Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7311 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1323 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Készíts lélegzetelállító lassított videókat a Slow Motion Video FX ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával, majd töltsd fel Instagramra vagy Facebookra azonnal!

A lassított felvételű videó elkészítéséhez

a mobilod kamerája elégséges, csak indíts egy sima videó felvételt háziállataidról, kidurranó lufiról, zuhanó tárgyakról, vagy bármiről ami eszedbe jut. A Slow Motion Video FX-szel készített lassított felvételeken elképesztő részleteket fedezhetsz fel ezekben az egyszerű, hétköznapi dolgokban.
A nehezen ébredő és notóriusan visszaalvó androidosoknak ajánljuk a "világ legidegesítőbb ébresztő applikációját", amelyet ingyenes letöltéssel szerezhetnek be a Play Áruházból. Az

ébresztőóra

nem kapcsolható ki egyszerűen reggel. Valamilyen feladatot kell megoldanunk hozzá, hogy végleg elhallgasson. Meg kell oldani egy egyszerű számolást, rázni kell a telefont fél percig, vagy le kell fotózni valamit, amit előre beállítottunk, például a konyhai kávéfőzőt vagy a fürdőszobában lévő polcot. A feladatok lényege, hogy tényleg felébredj és ne bóbiskolhass vissza. Így sosem fogsz elkésni, hála az Alarmy-nak.
A Szókapcsoló nyelvi készséget és logikát fejlesztő szókereső játékban feladatunk kitalálni több összetett szó közös előtagját. A játékban renget kihívás vár ránk a magyar nyelv szépségei miatt. A Szókapcsoló

szójáték ingyen

a rengeteg magyar szónak és a magyar nyelv szépségeinek köszönhetően még az anyanyelven magyart beszélő embereket is elgondolkodtathatja. A szókereső játékban három összetett szót kapunk, melynek előtagja ismeretlen, ezen kívül pedig jó pár betű is a rendelkezésünkre áll, melyekből a keresett szót kell majd megalkotnunk. A kitalált szóért pontot kapunk és jöhet a következő feladvány! A szókereső játékban 4.1 és újabb eszközzel vehetünk részt.
Szemezgess kedvedre az HBO Go-val a csatornán vetített kasszasikerekből, vígjátékokból, akciófilmekből, dokumentumfilmekből vagy akár a saját gyártású sorozatokból.

HBO televízió bárhol, bármikor.

Csak csatlakozz előfizetéseddel és ingyenesen tekinthetsz meg bármit, DVD minőségben. A legjobb sorozatok és legkiválóbb mozifilmek csak egy ingyenes letöltésre vannak tőled, olvasd be a QR kódot mobiloddal és töltsd le az HBO Go Hungary androidos alkalmazását!

Hírek

Az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb internetes böngésző a Firefox jelentős átalakításán dolgozik a Mozilla fejlesztőgárdája. Habár a hivatalos kiadás még mindig hónapokra van, de a Firefox 57-es verzióját már ma ki lehet próbálni.
A Microsoft hivatalos bejelentése alapján egy újfajta típusú Windows 10-et adnak ki amely kifejezetten a magasabb szintű felhasználókat célozza meg. Habár a pletykák már júniusban megjósolták ezt, a megerősítést csak e héten kaphattuk meg.
Ahogy közelít a szeptemberi iPhone-os konferencia, úgy pezsdül fel a mobilosok világa is pár kérdés körül. Vajon 2 vagy 3 új iPhone lesz? Mennyibe fog kerülni a high-end OLE kijelzős modell? És vajon végre kapunk-e wireless töltőt?
A szerdai napon az HBO elismerte bejelentésében, hogy cybertámadás áldozatául estek, beigazolva azt a névtelen emailt, melyet az állítólagos elkövetők küldtek szét különböző médiacégeknek.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A legismertebb, és legjobb Codec Pack
A 6.03 verzióba a következő fríssítések történtek:
CoreAAC Filter 1.1.0.642 updated
* XviD 1.1.0 updated
* DivX 5.20 updated
* BSPlayer 1.02.812 updated
* MPEGable AVC updated
* MPEGable Directshow Filters 2.1 updated
* Matroska Muxer 1.0.0.9 updated
* Matroska Splitter 1.0.2.4 updated
* DC-DSP Filter 1.0.0.1 updated
+ Dirac Splitter 1.0.0.1 added
* ffdshow 2004-10-12 updated
* MOD Source 0.5.0.0 updated
* monkey Source 1.0.0.0 updated
* OGGDropXPd 1.7.11 updated
* OGG Vorbis 1.1.0 updated
* Better browser support: Mozilla, Firefox, Opera and Netscape
* Improved installer
+ The Plug-in installer has integrated
+ Codec Pack searcher
* QuickTime 6.5.2 updated
* RealMedia updated
+ Az XviD Quantization matrices files is in SystemSXviDQuantization matrices folder
+ More XviD Quantization matrices
* Improved file externsion handling
A fejlesztők közleménye szerint az új verzió gyorsabb és biztonságosabb elődeinél, hatékonyabb keresőt foglal magában, és egy, a számítógép által generált hang révén képes "felolvasni" a kijelölt szövegrészeket, nagy segítséget nyújtva a látáskárosult internetezőknek.
Mac OS verzió.
A korábbi Firebird böngésző továbbfejlesztett változata, mely mögött a Mozilla Project áll. Újragondolt kezelői felület, kisebb méret, nagyobb tudás - ezt hordozza magában a tűzróka. Különösen jó alternatívája a funkcionalitás szempontjából igencsak elmaradott Internet Explorernek
Linuxos verzió
A korábbi Firebird böngésző továbbfejlesztett változata, mely mögött a Mozilla Project áll. Újragondolt kezelői felület, kisebb méret, nagyobb tudás - ezt hordozza magában a tűzróka. Különösen jó alternatívája a funkcionalitás szempontjából igencsak elmaradott Internet Explorernek.
Mindenre kiterjedő rendszeroptimalizáló program.
Használaa elött ajánlott a rendszerfájlokról biztonsági mentést készíteni!
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése