Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7953 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2249 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Clean Expert - teljesítménynövelő (Android alkalmazások) ingyenes letöltése A Clean Expert android mobil app. egy szuperkompakt, és hatékony memóriafelszabadító és akkumulátor töltöttség meghosszabbító androidos tuning alkalmazás. Az ingyenes letöltésű applikációban van cache ürítő, sebességnövelő, memória gyorsító és processzor hűtő funkció is. Külön remek az egy gombnyomásos

teljesítménynövelő

lehetőség, amellyel egy pillanat alatt felturbózhatod a kissé belassult mobilodat vagy tabletedet is a Triple Clean által. A teljesítménynövelő alkalmazás telepítéséhez kattints a lenti letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot mobilod kamerájával!
Helyes Testtartás - Posture (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Kutatások bizonyítják, hogy a helytelen testtartás hosszú távon akár komoly ízületi és gerincpanaszokat is okozhat. A Posture androidos mobiltelefon alkalmazás célja, hogy a mobilozók

helyes testtartás

áról gondoskodjon. A kijelző fölé hajolva, akár állva, akár ülve, helytelen testtartásunk esetén a háttérben futó app egy figyelmeztetést küld, hogy azonnal egyenesítsük ki magunkat és ügyeljünk a helyes testtartás megtartására. Az ingyenes letöltésű helyes testtartásra figyelmeztető Posture applikáció különösen jól jön azoknak, akik sokat nyomkodják mobile készüléküket, és hajlamosak belefeledkezni teljesen abba, amit csinálnak.
4 kép 1 szó – szókereső (Android mobilra) ingyenes letöltése A 4 kép 1 szó a 4 pics 1 word magyar nyelvű online logikai játékok android applikációja. Az ingyenes letöltést kínáló mobiljátékban minden feladványban négy képet kapunk, amik valamilyen módon kapcsolódnak egymáshoz. Ezt kell kitalálni és beírni. Ha az

androidos logikai játékban

nagyon megakadsz, kapsz 3 segítséget amiket felhasználhatsz. Android mobilra ingyen és online letölthető logikai játék feladatok egyre bonyolultabbak lesznek ahogyan haladsz előre a 4 kép 1 szó szókereső alkalmazásában.
Tudástár – Google Lens (Android app.) ingyenes letöltése A Google Lens lehetővé teszi, hogy telefonunk kameráját ráirányítva valamire, például egy adott virágra, a Google Asszisztens megmondja, hogy mi az a tárgy, amelyre mutattunk. Nem csak a választ fogja megadni a

fotós tudástár

, hanem az objektum alapján javaslatokat is kapunk, például virág esetén a közeli virágüzleteket. A Google Lens felismeri az éttermeket, klubokat, kávézókat és bárokat is, és felbukkanó ablakot mutat be az értékeléseikkel, a címadatokkal és a nyitvatartási időpontokkal. Ez a képesség, hogy felismerje a mindennapi tárgyakat, lenyűgöző. Felismeri a kezeket, és remek hangulatjeleket javasol, ami szórakoztató, de ha rámutatunk egy italra, megpróbálja kitalálni, mi az. A Google Lens alkalmazás Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Hírek

A YouTube frissítette kezdőlapja elrendezését Az ilyen óriási, és emberek millióit elérő oldalaknál nagy hírértéket jelent, ha változtatnak az oldaluk elrendezésén, hogy aztán hetekig vita téma legyen, hogy a régi volt a jobb, vagy az újabb. Nézzük meg a YouTube-nál mi a helyzet.
Az Instagram Messenger Rooms integrációt kap Most már létrehozhatunk egy új videocsevegő szobát közvetlenül az Instagram-ról. Az Instagram most lehetőséget kínál új Messenger szobák létrehozására és meghívhatjuk barátainkat, hogy csatlakozzanak a beszélgetéshez közvetlenül az alkalmazásból. A Facebook a múlt hónapban mutatta be a Messenger szobákat, hogy konkurenciát állítson...
Hogyan oldjuk meg a WiFi problémákat? Elméletileg minden, amire szükséged van egy gyönyörű új router és máris gondtalan vezeték nélküli kapcsolatot kapsz otthonodban vagy kis irodádban. Mégis a gyakorlatban a vezeték nélküli vétel gyakran interferencia problémáktól szenved.
A Microsoft kiváló új szériás termékei A Microsoft szerdán számos új terméket mutatott be, köztük a Surface Go 2-t és a Surface Book 3-at. Mind a Surface Go 2, mind a Surface Book 3 változatot kínálják a fogyasztói és a vállalati piacok számára. A Surface Go 2 és a Surface Book 3 kereskedelmi verzióit a Windows 10 Pro-val együtt szállítják...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Linux DC++ fájlcserélő program ingyenes letöltése A Direct Connect népszerű nyílt forráskódú Linux változata, egyre elterjedt a fájlletöltők körében. HUB-okhoz kapcsolódva böngészhetjük a felhasználók megosztott fájljait, ők pedig a mi megosztásunkból tölthetnek le. Széles magyar nyelvű dokumentáció és segítség hozzáférhető.
A Linux DC fájlcserélő program letöltése ingyenes.
Webböngésző - Opera ingyenes letöltése Az Opera 68 internetböngésző egy ingyenes program amivel kedvedre szörfözhetsz a neten. A webböngésző telepitese és használata magyarul is megtehető 64-bites rendszereken.

Az Opera

Windows böngésző

segítségével gyorsan és gördülékenyen nézheted kedvenc weblapjaidat. A beépített oldalsávban a közösségi média oldalaidhoz férsz hozzá vagy akár csetelhetsz is kedvenc üzenetküldőddel. Az alacsony erőforrás igénye miatt sokak kedvenc az Opera Windows böngésző. A beépített akkumulátor kímélő mód segít, hogy többet tudj böngészni egy feltöltéssel. A Windows böngésző a programban lévő ingyenes VPN funkcióval garantálja a biztonságos böngészést. Az ingyenes biztonságos böngésző legújabb verziójában hibajavítások és stabilitási problémák orvoslása történt.

Az Opera ingyenes biztonságos webböngésző 64-bites Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik gond nélkül.
Kép konvertáló - XnView  ingyenes letöltése Az XnView 2.49.3 ingyenes kép konvertáló program Windows operációs rendszert futtató számítógépekre. A képszerkesztő program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

Az XnView

ingyenes fotószerkesztő

programmal átméretezheted, elforgathatod vagy körbevághatod a képeket, állíthatsz a fényerőn és a kontraszton, módosíthatod a színmélységet és a fotóidat filterekkel és effektekkel javíthatod. Ha nem szeretnél a finomhangolással vesződni, az automata beállításokat is választhatod. A kép konvertáló program nagyjából 500-féle formátumot képes megnyitni, köztük a .jpg, .png, .gif és még sok más formátumot. Az XnView programmal beolvashatod más képszerkesztők projekt fájljait és módosításokat is végezhetsz ezzel alacsony erőforrás igényű programmal. A képszerkesztő program ezen kívül képes duplikált képek megkeresésére, tömeges képfeldolgozásra és átnevezésre.

Az XnView 2.49.3 kép konvertáló és szerkesztő program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Ingyenes víruskereső - Ultra Virus Killer ingyenes letöltése Az Ultra Virus Killer 10.16 egy ingyenes víruskereső szoftver Windows asztali számítógépekre. A víruskereső program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

Az Ultra Virus Killer vírusirtó program képes

Windows gyorsítás

és karbantartási műveletek elvégzésére. Megnézheted és a törölheted az éppen futó folyamatokat, beállíthatod a rendszer indulásakor indított programokat és szolgáltatásokat és még akár regisztri vagy más rendszer problémák orvoslását is elvégeztetheted. A víruskereső program detektálni tudja, hogy egy program védett vagy sérülékeny rendszer fájlokat szeretne módosítani és megakadályozza az illetéktelen behatolást. Az Ultra Virus Killer Windows rendszer információkat is mutat, valamint felhasználói fiókokhoz tartozó beállítások módosítása is lehetséges.

Az Ultra Virus Killer víruskereső és rendszer gyorsító program Windows 7,Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereken működik.
Zeneszerkesztő program - Audacity ingyenes letöltése Az Audacity 2.4.0 egy ingyenes zeneszerkesztő program Windows számítógépekre. A megszokott módon a program telepítése és használata magyarul is elérhető.

Az Audacity programmal Mp3 és más zenei fájlokat szerkeszthetsz ingyen, egy félprofi környezetben. A

ingyenes zenevágó

képes több szám egybeillesztésére, akár átmenettel, kivághatsz hangfájlokból részleteket és be is illeszthetsz más hangfájlokat vagy részleteket, tetszőleges helyekre. Az Audacity zenevágó programban ezen kívül lehetőség nyílik zenei filterek használatára, a hangfájlok normalizálására és akár különböző effekteket is használhatsz zeneszerkesztés közben. A zeneszerkesztő -és vágó programban mostantól egyszerre láthatod a hangfájl spektrogramját és hullámformáját, valamint a fejlesztők stabilitási és más kezelési funkciókon javítottak.

Az Audacity 2.4.0 zenevágó és zeneszerkesztő program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken futtatható.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése