Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7471 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1599 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Tellonym alkalmazás segítségével adj lehetőséget barátaidnak, hogy őszinték legyenek veled, anélkül, hogy következményektől tartaniuk kéne. A névtelen üzenetek ismerőseid nevük felfedése nélkül küldhet neked üzeneteket. A Tellonym app mára már több millió aktív felhasználóval rendelkezik. Csatlakozz te is sokak kedvenc alkalmazásához és kezdd el a mókázást! A Tellonym alkalmazásban

titkos üzenetek

hadára válaszolhatsz, melyeket ismerőseid névtelenül küldenek. A titkos üzeneteket csak te láthatod a profilodon, így válik még inkább személyessé a dolog. A Tellonym app iOS 9 és újabb verziókon működik.
Érdekel a földrajz? Szeretnéd próbára tenni tudásod? Vagy csak szívesen tanulnál játék közben? A Világ Földrajza nevű ingyenes letöltéssel telepíthető androidos alkalmazással egy kvízjáték keretein belül mélyítheted el tudásodat a bolygónk országairól, térképeiről, zászlókról, fővárosairól, népességi adatairól, vallásairól, nyelveiről, valutáiról és sok minden másról is. A

földrajzi kvízjáték

több mint 6000 kérdést, 2000 ábrát és 4 különböző nehézségi fokozatot is tartogat számodra. A 26 féle kvízopcióval egészen biztosan sokáig nem fogod megunni a A Világ Földrajza kvízjátékot.
Telepítdst fel ingeynes letöltés után a Moonrise Icon Pack-et, hogy mobilodon az alkalmazások ikonjai új, sokkal megnyerőbb és egységesebb megjelenést kaphassanak. A jó háttér mellé jó ikonok valók, az ebben az ikonkészletben lévők pedig elegánsak, modernek, letisztultak és dögösek. Az ikonok többféle színvilágban elérhetők, így biztos találsz stílusodhoz illőt. Az appok mellett az

ikonkészletben

a mappák,rendszerapplikációk és menük is kapnak saját, új ikonokat. A Moonrise Icon Pack ikonkészlet csak a támogatott Launcherekkel telepíthető, melyek között a Nova Launcher is szerepel többek között.
A Music Player & Unlimited Songs alkalmazás letöltésével egy hasznos, ingyenes zenelejátszót szerezhetsz meg iOS-eszközödre most! Az alkalmazás optimalizálva van a legújabb Apple modellekre és a legújabb operációs rendszerre is , amelyet az almás cég adott ki a közelmúltban. A Music Player & Unlimited Songs több hasznos funkciót is tartalmaz, mint például a háttérben való lejátszás. Az

iOS zenelejátszó

képes bármely pillanatban közvetíteni feléd online adásokat vagy zenét lejátszani interneten keresztül. Ezen kívül a Music Player & Unlimited Songs iOS lejátszó beépített ekvalizerrel is rendelkezik, így mindig a legjobbat hozhatod ki fejhallgatódból. A Music Player & Unlimited Songs ingyenes iOS zenelejátszó iOS 9 és újabb verziókkal kompatibilis.

Hírek

Az Aspark Owl-ra csak rá kell nézni, hogy arra gondoljon az ember: ez aztán igazán gyors kocsi lehet. De nem is sejti, hogy az áramvonalas karosszéria alatt egy olyan elektromos motor van, amely kevesebb mint kettő másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsítja fel a járművet, ezzel a sportülésekbe préselve a benne utazó személyeket.
Új, 10 gigabit per másodperc (Gbps) sávszélességű hálózatot tesztelnek Nagy Britanniában, a korábbi olimpiai faluban, London keleti részén. A Hyperoptic szolgáltató indította a tesztelést, ezzel elhozva az első ilyen nagy sebességű internetelérést, ISP hálózatot használva a dedikált vonalak helyett. A cégek most arra törekednek, hogy az...
Nap mint nap több mint 30.000 évnek megfelelő idejű videót játszanak le összesen a Google Chrome felhasználói. Ez felfoghatatlanul sok videó. Az utóbbi évben rengeteget növekedett a videómegtekintések száma. Nem csak a YouTube-os hatásvadász videóknak hála, de a minőségi videós tartalmak egyre nagyobb térhódításának is.
Új Amazon vásárlási lehetőség! Az Amazon Go egy nagyszabású kísérlet, melyben egy olyan vegyeskereskedést hoztak létre, ahol nincsenek eladók és a fizetés teljesen automatizáltan működik. Bemegy a vásárló, összeszedi a szükséges termékeket és kisétál a boltból, miközben számlájáról levonódik a vásárolt javak ellenértéke. Na de mi van akkor, ha...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Gator eltávolítása.

Gator Adware kémprogram eltávolítása használható ingyenes szoftver.
Hatékony vírusvédelem és személyes tűzfal, tartalom- és levélszemétszűréssel.

A T-Online Internet Biztonság hatékony védelmet nyújt a számítógépét érő különféle külső támadásokkal és vírusokkal szemben. A program automatikusan frissül a háttérben, így nem zavarja a mindennapos számítógépes munkafolyamatokat. A szolgáltatás elemei: Vírusvédelem: megakadályozza a vírusok és kártékony kódok futtatását, amelyek e-mailben, az interneten vagy adathordozón keresztül érkeznek számítógépére. A levélellenőrzés gondoskodik arról, hogy ne küldjön és ne fogadjon vírusos levelet. Internetpajzs: figyeli és szűri a hálózati forgalmat, megakadályozva, hogy illetéktelenek az interneten keresztül hozzáférjenek számítógépéhez, mely így rejtve marad a hackerek és hálózati férgek elől. Újdonságok: Tartalomszűrés: segítségével szűrheti és blokkolhatja a nem kívánatos weblapokat és webhelyeket, illetve korlátozhatja a termék beállításaihoz való hozzáférést. csázásszabályozás: védi a számítógépet a rosszindulatú tárcsázókkal, azaz azokkal a programokkal szemben, amelyek emeltdíjas telefonszámokat próbálnak tárcsázni, vagy megkísérlik a nyitott kapcsolat bezárását. Levélszemétszűrés (SPAM-szűrés): figyeli a bejövő e-maileket, és törli a kéretlen leveleket a postafiókból. A program teszteket végez az e-maileken, hogy kiszűrje a levélszemetet, majd az így azonosított leveleket külön mappába helyezi.
A Wizard of Avencast után készített háromdimenziós rpgben egy demopályát próbálhatunk ki. Játékot a számtalan varázslat, párbeszéd, tárgyak és harc mellett a szép grafika színesíti.
Coolwebsearch, spyware eltávolítása.
A kisméretű ingyenes programmal ellenőrizhetjük, illetve eltávolíthatjuk a CoolWebSearch (aka CoolWwwSearch, YouFindAll, White-Pages.ws) kémmodulokat. A programban választhatunk az ellenőrzés, illetve a javítás mellett a CWShredder online frissíthető.
Magánfelhasználásra ingyenesen telepíthető tűzfal: hálózati és internet lehetőséggel. Találhatunk a programban szűrést, tág állítási lehetőségeket, riasztást, engedélyezést és azonnali letiltást valamint egy tanuló módot.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése