Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7536 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1663 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Kifejezetten a tizenéveseknek szóló háttérképes alkalmazás a Teen Wallpapers. Egyértelműen saját stílust képvisel a hasonló androidos applikációk között, hátterei sugároznak valami megfogalmazhatatlan coolságot és fiatalos életérzést. A kínálat egyelőre még növekszik, de így is érdemes válogatni, hiszen mindenféle hangulathoz, életérzéshez található

háttérkép

. A Teen Wallpapers háttérképei pár mozdulattal beállíthatók a mobilon, az alkalmazás letöltése pedig ingyenes.
A fényképezőgép gyártók minden korban próbáltak olyan gépeket, amivel megragadhatták egy pillanat legszebb értékeit egyetlen képben. A Huji cam kamera alkalmazás éppen ezeket a gépeket hívatott utánozni, csak a telefonodon. A kamera alkalmazásban átélheted egy igazi retro fényképezőgép használatának örömeit és a mai állapotokhoz képest létrejött hátrányt. A

fotó alkalmazás

a telefon képernyőjére egy valódi Fuji fényképezőgép hátlapját vetíti. A képkeresőben nézheted innentől az eléd táruló látványt, a fotó alkalmazás pedig különböző effekteket használ, hogy imitálja a régi fényképezőgépeket. A Huji cam alkalmazás angol és több más idegen nyelven elérhető iOS 9 és újabb verziókon.
Nagyszerű ritmusjátékot köszönthetünk a Dobfelszerelés nevű androidos alkalmazás képében. A játékhoz szükséged lesz a ritmusérzékedre, ugyanis te fogsz a dobok mögött ülni a különböző zeneszámok alatt. Válassz ki egy számot, és üss a megfelelő időben a megfelelő jelzésnek megfelelően a dobokra. Egyszerűnek hangzik, de a

ritmusjáték

nehézségi szintjétől függően egyre többféle dobod lesz és egyre bonyolultabban kell őket verni. A Dobfelszerelés ingyenes letöltésű ritmusjáték, a zenekedvelőknek ajánljuk!
A Helix Jump megfelelő társ egy unalmas napon! Ha unatkozol és csak elütnéd az idődet, a labdás ügyességi játék szinte felgyorsítja az eltelt 20-30 percet, amíg játszol! A Helix Jump egy kicsit összetettebb játék a megszokottnál, lévén 3 dimenziós térben kell játszanunk, így a térlátásunkat is igénybe veszi az ügyességi játék. A

labdás játék

a fő "karakter" egy labda, amit az ujjunk segítségével tudunk végigkísérni a toronyból lefele vezető útján. A torony színe időről időre változik és ha tiltott színhez ér a labda, véget ér a labdás játék. Tipp: a játékélmény fenntartása érdekében kapcsold ki a mobilnetet a játék számára a beállításokban, valamint csatlakozz le Wi-Fi hálózatról, így elkerülheted a sok reklámot! A Helix Jump labdás ügyességi játék Android 4.1 és újabb verziókon köti le unalmas óráidat.

Hírek

Különleges kiegészítőt készítettek el a svájciak a drónreptetéshez. A szokásos két kézre markolható masszív irányítópanel helyett egy testre ölthető exoskeletont készítettek el, amelyben mozogva irányítható a drón repülése. Ezt megfejelve egy kamerával a drónon és egy headsettel a pilótán, szinte tökéletes a repülés illúziója
Az Apple App Store-ban eddig folyamatosan csak bővült a kínálat, ami elsőre jónak hangzik, de jobban utánagondolva már nem is annyira. Az alkalmazások sokasága között ugyanis egyre több olyan volt, ami már régóta nem frissült és igazából érdeklődést sem kapott. Azok az alkalmazások, amelyek kiöregedtek, kompatibilitási problémákkal rendelkeztek...
A nyelvek közti határt törheti át a Pilot nevű eszköz, amely valós időben fordít el és vissza. Így két, egymás nyelvén nem értő ember könnyedén kommunikálhat mindössze egy okostelefon és a Pilot fülbe helyezhető apró készüléke által. Vajon mennyire értékelődnek le ezáltal a nyelvvizsgák és mennyivel magabiztosabban utaznak külföldre a turisták?
A Huawei legújabb okostelefonja szinte teljes sötétségben is remek képeket képes fotózni, állványzat, vagy bármilyen vakuzás nélkül. A p20 hosszú záridős kamerája akár 6 másodperces záridővel is képes képet készíteni, hogy a kevés fényből eleget gyűjtsön a képhez. Ha ez még nem lenne elég érdekes, ezután mesterséges intelligenciáját használja fel..

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Kiváló otthoni tűzfal, amely véd a behatolások, trójai programok, "DoS"-támadások ellen. Különösen állandó internet kapcsolattal rendelkezők számára lehet fontos. Európai fejlesztés!
A hagyományos tűzfalak az operációs rendszer betöltése után aktivizálódnak.
A Tiny Personal Firewall azonban már a Windows elindulása előtt elkezd futni, nem kifejezetten a Windowsra épül rá, hanem tulajdonképpen a hálózati interfész és az operációs rendszer között végzi a feladatát. Ennek köszönhetően a számítógép bekacsolását követő pár másodpercen belül a PC már védettnek mondható, és ezzel jó néhány hackertámadás kiküszöbölhető.
Az XVid ingyenes szoftver nagy előnye a kisméret, a sokoldalúság, az opciók bősége és a magyar nyelvű menük. A DVD-k kezelésére alkalmas program filmfeliratok, távirányító (pl. joystick, gamepad) kezelésére, OSD információk megjelenítésére is felkészítették.
Mulatságos röplabdaszerű játék, amely kis emberkénkkel egy barátunk vagy a számítógép ellen vehetjük fel a küzdelmet. Mókásak a grafikái, valósághű a modellezett fizikai környezet. Kicsi és ingyenes!
12-féle pasziánszot tartalmazó kártyajáték programcsomag (a regisztrált változatban 160) szép grafikával, hangokkal, visszalépési lehetőséggel, ponttáblázattal, változtatható háttérrel.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése