlesztése, gyártása, bányászat és a harc jellemzi a kétdimenziós programot. A letölthető első részben számtalan küldetés, valamint hálózati játék található.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!