Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7741 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1866 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Zedge Ringtones - csengőhang ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Töltsd le ingyenesen a Zedge Ringtones applikációt iOS mobileszközödre és válogass a rengeteg különbözős csengőhang közül! Az applikációban több ezer kategóriákra osztott és kereshető dallam és hang közül válogathatsz magadnak, amelyeket aztán

csengőhangnak

, értesítési, vagy riasztás hangnak is beállíthatsz. A Zedge Ringtones alkalmazás csak csengőhangokat tartalmaz, ha a Zedge háttérképek külön appal érhetőek el.
Drive and park - autós játék ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Drive and Park egy remek kikapcsolódást nyújtó, egyszerű és kifejezetten esztétikus grafikával bíró androidos játék. Az ingyenes letöltés és telepítés után rögtön a város utcáján kezdhetünk egy autóval. Az

autós játékban

célunk hogy a lehető legtökéletesebben kocsikázzunk el a kiszemelt parkolóhelyig és oda koccanásmentesen, szépen parkoljuk le az autót. A játékban ahogyan haladunk előre, egyre többféle autót szerezhetünk és egyre trükkösebb manővereket kell végrehajtanunk, hogy sértetlenül állhassunk be a megfelelő helyekre. A Drive and Park autós játék letöltéséhez olvasd be a QR kódot mobiloddal!
Dollify - avatar készítő ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Töltsd el órákat a Google Play Áruház legcukibb avatarjait elkészítő ingyenes alkalmazásával, a Dollify-jal! Kezdetben kapsz egy üres fejet és felsőtestet, amelyet azt rengeteg különféle módon alakíthatsz a kedved szerint. Az

avatar-készítő

lehetőséget ad bőrszín, szemszín, hajszín, rúzs, frizura, ruházat, kiegészítők és még arcfestések kiválasztására is, ezzel milliónyi kombinációt teremtve a kreatív babázásra. A bociszemű avatarokat aztán bárhol felhasználhatod, ahol kedved tartja. Készítsd el saját portrédat, vagy barátnőidét a Dollify-jal!
Nosalty - receptek ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Nosalty egy forradalmi recept gyűjtő alkalmazás és weboldal, ahol nap, mint nap új receptek várnak rád! Töltsd le és használd a Nosalty alkalmazást magyarul most! A Nosalty

recept gyűjtemény

akár 60000 receptet és további szuper praktikákat és klassz cikkeket tartalmaz, melyek minden nap arra várnak, hogy felfedezd őket! Válassz egy receptet a "Mit egyek ma?" funkcióval, készíts interaktív bevásárló listát és vásárolj be minden hozzávalóból! A recept gyűjtemény tartalmaz érintés nélkül lapozható főző módot is, így nem kell koszos kézzel a telefonodhoz nyúlnod! A Nosalty receptek iOS 10 és újabb rendszereken kínál vides recepteket is. Főzésre fel!
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Netflix Magyarországon A Netflix kifejezetten sokra vitte a streaming szolgáltatások világában. Ma már az egyik legnépszerűbb és legismertebb film és sorozat streamere lett, amelyet egyaránt érhetnek el a nézők okostévével, számítógéppel, tablettel és okostelefonnal is.
Tripla kijelzős hajlítható mobil jöhet? Nemrég még azon csodákozhattunk, hogy a Samsung hamarosan szállíthatja nekünk a legújabb mobilos csodát, a hajlítható kijelzős mobilt. Most viszont erre rátettek egy lapáttal a gyártók, a Xiaomitól egy hajlítható, tripla kijelzős mobil videója szivárgott ki.
Újabb külsőt kap Duo a Duolingo nyelvtanulás baglya Azoknak listája, akiket a legkevésbé szeretnénk kiábrándítani a szüleinkkel kezdődik, majd rögtön őket követi a Duolingo baglya. A kis állat neve Duo és amint kihagyunk egy pár napot a nyelvtanulásból, máris megjelenik egy e-mailben, ahogyan könnyesre sírja a szemeit, amiért nem törődtünk az oldalon a tanulással és könyörög hogy térjünk vissza...
A Microsoft riadót fúj az arcfelismerő technológia ügyében Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Gimp 2.10.8 - Windows képszerkesztő ingyenes letöltése A Gimp egy ingyenes Windows képszerkesztő, amivel igazi grafikus műveleteket is elvégezhetsz PC-den. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Gimp

fotószerkesztő

képszerkesztő szoftverek széles kínálatát nyújtja egy programon belül. A fotószerkesztő GIF, JPEG, PNG, XPM, TIFF, TGA, MPEG, PS, PDF, PCX és BMP formátumú képek szerkesztésére alkalmas. Rétegek kezelésére, kép vágásra, át méretezésre és még több grafikai műveletre is lehetőségünk van a Gimp programban. A fotószerkesztő legújabb verziójában a program grafikus magja kapott frissítéseket az optimálisabb munkáért és az új filter mellett számos javítás is került a Gimpbe.

A Gimp képszerkesztő Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken fut hibátlanul.
VirtualDVD 8.4 - virtuális meghajtó ingyenes letöltése A VirtualDVD egy virtuális meghajtót létrehozó program Windows PC-re tervezve. A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A VirtualDVD program a Daemon Tools-hoz hasonlóan

virtuális lemez

működtetésére készült. A virtuális lenmezeknek számos előnyük van fizikai társaikkal szemben. Ilyenek lehetnek a könnyebb behelyezés és eltávolítás, nincs szükség külön lemez írásra a virtuális lemez létrehozásához, csak a készítő programra, ami a megfelelő fájl típusba másolja a kívánt adatokat. A VirtualDVD program .ccd, .bin, .cue, .img, .iso, .dvd és még több más formátumot is támogat.

A VirtualDVD virtuális meghajtó program Windows Xp, Windows Vista, Windows 7, Windows és Windows 10 rendszereken fut.
ApowerREC 1.3.3.6 - képernyő felvevő ingyenes letöltése Az ApowerREC egy ingyenes képernyő felvevő program Windows PC-re. A képernyő felvevő program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az ApowerREC

videó felvevő

segítségével bármikor rögzítheted, hogy mi történik számítógéped képernyőjén. A készített videóba belevághatod a webkamerád által készített videó anyagot is és a felvétel elkészülte után akár meg is szerkesztheted a videót az ApowerREC programban. A videó felvevőben képernyőképeket is készíthetsz egyetlen kattintással és azok automatikusan mentésre kerülnek! A kész videót konvertáld MP4, WMV, AVi, MOV vagy más formátumokba.

Az ApowerREC Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik kifogástalanul.
Hamachi 2.2.0.627 - VPN kapcsolat ingyenes letöltése A Hamachi egy olyan segédprogram, amivel VPN kapcsolat létesítése otthoni számítógépeden is elérhető. A program telepítése és használata magyarul is elérhető.

A Hamachi programmal a

VPN használata

biztonságos és akár csak 10 perc is elég minden beállítás elvégzéséhez. A Hamachi piacvezető hálózati titkosítást biztosít mindenki számára, így minden kényes fájl biztonságosan hozzáférhetővé válik interneten keresztül. VPN használata router vagy tűzfal külön beállítása nélkül is használható. Fogj össze akár több gépet egy közös hálózatba, mintha közel lennének egymáshoz, így sokkal egyszerűbb a gépek közötti adat továbbítás.

A Hamachi programmal VPN kapcsolat használata Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken elérhető.
oCam 465 - képernyő felvevő ingyenes letöltése Az oCam egy egyszerű képernyő felvevő program, amivel rögzítheted a számítógéped képernyőjén zajló történéseket. A képernyő felvevő program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az oCam segítségével

képernyő felvétel

készítése nagyon egyszerű folyamat és a felvétel közben, valamint azt követően is több hasznos funkció áll rendelkezésünkre. A képernyő felvétel készíthető a számítógép által megjelenített tartalom egy részéről vagy teljes egészéről is. A képernyő felvevő képes 4 GB-nál is nagyobb fájlokat is rögzíteni, a felvétel után kikapcsolni a gépet vagy akár újabb felvételt is indítani.

Az oCam képernyő felvevő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése