Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7244 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1177 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

WoW Legion Companion a népszerű MMO játék legutóbbi kiegészítőjéhez kiadott, hivatalos kiegészítő alkalmazás, amellyel a játékélményedet teheted teljesebbé.

Menedzseld World of Warcraft karaktereidet

, küldetéseidet és kövesd nyomon Class Order Hall-od fejlesztéseit és eseményeit! A mobilappal mindig láthatod az aktív World Quest-eket és az elvégzésükért járó jutalmakat is. A WoW Legion Companion World of Warcraft játékosoknak hasznos, plusz információkat tartalmazó ingyenes letöltésű androidos társalkalmazás.
Bárhol is jársz, bármit is tervezel, mindig felkészült lehetsz a BBC Weather alkalmazással. Az ingyenes letöltéssel beszerezhető, BBC által kiadott

időjárás előrejelző alkalmazás

óránkénti frissítéssel közli az időjárási adatokat. A hőfok és csapadékmennyiség mellett a látási viszonyokról, páratartalomról és nyomásról is ad információkat Olvasd be a QR kódot, és töltsd le androidos mobilodra vagy tabletedre a BBC weather appot.
A legismertebb pdf fájlkezelő az ingyenes Adobe Acrobat Reader androidos alkalmazás. A program professzionális megoldást nyújt, ha

pdf fájlok megnyitása, készítése és kezelése

a cél. Többféle olvasási mód áll rendelkezésre, a szöveghez kommenteket írhatunk, vagy kiemelhetjük a fontosnak tartott részleteket. A digitális aláírás is csak egy érintés. A kameránkat használva fotó alapján, vagy microsoft word fájlokból is készíthetünk pdf fájlokat az Adobe Acrobat Reader segítségével.
Ha téged is elkapott a Fidget Spinner láz, akkor neked való ez az android alkalmazás. A pörgettyű saját játékában minél nagyobb pontszámot kel elérned a rendelkezésre álló 5 pördítési lehetőségeddel. A pontszámaidból a

Fidget Spinner

edet fejlesztheted és a barátaiddal is versenghettek. Az alkalmazás ingyenes letöltéssel érhető el, csak olvasd be a QR kódot!

Hírek

Ennek a hírnek az elolvasása után egyesek talán az öklüket rázzák, mások esetleg épp összeteszik a kezüket, hogy 'végre már'. A Google kereső szolgáltatása ugyanis kiterjeszti vizsgálódó szemeit a személyes tartalmainka is.
Egy gazdasági iskolában, Párizsban hamarosan bevezetnek egy új mesterséges intelligenciára épülő rendszert, amely a tanulók arcfelismerésével fogja megmondani, ki mennyire figyel az órán. A szoftver a Nestor nevet kapta és online kurzusokon alkalmazzák
Első gondolatra talán furcsának tűnhet, hogy a háttérzajokat még több zajjal lehet hatékonyan kezelni, de a hangtanulmányokkal foglalkozó Plantronics pontosan ezt teszi, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy beválik a dolog.
Az információ hatalom. Ebben a korban hírből és álhírből sincs hiány. De vajon melyik hír igaz és melyik álhír és átverés? Hol ferdítenek és hol marad ki a lényeg a tudósításokból? A közösségi oldalak, a Facebook jó helyet kínálnak az álhírek terjedésének

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

FTP kliens, amelynek különlegessége, hogy egy beépített FTP szervert is tartalmaz, kezelői felülete pedig nem a hagyományokat követi.
Ahhoz, hogy a weboldalaink a leggyorsabban jöjjenek le optimalizálni kell a kódjukat. Ezt nem minden HTML szerkesztő teszi meg ezért kell ezt a feladatot ilyen programra biznunk.
ezzel a programmal HTML oldalakból, honlapokból készíthetünk önkicsomagoló tömörített titkosított fájlokat.
A program, melynek neve talán a Zulu-Traced névből származik egy fájlcserélő rendszert takar.
A keresés nagyon érdekes: nem egy időben, hanem folyamatosan zajlik. Ha valaki fellép az általunk keresett fájllal akkor találja meg.
Gyermekbiztos böngésző, látványos külsővel, számológéppel.
csak azt engedi megnézni amit beállítottunk.(pl.:egyszervolt.hu)
Ráadásul betüző és számösszeadó feladatokat is tartalmaz.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése