Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7799 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1976 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Logikai játék - House Paint ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A logikai játékok kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a House Paint ingyenes letöltésű játékot, amely megnyerő, minimalista külsejében az agytekervényeket megdolgoztató feladványokat rejt. A feladat elsőre egészen egyszerűen hangzik a

logikai játék

esetén: fess le egy házfalat. Viszont a házfalon vannak ablakok, ajtók, terasz, erkély, miegymás, és az ecsetünk csak 'faltól falig' közlekedik. Így el kell tervezni, milyen irányból közelítjük meg a problémát, hogy végül a teljes falfelület színes legyen. A House Paint logikai játék letöltéséhez olvasd be a QR kódot mobilod kamerájával.
Ökokereső - Ecosia ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Tégy a környezetért és válaszd az Ecosia böngészőt, amely a világ egyetlen környezettudatos böngészője és keresője! Az ingyenes letöltésű alkalmazás használatával minden 50 keresés után egy új fával gazdagodik a bolygónk. Az

ökokereső

app ráadásul semmilyen nyomon követést nem végez, a keresést kiszolgáló szerverek pedig keresésenként 1 kg széndioxidtól szabadítják meg a levegőnkét, mivel megújuló energiaforrással működnek. Az Ecosia ökokereső egy zöldebb, egészségesebb jövőt kínál, amiért te is tehetsz azzal, hogy használod.
Ökokereső - Ecosia ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Webes keresésre használ a világ egyetlen környezettudatos böngészőjét és kereső szolgáltatását. az Ecosia-t. Az alkalmazás amellett, hogy ingyenesen letölthető, minden 50 keresés után egy új facsemetével gazdagítja bolygónk erdőit. Az

ökokereső

appja nem rögzít követési információkat, szervereik pedig teljesen megújuló energiaforrással üzemelnek. Ha szívesen tennél a környezetünkért, az Ecosia ökokeresőnél kényelmesebb megoldást nem találsz.
WiFi hálózat - Wifi LAN Guard ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Derítsd fel biztonságosan a WiFi hálzózatodat a Wifi LAN Guard androidos alkalmazással. Ha kíváncsi vagy, kik használják a WiFi-det, ez az app jelezni fog minden hálózatra kapcsolódott eszközt. Minden fontos információt a

WiFi hálózatodról

különlegesebb vagy bonyolultabb beállítások nélkül olvashatsz le a kijelzőről. A WiFi LAN Guard értesítést is küld, amint egy új eszköz csatlakozik a WiFi hálózatodhoz. Az alkalmazás letöltése ingyenes.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Ecosia: a környezettudatos ökokereső Nincs nagyobb név az internetes keresőszolgáltatások között, mint a Google. Mind tudjuk, hogy a mára gigászi nagyvállalattá fejlődött cég keresője puritán, egyszerű megjelenése ellenére többnyire hatékony és jól használható. Azonban vagy egy kevésbé ismert, környezettudatosabb alternatíva is a kereséseinkre: az Ecosia.
Az Instagram blokkolja a félrevezető oltásellenes hashtageket A népszerű képmegosztó szolgáltatás szóvivői azt nyilatkozták, a bizonyíthatóan téves információkat terjesztő hashtageket szándékosan blokkolni fogják, beleértve az oltásellenes gondolatokat, amelyek ma már komoly mozgalmat generáltak. A #vaccinescauseautism és hasonlók szűrése így már életbe is lépett.
Rog phone - egy ütős telefon mobiljátékokra Az ASUS a mobilpiacot célozta meg legújabb, kifejezetten játékokra fejlesztett ROG mobiljával. Az ASUS vállalat ROG (azaz Republic of Gamers) nevét korábban elsősorban a gamer laptopokra ragasztotta, amelyekből már nem kevés példányt adtak el. Leginkább robosztus megjelenésükről és piros fekete színezésükről ismerhetők fel ezek a gépek, na meg ...
Új 3D nyomtatási technológia, amely új korszakot nyithat Kutatók kifejlesztettek egy olyan új 3D nyomtatási technológiát, amellyel átlátszó és flexibilis elektronikai áramköröket is képesek alkotni. Ez a hordható eszközök új korszakát hozhatja el akár. Az így létrehozott áramkörök egyfajta ezüst nanoszálas hálózatból jönnek létre, amire különféle átlátszó műanyagot lehet rányomtatni...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

GPU-Z 2.20 - videókártya információk ingyenes letöltése A Gpu-Z program videókártya információkat mutat neked a számítógépben levő kártyáról. A GPU-z program telepítése és használata kizárólag angol nyelven lehetséges.

A GPU-Z program

videókártya teszt és tuning

funkciókat is képes ellátni. A teszt folyamán megnézheted, hogy a kártyád mennyire alkalmas egy-egy program futtatására. Videókártya teszt nélkül is láthatjuk, hogy milyen állapotban van a hardverünk. A GPU-Z program NVidia és AMD kártyákkal egyaránt kompatibilis. A program legújabb verziójában tuning problémákat és stabilitási gondokat küszöböltek ki a fejlesztők.

A GPU-Z Windows 7, Windows és Windows 10 rendszereken mutatja a videókártya információkat.
MiniTool Power Data Recovery 8.5 - fájlok visszaállítása ingyenes letöltése A MiniTool Power Data Recovery a fájlok visszaállítására használható, ingyenes program. A fájl visszaállító program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A MiniTool Power Data Recovery program segítségével az

adatmentés

akár otthon is elvégezhető. A program, mint egy telepítési varázsló vezet végig az adatok visszaállításán. Adatmentést akár hordozható eszközről is képes végrehajtani a MiniTool Power Data Recovery program. A törölt partíciókat is visszaállíthatod a különböző típusú fájlok mellett! A legújabb verzióban megbízhatósággal és sebességgel kapcsolatos javítások szerepelnek többek között.

A MiniTool Power Data Recovery adatmentő Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is képes fájlok visszaállítására.
Avant Browser 2019 - böngésző ingyenes letöltése Az Avant Browser egy ingyenes böngésző Windows rendszerekre, amivel most még jobb lesz az internetezés! A böngésző program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

Az Avant Browser

ingyenes böngésző

program igazi, tiszta internet élményt garantál, a lehető leggyorsabb sebességgel. Az Avant Browser böngészőben megtalálhatod a legtöbb olyan funkciót, amivel a nagyobb cégek böngészői rendelkeznek. Az ingyenes böngésző az egyik legjobb memóriakezeléssel dolgozik. A gyakran összeomló ablakokat is sokkal megbízhatóbbá teszi az Avant Browser.

Az Avant Browser ingyenes böngésző program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
qBittorrent 4.1.6 - 32 & 64 bit torrent program ingyenes letöltése A qBittorrent népszerű, ingyenes torrent kliens, mely a uTorrent program alternatívájaként fogható fel. Legfrissebb verziójának letöltése Windows alapú 32 és 64 bites operációs rendszerekre egyaránt lehetséges.
Használata és felülete hasonló a uTorrentéhez, bár telepítésekor véletlenül sem rak fel semmilyen harmadik fél által forgalmazott programot.
A

qBittorrent program

rendelkezik keresővel, UPnP / NAT-PMP port forward támogatással, torrent készítő funkcióval, RSS támogatással, IP szűréssel is.
A qBittorrent program Windows XP / Vista / 7 / 8 és Windows 10, 32 és 64 bites rendszereken használható.
EASEUS Partition Master Home Edition 13.5 - Windows 10 particionálás ingyenes letöltése Az EASEUS Partition Master Home Edition Windows 10 rendszereken is a particionálás egyik legjobb eszköze. A program telepítése és használata angol és más nyelveken lehetséges.

Az EASEUS Partition Master Home Edition

particionáló program

segítségével változtathatod meglévő particiók méretét, szét darabolhatod több részre, vagy több particiót összeilleszthetsz, így egy nagyobbat létrehozhatsz. Az EASEUS Partition Master Home Edition segítségével egy törölt particiót is vissza lehet állítani, ha azóta nem történt írás a lemezre. A particionáló program legújabb verziójában a partició visszaállítást javították és még más javításokat eszközöltek.

Az EASEUS Partition Master Home Edition particionáló program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése