Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7590 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1718 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Te is foci rajongó vagy? Akkor ne habozz tovább és töltsd le a 2018 Fifa World Cup Russia alkalmazást a telefonodra és kövesd a világbajnokság eseményeit telefonodon is! Az alkalmazás angol és más idegen nyelveken elérhető. A 2018 Fifa World Cup Russia nemcsak a

2018 foci világbajnokság

eredményeinek kimutatására való, hanem sok más érdekes funkcióval is bír. Válaszd ki kedvenc csapataidat és nézz velük kapcsolatos híreket, videókat és más tartalmakat. A 2018 Fifa World Cup Russia alkalmazásban sok érdekesség is kiderül az oroszországi helyszínnel kapcsolatban. Tedd élvezetesebbé a foci vb-t most! A 2018 Fifa World Cup Russia iOS 10 és újabb eszközökön értesít a 2018-as foci vb eredményeiről.
A 2018-as football világbajnokság idején nem is választhatnál jobb androidos alkalmazást mobilodra mint a 2018 FIFA World Cup Russia-t. A FIFA hivatalos alkalmazásából valós idejű adatokat kaphatsz a

foci világbajnokság

meccseiről. Válaszd ki kedvenc csapataidat, olvass híreket, nézz videókat, tudd meg milyen érdekességeket hordoz magában az oroszországi helyszín. A 2018 FIFA World Cup Russia kiválóan használható alkalmazás, világbajnokság idején focirajongóknak kötelező darab ez az ingyenes letöltést kínáló applikáció.
A Kiss my Score egy újabb lehetőséget teremt arra, hogy átéld az izgalmakat a foci vb 2018-ban megrendezett tornája alatt is. Az alkalmazás kizárólag angol nyelven használható. A Kiss my Score alkalmazás használata rendkívül egyszerű! A

2018 vb eredmények

élőben követhetőek az alkalmazáson keresztül. A foci vb 2018 eredményeire ráadásul tippelhetsz is, majd a versenyezhetsz barátaiddal azon, hogy ki tudott jobban tippelni. A csoportos csevegésben megvitathatjátok egymás gondolatait, de minden mást is, az alkalmazáson belül! A Kiss my Score alkalmazás iOS 8 és újabb verziókkal kompatibilis.
Ülj harckocsiba és játssz a Tank Stars ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával! Az oldalnézetes játékban egy egy elleni meccseket játszhatsz le a többi játékos ellen. Sokféle fegyvert használhatsz fel, de a fegyver nem minde. A

tankos játékban

pontosan kell megadnod a lövés szögét és erősségét, hogy eltalálhasd az ellenfeledet. Felváltva lőhettek így fontos mielőbb minél többször eltalálni az ellenséges tankot a játékban, hogy nyerhess. A Tank Stars-van fejlesztheted is a harckocsidat és barátaid ellen is játszhatsz.

Hírek

A tinédzserek 95 százaléka rendelkezik valamiféle okostelefonnal. Közülük 45% csaknem folyamatosan online, viszont a fiatalabb internet felhasználók nem csatlakoznak olyan nagy számban a Facebookhoz, mint ahogyan az idősebbek teszik, mutatja egy tanulmány. Habár a Facebook dominálta a közösségi médiát az összes korcsoportban az elmúlt évtizedben...
Az idei Computex expón rántotta le a leplet legújabb dobásáról a főleg laptopjairól ismert ASUS cég. Az újdonság pedig nem más, mint egy csúcsteljesítményű mobiltelefon, mely nemes egyszerűséggel ASUS ROG Phone névre kereszteltetett. A készülékbe nagy kanállal mérték a hardvereket, az ára sem lesz alacsony.
A Steam online játékáruházban akarták volna elérhetővé tenni az 'iskolai lövöldözős szimulátor' játékot, az Active Shooter-t. Még a megjelenés előtt kikerült a kínálatból, a rengeteg felháborodott és a játékot ízléstelennek tartó ember együttes fellépése okán.
Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

DivX kodek.

Optimalizált DivX kodek, amit új kezelőfelület, gyorsabb működés és jobb minőség jellemez.

Filmfeliratok készítése.

Szöveges adatokból SubRip feliratfájlt készíthetünk a MS Windows Media Player 9-re épülő feliratozóprogrammal. Lehetőségek: beépített videólejátszás, időalapú időzítések.
Internetsebesség-figyelő.

DU Meter-rel grafikus ablakon figyelemmel kísérhetjük a modem, ISDN, Cable Modem és az Ethernet forgalmát és ezek sebességét. A Tálcán található ikonra kattintva a program beállításához jutunk el. Ilyen az ún. Stopwatch ablak, amelyben a teljes adatforgalomról, illetve az átlagos és maximális átviteli sebességről kaphatunk tájékoztatást.
Filmfeliratok készítése.

SRT és SUB formátumú feliratokat illeszthetünk (vagy konvertálhatunk) filmekhez a magyar szoftver segítségével. A Forta további lehetősége: avi-ból kiolvassa a film FPS értékét, automatikusan felismeri a képernyő felbontását, 1 CD-s feliratból 2 CD-set készít. Stb. Két indító file van a rar-ban. Egyik igényli a Media Player 9-et, a másik nem.
Az ICQ egyszwerűsített, könnyített változatával beszélgethetünk, illetve leveleket küldhetünk barátainknak. A program új változatában képeket rendelhetünk a beszélgetésekhez, valamint a kezelőfelületet skinekkel váltotatharjuk.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése