Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7777 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1923 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Story Dice - kreatív fejlesztés ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Kicsiknek és nagyoknak is ajánljuk a Story Dice alkalmazást, amely fejleszti a kreativitást, kommunikációs készséget és a történetmesélés közös öröme által jobban összehozza a társaságot. Az app használata egyszerű. Válassz témakört, ürítsd ki az elméd és guríts a kockákkal. A

kreatív fejlesztés

elkerülhetetlen, ahogy a Story Dice kockák véletlenszerű szimbólumaiból egyesével, vagy akár közösen egy izgalmas történetet találtok ki. Ha az első pár alkalommal nem sikerül érdekeset alkotni, ne add fel, hagyj időt, hogy meginduljon a kreatív fejlődésed. Gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt érdekes lehet ez a kreatív a játék!
Beaker - kémiai kísérletek ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Beaker egy különleges androidos alkalmazás, amely virtuális kémiai laborrá alakítja a mobilodat. Az appban különféle elemeket vegyíthetsz kedvedre a kijelzőn, ahol egyből látni is fogod a létrejövő reakciókat. A

kémiai kísérletek

során felhasználhatsz különféle elemeket, hevítheted azokat, sőt akár egy másik telefon Beaker appjába is átöntheted, amit alkottál, mintha csak egyik lombikból a másikba töltenél valamit. Ha új kémiai kísérletet kezdenél, csak tégy úgy, mintha kiöntenéd mobilodból a feleslegessé vált vegyületeket.
Solar Walk Lite - Planetárium 3D ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Solar Walk Lite IOS alkalmazást kifejezetten ajánljuk a csillagászat kedvelőinek, kortól függetlenül. Az applikációval a Naprendszer 3 dimenziós modelljét fedezhetjük fel, melyben a méretarányok és az égitestek elhelyezkedése mindig az aktuálisnak megfelelő helyzetet mutatják. A

3D-s planetáriumban

interaktívan fedezhető fel így a naprendszerünk, a különböző égitestekről további információkat, képeket kapunk, ha megvizsgáljuk őket közelebbről. A Solar Walk Lite 3D-s planetárium alkalmazás letöltése ingyenes.
Peel Universal Smart TV Remote - távirányító ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Miért kellene a távirányítót kutatnod, ha a mobilod úgyis mindig kéznél van?! A Peel Universal Smart TV Remote alkalmazással mobilodból készíthetsz villámgyorsan távirányítót. A legtöbb nagy márka okoskészülékével működő

univerzális távirányító alkalamzás

csatlakoztatható tévéhez, boxokhoz, streamer készülékekhez és az okosabb légkondicionálókhoz is. A csatlakoztatott eszköztől függően különféle funkcionalitásokat érhetsz el a mobiloddal ezentúl a Peel Universal Smart TV Remote univerzális távirányító alkalmazásnak köszönhetően.

Hírek

50 fős skype csoportos beszélgetések jönnek A Microsot azt tervezi, hogy a csoportos beszélgetések maximális létszámát a jelenlegi 25-ről 50-re tornázza fel. A Skype-os csoportos videóhívások 2014-től váltak ingyenessé a desktop alkalmazásban, mielőtt a webes appot, majd az Android, IOS és Windows 10 Mobile rendszereket is elérte volna. Nem sokkal később bejelentették a 25 fős felső határt..
Milyen lesz az USB 4? Az USB csatlakozótípus hosszú utat járt be az elmúlt években. Kezdetben egyszerűen egy jobb alternatívaként került bevezetésre a billentyűzetek és egerek csatlakoztatásához, az elavuló ps/2-es port helyett. Azóta már rengeteg mindenre használjuk az USB-t és annak alfajait, jövő évben pedig már érkezik a legújabb típus...
Sárkány az űrben: sikeresen dokkkolt a SpaceX Dragon Az SpaceX Dragon névre keresztelt asztronauta kapszulája sikeresen dokkolt a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) egy demonstrációs küldetés keretein belül. A Dragon-t a kaliforniai SpaceX vállalat szombaton lőtte az űrbe és a kapszula külső beavatkozás nélkül végezte el a bonyolult manővert.
Valóban működik az Oppo 10x optikai zoom rendszere Nemrég az Oppo telefongyártó a Mobile World Congress eseményén nem egy mobillal, hanem egy ígérettel érkezett. Azt állították, hogy egy olyan készüléket készítenek, amely veszteség nélkül képes 10-szeres optikai nagyítást végrehajtani az új, tripla lencsés megoldásuknak köszönhetően. Úgy tűnik, állták a szavukat.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

