Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8047 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2359 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Receptes és edzős alkalmazás – Pam Fitness&Food (IOS APP.) ingyenes letöltése Szeretnél lefogyni, vagy csak egészségesebben élni? A Pam Ftiness&Food könnyen segítségedre lehet, amennyiben érted az angol nyelvet, mivel az alkalmazás sajnos nem érhető el magyar nyelven. Letöltése és használata ingyenes, ám amennyiben minden receptet és exkluzív tartalmat szeretnél elérni, egy prémium csomagra kell előfizetned. Ebben az iPhone-os

edzős és receptes applikációban

találhatsz edzés terveket, recept ötleteket, sőt még motiváló blog is vár Rád. A receptek természetes összetevőkből állnak, ezzel segítve az egészségesebb életmódot. A receptes iPhone alkalmazásban az édességtől a tészta ételekig mindent megtalálsz. Az edzések közt válogathatsz aszerint, hogy melyik testrészedre szeretnél edzeni, vagy akár időtartam szerint is kereshetsz, ez csak Tőled függ. Elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amin iOS 12.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Autóbérlés - Carsharing - SHARE NOW (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A SHARE NOW egy bárki számára ingyen letölthető autóbérlő applikáció Android (6.0+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás magyar nyelven is használható. A SHARE NOW alkalmazásban bármilyen

autó kölcsönzés

egy nagyon egyszerű folyamat. Meg kell nézned, hogy hol van a közeledben bérautó, majd kiválasztani azt, amelyik a legjobban tetszik és odamenned. Ha esetleg nem találod a bérelni kívánt autót, felkapcsolhatod a lámpáit a SHARE NOW segítségével. A kulcs az autókölcsönzés során maga az alkalmazás a telefonodon. Bármilyen gyártmányú bérautó közül választhatsz, legyen az elektromos vagy hagyományos üzemű autó. Autót bérelhetsz perc, vagy óradíjas konstrukcióban, de napidíjas ajánlatuk is van, mindez kaució nélkül! Ne szalaszd el a lehetőséget, válaszd az olcsó autózást most! Kerekedj útra és válaszd az olcsóbb autózást a SHARE NOW segítségével! A SHARE NOW Android 6.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon használható.
MyDroneSpace - drón irányítás (Android alkalmazás) ingyenes letöltése 2021. januárjától már csak a MyDroneSpace-el - mely a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. drónapplikációja használhatod a pilóta nélküli légijárművedet. Az teljesen mindegy, hogy hobbiból, vagy ipari célra használod a drónodat. Érdemes betartani a szabályokat, mert a büntetés bizony vaskos lehet. A

MyDroneSpace drón irányító

alkalmazás segítségével valós időben kísérheted figyelemmel a légtér forgalmát, figyelmeztet, ha az általad berepülni kívánt terület korlátozott, vagy tiltott lenne. Érdemes tájékozódnod a drón repülési szabályokról. A hatályos jogszabályok szerint drónrepüléseket lakott területen csak eseti légtérben lehet végrehajtani. A drónos alkalmazás Android 7.0 vagy újabb rendszerű mobiltelefonokra telepíthető.
Subway Surfers játék (Android mobil alkalmazás) ingyenes letöltése Nagyon izgalmas mobiljáték minden korosztály számára. A lényege, hogy minél több pénzt összegyűjtve karakterünknek minél jobb és jobb képességeket adni fussunk. A játék nagyon gyakran jelentkezik új kinézettel próbálnak mindig az aktualitásokhoz ragaszkodni. A

Subway Surfers

gyűjtögetős játékban rengeteg kiegészítőt és karaktert választhatunk, így jóval izgalmasabbá válik a játék. Ajánlott mindenkinek aki szereti az ilyen fajta futós és gyűjtögetős játékokat.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Az évtized legnépszerűbb alkalmazásai Közös életünk az okos eszközökkel a 2000-es évek elején kezdődött, amikor egyre több okosabb telefon került képbe. Ezek évről-évre egyre modernebbek lettek, márkák tűntek el és jöttek létre, majd az egyre nagyobb népszerűség miatt az évek alatt számtalan népszerű alkalmazást érhettünk el. A 2010-es évekre már akkora szerepe lett az okos...
A legjobb TV okosító eszközök 2021-ben biztosan nem újdonág az, hogy a világ tele van okos televíziókkal. Ez már megszokott, de mi van akkor, ha az ember nem tud, vagy nem szeretne megvenni egy okos TV-t, de mégis vágyik arra, hogy hasonló legyen az érzés?
A Google Workspace, azaz a Gmail és a Meet magasabb szintre lép Október elején a Google bejelentette a G Suite a Google Workspace-vé történő átalakítását. Az átnevezés egybeesik az új csomagok bevezetésével, valamint az egyes szolgáltatások integrálással. Havi 2,6 milliárd felhasználó használja a Google felhőszoftverét. Hogyan változik a munkájuk a vállalat által végrehajtott változtatások után?
2021 legjobban várt elektromos autói (II. rész) Ahogyan azt az első részben olvashattuk, idén nagyon sok elektromos autót várhatunk a piacra. Néhány modellt már bemutattunk az első részben. Ezek nem mások voltak, mint az új Mercedes, Audi, illetve Ford modellek. Ezeket tekintve jó évnek nézünk elébe, de ez még nem minden...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

CD, DVD író - BurnAware ingyenes letöltése A BurnAware egy bárki számára ingyen letölthető CD-k, DVD-k vagy Blu-Ray lemezek írására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A BurnAware teljes mértékben egyszerű kezelőfelületű lemezíró talán a

legjobb DVD író program

amely segít abban, hogy bármilyen típusú fájlt lemezre írhass, mint például digitális képeket, archívumokat, dokumentumokat, zenéket vagy videókat. A programmal lehetőséged nyílik egy bootolható lemezt, magas minőségű audió CD-ket vagy videó DVD-ket, ezek mellett még ISO fájlokat is készíthetsz vagy futtathatsz. Másolhatsz, menthetsz lemezekről vagy lemezekre, akár még olvashatatlan lemezről is visszaszerezheted az adataidat vele. A lemezíró program egyik legjobb funkciója a felhasználói felület, mely egyszerű, könnyen használható, és többnyelvű (sajnos magyar nyelv nem érhető el). Ezek mellett még a processzorodat is kíméli, és stabil az írás és olvasás folyamata. Plusz még az összes frissebb Windows verzióval kompatibilis kezdve a Windows XP-től, és mind 32, mind 64 bites rendszereken használható.

A BurnAware CD-DVD író program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v14.1
Tömörítő program - Bandizip ingyenes letöltése A Bandizip egy bárki számára ingyen letölthető fájlok és mappák tömörítésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az

ultragyors feldolgozósebességű tömörítő program

pillanatok alatt végez szinte bármilyen méretű fájlal vagy mappával. Egy program telepítésével mindent megoldhatsz, hiszen a Bandizip képes tömöríteni, kicsomagolni, keresni és szerkeszteni archívumokat. Kicsomagolni több, mint 30 féle formátumba képes, mint például RAR, RAR5, 7Z vagy ZIP. Akár jelszóval is levédheted az elkészített archívumaidat, hogy csak ténylegesen az nézhesse meg, akinek muszáj. Villámsebességgel végez a feldolgozással, akár 6x gyorsabban, hiszen a szoftver a processzor összes magját kihasználja, nem csak az egyiket. Le is ellenőrizheted a fájlokat, hogy esetlegesen nem sérültek-e. Akár a 4 GB-nál nagyobb fájlok tömörítésére is képes, kicsomagolásnál pedig egyből egy egyszerű nézetben nézheted meg, hogy miket is csomagoltál ki.

A Bandizip Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.14
Fájlok törlése - Eraser ingyenes letöltése Az Eraser egy bárki számára ingyen letölthető fájlok törlésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Használd az Erasert, ami egy

fejlett biztonsági eszköz

, mely lehetővé teszi neked, hogy minden érzékeny adatot letörölj a merevlemezedről úgy, hogy azt többször is felülírod. A legtöbb embernek van olyan adata, amit nem szívesen osztana meg másokkal. Ilyen(ek) például a jelsza(vak), személyes adat(ok), munkahelyi fájl(ok) és még sok más. Lehet, hogy ezeket a dolgokat te már úgy gondolod, rég eltávolítottad a számítógépedről, az valóban még mindig ott van. Amikor rányomsz a törlés gombra, az operációs rendszer valójában nem törli le az adatokat, csak szimplán te nem fogsz tudni hozzáférni, de a merevlemezen egészen addig rajta lesz, míg egy másik fájl nem lesz létrehozva a helyére. Mielőtt ezt megtennéd, szinte bárki visszakeresheti ezeket a törölt adatokat a gépedről akár szoftver, akár a merevlemez vizsgálatának segítségével.

Az Eraser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.2.0.2991
Facebook letöltés - Androidra és PC-re  ingyenes letöltése Ingyen Facebook Android mobil (apk) és Windows PC letöltés. Tartsd a kapcsolatot barátaiddal Facebook Android mobil alkalmazáson keresztül. Letöltése után ossz meg képeket, videókat, oldalakat, vagy chatelj szabadon!

A

Facebook Android friss

, 2021-es Facebook Messenger-t számítógépedre verzióját letöltheted, csak kattints a szövegben lévő linkre!

Az Android mobilra letöltött (apk) fájl telepítés után automatikusan a legújabb verzióra frissül!
Videószerkesztő - Shotcut ingyenes letöltése A Shotcut egy bárki számára ingyen letölthető videók szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A Shotcut egy ingyenes, nyílt forráskódú, több platformon is elérhető

videószerkesztő program

. Széleskörű formátumtámogatásának köszönhetően a legfrissebb videó és audio formátumokkal dolgozhatsz. Természetesen a szoftver a 4K-s videókat is támogatja, így a lehető legjobb minőségű tartalmakat készítheted el a segítségével. A videók hangját erősítheted, vagy éppen csökkentheted, akár külön részekben is. Képes kezelni egyaránt a mono, stereo és 5.1-es hangzású fájlokat is. A képekbe mindenféle filtereket rakhatsz, elhomályosíthatod, külön színeket emelhetsz ki belőlük, még 360°-os videókat is tudsz szerkeszteni vele. A fájlokat csak egyszerűen behúzhatod a programba, nem kell őket keresgélni. A program képes észlelni, hogy esetlegesen a videó egy kicsit ferde lett, és kijavítja azt. Leválaszthatod a hangot a képről, így akár egy teljesen új hangsávot szúrhatsz be a videód alá.

A Shotcut Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v21.01.29
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése