Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7691 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1809 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Google Classroom alkalmazása tanároknak és diákoknak nyújt nagyszerű lehetőséget az együtt tanuláshoz, legyen szó a tananyagok egy helyen való összegyűjtéséről, vagy a csoportosan elkészítendő házi feladatról. Az

iskolai alkalmazást

ha egy tanár indítja, könnyen tehet fel tananyagot, feladatsorokat, melyet a diákok elérnek, akár a házi feladatukat is beadhatják a Google Classroom-mal, így modern, papírmentes oktatási felületet létrehozva. Az iskolai alkalmazásban minden egy helyen, jól átláthatóan érhető el, ráadásul teljesen ingyenesen letölthető.
Hajítsd a csatatérre a klónjaidat, készíts stratégiát és használd ügyesen a taktikai lehetõségeidet ellenfeled tornáynak romba döntéséhez a Badland Brawl androidos alkalmazásban. Az alapvetõen pvp-re kihegyezett

taktikai játék

során saját tornyodból kell egységeket küldened és képességeket használnod, hogy míg az ellenfeled ugyanezt teszi, legyûrd a katonáit és megsemmisítsd a tornyát. A kis harctér, de sok lehetõség izgalmas csatákat szül, melyek után további fejlesztések kaphatók. A Badland Brawl taktikai játékban fontos az idõzítés és a kombók összehozása, ha valaki gyõzni szeretne.
Miért fizetnél teljes árat számítógépes játékaidért, ha egy appal könnyen lecsaphatsz az akciókra?! A Bargain Bytes app összegyûjti neked az éppen leárazott számítógépes játékokat, amelyet szûrhetsz és játékra is kereshetsz. Az

akciós számítógépes játékok

leárazásáról értesítést is kérhetsz, így nem kell se a különféle eladó oldalakat, de még csak a Bargain Bytes appot sem nézegetned. Az appal a következõ játékoldalak akcióit éred el: • Steam • GoG • Amazon • Humble Store • Gamer's Gate • GreenManGaming • Games Republic • GameStop • Desura • Uplay • Origin • Direct2Drive • Get Games • GamesRocket • Shiny Loot • IndieGameStand • Bundle Stars • SilaGames • Playfield
Téged is érdekelnek a legújabb és legnagyobb kedvezmények országszerte? A Grande iOS alkalmazás segítségével mindig naprakész lehetsz kedvezményeket illetõen. Az alkalmazás magyarul is használható. A Grande alkalmazásban nem csak az érvényben levõ kedvezményekrõl értesülhetsz, hanem

kedvezményes kuponok

is várnak majd az alkalmazásban. Értesülj a nagyobb boltok legújabb akcióiról mindig elsõ kézbõl és csapj le a kedvezményes árakra azonnal! Válaszd ki azokat a témákat, amik érdekelnek és az alkalmazás ehhez mérten fogja megjeleníteni az akciókat és kedvezményes kuponokat. Az alkalmazásban kérhetsz tartózkodási hely alapú értesítéseket a közeledben levõ boltok legjobb ajánlatairól és akár e-mail hírlevelet is. A Grande iOS 8 és újabb eszközökön mutatja meg a kedvezményeket.

Hírek

Csütörtöki napon közölték a nagyérdemûvel a Facebook munkatársai, hogy ezentúl speciális térhatású fényképeket is meg lehet osztani a hírfolyamban. Egyelõre még csak az iPhone-osok villoghatnak az új képeikkel, de hamarosan mindenki máshoz el fog jutni a lehetõség (addig meg irigykedve nézhetik a többiek látványos képeit).
A streaming szolgáltatások aranykorukat élik. A zenék és filmek streamelése ma már teljesen megszokott és bevett szokás. A játékokat eddig még senkinek sem sikerült igazán behoznia ebbe a fajta szolgáltatási rendszerbe. Ha valakinek erre mégis van esélye, akkor az minden bizonnyal a világ egyik legnagyobb tech vállalata, a Google.
A Facebook bejelentése alapján csaknem 50 millió felhasználói fiók eshetett áldozatául a héten kiderülõ biztonsági résnek köszönhetõen. A vállalat elmondása alapján a támadók a 'Megtekintés mint...' profil nézeti funkcióban találtak támadási lehetõséget, amit ki is használtak. A betörést kedden vették észre és azonnal értesítették a hatóságokat.
Történelmi eseményt hajtottak végre a tudósok, amikor egy körülbelül 1 kilométeres nagyságú, ûrben száguldó aszteroidán, 300 millió kilométeres távolságban a Földtõl sikeresen hajtottak végre landolást a Hayabusa-2 kisméretû robotjaival. Külön örömhír, hogy a roverek nem csak mérési adatokat tudnak készíteni, de képeket is készítettek a...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A BitDefender Free Edition a világhírû antivírus ingyen elérhetõ változata, aminek a terjesztésébe nem rég kezdett bele az informatikai biztonsággal foglalkozó cég. A Bitdefender ingyenes antivírus telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A BitDefender Free Edition egy olyan

ingyenes vírusirtó

, amivel könnyedén futtathatsz keresést számítógépeden és a folyamatosan frissen tartott adatbázisnak köszönhetõen biztos, hogy egy fertõzött számítógépen megtalálja a károkozót. Az ingyenes vírusirtó egyszerre ötvözi a felhõ-alapú védelem és a viselkedés analízis elõnyeit, amelyet folyamatosan, valós-idõben futtat a számítógépen, így egy igazán ütõs védelmet kaphatunk.

A BitDefender Free Edition ingyenes vírusirtó Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Clean Space programmal a tárhely felszabadítása igazán könnyû mûveletté válik. A Windows rendszerben egy idõ után felhalmozódnak a nem használt adatok, melyeket szükséges eltávolítani a rendszer gyorsításáért. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Clean Space programmal a

felesleges fájlok törlése

automatikusan mûködik. Mivel a használat folyamán az ideiglenesen használt fájlok nem minden esetben ürülnek a rendszerbõl, bizonyos idõközönként szükséges van a rendszer jelképes tisztítására. A Clean Space programban csak egy gombot kell megnyomni a fájlok törléséhez, a program pedig magától, biztonságosan törli a fájlokat, melyek nem szükségesek. A felesleges fájlok törlése hozzájárul a számítógép gyors és gördülékeny mûködéséhez.

A Clean Space program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken segít a tárhely felszabadításában a felesleges fájlok törlésével.
A TeamViewer a Windows távoli asztal szolgáltatásához hasonló, ám továbbfejlesztett szolgáltatást nyújt magánszemélyeknek ingyen. A TeamViewer telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A TeamViewer

pc távirányító

segítségével könnyedén csatlakozhatsz a világon bárhol található számítógéphez és úgy irányíthatod, mintha elõtte ülnél a valóságban. A pc távirányító programmal akár elõadásokat is tarthatsz a távoli számítógép kijelzõjén, sokkal közelebb a célközönséghez. Bármilyen tûzfallal képes együttmûködni a TeamViewer, nem kell tartanod amiatt, hogy egy tûzfal megakadályozza a kapcsolatot. Tölts át fájlokat a két számítógép között a TeamViewerrel, a világhálón keresztül!

A TeamViewer pc távirányító program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken kínál távoli asztal szolgáltatásokat.
A HDCleaner egy ingyenes alkalmazás, amivel a duplikált fájlok keresése egy igazán egyszerû feladatnak bizonyul majd. A program telepítése és használata anyanyelvünkön, magyarul is elérhetõ.

A HDCleaner takarító funkcióinak köszönhetõen a

számítógép gyorsítása

sem egy bonyolult és nehéz feladat, a mûveletek nagy részét a program megoldja. Ha a regisztriben adódtak problémák, az sem okozhat gondot, hiszen a HDCleaner könnyedén kijavítja a hibákat. A számítógép gyorsítása a digitális szemét eltávolításával érhetõ el, mely magában foglalhatja különbözõ programok maradékait és a számítógép használatával keletkezett felesleges adatokat is. A legújabb verzióban javítottak a magyar fordításon, stabilabbá tették a programot és még sok más pozitív újítást vittek véghez.

A HDCleaner program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken képes duplikált fájlok megkeresésére.
Az Immunet Protect Free egy ingyenes vírusirtó, ami kis mérete ellenére is robusztus védelmet tud kölcsönözni számítógépünknek. Az Immunet Protect Free program telepítése és használata angolul lehetséges.

Az Immunet Protect Free

vírusirtó program

felhõben végzi el a szükséges számításokat, mûveleteket, így a számítógép komolyabb terhelése nélkül képes ellátni feladatait. A vírusirtó program 35-ször kisebb, mint társai, ezzel ténylegesen kiérdemelve a legkisebb méretû vírusirtó címet. Ha esetleg úgy gondolnád, hogy az Immunet Protect Free önmagában nem elég, nyugodtan használhatsz más vírusirtó terméket, nem fog semmilyen komplikációt okozni.

Az Immunet Protect Free ingyenes vírusirtó program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!