Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7708 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1829 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Hasznos androidos alkalmazás a Gyógyszer emlékeztető, amellyel biztosra mehetsz, hogy egy alkalommal sem felejted el bevenni a gyógyszereidet. Ha netán mégis elmulasztanád a mobilapp értesítését, akkor

Gyógyszer emlékeztetőben

bejelölheted a kimaradást. Így később a naptárban pontosan vissza tudod követni, mikor, miből és mennyit vettél be. Az app kezelése egyszerű, felvehető benne többféle gyógyszer és azok ütemezése, ezek később módosíthatók is. Kérhetsz egy emlékeztetőt. vagy hogy az alkalmazás addig jelezzen míg be nem vetted a gyógyszeredet.
A Find The Differences játékban egy nyomozónak kell segítened, hogy felgöngyölíthessen pár csúnya bűnügyet. Mindegyik nyomozás más témájú, más az elkövető, a kihívás és a meglepetések. Limitált idő áll rendelkezésre a

detektív játékban

ezért alapos megfigyelőképességre lesz szükség.A több mint 20 ügy több mint 1000 feladványt tartogat és ez a szám folyamatosan bővül. Szerencsére ha nagyon elakadnánk a detektív játékban, a Find The Differences tud pár segítő tippet is adni.
A Music Tube egy ingyenes zenelejátszó, ahol számok millióit találhatod meg és megnézheted a videoklippjüket a telefonodon. A zenelejátszó angol nyelven használható. A Music Tube

videoklip lejátszó

alkalmazásban összerakhatsz saját lejátszási listákat, hogy majd később azokat hallgathasd, illetve nézhesd. Ingyenes zeneszámok millióit játszhatod le a programban! Ráadásul, ha spórolni szeretnél a mobilnettel vagy csak szimplán lassú a neted, akkor kapcsold be a zene módot és máris minden zeneszám sokkal gyorsabban fog betöltődni a videoklip lejátszóban. A Music Tube zenelejátszó iOS és újabb verziókon működik.
Találd meg könnyedén családtagjaidat, barátaidat, vagy magát a telefonodat a nagyvilágban a Life 360 személykövető app. segítségével! Az alkalmazással biztonságban tudhatod mindazokat, akivel kölcsönösen felveszitek egymást a

nyomkövető alkalmazás

köreibe. Több kört is létrehozhatsz, melyen belül lehetőség van chatelésre, vészhelyzet esetén riasztásra is. Az ingyenes letöltésű Life 360 által létrejött nyomkövetős telefon az iPhone elvesztése vagy ellopása esetén is lehet életmentő.

Hírek

A túlzott közösségi média fogyasztása, mint a Facebook, Instagram vagy Snapchat, szoros kapcsolatban áll az illető mentális egészségi állapotával és magányhoz vagy akár súlyos depresszióhoz is vezethet, mondja el egy új kutatás eredménye
Kétes sikernek néz elébe az egyelőre csak spanyolul elérhető Follow JC GO névvel elindított mobilos alkalmazás. Habár a Pokémon GO-ra nagyon hasonlító katolikus tematikájú játék ellen a pápának sincsen ellenvetése, érdekes lesz az utcán Jézust üldöző mobilosokat látni a közeljövőben.
A nagy sikernek örvendő chat alkalmazás, a Snapchat a Hooked segítségével most egy új műfajt vezet be, a 'chat fiction-t'. Az alkalmazás egy többrészes, folytatásos történetet fog előadni, amely tematikailag ötvözi a science fiction, thriller és a misztikus hangulatot. A címe Dark Matter lesz és a Szilikon völgyben fog játszódni.
A VR alkalmazások és játékok akár jók, akár rosszak, abban mind hasonlóak, hogy meglehetősen komoly hardverigényekkel rendelkeznek. A Steam által bevezetendő új technológiának köszönhetően azonban a kevésbé nagy teljeesítményű gépek is alkalmasak lesznek arra, hogy élvezhető minőségűen nyújtsák a VR élményt a játékosoknak.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Ashampoo WinOptimizer egy Windows gyorsító program, amivel lendületesebbé és használhatóbbá teheted a Windows-rendszert számítógépeden. A program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

Az Ashampoo WinOptimizer

rendszer tisztító

programban egy kattintással teheted gyorsabbá az operációs rendszer működését. Ha tájékozódni szeretnél a számítógépedben levő merevlemeze sebességéről, akkor ezt is bármikor megteheted, hiszen ez a funkció is a programban van. A nemkívánatos böngésző bővítményeket egy mozdulattal törölheted, de a rendszer indításkor induló alkalmazások fölött is teljes irányítással rendelkezel, ha Ashampoo WinOptimizer programot használod.

A Ashampoo WinOptimizer Windows rendszer gyorsító a Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereket támogatja.
A Viber egy világszerte széles körben elterjedt program, amivel ingyenes telefonhívások lebonyolítására is van lehetőségünk. A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Viber

ingyen chat

funkciója volt a legelső, amikor elkészítették a programot. Ebben a formában úgy levelezhetünk ismerőseinkkel, mintha SMS-eket küldenénk, de ezek ingyen vannak, mivel interneten keresztül kerülnek továbbításra. Viberen küldhetünk egymásnak képeket, videókat, mozgóképeket is, ráadásul mindez az ingyen chat része! A Viber telefonálás Android mobilról is lehetséges, így tényleg olyan, mintha csak hagyományosan telefonálnál.

A Viber program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik, de elérhető a Viber iPhone letöltés is a Letöltőközpont oldaláról.
A Nero Standard a Nero Platinum egy kevesebb funkcióval rendelkező változata. Ez a cd,dvd író program az utóbbi pár évben nagyon híres és kedvelt lett. A Nero Standard használata és telepítése magyar nyelven is lehetséges.

A Nero Standard

dvd, blu-ray író

programban videókat tudunk élő adásban közvetíteni telefonunkra, de akár telefonunkról egyenesen a számítógépünkre is küldhetünk videót, amit azonnal lehet is dvd vagy blu-ray lemezre írni. A programban a telefonon és táblagépen felvett videókat akár a felvétel helyszíne alapján is szétválogathatjuk, a Places szolgáltatásoknak köszönhetően. A program legújabb verziója új kezelőfelületet és felhasználói élményt nyújt. Töltsd le és próbáld ki te is most!

A Nero Standard cd, dvd, blu-ray író Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A Wise Data Recovery programmal a Windows fájlok visszaállítása egy rendkívül egyszerű folyamattá vált. A program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

Az

adatmentő program

főleg olyan helyzetekben válhat hasznodra, amikor véletlenül letöröltél egy fontos fájlt. Az adatmentő program segítségével szinte bármilyen fájltípust lehetséges visszaállítani, legyen szó egy egyszerű szöveges tartalomról vagy képről, esetleg zenéről. A továbbfejlesztett algoritmusnak köszönhetően az adatmentés első fázisában könnyedén felderíti a Wise Data Recovery a fájlok maradékait és visszaállítandó fájlokat. A legújabb verzióban a felhasználói felület került optimalizálásra és több hibát is javítottak a programban.

A Wise Data Recovery adatmentő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken képes fájlok visszaállítására.
Az InPixio Photo Clip egy nagyon egyszerű képszerkesztő program, amivel kivételesen könnyen szerkeszthetsz képeket számítógépeden. Az InPixio Photo Clip fotószerkesztő telepítése és használata angolul lehetséges.

Az InPixio Photo Clip

fotoszerkesztő

program használata pofonegyszerű és mégis nagyon látványos eredményeket érhetünk el ennek az egyszerű programnak a használatával. A fotoszerkesztőben nemkívánatos vagy nem oda való részleteket tüntethetünk el a képekről, feltűnés nélkül. Ráadásul egyik képről a másikra is áthelyezhetünk elemeket a programban, így akár amatőr fotósként és grafikusként is profi munkát kaphatunk égeredményként.

Az InPixio Photo Clip képszerkesztő Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik. A jelenlegi letöltés a program demo verziója, amely ingyenes.

Egy rövid videó a fotószerkesztő program egyik társ programjáról, ami bemutatja a termékcsalád nagyszerű funkcionalitását:

Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!