KCleaner 3.6.2.101 - számítógép gyorsítás ingyenes letöltése A KCleaner a számítógép gyorsítás kisméretű segédeszköze. A programmal értékes helyet és erőforrásokat szabadíthatsz fel PC-den. A KCleaner program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A KCleaner programmal

felesleges fájlok törlése

egy elég egyszerű feladatnak bizonyul, így bárki elvégezheti! Mivel csak a folyamatot kell elindítanod, egy gombnyomással karban tarthatod számítógépedet és megőrizheted régi gyorsaságát. A felesleges fájlok törlését a KCleaner a háttérben végzi, nem kell vele foglalkozni és még a számítógépedet sem fogja lelassítani a program futása. A KCleaner legújabb verziójában egy regisztrivel kapcsolatos hibát javítottak a fejlesztők és a program komponensei kerültek frissítésre.

A KCleaner Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken végez számítógép gyorsítást.
Comodo Antivirus 11 - ingyenes víruskereső ingyenes letöltése A Comodo Antivirus ingyenes víruskereső legújabb verziója. A vírusirtó program segítségével megvédheted számítógépedet mindenféle külső támadás ellen. A Comodo Antivirus telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Comodo Antivirus egy hatékony

vírusirtó ingyen

. Telepítés után manuálisan inított keresés esetén át tudja kutatni az egész számítógépünket a vírusok után és a káros programokat törli. Ha pedig egy fájlt szeretnél megvizsgálni, akkor csak egyszerűen húzd a vírusirtó megfelelő ablakába és már kezdődik is a víruskeresés! Az automatikus frissítéseknek köszönhetően az ingyenes vírusirtó legfrissebb változata lesz mindig PC-den, biztosítva ezzel a legjobb védelmet.

A Comodo Antivirus Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken biztosít víruskereső és vírusirtó szolgáltatásokat ingyen.
Spotify 1.1.1.348 - zenehallgatás ingyen ingyenes letöltése A Spotify Windows programmal a zenehallgatás ingyen is elérhető, anélkül, hogy le kéne töltened a zenéket! A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Spotify ingyenes programmal az

online zenehallgatás

az egyik legjobb minőségben élvezhető szolgáltatás a világon. Telepíts fel a Spotify-t, jelentkezz be vagy regisztrálj és már kezdődhet is az online zenehallgatás. A zenéket 320kbps minőségben olvashatod. A Spotify a világ egyik legelterjedtebb online zenelejátszója! Ha nincs Spotify előfizetésed, onéline zenehallgatás közben reklámokra számíthatsz!

A Spotify Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken képes online zenelejátszásra.
WinRAR 5.70 - tömörítő program ingyenes letöltése A WinRAR a világ egyik leghíresebb tömörítő programja. A programot több millióan használják világszerte, telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A WinRAR programmal többek között

zip fájl kicsomagolása

lehetséges, de még más formátumokat is tud kezelni, mint például .rar, .iso, .tar és még rengeteg más formátum. A programban készíthetünk tömörített állományokat, akár helytakarékosság, akár egyszerűség kedvéért. A tömörítő program próbaverziójában minden indításkor felhívást kapunk a megvásárlásra, de mint funkció teljes értékűen működik. A WinRAR program legújabb verziójában biztonsági frissítések és teljesítménybeli javítások kaptak helyet.

A WinRAR tömörítő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereken segít több között zip fájl kicsomagolásában.
Wavepad 9.01 - zeneszerkesztő ingyenes letöltése A Wavepad egy ingyenes letöltésű zeneszerkesztő program Windows és más operációs rendszerekre, igazi profiknak! A Wavepad telepítést nem igényel, használata angolul lehetséges.

A Wavepad

zene vágó program

segítségével kivághatsz a zenéből, hozzáadhatsz más hangsávokból és csak szimplán ki is törölhetsz részeket. A Wavepad program az mp3, wav, vox, gsm, wma, au, aif, flac, real audio, ogg, aac, m4a, mid, amr és még sok más formátumot támogat! A zenéket normalizálhatod, végezhetsz rajtuk finomhangolást, de akár különböző hanghatásokat is használhatsz a zene vágó programban.

A Wavepad zene vágó program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken segít zene vágásban.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése