Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7499 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1627 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

​A Fortnite iOS verziója már letölthető a Letöltőközpont oldalán, ingyen! Az online többjátékos, harcos játék mobil verziója menetét tekintve ugyanolyan, mint a már ismert verzió. A sokak által várt Fortnite mobil verziója elérkezett és a játékosok rendelkezésére áll. A Fortnite játékban a már megszokott elemekkel találkozhatsz! A

túlélős játék

során nincs más feladatod, mint a küzdelem közben felépíteni a saját erődödet és küzdj a túlélésért! Semmisíts meg minden ellenfelet a túlélős játékban és légy te az utolsó, aki életben marad! Figyelem! A játék kezdeti stádiuma miatt jelenleg meghívásos alapon elérhető kizárólag, amint több szerver áll rendelkezésre is, több meghívás lesz lehetséges. A Fortnite játék futtatásához iOS 11 és újabb rendszerre, valamint iPhone 6S vagy újabb készülékre lesz szükség.
Az AnyDo az elfoglalt és esetleg szétszórt vagy pedig nagyon sok napi teendővel és zsúfolt időbeosztással rendelkező emberek jó barátja lesz majd a mindennapokban. Az AnyDo jegyzettömb alkalmazás segítségével bármit feljegyezhetünk a telefonunk memóriájába mentve, így azok mindig velünk lehetnek majd. Az AnyDo alkalmazás ráadásul beépített

naptár és emlékeztetők

tárolására is alkalmas, így sosem kell rengeteg dolgot észben tartanod, hiszen a telefonod majd figyelmeztet. Ráadásul mindez - a jegyzetek,naptár és az emlékeztetők is - egy magyar felhasználói felületen kezelhetőek! Az AnyDo jegyzettömb és naptár program iOS 9 és újabb verziókat támogat.
A Super AMOLED Wallpapers androidos alkalmazás speciálisan az amoled-es kijelzővel rendelkező mobilosokat célozza meg. A nagyfelbontású ( WQHD , Quad HD Wallpapers, 500 DPI) hátterek mind kihasználják az amoled kijelzők kiváló fekete színét. A sötét tónusú képek nagyon jól mutatnak, elég csak belenézni a felhozatalba. Sok kategóriában lehet válogatni a

amoled kijelzőkre tervezett háttérképekből

, mindenki biztosan meg fogja találni a magának való képeket, amelyektől a mobilja komoran elegánssá válhat. A Super AMOLED Wallpapers appot háttérképeivel a QR kód beolvasásával telepítheted fel.
A Brain Trek logikai játék egy garantáltan megunhatatlan játék! Töltsd le most és figyeld a napi kihívásokat és játssz! Fejleszt magad a Brain Trek logikai játék segítségével nap, mint nap. A Brain Trek egy olyan kirakós játék, amelyben komoly, agyat próbáló feladatok és angol szó kitalálós feladatok is találhatóak. A Brain Trek

kirakós játék

minden alkalommal személyre szabott feladatokkal vár. Teljesítsd a napi kihívásokat és garantáltan megfelelő szórakozásra lelsz a kirakós játék segítségével gyerekként és felnőttként egyaránt! Készen állsz a matematikai, logikai és asszociációs képességeid fejlesztésére? Kezdődjék a játék! A Brain Trek logikai kirakós játék iOS 9 és újabb verziókon működik.

Hírek

Egy új számítógép tele van üres hellyel és tele van potenciállal. Egy frissen telepített Windows jó kezdés lehet, de ezután még sok fontos lépést kell tenni ahhoz, hogy a számítógép jól használható és a felhasználó igényeit kielégítő eszköz és társ is legyen egyben. Ehhez jól összehangolt programkészletet kell feltelepíteni, vírusirtót, böngészőt..
Hatalmas durranás lett a botladozó Fortnite nevű számítógépes játék, amely a Battle Royale módjával és Free to Play árszabásának köszönhetően hamar megfordította a hajóját. Ma már milliók játszanak vele és élvezik minden egyes akciódús percét. Ez az izgalmas játék hamarosan a mobilosokat is elérheti, hiszen androidra és IOS-re is kiadják...
A gépi tanulás módszere ismét új és meglepő alkalmazását szállítja nekünk az internet. A YouTube legújabb húzásával a felvétel közben is cserélgethetjük akár magunk mögött a háttereket. A funkció egyelőre kísérleti fázisban van és valós idejű kísérleti szegmentáció név alatt fut. Azért ezen a néven még dolgozhatnak a YouTube marketingesei.
Nem az első retró hullámot meglovagolni kívánó modellje lett a Nokiának a 8810-es. Korábban a 3310-zel próbálkoztak és moderált sikereket értek el vele. Most pedig a bánánmobilként is ismert modell ráncfellvarrt változatát dobták a piacra. A legtöbben ezt a készüléket még a Mátrix című filmből ismerhetik, a mozi megjelenése után hullámként söpört..

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az XnView egy ingyenes képszerkesztő program, amellyel képeket konvertálhatsz, méretezhetsz vagy más módokon is módosíthatsz. A képszerkesztő program felhasználói felülete egyszerű és könnyen használható!

Az XnView ingyenes képszerkesztő akár csupán képnézegetésre is használható ikon, teljes képernyős, diavetítés, kép összehasonlítás és még több más módban is. Az

ingyenes képszerkesztő

képes a képeket elforgatni, levágni, kontrasztot és világosságot módosítani és különböző filtereket és hatásokat is adhatsz a képhez. Készíts képsorokat, fájl listákat, weboldalakat vagy mást az ingyenes képszerkesztővel!

Az XnView ingyenes képszerkesztő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken is elfut.
A Notepad++ nem csak egy egy szerű jegyzettömb program, hanem annál sokkal többre hivatott, amikor a fejlesztők elkészítették ezt a nagyszerű eszközt.

A Notepad++ programban több, híres nyelven történő programozás sem jelent gondot, így sok fejlesztő választja ezt a szoftvert. A Notepad++ jegyzettömb programmal szinte minden szöveges fájl megnyitására és szerkesztésére is lehetőségünk van. A

forráskód szerkesztő program

XML, CSS, HTML, PHP, JavaScript, JQuery és még sok más programozási nyelvet is támogat. A forráskód szerkesztő program legújabb verziójában a menü elemeit, fájlok elnevezéseit, az egérmutató pontosságát és még más kényelmet szolgáló funkció javítását találhatjuk meg.

A Notepad++ jegyzettömb és forráskód szerkesztő program Windows XP és újabb verziókkal kompatibilis.
A Google Chrome 65 legújabb verziójának letöltése. Az ingyenes webböngésző frissítése mindig ajánlott minden felhasználó számára, hiszen fontos hibajavításokat és esetleg a szoftver gyorsaságát előidéző változtatásokat tartalmaz.

A Google Chrome internet böngésző legújabb verziójában leginkább a motorháztető alatt fedezhetünk változásokat, illetve újabb fejlesztői eszközöket adtak hozzá a böngésző palettájához. A

chrome böngésző

programban a webszerverek mostantól újabb módon képesek átadni teljesítmény információkat a böngészőnek. Ezen felül a chrome böngésző legújabb változatában stabilabb és gyorsabb működés is tapasztalható, de a fejlesztők a CSS fejlesztésben is segítséget kapnak.

A Google Chrome 65 internet böngésző Windows XP és újabb, akár Windows 10 verziókkal kompatibilis.
Az Ares Galaxy program segítségével egy ingyenes fájlmegosztó szolgáltatást érhetsz el a számítógépeden. Ossz meg bármilyen digitális fájlt, például képeket, videókat, hangokat vagy mást!

Az Ares Galaxy egy felhasználókból álló hálózathoz csatlakoztat, ahol bármilyen fájlt lehetőséged van megosztani mindenkivel. A fájlmegosztó programban lehetőség van peer to peer kapcsolatra is. A programban

videó és zenelejátszó

is helyet kapott, valamint támogatja a BitTorrent protokollt is, így egy torrent program segítségével is letöltheted a kívánt fájlt. A videó és zenelejátszó mellett chatelni is lehetőséged van azokkal, akikkel a fájlt osztottad meg.

Az Ares Galaxy videó és zenelejátszó program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A Mozilla Firefox legújabb verziójának letöltése. Az internet böngésző frissítéséről a fejlesztők folyamatosan gondoskodnak és minden alkalommal a program maximális fejlesztésén dolgoznak.

A Mozilla Firefox internet böngésző legújabb verziójában nagyrészt a motorháztető alatt vélhetünk felfedezni változásokat, de a felhasználói élmény is javulni fog a legújabb verzió telepítése után. Az új verzióban a

Firefox gyorsítása

nagy szerepet kapott, így a weboldalak egy része gyorsabban fog betöltődni majd. A Firefox gyorsítása mellett stabilabbá is vált a böngésző, valamint a Firefox képernyőkép készítő funkcióját is kibővítették a fejlesztők.

A Mozilla Firefox 59 internet böngésző Windows XP és újabb, akár Windows 10 verziókkal is kompatibilis.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése