Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7720 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1846 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Az Érettségi+ alkalmazással bárhol könnyű az érettségire készülni. Az érettségi felkészítő használata magyarul lehetséges. Az Érettségi+ alkalmazáson belül akár

emelt szintű érettségi

felkészítő tananyagok is találhatóak. A különböző tantárgyak mindegyikéhez több gyakorló feladat áll rendelkezésre. Készülj nyugodt szívvel az emelet szintű érettségire a felkészítő tananyagok és a gyakorló feladatok segítségével bárhol és bármikor, hatékonyan! Az alkalmazásban megvásárolhatsz érettségi felkészítő könyveket, így még biztosabb lehet a várt eredmény. Az Érettségi+ érettségi felkészítő alkalmazás iOS 9 és újabb rendszerekkel kompatibilis.
A VideoShow a legjobb videoszerkesztők egyike Android mobilra, melynek már több mint 190 millió felhasználója van. A videó szerkesztőben szöveg, zene, szűrők, hangulatjelek, különböző effektek teszik változatossá a szerkesztői eszköztárat. A

videó szerkesztőben

minden rendelkezésedre áll amire csak szükséged lehet egy remek videó elkészítéséhez. A videó feliratozáshoz változatos betűkészlet áll rendelkezésesedre, sőt még egyedi betűtípusokat is készíthetsz. Saját hangodat is felveheted, vagy kedvenc zenédet egyedi aláfestésként is használhatod. Több mint 50 féle matrica! A videószerkesztő program letöltése android mobilokra ingyenes. Rendszerigény: Android 4.0.3 vagy újabb.
A Raiffeisen Mobil Alkalmazás segítségével a bank ügyfelei intézheti banki ügyeiket androidos telefonjukról. A bejelentkezés után elérhetővé válnak az alkalmazás funkciói, mint számlaegyenleg megtekintése, történet lekérdezése,

banki átutalások

intézése, kártya tranzakciók listázása, betétfeltörés, kártyalimit módosítás és még sok más hasznos lehetőség, mellyel a mobil bankolás megkönnyíti az ügyfelek életét. A bankfiók és ATM kereső is jól jöhet ismeretlen helyeken, ha telepítve van az ingyenes Raiffeisen Mobil Alkalmazás.
Eszedbe jutott egy vicces helyzet, amit kifiguráznál? Akkor induljon a mém készítő app-al indulhat is a mémgyár! A MemeCreator alkalmazásban mindenféle mémet csinálhatsz, akár saját képből is! A MemeCreator egy olyan

mém készítő app

, egy képszerkesző melyben saját képeidből gyárthatsz mémet. Az alkalmazás a tipikus, mémekre jellemző betűtípust használja, így igazán eredeti tudsz lenni! Írj a kép felső és alsó sávjába egy rövid szöveget és már kész is van a mém! Mutasd meg a többieknek is és nevessetek együtt az elkészített mémen! A MemeCreator mém generátor iOS 9 és újabb eszközökön indítja be a mémgyárat.

Hírek

Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...
Újabb mérföldkőhöz érkezett a televíziózás. Egy hét múlva a japán NHK csatorna megkezdi adását Stanley Kubrick Űrodüsszeia című klasszikusával, amelyet 8K (super-high definition) felbontásban adnak le, illetve onnantól kezdve a csatorna ebben a felbontásban sugározza adását.
A szemfülesek, vagy szerencsések már észrevehették, hogy a YouTube csendben elkezdett híres hollywoodi filmeket is közvetíteni. Bár egyelőre nem a legfrissebb címekkel futhattunk össze, inkább olyan ismerősökkel, mint a Terminátor, a Doktor Szöszi vagy a Rocky
Az okostelefonok megjelenésétől izgatta mindenki fantáziáját az összehajtható okostelefonok fogalma. Ugyan az elképzelés elég homályos volt és többen többféleképpen értelmezték, úgy tűnik végre valósággá válik a képzelet, a Samsung ugyanis bemutatta a legújabb készülékét, amellyel akár megváltoztathatja a jövő telefonjait.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Flash-animációk, weboldalak, bemutató készítésére alkalmas időalapú szoftver, melyben tucatnyi beépített effektust és minta oldalt találhatunk. A szerkesztés során felhasználhatunk különféle kép- és hang adatokat: mp3, jpeg stb. A program kezelése hagyományos és a grafikus és animációs szoftvereket tulajdonságait egyesíti magában.
Személyes és csoportos üzenetküldés mellett adatküldésre is felhasználható program. A LanTalk XP alkalmas üzenetek ütemezésére, szűrésére, automatikus üzenetekre és a címjegyzék nyilvántartására. Kezelőfelületét skinek segítségével megváltoztathatjuk, illetve beállíthatunk hangjelzést az üzeneteknél.
Hagyományos FTP-kliens, mely site-managerrel, időzíthető letöltéssel, automatikus újrakapcsolódással, valamint a letöltések folytatásával rendelkezik. A LeapFTP érdekessége a beépített speciális script-nyelv, amelynek használatával pl. automatikus letöltéseket hajthatunk végre.
Teljes Márió játék.

Az ingyenes, telepítést nem igénylő Márió játékban 12 teljes szintet találunk. A játék jellemzője az eredeti grafika és zene, a különleges játékmenet és a számtalan rejtett tárgy. Kezelése az irányító, valamint a Ctrl és Shift billentyűkkel történik.
Csevegő program, IRC, ICQ, AIM, MSN eléréssel.

Csevegő program, IRC, ICQ, AIM, MSN eléréssel. A program indítását követően regisztráltatni kell magunkat. A Miranda IRC kliens is tartalmaz, különleges szolgáltatások: weboldaláról 189 darab ingyenes plugint (bővítményt) tölthetünk le.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!