Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7743 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1872 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Alza.hu - vásárlás olcsón ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Az Alza.hu-n minden nap olcsó vásárlás vár! Vásárolj online az Alza.hu hivatalos alkalmazásával. Vásárolj bárhonnan, egyszerűen a magyar alkalmazásban. Az Alza.hu webáruházában a

kedvezményes vásárlás

minden napos dolog! Rendelj egyszerre több terméket is az alkalmazásban és részesülj akár még több kedvezményben! Az online vásárlás az Alza.hu alkalmazásában a vásárlás könnyű és sorban állnod sem kell! Vásárolj most és legyen tiéd minél több kedvezmény! Válogass különböző elektronikai cikkek és háztartási gépek között! Az Alza.hu hivatalos alkalmazása Android 5.0 és újabb rendszereken biztosít kedvezményes vásárlást.
Karate Do -verekedős játék ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Epikus küzdelmeket tartogat számodra az ingyenes letöltéssel elérhető Karate Do iOS applikáció. Állj a kiválasztottak helyére hősöddel és vedd fel a harcállást, mert sok-sok ellenfelet kell egyesével leküzdened ebben a

verekedős játékban

. A különböző támadások egy mozdulattal aktiválhatók, de légy résen, ellenfeled támadásait is hárítanod kell ha győzni akarsz. Mivel a Karate Do egy karatés játék, győzelmeiddel öveket szerezhetsz, valamint hősödet is testre szabhatod, vagy új hőst oldhatsz fel.
E-kárbejelentő - baleseti bejelentő (iPhone app) ingyenes letöltése Az E-kárbejelentő app a papír alapú Baleseti Bejelentő (kék-sárga) MABISZ által fejlesztett iPhone mobilos változata. Célja, hogy az e kárbejelentővel elektronikusan gyorsabb legyen a biztosítók felé a kárbejelentés. Kizárólag ez az ingyenes letöltésű autós baleseti bejelentő applikáció van összehangolva a biztosítók informatikai rendszerével! A biztosítók hamarosan megküldik minden autósnak az Ő saját kötelező biztosításának (KGFB) adatait tartalmazó QR kódot (Mi a Mi a QR kód? Itt olvashat róla) Az

e kárbejelentő app letöltése

: Célszerű már most, a baleset előtt letölteni az e kárbejelentő iPhone app-ot, és kitölteni a saját adatokat. Ne a balesetkor kelljen éjjel "pötyögni" a mobilon. (Az ingyenes letöltési link ezen tájékoztató alatt található.) Az

e kárbejelentő app

használata: - Ki kell tölteni a károkozó és a károsult adatait (ha mindketten rendelkeznek a saját szerződésük QR kódjával, -és QR kódolvasó app. is van a mobilon-, azokat beolvasva az e kárbejelentő kitöltés sokkal de sokkal egyszerűbb lesz.) - A baleset ideje és helyszíne pontosan megadható. - A baleseti helyszínről mobiltelefonjával készítsen pár távoli és közelebbi fotót vagy videót. - A felvételen legyen látható a járművek helyzete és rendszáma is. Majd készítsen pár közelebbi felvételt az autó sérüléseiről. - Készítsen helyszínrajzot, melyben az ikonok is segítenek. - A baleset körülményeit hangfelvétellel is rögzítheti. - Segélyhívást is kezdeményezhet. - Az e-kárbejelentő sikeres elküldése után a bejelentő e-mail címére érkeznie kell egy visszaigazolásnak! - Az elektronikus kárbejelentő működéséhez internet kapcsolat szükséges! Ha azonban a kötelező biztosítás kárrendezése az e kárbejelentővel mégsem lenne olyan gördülékeny mint ahogy azt a biztosítók ígérik, forduljon gépjármű kárrendezési szakértőhöz! Balesetmentes vezetést kívánunk! A kárbejelentő alkalmazás használatát az alábbi videó részletesen bemutatja.
E-kárbejelentő - Baleseti bejelentő (Android app) ingyenes letöltése Az E-kárbejelentő app. a papír alapú Baleseti Bejelentő (kék-sárga) MABISZ által fejlesztett Android mobilos változata. Célja, hogy az e kárbejelentővel elektronikusan egyszerűbb és gyorsabb legyen a biztosítók felé a kárbejelentés. Kizárólag ez az ingyenes letöltésű autós baleseti bejelentő applikáció van összehangolva a biztosítók informatikai rendszerével! A biztosítók hamarosan megküldik minden autósnak az Ő saját kötelező biztosításának (KGFB) szerződéses adatait tartalmazó QR kódot (Mi a Mi a QR kód? Itt olvashat róla) Az

e kárbejelentő applikáció letöltése

: Célszerű már most letölteni az e kárbejelentő app-ot, és kitölteni a saját adatokat. Ne a balesetkor kelljen éjjel "pötyögni" a mobilon. (Az ingyenes letöltési link ezen tájékoztató alatt található.) Az

e-kárbejelentő app

használata: - Ki kell tölteni a károkozó és a károsult adatait (ha már mindketten megkapták a saját QR kódjukat, - és QR kódolvasó app. is van a mobilon-, azokat beolvasva az e-kárbejelentő kitöltés sokkal de sokkal egyszerűbb lesz.) - A baleset ideje és helyszíne pontosan megadható. - Mobiltelefonjával készítsen pár távoli és közelebbi fotót a baleseti helyszínről. - A fotókon látható legyen a járművek helyzete és rendszáma is. Majd készítsen pár közelebbi képet az autó sérüléseiről. - A baleset körülményeit hangfelvétellel is rögzítheti. - Segélyhívást is kezdeményezhet. - Az e-kárbejelentő sikeres elküldése után a károsult e-mail címére érkeznie kell egy visszaigazolásnak! - A kárbejelentő applikáció működéséhez internet kapcsolat szükséges! Ha azonban a kötelező biztosítás kárrendezése mégsem lenne olyan gördülékeny mint ahogy azt a biztosítók ígérik, forduljon gépjármű kárrendezési szakértőhöz! Balesetmentes vezetést kívánunk! Az e-kárbejelentő alkalmazás használatát az alábbi videó részletesen bemutatja.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Netflix Magyarországon A Netflix kifejezetten sokra vitte a streaming szolgáltatások világában. Ma már az egyik legnépszerűbb és legismertebb film és sorozat streamere lett, amelyet egyaránt érhetnek el a nézők okostévével, számítógéppel, tablettel és okostelefonnal is.
Tripla kijelzős hajlítható mobil jöhet? Nemrég még azon csodákozhattunk, hogy a Samsung hamarosan szállíthatja nekünk a legújabb mobilos csodát, a hajlítható kijelzős mobilt. Most viszont erre rátettek egy lapáttal a gyártók, a Xiaomitól egy hajlítható, tripla kijelzős mobil videója szivárgott ki.
Újabb külsőt kap Duo a Duolingo nyelvtanulás baglya Azoknak listája, akiket a legkevésbé szeretnénk kiábrándítani a szüleinkkel kezdődik, majd rögtön őket követi a Duolingo baglya. A kis állat neve Duo és amint kihagyunk egy pár napot a nyelvtanulásból, máris megjelenik egy e-mailben, ahogyan könnyesre sírja a szemeit, amiért nem törődtünk az oldalon a tanulással és könyörög hogy térjünk vissza...
A Microsoft riadót fúj az arcfelismerő technológia ügyében Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

SecretFolder 6.0 - titkosítás ingyenes letöltése A SecretFolder Windows program a titkosítás mestere. Az ingyenes titkosító program telepítése és használata magyar nyelven is elérhető PC-n.

A SecretFolder programmal bármilyen

mappa titkosítása

lehetséges. A titkosított adatok elérhetetlenek lesznek más felhasználók számára. A titkosított mappák a számítógépen az internetről vagy más forrásból érkező vírusok előtt is rejtve maradnak, így azokban semmilyen kár nem keletkezhet. A kiválasztott mappa titkosítása mellett a SecretFolder program képes elrejteni is a mappát, ezért még ha keresné is valaki, biztosan nem fogja megtalálni. A SecretFolder az egyik legbiztonságosabb titkosítást biztosítja ingyen.

A SecretFolder programmal Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken lehetséges bármennyi mappa titkosítása.
Shazam (Android apk) - zenefelismerő ingyenes letöltése Volt már, hogy hallottál egy zenerészletet, de nem tudtad mi az? A Shazam zenefelismerő program segítségével zenerészletekből tudhatják meg a felhasználók, hogy honnan származnak. A program segítségével a megtalált zenéket meg is lehet vásárolni az Amazon vagy Google Play store-ból.

A

zenefelismerő

program filmeket is felismer, de akár karaokézni is lehet vele.
Gimp 2.10.8 - Windows képszerkesztő ingyenes letöltése A Gimp egy ingyenes Windows képszerkesztő, amivel igazi grafikus műveleteket is elvégezhetsz PC-den. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Gimp

fotószerkesztő

képszerkesztő szoftverek széles kínálatát nyújtja egy programon belül. A fotószerkesztő GIF, JPEG, PNG, XPM, TIFF, TGA, MPEG, PS, PDF, PCX és BMP formátumú képek szerkesztésére alkalmas. Rétegek kezelésére, kép vágásra, át méretezésre és még több grafikai műveletre is lehetőségünk van a Gimp programban. A fotószerkesztő legújabb verziójában a program grafikus magja kapott frissítéseket az optimálisabb munkáért és az új filter mellett számos javítás is került a Gimpbe.

A Gimp képszerkesztő Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken fut hibátlanul.
VirtualDVD 8.4 - virtuális meghajtó ingyenes letöltése A VirtualDVD egy virtuális meghajtót létrehozó program Windows PC-re tervezve. A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A VirtualDVD program a Daemon Tools-hoz hasonlóan

virtuális lemez

működtetésére készült. A virtuális lenmezeknek számos előnyük van fizikai társaikkal szemben. Ilyenek lehetnek a könnyebb behelyezés és eltávolítás, nincs szükség külön lemez írásra a virtuális lemez létrehozásához, csak a készítő programra, ami a megfelelő fájl típusba másolja a kívánt adatokat. A VirtualDVD program .ccd, .bin, .cue, .img, .iso, .dvd és még több más formátumot is támogat.

A VirtualDVD virtuális meghajtó program Windows Xp, Windows Vista, Windows 7, Windows és Windows 10 rendszereken fut.
ApowerREC 1.3.3.6 - képernyő felvevő ingyenes letöltése Az ApowerREC egy ingyenes képernyő felvevő program Windows PC-re. A képernyő felvevő program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az ApowerREC

videó felvevő

segítségével bármikor rögzítheted, hogy mi történik számítógéped képernyőjén. A készített videóba belevághatod a webkamerád által készített videó anyagot is és a felvétel elkészülte után akár meg is szerkesztheted a videót az ApowerREC programban. A videó felvevőben képernyőképeket is készíthetsz egyetlen kattintással és azok automatikusan mentésre kerülnek! A kész videót konvertáld MP4, WMV, AVi, MOV vagy más formátumokba.

Az ApowerREC Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik kifogástalanul.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése