Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7787 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1945 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

LingoKids - nyelvtanulás ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A LingoKids az egyik legjobb eszköz nyelvtanulásra, gyerekeknek! A használata magyarul nem elérhető, így már azzal is lehet tanulni! A LingoKids igazán megkönnyíti a nyelvtanulást mindenkinek. Az

idegen nyelv tanulás

alapjául szolgáló anyagok egyenesen az Oxford Egyetem újságja alapján készülnek, így garantált a tökéletes minőség. Több, mint 3000 idegen szót tanulhatsz meg a LingoKids segítségével. Ráadásul bármiféle előzetes angol tudás nélkül elkezdhető a tanulás. Ne várakozz tovább, nyelvtanulásra fel! A LingoKids iOS 9 és újabb verziókon segíti a nyelvtanulást.
Húsvéti Locsolóversek ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Ha még nem tudod, mivel locsolj, vagy félsz, hogy elfelejted a mondókát, szerezd be ingyenes letöltéssel a Húsvéti Locsolóversek applikációt és biztos nem sülsz be. Az applikációban több

húsvéti locsolóverset

is találhatsz, amelyek elmenthetők kedvencként is. Viccesek, frappánsak, hagyományosak is vannak a felhozatalban, válassz kedvednek megfelelően. Tanulj be párat, vagy olvasd fel őket és gyűjtsd be a tojásokat a Húsvéti Locsolóversek appal!
Township - városépítő játék ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A több mint 4 millió 5 csillagos értékeléssel büszkélkedő Township játéka egy kellemes hangulatú gazdálkodós játék, amelyben saját városkát építhetsz magadnak. A városfejlesztésnek minden izgalmas részét kipróbálhatod ebben a

városépítő játékban

. Arasd le a terményt a farmokon, hizlald a jószágokat, építsd utakat, hidakat, húzz fel épületeket és dekoráld ki a városodat! A Township egy nyugodt játék, melyhez időről időre érdemes visszatérni. Az alkalmazás letöltése ingyenes.
DriveNow - autókölcsönzés ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A DriveNow egy Magyarországon most bemutatkozó, igazán egyszerű eszköz autókölcsönzésre. Az alkalmazás használata magyar nyelven is lehetséges. A DriveNow tulajdonában világszerte több ezer

bérautó

található, amik közül bármikor kikölcsönözhetsz egyet, ha éppen nem használja senki. Keresd meg a térképen a hozzád legközelebb eső, legszimpatikusabb autót és foglald le az alkalmazásban, majd irány az autó! Ha esetleg nem találnád meg elsőre a bárautót a térkép alapján, akár a lámpáit is felkapcsolhatod egyetlen gombnyomással a telefonodon! A bérautóhoz a kulcs a telefonodon lévő alkalmazás lesz, ezért ezt feltétlenül telepítened kell majd! A Hazánkban most debütáló DriveNow az első 5000 regisztrálónak ajándékba 25 perc vezetést egy BMW vagy egy MINI márkájú bérautón! Ne szalaszd el a lehetőséget, válaszd az olcsó autózást most! A DriveNow alkalmazása iOS 9 és újabb eszközökön segít az autókölcsönzéskor megtalálni a bérautót.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

A sosem létezett emberek arcai Napról napra újabb érdekes technológiai vívmányok kerülnek napvilágra, melyeknél a mesterséges intelligencia, az AI kulcsfontosságú alkotóelem. Az egyik legmegdöbbentőbb, nemrég nyilvánosságra hozott ilyen technológia emberi arcokat képes generálni, szinte tökéletes élethűséggel.
Japán szonda 'bombázza' az aszteroidát A japán Hayabusa-2 nevű űrszonda sikeresen detonált egy robbanó töltetet egy aszteroidán a küldetése során. A Ryugu nevű aszteroida felületén történő robbantás a kutatás fontos része volt, így a keletkezett kráterből értékes információkat adó leletek gyűjthetők...
Előfizetéses játékszolgáltatást indít az Apple Habár az Apple-re gondolván elsősorban nem a játékipar ugrik be az embereknek, mobilos téren a cég igencsak nagy szeletet hasít ki a tortából. Csak az Apple Store-ban helyet kapó több mint 300.000 játék és az azt használó közel 1 milliárd játékos is jól mutatja, hogy az Apple-nek érdemes a játékosokkal foglalkoznia.
Google Stadia játék streaming Úgy tűnik lassan, de biztosan révbe ér a Google által fejlesztett játék streaming szolgáltatása. A héten újra jelet adott magáról a projekt a San Francisco-ban tartott Game Developers konferencián.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

NoMachine 6.6.8 - távoli asztal ingyenes letöltése A NoMachine program egy Windows távoli asztal program, amivel akár más MacOS rendszerrel rendelkező gépeden is tudsz műveleteket végrehajtani. A távoli asztal program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken elérhető.

A NoMachine programmal a

távoli asztali kapcsolat

létrejöhet akár windows és MacOS rendszert futtató számítógépek között is. A program ráadásul támogatja magas minőségű videó és audió átvitelét a kapcsolat folyamán, így akár filmet is tudsz nézni egy távoli számítógépről. A távoli asztali kapcsolat folyamán ráadásul megoszthatod másokkal is a képernyődet, így láthatják azt, amit csinálsz, mindezt ráadásul titkosított csatornán, teljesen biztonságosan.

A NoMachine távoli asztal program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
AdwCleaner 7.3.0 - ingyenes vírusirtó ingyenes letöltése Az AdwCleaner egy ingyenes vírusirtó program Windows PC-re, amit most letölthetsz a Letöltőközpont oldaláról. Az AdwCleaner használata magyar nyelven is elérhető.

Az AdwCleaner

magyar víruskereső

főképp az alttomosan települő programok megkeresésére és törlésére fókuszál, így nemcsak tárterületet szabadíthatsz fel számítógépeden, de a teljesítményét is jelentősen növelheted bizonyos esetekben. A magyar víruskereső ezen kívül képes az idegesítő reklámvírusok (angolul: AdWare) és böngészőbe települő toolbarok felkutatására és végleges törlésére. A legújabb verzióban pár funkció új dizájnt kapott a nagyobb felhasználói szabadság érdekében, de jelentős hibákat is kijavítottak a fejlesztők.

Az AdwCleaner ingyenes magyar vírusirtó Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereken használható.
Media Player Classic Home Cinema 1.8.6 64-bit - magyar videólejátszó ingyenes letöltése A Media Player Classic Home Cinema egy ingyenes videólejátszó program, amivel a legtöbb videó fájlt megnézheted. A program telepítése és használata 64-bites rendszereken, magyar nyelven is lehetséges.

A Media Player Classic Home Cinema

zenelejátszó

program több formátumot is felismer a fejlesztőknek hála, így nem kell aggódnod, hogy olyan multimédia fájlt töltesz le, amit nem tudsz majd megnyitni az ingyenes programmal. A videólejátszó tökéletesen kezeli a feliratokat is és akár utólag állíthatsz az időzítésen is, hogy teljesen passzoljon a videóhoz! A Media Player Classic Home Cinema videó és zenelejátszó program legújabb verziójában egy olyan hibát is javítottak, ami miatt a program könnyen összeomlott, így stabilabb videólejátszást kaptunk!

A Media Player Classic Home Cinema videó és zenelejátszó Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin fut.
VSDC Free Video Editor 6.3.2 - videó vágó ingyenes letöltése A VSDC Free Video Editor egy ingyenes videó vágó program, amivel könnyedén szerkesztheted videó felvételeidet a Windows számítógépeden. A videó szerkesztő program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A VSDC Free Video Editor

videó szerkesztő

programmal többféle effekttel dobhatod fel a felvételeidet, lehet ez szín korrekció, és a videóban szereplő tárgyak átalakítása. Ezen kívül készíthetsz saját effekteket is a már meglévő effekteket használva, így csak a kreativitásod szab határt! A videó szerkesztő program többek között AVI, MP4, MKV, MPG, WMV, 3GP, FLV videó formátumokat támogat, hang formátumok terén pedig MP3, WAV, WMA, FLAC, PCM, OGG, AAC, M4A, AMR és más formátumokat képes feldolgozni.

A VSDC Free Video Editor videó vágó és szerkesztő program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Networx 6.2.4 - adatforgalom számláló ingyenes letöltése A Networx egy adatforgalom számláló program Windows számítógépekre. A program telepítése és használata nagyon egyszerű, angol nyelven lehetséges.

A Networx

adatforgalom mérő program

akár napi, heti vagy havi bontásban is mutatja, hogy mennyi adatot használtál el számítógépeddel. A programban a számítógépen elhasznált adatokat kB, MB és GB mértékegységekben is megtekinthetjük. Emellett az adatforgalom mérő program statisztikát is vezet az interneten töltött időnkről és grafikonokkal szemlélteti az elhasznált adatmennyiséget.

A Networx adatforgalom számláló program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése