Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7693 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1810 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Google Classroom iskolai alkalmazás nagyszerű segítség lesz a mindennapokban, ha még iskolás vagy, vagy tanár. A Google Classroom alkalmazás használata magyar nyelven is lehetséges. A Google Classroom

oktató alkalmazás

segítségével egy tanár könnyedén indíthat egy tantárgyat, a diákok pedig csatlakozhatnak a tantárgyakhoz és a házi feladatokat is le tudják adni. A modern, papírmentes oktatási rendszernek köszönhetően egy újabb lépést tehetsz a zöldebb jövőért a Google Classroom-mal. A Google Classroom alkalmazással Android rendszeren is részt vehetsz és indíthatsz online.
A Google Classroom alkalmazása tanároknak és diákoknak nyújt nagyszerű lehetőséget az együtt tanuláshoz, legyen szó a tananyagok egy helyen való összegyűjtéséről, vagy a csoportosan elkészítendő házi feladatról. Az

iskolai alkalmazást

ha egy tanár indítja, könnyen tehet fel tananyagot, feladatsorokat, melyet a diákok elérnek, akár a házi feladatukat is beadhatják a Google Classroom-mal, így modern, papírmentes oktatási felületet létrehozva. Az iskolai alkalmazásban minden egy helyen, jól átláthatóan érhető el, ráadásul teljesen ingyenesen letölthető.
Hajítsd a csatatérre a klónjaidat, készíts stratégiát és használd ügyesen a taktikai lehetõségeidet ellenfeled tornáynak romba döntéséhez a Badland Brawl androidos alkalmazásban. Az alapvetõen pvp-re kihegyezett

taktikai játék

során saját tornyodból kell egységeket küldened és képességeket használnod, hogy míg az ellenfeled ugyanezt teszi, legyûrd a katonáit és megsemmisítsd a tornyát. A kis harctér, de sok lehetõség izgalmas csatákat szül, melyek után további fejlesztések kaphatók. A Badland Brawl taktikai játékban fontos az idõzítés és a kombók összehozása, ha valaki gyõzni szeretne.
Miért fizetnél teljes árat számítógépes játékaidért, ha egy appal könnyen lecsaphatsz az akciókra?! A Bargain Bytes app összegyûjti neked az éppen leárazott számítógépes játékokat, amelyet szûrhetsz és játékra is kereshetsz. Az

akciós számítógépes játékok

leárazásáról értesítést is kérhetsz, így nem kell se a különféle eladó oldalakat, de még csak a Bargain Bytes appot sem nézegetned. Az appal a következõ játékoldalak akcióit éred el: • Steam • GoG • Amazon • Humble Store • Gamer's Gate • GreenManGaming • Games Republic • GameStop • Desura • Uplay • Origin • Direct2Drive • Get Games • GamesRocket • Shiny Loot • IndieGameStand • Bundle Stars • SilaGames • Playfield

Hírek

Csütörtöki napon közölték a nagyérdemûvel a Facebook munkatársai, hogy ezentúl speciális térhatású fényképeket is meg lehet osztani a hírfolyamban. Egyelõre még csak az iPhone-osok villoghatnak az új képeikkel, de hamarosan mindenki máshoz el fog jutni a lehetõség (addig meg irigykedve nézhetik a többiek látványos képeit).
A streaming szolgáltatások aranykorukat élik. A zenék és filmek streamelése ma már teljesen megszokott és bevett szokás. A játékokat eddig még senkinek sem sikerült igazán behoznia ebbe a fajta szolgáltatási rendszerbe. Ha valakinek erre mégis van esélye, akkor az minden bizonnyal a világ egyik legnagyobb tech vállalata, a Google.
A Facebook bejelentése alapján csaknem 50 millió felhasználói fiók eshetett áldozatául a héten kiderülõ biztonsági résnek köszönhetõen. A vállalat elmondása alapján a támadók a 'Megtekintés mint...' profil nézeti funkcióban találtak támadási lehetõséget, amit ki is használtak. A betörést kedden vették észre és azonnal értesítették a hatóságokat.
Történelmi eseményt hajtottak végre a tudósok, amikor egy körülbelül 1 kilométeres nagyságú, ûrben száguldó aszteroidán, 300 millió kilométeres távolságban a Földtõl sikeresen hajtottak végre landolást a Hayabusa-2 kisméretû robotjaival. Külön örömhír, hogy a roverek nem csak mérési adatokat tudnak készíteni, de képeket is készítettek a...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Comodo Free Firewall egy ingyenes tûzfal program, amivel megvédheted számítógépedet az illetéktelen és káros behatolások ellen. A tûzfalat angolul tudod telepíteni és használni is.

A Comodo Free Firewall

tûzfal program

könnyû kezelõfelülete mellett zavartalan szörfölést biztosít az interneten. A tûzfal program ellenõrzi a számítógéped adatforgalmát, megállítja a támadásokat, biztosítja az összes kapcsolatot a külvilággal, miközben mindegyiket folyamatosan figyeli. A fejlett azonosításnak köszönhetõen támadásokat már a számítógépre se engedi a Comodo Free Firewall. Ingyenes léte ellenére rendkívül hatékony és kényelmes megoldást kínál az internetezõk számára.

A Comodo Free Firewall ingyenes tûzfal program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken biztosítja a kapcsolatot a világhálóval.
Az XMedia Recode egy rendkívül egyszerûen használható konvertáló program, amivel sokféle multimédiás fájlt lehet könnyedén konvertálni. Az XMedia Recode angolul és már idegen nyelveken elérhetõ.

Az

audió és videó konvertáló

bármilyen népszerûbb formátummal gond nélkül elboldogul! Ezek közt szerepel az MP3, MP4, AAC, WMA és még sok más formátum is. A videókat kedvedre finomíthatod, megvághatod, kivághatsz belõlük kisebb részeket vagy akár videók hangját ki is javíthatod a megfelelõ hangzás érdekében. A legújabb verzióban stabilabb program mûködést és néhány apróbb újítást kaphatunk a fejlesztõk jóvoltából.

Az XMedia Recode Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A BitDefender Free Edition a világhírû antivírus ingyen elérhetõ változata, aminek a terjesztésébe nem rég kezdett bele az informatikai biztonsággal foglalkozó cég. A Bitdefender ingyenes antivírus telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A BitDefender Free Edition egy olyan

ingyenes vírusirtó

, amivel könnyedén futtathatsz keresést számítógépeden és a folyamatosan frissen tartott adatbázisnak köszönhetõen biztos, hogy egy fertõzött számítógépen megtalálja a károkozót. Az ingyenes vírusirtó egyszerre ötvözi a felhõ-alapú védelem és a viselkedés analízis elõnyeit, amelyet folyamatosan, valós-idõben futtat a számítógépen, így egy igazán ütõs védelmet kaphatunk.

A BitDefender Free Edition ingyenes vírusirtó Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Clean Space programmal a tárhely felszabadítása igazán könnyû mûveletté válik. A Windows rendszerben egy idõ után felhalmozódnak a nem használt adatok, melyeket szükséges eltávolítani a rendszer gyorsításáért. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Clean Space programmal a

felesleges fájlok törlése

automatikusan mûködik. Mivel a használat folyamán az ideiglenesen használt fájlok nem minden esetben ürülnek a rendszerbõl, bizonyos idõközönként szükséges van a rendszer jelképes tisztítására. A Clean Space programban csak egy gombot kell megnyomni a fájlok törléséhez, a program pedig magától, biztonságosan törli a fájlokat, melyek nem szükségesek. A felesleges fájlok törlése hozzájárul a számítógép gyors és gördülékeny mûködéséhez.

A Clean Space program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken segít a tárhely felszabadításában a felesleges fájlok törlésével.
A TeamViewer a Windows távoli asztal szolgáltatásához hasonló, ám továbbfejlesztett szolgáltatást nyújt magánszemélyeknek ingyen. A TeamViewer telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A TeamViewer

pc távirányító

segítségével könnyedén csatlakozhatsz a világon bárhol található számítógéphez és úgy irányíthatod, mintha elõtte ülnél a valóságban. A pc távirányító programmal akár elõadásokat is tarthatsz a távoli számítógép kijelzõjén, sokkal közelebb a célközönséghez. Bármilyen tûzfallal képes együttmûködni a TeamViewer, nem kell tartanod amiatt, hogy egy tûzfal megakadályozza a kapcsolatot. Tölts át fájlokat a két számítógép között a TeamViewerrel, a világhálón keresztül!

A TeamViewer pc távirányító program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken kínál távoli asztal szolgáltatásokat.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!