Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7625 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1753 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Letöröltél pár képet a mobilodról, amire mégis szükséged volna? Nincs minden veszve! A DiskDigger photo recovery ingyenes alkalmazással visszanyerhetőek még ezek a fájlok. Egy gyors scannelés után megjelennek a törölt, ám a mobilról, vagy SD kártyáról még el nem tűnt fájlok. Csak jelöld ki a listában az elemeket és

állítsd helyre a törölt fájlokat

! Az angol nyelvű DiskDigger photo recovery alkalmazás használata ilyen egyszerű, ráadásul nem igényel rootolt telefont a törölt fájlok helyreállítása.
A KFC alkalmazása új élményeket hoz el neked A házhoz szállítás a KFC éttermeiben már Magyarországon is elkezdődött, így neked csak le kell adnod a rendelést és várni a futárt. Az alkalmazáson belül leadható

KFC rendelés

is, amit vagy a futár hoz házhoz, vagy ha az előrefizetés opciót választod, akkor akár el is mehetsz érte a legközelebbi étterembe és mire odaérsz, már frissen fog várni a ropogós bundájú csirkehús. A KFC rendelések mellett kuponokat is találsz az alkalmazásban egyedi ajánlatokat is találsz, kuponok formájában, ezért igazán különlegesnek érezheted magad. A KFC mobilalkalmazás Android 5.0 és újabb rendszereket támogat.
Ha bírod a Pokémon-okat és az sem zavar, hogy egy kicsit szögletesebbek a megszokottnál, akkor ajánljuk az ingyenes letöltést kínáló Pokémon Quest androidos játékot. A Pokémon Blue és Red-ből ismerős, sokféle

Pokémonnal

találkozhatsz és harcolhatsz is, miközben felfedezed az izgalmakat rejtő szigetet. Természetesen a Pokémon Quest kalandjáték lényei megszelidíthetőek, így később oldaladon harcolhatsz velük.
A CAMPUS fesztivál már kezdetét vette és te még nem töltötted le a hivatalos alkalmazást? Itt az idő, ne késlekedj tovább! A CAMPUS fesztivál hivatalos alkalmazása magyar nyelven is használható. A

CAMPUS 2018

idén július 18 és 22 között kerül megrendezésre, Debrecenben. Légy részese te is a felhőtlen szórakozásnak a színvonalas fellépők és a felejthetetlen hangulatnak köszönhetően! Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a fesztiválból a CAMPUS 2018 alkalmával, akkor töltsd le a hivatalos alkalmazást és tájékozódj a programok menetéről, helyszínéről és minden fellépőről! A CAMPUS fesztivál hivatalos alkalmazása iOS 10.3 és újabb rendszereken használható.

Hírek

Egy különleges jetpack-et dobnak piacra a Selfridges brit luxusáruház eladói hamarosan. Egy különleges felölthető jetpack ruhát, amellyel a viselője a Vasemberhez hasonlóan a teste mozgatásával repülhet és irányíthatja magát a levegőben. Természetesen a speciális felszerelés speciális árat is kapott, közel 125 millió forintnyi angol fontért lesz.
Minden mobiltulajdonos rémálma ha mobiltelefonja eltűnik. Akár csak észrevétlenül kicsúszott a zsebünkből, ott fejeltettük egy szórakozóhely asztalán, netán cseles zsebtolvajok emelték el észrevétlenül, a baj már megtörtént és ha nem tettünk előre kellő óvintézkedéseket rögtön nagy bajban vagyunk. Hogyan lehet egy ilyen helyzetre felkészülni...
A Microsoft két éve már titkon egy különleges új eszközön dolgozik, amely a Andromeda név alatt fut jelenleg. Most megtudhatunk róla pár izgalmas részletet. Eddig csak szabadalmakban, jelentésekben és az operációs rendszer rejtett zugainak kódjában volt megtalálható róla pár utalás. Annyi mindenesetre valószínű, hogy egy összehajtható, dupla...
A Google Duplex asszisztens-et az idei Google expón mutatták be hivatalosan. Az új szolgáltatás egy olyan mesterséges intelligencia, amelynek lepasszolhatjuk ügyes-bajos telefonhívásainkat. Egyelőre főleg időpont foglalásokról van szó, tehát az éttermi, fogorvosi és hasonló jellegű foglalásainkat végeztethetjük el vele.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Wise Care 365 Free ingyenes pc tuning szoftver 365 fokos, azaz teljes körű védelmet és szolgáltatás csomagot nyújt a számítógépednek és neked! A Wise Care 365 Free telepítése és használata angolul lehetséges.

Legyen szó vírusirtásról vagy pc gyorsításról, a program mindig rendelkezésre áll! A Wise Care 365 Free program

rendszer tisztító

funkcióval is rendelkezik. A program több lépésben segít gyorsabbá tenni a számítógépedet. Egy ellenőrzés után osztályozza a számítógép állapotát, megoldásokat javasol, rendszer tisztító folyamatokat futtat, optimalizálja az operációs rendszert, letörli az elrejteni kívánt fájlokat, visszaálíthatatlanul, ezek után pedig folyamatosan figyeli a rendszert.

A Wise Care 365 Free pc gyorsító és tisztító program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel működik együtt.
A Smart Defrag töredezettségmentesítő program segítségével gyorsíthatod számítógépedet, ezáltal a gyári teljesítményben lehet részed, akár egy több éves számítógép esetén is. A Smart Defrag töredezettségmentesítő telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A

számítógép gyorsítása

mostantól nem kerül rengeteg pénzbe és annyi fáradtságba, csupán meg kell nyitnod a Smart Defrag programot és minden problémát meg fogsz tudni oldani szinte egyetlen gombnyomással! A számítógépen az idők folyamán a nem teljesen szabályos adattárolás, illetve több, felesleges fájl felhalmozódásával egyre lassabbá válik a rendszer. Ne késlekedj tovább, töltsd le a Smart Defrag programot és tapasztald meg újra számítógéped gyári sebességét!

A Smart Defrag töredezettségmentesítő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Az Opera webböngésző magyarul is elérhető program, amely elég kicsi erőforrás-igényével és ehhez képest meglepően sokoldalú és hasznos funkcióival hívta fel magára a felhasználók figyelmét. Jelen program a webböngésző 64-bites változata.

Az Opera

Windows böngésző

64-bites verziójának használata ajánlott minden 64-bites rendszeren a megfelelő erőforrás-kihasználás érdekében. Az Opera böngésző modern dizájnja és a fejlett szinkronizálási módszerei teszik annyira hatékony böngészővé! A Windows böngésző legújabb verziójában kisebb hibajavítások és biztonsági hibák javítására került sor, így sokkal stabilabban és biztonságosabban böngészhetsz a neten.

Az Opera magyar Windows webböngésző Windows 2000.Windows XP, Windows Vista, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket támogat.
A HWInfo program segítségével többek között alapvető információkat tudhatsz meg számítógépedről. A PC ventilátor szabályzó program Windows rendszereken angol nyelven használható, telepítést nem igényel.

A HWInfo programban az alapvető

rendszer információk Windows

esetén látszódnak. Ilyen lehet például a processzor hőmérséklete, vagy más hőmérők hőfok adatai, de láthatod akár a videókártya és processzor terhelését is. A Windows rendszer információk mellet láthatod még, hogy a pontos hardver specifikációt is a számítógépedről, illetve a merevlemez hőmérsékletét. A HWInfo program legújabb verziójában kiküszöböltek olyan hibákat, amikor más programok okoztak problémát a program működésében és még más javítások is belekerültek.

A HWInfo program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereket támogat.
Az Ultra Adware Killer egy ingyenes vírusirtó program, amivel a reklámvírusok eltávolítása egy rendkívül könnyű feladatnak bizonyul majd! Az Ultra Adware Killer program telepítést nem igényel és használata angolul lehetséges.

Az Ultra Adware Killer

víruskereső program

megnyitásakor az elénk táruló képernyőn csak rá kell nyomnunk a keresés gombra és már indul a is a kártékony és nemkívánatos szoftverek feltárása a számítógépen. A víruskereső program a találatok listázása után képes eltávolítani is a megjelenített programokat. Az Ultra Adware Killer program olyan helyzetekben is kisegít, amikor véletlenül feltelepítettél egy felesleges programot egy másik programmal.

Az Ultra Adware Killer víruskereső program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken használható.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése