Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7675 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1795 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Hozd ki a lehető legtöbbet a szelfikből és fényképekből a Sweet Camera ingyenes letöltésű androidos alkalmazással! Filterek, matricák élő szűrők, arccsere és még sok már fantasztikus funkció várja hogy felfedezd őket. A

szelfi app

sminkel, csinosít és feldob bármilyen arcot. A kiterjesztett valóság móddal pedig egy egészen új világot varázsolhatsz magad köré. A Sweet Camera szelfi appal elkészült képeket, videókat persze azonnal posztolhatod az applikációval.
Szeretnél igazi dj lenni a telefonod segítségével? Akkor nincs más dolgod, mint letölteni az Edjing mix alkalmazást, beolvasni a megfelelő zenéket és már indulhat is a mixelés. A program angol. Az Edjing mix alkalmásba Spotify, Deezer és más szolgáltatások zenéit is beolvashatod. A

dj app

két lemezjátszót animál a képernyőre, amikhez minden szükséges megtalálható az alkalmazás többi részében. A teljes értékű dj keverőpult segítségével készítsd el egyedi ütős zenédet, amit a felvétel után akár meg is tudsz osztani ismerőseiddel. több, mint 16 előre elkészített hanghatás található a dj appban, melyeket bármikor felhasználhatsz. Az Edjing mix dj app iOS 9 és újabb rendszereket támogat.
A Foodie egy kamera alkalmazás, amivel művészi fotókat készíthetsz, közösségi média profilodra, ételekről. Az alkalmazás angol és más idegen nyelveken használható. A Foodie

fotó alkalmazás

a mai trendekkel lépést tartva olyan minőségi étel képeket készít, amiket büszkén rakhatsz ki majd Facebbokra vagy Intagramra. A fotó alkalmazásban 30 különböző, élő filtert találhatsz, amik már a kép készültekor felfedik, hogy milyen is lesz majd a végeredmény a kívánt hatással. Foodie-val nemcsak gyönyörű képeket csinálhatsz, hanem mindezt gyorsan teheted meg, nem kell félned, hogy kihűl az ennivalód. A Foodei fotós alkalmazás iOS 8 és újabb verziókat támogat.
Telepítsd és használd fel ingyenesen a speciálisan gamereknek készült cross platform csevegő alkalmazást, a Discord-ot! Készíts privát vagy publikus saját csatornát, vagy csatlakozz a már meglévőkhöz, hogy

chatelj vagy beszélgess

a csatornán lévőkkel. Privát és csoportos beszélgetéseket egyaránt intézhetsz. A Discord rengeteg játékot támogat, így a chat és beszélgetés funkciók mellett az alkalmazáson keresztül akár az invitálást is megoldhatod vele.

Hírek

Történelmi eseményt hajtottak végre a tudósok, amikor egy körülbelül 1 kilométeres nagyságú, űrben száguldó aszteroidán, 300 millió kilométeres távolságban a Földtől sikeresen hajtottak végre landolást a Hayabusa-2 kisméretű robotjaival. Külön örömhír, hogy a roverek nem csak mérési adatokat tudnak készíteni, de képeket is készítettek a...
Sok-sok iPhone rajongó várva várt álmát teljesítették be az idei Apple Keynote rendezvényen, amikor lerántották a leplet az új iPhone X-ről. A cupertinói Steve Jobs arénában (hol máshol?!) tartott eseményen több új részlet is napvilágot látott a készülékről.
Teljes kört ír le a Final Fantasy XV játékok története. Az eredetileg számítógépre és konzolokra kiadott játék hatalmas sikerein felbuzdulva a fejlesztői elkészítették a Pocket Editiont, amely a játék egyszerűsített, mobilokon is élvezhető változata lett. Mivel utóbbi is igencsak szépen teljesített, most úgy döntöttek, a PC-sek és konzolosok is...
Sokaknak felkeltette a fantáziáját a tavaly tavasszal történt esemény, amelynek során Harry herceg és Meghan Markle egy teljesen elektromos Jaguar E-Type-pal hagyta egy az esküvőjük helyszínét. Most úgy tűnink a Jaguar nekiáll sorozatban gyártani a különleges darabot, amely egyszerre klasszikus és modern.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Csevegőprogram, többféle klienskezeléssel.

Skinezhető csevegőprogram, mely IRC, AIM, ICQ, MSN Messenger, és Yahoo! Messenger üzenetek kezelésére alkalmas.
Az ingyenes tömörítő zip, ace, arc, arj, bz2, cab, gz, lha, rar, rpm, sqx, tar, tgz, és zoo állományok kicsomagolására, valamint zip, bz2, cab, lha, sqx, tar, tgz, és zip adatok előállítására alkalmas. Lehetőségei: beépülés az explorerbe, jelszavas védelem, XP, vagy office stílusú menük, fájldarabolás, beállítható tömörítések stb.
Grafikus felülettel rendelkező sokoldalú tömörítő program. Tömörítések: ace, zip, lha, ms-cab, java jar. Kitömörítés: ace, zip, lha, ms-cab, rar, arc, arj, gzip, tar, zoo, jar formátumok. Többkötetes (darabolt) ace, zip, cab fájlok készítése. Önkitömörítő ace, zip fájlok; jelszavas védelem; megjegyzések, ellenőrző rutinok, küldés email mellékletként.
Egyszerű felépítéssel rendelkező HTML-tervező, melyben úgy készíthetjük el a weboldalakat, mintha szövegszerkesztőt használnánk. A program hátránya, hogy saját formátumot tölt be, publikációnál azonban HTML-t képes menteni. Előnye: könnyű kezelés, kis méret.
A WinZip hatékony tömörítő és archiválószoftver új változata. zip, cab, tar, gzip, mime és egyéb adatok kezelésére alkalmas. A Winzip 9 újdonsága: 128 és 256-bit AES encryption, speciális (enhanced deflate) tömörítési lehetőség, tetszőleges méretű adatok tömörítése.
WinZip v9.0 SR1 download.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése