Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7566 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1691 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Live Portrait Maker androidos alkalmazásban egy lány portréját kell megalkotnod. Adott egy alapkinézet, amelyhez különféle stílusú ruhákat, hajviseleteket, kiegészítőket és kinézeti elemeket tehetsz hozzá. Így végeredményben rengeteg kombinációt kapsz. Így egyszerűen leírva nem olyan érdekes talán, de a Live Portrait Maker

portré készítője

olyan gyönyörű művészi stílusban teszi meg, hogy az elkészült portré szinte megszólal. Ez ugyan így nem igaz, de pár pöccintésre az elkészült portré tényleg életre kel és nézelődni kezd. Az alkalmazás ingyenes letöltéssel érhető el a Google Play Áruházból, az app angol nyelvű.
A Spritmonitor egy fogyasztás kalkulátor telefonra, amiben csak néhány adat feljegyzésére van szükség rendszeresen és a program automatikusan kiszámol minden lényeges adatot. A Spritmonitor alkalmazás angol, francia, német és spanyol nyelven használható. A Spritmonitor alkalmazás használata előtt fel kell vennünk autókat az alkalmazásba, megadva a típusát, teljesítményét és akár el is nevezhetjük. Az

üzemanyag kalkulátor

a feljegyzett tankolások és kilóméteróra állások segítségével kiszámítja az átlag fogyasztásunkat egy adott idő intervallumra, vagy az utolsó tankolás óta. A Spritmonitor üzemanyag kalkulátor iOS 9 és újabb verziókkal kompatibilis.
A Star Trek Timelines a mobilpiacon elérhető egyik legjobb Sci-fi játék Star Trek témával. Csak vedd elő a telefonod és már kezdődhet is a küldetés. A játék angol és más idegen nyelveken elérhető. A Star Trek Timelines játékban felfedezheted a Star Trek világát. Ebben az RPG típusú játékban küldetésekre kell menned, hogy megmentsd a galaxist a temporális anomáliáktól. A

Star Trek játék

során legénységet kell toboroznod, a sorozatban szereplő hajókat kell irányítanod és harcolni az ellenséges hajókkal. A Star Trek játékkal kapcsolatban sok játékos nyilatkozott dicsérő szavakkal. Töltsd le te is és próbáld ki most! A Star Trek Timelines scifi játék iOS 8 és újabb verziókon működik.
Vezéreld okostévédet okostelefonoddal a TV remote control alkalmazás segítségével. Tölsd le és telepítsd ingyenesen az appot és párosítsd bármilyen okostévével (Samsung, LG Sony, Panasonic stb.). Ezután a kijelződön megjelennek a távirányításhoz szükséges gombok és már használhatod is. A Tv remote control gombkiosztása jól átlátható és egyszerűen használhatóvá teszi a

mobilos tv távirányítót

. Kifejezetten nagy hasznát vehetik azok, akiknek eredeti távirányítójuk sérült, vagy nem működik jól, illetve azok is, akik hajlamosak elveszteni a tv távirányítót. A mobilos tv távirányító csak olyan mobilokkal működik, amelyeknek van infravörös jeladója.

Hírek

Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.
Az okostelefonok már az autós navigáció terén is - gondolunk itt az Android autó apk-ra - megkönnyítik az életünket. A modern világunk svájci bicskájaként alkalmazhatók az okosmobilok mindenféle feladatra. Fényképeznek, lejátszanak filmet és zenét, játékokat futtatnak, idegen nyelvekről fordítanak és még sokáig sorolhatnánk a szinte véget nem érő
Azok akik lefrissítették iPhone-jukat az újabb iOS 11.3-as rendszerre, egy újabb iPhone hibának köszönhetően hamarosan kifejezetten kellemetlen tüneteket tapasztalhatnak meg majd a mobiljaikon. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus mikrofonjainak ugyanis a frissítés után komoly gondjaik akadnak, ezáltal lehetetlenné téve a telefonos kommunikációt.
Első publikált bevételi riportjával igencsak nagy büszkeségre tehetett szert a Spotify webes zenehallgató alkalmazás, amelyből a bevétel mellett sok más érdekes adat is kiderült. Először is, hogy 170 millió havi felhasználóval rendelkezik, valamint 75 millió előfizetővel. Ez 4 millióval több mint a tavalyi utolsó negyedévi kimutatások ábrázolták.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Thunderbird egy magyar email kliens, amivel könnyedén bonyolíthatod le levelezéseidet, amikor internetközelben vagy. A t.bird magyar email kliens telepítése és használata anyanyelvünkön is lehetséges.

A Thunderbird kliens könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb e-mail olvasást és küldést tesz lehetővé, valamint intelligens spam szűrővel is rendelkezik. A

Mozilla Thunderbird letöltés

elérhető itt, a Letöltőközpont oldalán! Töltsd le a legújabb verziót, amiben több biztonsági hibát javítottak a fejlesztők.

A Mozilla Thunderbird letöltés Windows XP., Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Coretemp egy olyan Windows program, amivel könnyedén figyelheted a processzor hőmérséklet változásait valós időben. A Coretemp program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken elérhető.

A Coretemp programban minden processzor összes magjának hőmérsékletét és hőmérséklet-változását kísérheted figyelemmel. A Coretemp

CPU hőmérséklet

információkat a mai processzorok nagy részéről meg tudja állapítani, a program által szolgáltatott adatokat pedig könnyedén fel lehet dolgozni.

A CPU hőmérséklet kijelző program Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A TweakPower egy olyan számítógép tuning eszköz amivel könnyedén tudod a háztartásban levő összes gépet maximális teljesítménnyel használni. A TweakPower program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A számítógép tuning program profi tuning algoritmusokat tartalmaz, ezáltal megvédve a felhasználókat az esetleges hibáktól és elősegítve a maximális teljesítményt. A TweakPower

számítógép gyorsító

törli a felesleges fájlokat, internetes böngészési maradékokat, így értékes helyet megspórolva a merevlemezen. A számítógép gyorsító ezen kívül képes jelentős mértékben csökkenteni a számítógép fogyasztását és ezáltal meghosszabbítani az akkumulátor időt.

A TweakPower számítógép gyorsító tuning program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Wise Disk Cleaner program a Windows töredezettségmentesítés nagy mestere! Legyen szó rendszer gyorsításról vagy csak szokásos karbantartásról, a Wise Disk Cleaner mindig kéznél van! A program telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A Wise Disk Cleaner mindent elintéz helyetted automatikusan egyetlen gombnyomással! A felesleges adatok törlése most már rémálom helyett egy egyszerű kattintás csupán. A

rendszer tisztító

képes naplófájlok, böngészési előzmények fájljai, de programok telepítéséből visszamaradt fájlok törlésére is. A legújabb verzióban most minden még könnyebb és egyszerűbb lett, így neked tényleg csak egy kattintás és a rendszer tisztító teszi a dolgát.

A Wise Disk Cleaner Windows 7, Windows 8,Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken is kisegít a mindennapokban.
Az Android Auto apk alkalmazás letöltéssel gépjárművedet új, okos tulajdonságokkal ruházhatod fel!
Az autós navigációs alkalmazás telepítéséhez és beállításához olvasd el útmutató cikkünket, hogy minden beállítás gördülékenyen menjen!
A navigációs app. telepítése után az erre alkalmas autók központi paneljén fog futni az Android Auto applikáció, amivel aztán így könnyedén, vezetés közben néhány mozdulattal intézheted a Google Maps-es navigációt, a telefonhívásokat, vagy a Google Play Music, vagy Spotify zenelejátszók kezelését az

androidos navigáció alkalmazásból

.
Az Android Auto apk navigáció felület magyar nyelvű, egy kompatibilis autó és legalább 5.0-ás android verzió kell az autós alkalmazás telepítéséhez.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése