Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7289 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1275 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Timbre alkalmazás egy új applikáció, melynek segítségével már a telefonunkon is tudunk zenét nem csak hallgatni, de mostantól akár vágni is! Mintha a zsebünkben lenne egy mini számítógép az Audacity programmal előre telepítve. A Timbre alkalmazás segítségével könnyeden láthatunk el más feladatokat is, mint például a

zene konvertálás és több zene egymásba illesztése

. Több kodeket is támogat az app, így nem kell majd a számítógépen bajlódnunk a konvertálással minden egyes alkalommal. Ingyenes alkalmazások között is kitűnik a sorból ez az applikáció, hiszen nincsen alkalmazáson belüli vásárlás és egy teljesen reklámmentes felületet kapunk. A Timbre alkalmazás csak Android 4.1 és újabb rendszert futtató eszközökön működik.
Szeretsz a Mekiben enni? Szeretnéd ezt ezentúl minél olcsóbban megtenni vagy csak szimplán többet enni a pénzedért? Akkor a McDonald's találmánya pont neked készült! A Mymeki alkalmazás segítségével

kedvezményesen ehetsz bármelyik McDonald's étteremben

. Elfelejtheted a pénztárcában vagy nadrágban hordott gyűrött kuponokat, ezzel az alkalmazással elég csak a telefonodat felmutatni az étteremben, hogy megkapd a kedvezményeket. Ezzel nem csak egy kényelmes és gyors megoldáshoz jutunk, de egyben környezettudatosak is lehetünk. A kuponokat az alkalmazás segítségével iOS 8 és újabb verziókon élvezhetjük.
A Budapest 2017 az Antenna Hungária által kibocsátott hivatalos alkalmazás, mellyel a FINA vizes VB világkupa közben tájékozódhatunk és készülhetünk fel a játékokra és más programokra. A Budapest 2017 alkalmazással könnyedén nyomon követhetjük az

úszás és vízilabda eredmények

mindegyikét. Ezen kívül az appban láthatjuk a vizes VB híreket, a programokat, interjúkat, videókat és képeket, mindet ráadásul egyetlen helyen összegyűjtve, zsebünkben, egyetlen koppintásnyi távolságra tőlünk. A hivatalos FINA vizes VB 2017 alkalmazás iOS 8 vagy újabb rendszert futtató készülékeken elérhető.
Minyonos játék! A Despicable Me (magyarul: Gru) aranyos sárga szereplőivel, a minyonokkal kell játszanunk az alábbi játékban. Kalandozásaik során a te segítségedre is szükséges lesz. Telefonod képernyőjén keresztül segíthetsz nekik elérni a célt! A

minyonok küldetése

, hogy kedvenc gyümölcsükből, a banánból a legtöbbet gyűjtsék össze (hiszen annyira szeretik) és eközben a rájuk leselkedő veszélyeket elkerüljék. Ötven egyedi ruházatba bújtathatod a minyonodat, például szörfös vagy diszkóminyon. Készen állsz a nagy versenyre a többi Gru minyonnal? Akkor vágjunk bele Gru! A fergeteges Minyonos játékot iOS 7.1.2 és újabb rendszereken élvezheted. Hajrá Gru!

Hírek

Dani Clode, a londoni Királyi Művészeti Főiskola (RCA) végzős diákja, és a legújabb alkotása az úgynevezett The Third Thumb, azaz A harmadik hüvelykujj: egy 3D-s nyomtatott protézis, amely pontosan azt takarja, amit a neve sugall.
Az egyik legnépszerűbb zenés streamer alkalmazás, a Spotify egy új, vezetőbarát módot tesztel éppen. Egyelőre csak keveseknek adatott meg a lehetőség a kipróbálásra, de ha a tesztkör véget ért, mindenkinek elérhetővé válik a funkció.
A Google Earth egy komolyabb ráncfelvarráson esett át még az idei év elején, így most már böngészőbarát és infókártyákat is tartalmaz a 3D-s földgömb alkalmazás. Legújabb frissítése után pedig a természetkedvelőknek kínál csemegét.
Folyton folyvást a minket körülölelő hatalmas űrt fürkésszük és igyekszünk minél többet megtudni erről a felfoghatatlanul hatalmas világról. Most okosabbak lettünk, a Szaturnusz egyik holdján ugyanis szerves anyagokra bukkantak a tudósok.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

3D-s valósidejű modellező és animációs program
A Dancing Baby Screensaver sokféle zenére táncoló baba képernyővédő háttérkép program számítógépre. Ha számítógépedről hiányzik egy ingyenes program, dll, driver nem találod, írj és megszerezzük, ha tudjuk... www.letoltokozpont.hu Free download software.
A DirectX-et használó képernyővédővel képeinket térhatásu objektumon nézhetjük meg, sebeségmérésre is alkalmas.
Látványos, hangulatos képernyővédő a pattogó kukoricák látványával és hangjával.
A digitális fényképezőgépekhez is mellékelt program rengeteg funkcióval.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése