Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7173 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1093 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A LibriVox egy önkéntes projekt, amely a közösség számára ingyenesen elérhető könyvek hangoskönyvvé alakítását tűzte ki céljául. A program letöltésével a könyvek

hangoskönyv

változatához juthatunk, melyeket letölthetünk, vagy streamelhetünk. Beállítható időzített kikapcsolás is, így nyugodtan el is aludhatunk hallgatás közben. A LibriVox ingyenes letöltéssel érhető el az iTunes-ból, csak olvasd be a QR kódot!
Népszerű szókirakós játék megfejtéseit a PixWords megoldások magyarul android app. letöltése tartalmazza. A Pixwords magyar megoldás gyűjtemény segítséget nyújt, ha megakadsz a szókirakós játékban. A Pixword játékban képekben elrejtett szavakat kell kitalálnod úgy, hogy közben a táblán is egyre több szó sorakozik. A

Pixwords megoldások magyarul

egy remek súgó és segítség, ha végképp megakadsz a Pixwords játék megoldásában. A PixWords magyar megoldások letöltése ingyenes android okostelefonokra és tabletekre.
A Crunchyroll több mint 25.000 résznyi, összesen 15.000 órányi animét kínál a műfaj szerelmeseinek androidos készülékeken. A legnépszerűbb sorozatok mindegyike elérhető ezzel az

anime streamer alkalmazás

sal, így kedvenceidet bárhol, bármikor nézheted, csak internetelérésre lesz szükséged. Az ingyenes letöltéssel és ingyenes fiókkal némi reklám mellett használhatjuk az appot, prémium felhasználóként viszont reklámmentesen és HD minőségben is élvezhetjük az animéket a Crunchyroll által.
Ha fájlokkal van dolgunk, fontos hogy jól kezelhető, sokoldalú, funkciódús alkalmazást válasszunk A Solid File Explorer minden szempontból jó választás. A két hetes ingyenes próbaidőszakkal rendelkező

fájlkezelő alkalmazás

kellemes megjelenése mellett kétpaneles fájlműveleteket, tömörített fájlkezelést, FTP, SFTP, WebDAV SMB / CIFS kiszolgálást, felhő alapú tárhelykezelést is ajánl. Roppant kényelmes megoldás, hogy a fájlok, mappák egy jelszóval titkosíthatóak is a Solid File Explorer-ben, majd ugyanúgy egy jelszóval feloldva mindenhez hozzáférhetünk, mintha nem is lennének titkosítva. Sőt, jelszó helyett ujjlenyomatot is használhatunk.

Hírek

Egy speciális kutatócsoport kifejlesztett egy olyan arcfelismerő rendszert, amely lehetővé teszi az egyes vadonban élő makik nagy pontossággal történő arcfelismerését. Mire lehet ezt a rendszert felhasználni?
A kifejezetten okosszemüvegekkel foglalkozó eSight vállalat nemrég rántotta le a leglet legújabb termékéről, az eSight 3-ról, amely egy olyan látásjavító eszköz, amellyel a gyengénlátók újra tökéletes látást nyerhetnek.
A napokban látott napvilágot az a felfedezés, amely több iTunes-ból beszerezhető alkalmazásról is megmutatta, bizony komoly sebezhetőségeket rejtenek magukban, amennyiben Wifi-s kapcsolattal használják őket.
Egy új kampányba kezdett a Google a H&M-mel karöltve, mellyel a szeméylre szabott ruhák mellett az adatokat és azoknak intelligens, korszerű összegyűjtését is népszerűbbé és divatosabbát teszik.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Összetett program: letöltéskezelő, web-grabber, newsreader, FTP kliens, és WebDAW kliens. Akinek több programja volt eddig érdemes ezt is megnéznie.
Számítógépünk óráját az internetes időszerverekkel szinkronizálhatjuk.
Ez a program a háttérben figyeli milyen csatolmányokat kapunk az Outlook programban.
A program több mint 200 interneten sugárzott rádió és Tv adást tud fogni.
Használatához Media Player és Real Player is szükséges.
A legújabb Opera még mindig nagyon gyors és mégis több kényelmi funkcíót kinál, mint mások. Aki unja az MSIE-t, vagy nem elég neki a Firefox probálja ki ezt.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése