Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7979 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2266 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Ügyességi játék - Twisty Road! (Android app.) ingyenes letöltése A játék célja, hogy a golyót megtestesítve a kanyargós pályán maradj, és minél messzebb eljuss azon, új rekordot felállítva. Ha már merészebb és tapasztaltabb vagy akár szándékosan le is ugorhatsz az alattad futó útra, ezzel levágva az utat.

Ingyenes ügyességi játék

, izgalmas játékmenettel, bármilyen korosztálynak ajánlott. Android készülékekre az 5.0-ás verziótól ingyen letölthető, internetkapcsolat nem szükséges.
Hoppenhelm - mászkálós játék (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Segíts Sir Hoppenhelm-nek, a bátor lovagnak, hogy túljusson a sötét kazamatákon, amikben szörnyek és veszélyes csapdák törnek minduntalan az életére. A pixelgrafikus játék különlegessége, hogy hősünket egy kézzel irányíthatod. Az

oldalnézetes árkád-játék

egyszerű irányításból mégis egészen bonyolult helyzetek kerekednek, ahogyan előre haladsz a Hoppenhelm-ben, hiszen utad során gyűjthetsz aranyat, ki kell kerülnöd a csapdákat, vigyáznod kell, hogy mikor és mire lépsz előre, hogy a szörnyekről ne is beszéljünk. Az oldalnézetes árkád-játék letöltése ingyenes, csak kattints a letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot!
Böngésző – Brave (iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A „Brave Private Web Browser” számít a legbiztonságosabb és leggyorsabb böngészőnek a piacon. Elkötelezettek, hogy megvédjék a felhasználóik adatait, rendelkezik

beépített hirdetés szűrő

vel, más néven Ad-Blocker-el, ami a felugró ablakos reklámokat is letiltja. Megvéd a vírusos hirdetésektől, mivel lekövethetetlenné tesz azok ellen. Ezenfelül spórol a telefonod akkumulátor- és adathasználatán. IOS 12.0-tól ingyenesen letölthető az App Store-ból az iPhone készülékekre.
SketchBook - Rajzoló festő (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Engedd el a benned élő művészt a SketchBook - draw and paint ingyenesen letölthető androidos alkalmazásával. A rajzoló program kifejezetten érintőkijelzős okostelefonokra és tabletekre fejlesztett, professzionális művészi eszköztárat felvonultató

digitális rajzprogram

. A SketchBook festő és rajzoló program rétegeket is kezel, sokféle ecsetet kínál, és még dinamikus szimmetrikus rajz készítésére is lehetőséget ad. Az alkalmazás letöltése android mobilokra ingyenes.

Hírek

Az Oculus Rift megalkotója az amerikai határokat védi új projektjében Palmer Luckey, az Oculus Rift szemüveg megalkotója új cégében határvédelemmel foglalkozik, azaz, ahogyan ő fogalmazott „virtuális határkerítéssel”. Palmer Luckey egy átlagos IT érdeklődésű srác volt Dél-Kaliforniából, aki zsebpénzért telefonokat és számítógépeket javítgatott. „Gamer”-ként rögeszméjévé vált a gondolat, hogy hogyan lehetne bekerülni
Gépek a korona vírus ellen A mesterséges-intelligencia olyan mennyiségű adat feldolgozására és értelmezésére képes, melyről egy ember csak álmodhat. Ezt a tulajdonságát használhatjuk fel a korona vírus elleni harcban.
A Zoom hozhatja a legnagyobb változást az okostelefon óta A Zoom elképesztő sikerre tett szert 2020-ban, és most a teljes életünket digitalizálni készül. Keveset gondolkozunk azon kik és mik lehetnek a koronavírus járvány győztesei, azonban, ha mégis megtesszük, talán elsőként juthatna mindenkinek az eszébe a videó konferencia platformok. Ezek közül is a Zoom ment a legnagyobbat, mely az elmúlt 6 hónapban
A Sony bemutatta a Playstation 5 hivatalos arculatát A Playstation 5 mellé kiegészítő hardverek széles köre jár, így vezeték nélkül működő headset, kamera, és a töltőállomás a Dual Sense kontrollerekhez is. A Sony nyilvánosságra hozott képeket a Playstation 5 külleméről, valamint a konzolt kísérő kiegészítőkről is. Az új gépen és a kiegészítő eszközökön a fehér lett a domináns szín, a fekete ...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Merevlemez felügyelő - Hard Disk Sentinel ingyenes letöltése A Hard Disk Sentinel segítségével könnyedén karbantarthatod, felügyelheted és megvédheted merevlemezedet Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken.

A

merevlemez karbantartó

program előre jelzi, ha a merevlemez meghibásodása várható, és automatikusan készít biztonsági mentést az adatokról. A program használatával megtudhatod a merevlemez pillanatnyi hőmérsékletét, állapotát, teljesítményét. Folyamatosan figyeli a merevlemezek adatátviteli sebességét, ezáltal tud jelezni, ha teljesítménycsökkenést észlel. A Hard Disk Sentinel segít megvédeni adataidat, amely egy nagyon fontos szempont.

A Hard Disk Sentinel használható Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű eszközökön is. v5.61
Tömörítő program - WinRAR ingyenes letöltése A WinRAR fájltömörítő és kicsomagoló program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre.

Az

ingyenes tömörítő

segítségével könnyedén és egyszerűen lecsökkentheted mappáid, fájljaid méretét. A program az összes népszerű tömörítési formátumot ismeri, mint például .rar, .zip, .ace, .tar, .lzh, .cab, .arj, .gzip, .iso, .uue, .bzip2, .z, .7z és még sok mást. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően nincs szükség hosszú ideig tartó tanulásra, pár perc alatt kiismerhető a program működése. A WinRAR az átlagos tömörítőkhöz képest sokkal gyorsabban dolgozik, ráadásul kisebb archívumokat is hoz létre, ezzel is több helyet hagyva a merevlemezen. Ezek mellett a szoftver le tudja védeni az archívumokat jelszavakkal, így még véletlenül sem kerülhetnek rossz szemek elé a fájljaid, hiszen AES 256 bites titkosítást használ.

A WinRAR Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v5.90
Képernyőmegosztó - spacedesk (Windows 10) ingyenes letöltése A spacedesk egy mindenki számára ingyenes letölthető program, mely segítségével tükrözni tudod a képernyődet Windows 10 (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken.

Az

ingyenes képernyőtükröző

képes a képet akár tíz bármilyen egyéb eszközre tükrözni. Ezen felül még a többi eszköz képernyőjét monitorként is tudod használni, tehát nem kell feleslegesen 2 vagy 3 monitort vásárolnod, elég csak a telefonod is hozzá. Az érintőképernyős eszközről is vezérelheted a számítógépet, ezért a lakás bármely pontjából irányíthatod.

A spacedesk ezen verziója csak Windows 10 operációs rendszerekkel kompatibilis. v0.9.44
Képernyőmegosztó - spacedesk (Windows 8.1) ingyenes letöltése A spacedesk bárki részére díjmentesen használható szoftver, amivel meg tudod osztani a képernyődet Windows 8.1 (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken.

Ez a

képernyőtükröző

tudja a monitor képét tíz akármilyen más eszközre vetíteni. Ráadásul még az - akár 10 - többi eszköz képernyőjét lehet használni, mint monitor, tehát nincs szükség felesleges monitorok vásárlására, elég az okostelefonod is. Az érintőképernyős eszközről is irányíthatod a számítógépedet, ezért nem kell folyamatosan a PC-d előtt ülnöd.

A spacedesk ezen verziójának futtatása csak Windows 8.1 operációs rendszerű számítógépeken lehetséges. v0.9.43
Internetböngésző - Microsoft Edge (Windows 7) ingyenes letöltése A Microsoft Edge mindenkinek ingyenes internetböngésző Windows 7 (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre.

Ezen

ingyenes böngésző

harmonikusan összejátszik a Windows rendszerrel, ezért rendkívüli sebességgel tudod böngészni az internetet a használatával. Az adatévdelem felől is egy kiváló szoftver, mivel ebben a böngészőben egy rendkívül biztonságos rendszert kapsz, amely a lehető legjobban védi adataidat. A teljes felülete átalakítható, ezért igazán produktív lehetsz a használata közben.

A Microsoft Edge böngésző Windows 7 operációs rendszerekkel kompatibilis. v83.0.478.54
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése