Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7762 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1899 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Akciós katalógusok - kedvezmények ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Az Akciós katalógusok Android alkalmazásban folyamatosan a legnagyobb kedvezmények várnak! A programot magyarul is tudod használni. Az Akciós katalógusok alkalmazásban óriási

kedvezmények

várnak mindenkit, köztük téged is! Nézd meg most, hogy milyen akciók vannak az Aldi, Auchan, Tesco, Spar, Lidl, Penny Market üzleteiben. Ezek a nagy boltok folyamatos kedvezménnyel várják a barátaikat. Az Akciós katalógusok alkalmazásban minden nap óriási kedvezmények várnak arra, hogy felfedezd őket és kedvedre. Az Akciós katalógusok alkalmazás Android 4.3 és újabb verziókon működik hibátlanul.
Graffiti Wallpaper - háttérképek ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Legyen a tiéd a legmenőbb háttérkép iPhone telefonodon is! Szerezd be a legjobb háttérképeket most! A Graffiti Wallpaper használata angolul lehetséges, de nyelvezete egyszerű. A Graffiti Wallpaper alkalmazásban a legjobb

graffitis háttérképek

várnak arra, hogy felhasználd őket! töltsd le most az alkalmazást és állítsd legen a tied a legmenőbb telefon! A legigényesebb művészek alkotásai között mindenki megtalálja majd a neki való képeket! A graffitis háttérképek nagyméretűek és könnyen beállíthatod őket a telefonodon bármikor! A Graffiti Wallpaper háttérkép alkalmazás iOS 8 és újabb eszközökön biztosít neked is graffitis háttérképeket.
Fishinda - pecázás ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Fishinda alkalmazással a pecázás igazi élmény lesz! Ha sokat pecázol, mindenképp töltsd le! Az alkalmazás magyarul is használható. A Fishinda

horgász alkalmazás

igazi közösségi élménnyé varázsolja a sportot! Töltsd fel a saját fogásaidat és nézd meg, hogy mások mit fogtak a boton kívül. Keress a közeledben új horgász helyeket és próbáld ki őket, amint tudod! Szervezz egy jó horgász túrát vagy csatlakozz te is egy-egy eseményhez vagy versenyhez a horgász alkalmazásban! Az alkalmazásban kuponokat is szerezhetsz, hogy még többet tudj pecázni. A Fishinda horgász app Android 5 és újabb verziókon működik.
Akciós katalógusok - leárazások ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Az Akciós katalógusok iOS appban megtalálhatod az összes leárazást azokban a boltokban, ahova járni szoktál járni. Az alkalmazás magyarul használható. Az Akciós katalógusok alkalmazásban

akciós termékek

egész kínálata vár rád az Aldi, Auchan, Tesco, Spar, Lidl, Penny Market üzleteiben. Később az alkalmazás készítője még több áruházat tesz majd elérhetővé. Ha szeretnél akciós termékeket vásárolni az év minden napján, töltsd le az Akciós katalógusok alkalmazását, ahol minden akciós újság megtalálható magyar árakkal. Az Akciós katalógusok alkalmazás iOS 9 és újabb verziókon biztosít kedvezményes termékeket.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Milyen lesz az új Samsung S10? Nem meglepő, hogy a legújabb 2019-es Samsung S10 készülék iránt igen nagy az érdeklődés, mind a vásárlók, mind a sajtó irányából. Habár csak a jövő héten rántják le hivatalosan a leplet a készülékről és annak pontos tulajdonságairól, a szemfülesek elkaphatnak már némi információt, ami kiszivárgott a Samsung háza tájáról.
Újabb brutális hackertámadás és a következmények Csaknem egy terabyte-nyi méretű adatbázis került az internetre, amiben több mint egy milliárd ellopott felhasználónév és jelszó található. Ezt az adatbázist évekig építgették a hackerek és komoly esély van rá, hogy a cikket olvasó jelszavai is benne lehetnek.
Lehet-e egy mesterséges intelligencia művész? Azt gondolnánk, ha a mesterséges intelligencia és a robotok helyettesítik is az emberiség feladatainak és szakmáinak nagy részét, azért valahol a sorban az utolsók között fog szerepelni a művészet. Hiszen hogyan is lehetne egy program művész? Nos, úgy tűnik ez az elmélet egyre inkább megdőlni látszik...
Önjáró mini kocsikkal szállít az Amazon Az amerikai nagyvállalat önjáró futárdrónjai egyre közelebb kerülnek a mindennapi életben történő használatukhoz. Az Amazon legújabb kísérletében hatkerekű, mini kocsik szállítják házhoz a megrendelt csomagokat, melyek a Scout névre hallgatnak

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Subtitle Edit 3.5.9 - film feliratok ingyenes letöltése A Subtitle Edit programmal a film feliratok készítése otthon is egyszerű! Töltsd le a programot és készítsd el az első feliratosat most! A program telepítés és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Subtitle Edit programban a

felirat készítés

egy igazán egyszerű folyamat. Létrehozhatsz új feliratot, de akár módosíthatsz egy meglevőt. A felirat készítése mellett képes a program különböző felirat formátumokat kezelni és ezek között konvertálást is biztosít. Ráadásul már azonnal a Subtitle Edit programban tesztelheted, hogy milyen munkát végeztél, meghallgathatod a hangot, illetve megtekintheted a film videó részét is.

A Subtitle Edit program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik kifogástalanul és segít feliratok készítésében.
Google Chrome 72 - internetböngésző ingyenes letöltése A Google Chrome egy évek óta elérhető internetböngésző program Windows rendszerekre. A program használata és telepítése magyar nyelven is elérhető minden felhasználó számára.

A Google Chrome

böngésző leöltés

ingyenes a Letöltőközpont oldalán. A böngésző olyan hasznos funkciókkal bír, mint a beépített Google szolgáltatások a böngészőn belül vagy a garantált biztonság internetezés közben. Emellett beállíthatunk egyedi témákat a programban, teljesen személyre szabva kinézetet. A Google Chrome internet böngésző legújabb verziójában további biztonsági javításokat és újabb kényelmet szolgáló beállításokat találhatunk.

A Google Chrome internet böngésző letöltése Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekre lehetséges.
Ashampoo AntiSpy 1.0.6 - biztonság ingyenes letöltése Az Ashampoo AntiSpy egy kifejezetten Windows 10 operációs rendszerre készült program, amivel a személyes biztonság növelhető a digitális világban. A program telepítést nem igényel, használata angolul lehetséges.

Az Ashampoo AntiSpy egy Windows 10-re készült,

adatvédelem

biztosítását szolgáló szoftver. Mivel a Windows legújabb verziója a reklámokhoz és más kényelmi szolgáltatásokhoz folyamatosan adatokat gyűjt a felhasználókról, ezért sokan nem érezhetik magukat biztonságba. Mivel az adatvédelem napjaink szerves részévé vált, a fejlesztők meg alkották az Ashampoo AntiSpy programot. A programon belül olyan Windows funkciókat kapcsolhatunk ki, amelyek adatot gyűjtenek rólunk.

Az Ashampoo AntiSpy adatvédelmet és biztonságot garantáló szoftver kizárólag Windows 10 rendszeren használható.
HandBrake 1.2.0 - videó konvertáló ingyenes letöltése A HandBrake egy videó konvertáló program, amivel videó fájlokat konvertálhatsz át tetszőleges formátumra. A videó konvertáló telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A HandBrake

konvertáló program

ingyenesen letölthető. A HandBrake programban konvertálhatsz kedvedre, akár DVD filmjeidből is készíthetsz a számítógépen tárolható videó fájlt. A konvertáló program a H.265 (x265 és QuickSync), H.264(x264 és QuickSync), H.265 MPEG-4 és MPEG-2, VP8 és Theora az audió konvertáló része pedig az AAC / HE-AAC, MP3, Flac, AC3, vagy Vorbis formátumokat képes kezelni. A legújabb verzióban a videó és audió konvertálás több hibája is javításra került, illetve a konvertáló régebben nehezebben kezelte a felirat fájlokat - ezt is javították a fejlesztők.

A HandBrake videó konvertáló program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik kifogástalanul.
Notepad++ 7.6.3 64-bit - szövegszerkesztő ingyenes letöltése A Notepad++ egy szöveges állományok készítésére és módosítására szolgáló szövegszerkesztő program. A Notepad++ program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Notepad++ programmal akár a

html szerkesztés

is megoldható. A programban többféle programozási nyelv közül választhatsz, amiknek alapvető fájlformátumát ismeri a Notepad++, a mentés után pedig már a nyelvnek megfelelő szintaxis kiemelés lesz látható. A html programozás mellett akár C++, C#, Java, Javascript és még más nyelveket is használhatunk a programon belül. A legújabb verzióban hozzáadásra került a Markdown nyelv, a program gördülékenyebben kezeli a fájlokat és kevesebb helyzetben fagy ki.

A Notepad++ szövegszerkesztő Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin képes html programozásra.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése