Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7677 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1797 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Loveinfo android alkalmazás lányoknak és fiúknak nyújt a felvilágosítás terén hasznos és hiteles információkat. Az ingyenesen és regisztráció nélkül letölthető app a fiatalok nyelvén érthetően magyarázza el a megcélzott 12-25 éves korosztály számára testük működését a biológiai érés folyamatát. Hasznos tanácsokat ad a párkapcsolati együttlétre, megelőzve ezzel a betegségeket és a nem kívánt terhességet. A hiteles és felelős

felvilágosítás

mindenki érdeke. A felvilágosító könyveket is helyettesítő mobil alkalmazás főbb témái: - testünk anatómiája - önvizsgálat - védekezési módszerek és azok fontossága - egyebek Az alkalmazás kitér még az internethasználat veszélyeire, és egy külön menüpontot kapott a drogprevenciós program. A beépített GPS funkció segítségével megtalálhatóak a - nőgyógyászati szakrendelések - babamentő inkubátorok - családvédelmi szolgálatok - bőr-és nemibeteg gondozó intézetek Az alkalmazásból ingyenesen hívható a lelkisegély és a drogsegély vonal is!
Volt már olyan, hogy elfelejtetted megöntözni otthon a virágokat és kiszáradtak? A Happy Plant alkalmazással többet ilyen nem fordulhat elő, emlékeztető funkciójának köszönhetően. Az alkalmazás angolul használható. A Happy Plant

öntözés emlékeztető

részében külön virágokat adhatsz hozzá az otthoni növények listájához. Az alkalmazásban rögzíthetsz fotót is a kedves virágról, így mindig láthatod. Ha eljött az önözés emlékeztető ideje és megöntözöd a virágot, az alkalmazás megkér, hogy készíts újabb fotót a virágról. Az öntözések során készült képekből idővel pedig egy fejlődést illusztráló time-lapse videó is készülhet! A Happy Plant öntözés emlékeztető alkalmazás iOS 9 és újabb verziókon működik.
Hozd ki a lehető legtöbbet a szelfikből és fényképekből a Sweet Camera ingyenes letöltésű androidos alkalmazással! Filterek, matricák élő szűrők, arccsere és még sok már fantasztikus funkció várja hogy felfedezd őket. A

szelfi app

sminkel, csinosít és feldob bármilyen arcot. A kiterjesztett valóság móddal pedig egy egészen új világot varázsolhatsz magad köré. A Sweet Camera szelfi appal elkészült képeket, videókat persze azonnal posztolhatod az applikációval.
Szeretnél igazi dj lenni a telefonod segítségével? Akkor nincs más dolgod, mint letölteni az Edjing mix alkalmazást, beolvasni a megfelelő zenéket és már indulhat is a mixelés. A program angol. Az Edjing mix alkalmazásba Spotify, Deezer és más szolgáltatások zenéit is beolvashatod. A

dj app

két lemezjátszót animál a képernyőre, amikhez minden szükséges megtalálható az alkalmazás többi részében. A teljes értékű dj keverőpult segítségével készítsd el egyedi ütős zenédet, amit a felvétel után akár meg is tudsz osztani ismerőseiddel. több, mint 16 előre elkészített hanghatás található a dj appban, melyeket bármikor felhasználhatsz. Az Edjing mix dj app iOS 9 és újabb rendszereket támogat.

Hírek

Történelmi eseményt hajtottak végre a tudósok, amikor egy körülbelül 1 kilométeres nagyságú, űrben száguldó aszteroidán, 300 millió kilométeres távolságban a Földtől sikeresen hajtottak végre landolást a Hayabusa-2 kisméretű robotjaival. Külön örömhír, hogy a roverek nem csak mérési adatokat tudnak készíteni, de képeket is készítettek a...
Sok-sok iPhone rajongó várva várt álmát teljesítették be az idei Apple Keynote rendezvényen, amikor lerántották a leplet az új iPhone X-ről. A cupertinói Steve Jobs arénában (hol máshol?!) tartott eseményen több új részlet is napvilágot látott a készülékről.
Teljes kört ír le a Final Fantasy XV játékok története. Az eredetileg számítógépre és konzolokra kiadott játék hatalmas sikerein felbuzdulva a fejlesztői elkészítették a Pocket Editiont, amely a játék egyszerűsített, mobilokon is élvezhető változata lett. Mivel utóbbi is igencsak szépen teljesített, most úgy döntöttek, a PC-sek és konzolosok is...
Sokaknak felkeltette a fantáziáját a tavaly tavasszal történt esemény, amelynek során Harry herceg és Meghan Markle egy teljesen elektromos Jaguar E-Type-pal hagyta egy az esküvőjük helyszínét. Most úgy tűnink a Jaguar nekiáll sorozatban gyártani a különleges darabot, amely egyszerre klasszikus és modern.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

X-Com stílusú akció/stratégia játék.
Körökre osztott akció/stratégia játék, melyben egy kommandós különítményt irányítunk. Az X-Com-hoz hasonló játékmenettel rendelkező programban a számtalan fegyver mellett a pályákon található tárgyakat, például lifteket, ajtókat is használhatjuk.
Magyar grafikus kalandjáték.
Böngésző segítségével futtatható magyar nyelvű kalandjáték. A Troid Kristályokban egy hőst irányítunk feladatunk: kristályok felkutatása és a föld megmentése.
Hatékony vírusvédelem, magyar felülettel és leírással.

A VirusBuster Professional mind kezdő, mind tapasztalt felhasználók számára optimális vírusvédelmi megoldás, varázsló alapú felülete miatt. A termék a rezidens fájl védelem mellett a Microsoft Office alkalmazásokba integrálódva védi irodai munkánkat, levelezésünket. Tartalomszűrője megóv minden, az Interneten keresztül érkező károkozótól, ellenőrizve a levelezési (POP3, SMTP) valamint a HTTP, és FTP protokollokat.
Rosszindulatú szoftverek eltávolítása egy kattintással.

Ingyenes eszközzel a levél mellékletekben terjedő rosszindulatú szoftverek meghatározott köre távolítható el. A letöltendő magyar nyelvű verzió a Win32/Berbew, Win32/Doomjuice, Win32/Gaobot, Win32/Msblast, Win32/Mydoom, Win32/Nachi,Win32/Sasser, Win32/Zindos eltávolítására alkalmas.
A Zafi.D semmelegesítése.

Zafi.D vírus ellen is használható ingyenes szoftver. A program nem csak megkeresei, de semmelegesíti a kártevőt.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése