Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7567 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1692 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Pulzus alkalmazás egy magyar kezdeményezés, amelynek keretein belül egy nyereményjáték és több felmérés részesévé is válhatsz. Az alkalmazás használata természetesen magyar nyelven is lehetséges. A Pulzus alkalmazásban minden nap 9 kérdésről kérik ki véleményünket, melyek az éppen aktuális témák mellett más érdekes kérdéseket is magukban foglalhatnak. A

kérdőív kitöltés

során csupán 3 kérdésre kell válaszolnunk egyszerre. Minden kérdés egy pulzuspontot ér, amelyet a kérdőív kitöltés után jóvá is ír az alkalmazás a profilunkban. A pontokon értékes nyereményeket nyerhetünk és kuponokat is kaphatunk! A pulzus nyereményjáték iOS 10 és újabb eszközökön futtatható.
A Live Portrait Maker androidos alkalmazásban egy lány portréját kell megalkotnod. Adott egy alapkinézet, amelyhez különféle stílusú ruhákat, hajviseleteket, kiegészítőket és kinézeti elemeket tehetsz hozzá. Így végeredményben rengeteg kombinációt kapsz. Így egyszerűen leírva nem olyan érdekes talán, de a Live Portrait Maker

portré készítője

olyan gyönyörű művészi stílusban teszi meg, hogy az elkészült portré szinte megszólal. Ez ugyan így nem igaz, de pár pöccintésre az elkészült portré tényleg életre kel és nézelődni kezd. Az alkalmazás ingyenes letöltéssel érhető el a Google Play Áruházból, az app angol nyelvű.
A Spritmonitor egy fogyasztás kalkulátor telefonra, amiben csak néhány adat feljegyzésére van szükség rendszeresen és a program automatikusan kiszámol minden lényeges adatot. A Spritmonitor alkalmazás angol, francia, német és spanyol nyelven használható. A Spritmonitor alkalmazás használata előtt fel kell vennünk autókat az alkalmazásba, megadva a típusát, teljesítményét és akár el is nevezhetjük. Az

üzemanyag kalkulátor

a feljegyzett tankolások és kilóméteróra állások segítségével kiszámítja az átlag fogyasztásunkat egy adott idő intervallumra, vagy az utolsó tankolás óta. A Spritmonitor üzemanyag kalkulátor iOS 9 és újabb verziókkal kompatibilis.
A Star Trek Timelines a mobilpiacon elérhető egyik legjobb Sci-fi játék Star Trek témával. Csak vedd elő a telefonod és már kezdődhet is a küldetés. A játék angol és más idegen nyelveken elérhető. A Star Trek Timelines játékban felfedezheted a Star Trek világát. Ebben az RPG típusú játékban küldetésekre kell menned, hogy megmentsd a galaxist a temporális anomáliáktól. A

Star Trek játék

során legénységet kell toboroznod, a sorozatban szereplő hajókat kell irányítanod és harcolni az ellenséges hajókkal. A Star Trek játékkal kapcsolatban sok játékos nyilatkozott dicsérő szavakkal. Töltsd le te is és próbáld ki most! A Star Trek Timelines scifi játék iOS 8 és újabb verziókon működik.

Hírek

Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.
Az okostelefonok már az autós navigáció terén is - gondolunk itt az Android autó apk-ra - megkönnyítik az életünket. A modern világunk svájci bicskájaként alkalmazhatók az okosmobilok mindenféle feladatra. Fényképeznek, lejátszanak filmet és zenét, játékokat futtatnak, idegen nyelvekről fordítanak és még sokáig sorolhatnánk a szinte véget nem érő
Azok akik lefrissítették iPhone-jukat az újabb iOS 11.3-as rendszerre, egy újabb iPhone hibának köszönhetően hamarosan kifejezetten kellemetlen tüneteket tapasztalhatnak meg majd a mobiljaikon. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus mikrofonjainak ugyanis a frissítés után komoly gondjaik akadnak, ezáltal lehetetlenné téve a telefonos kommunikációt.
Első publikált bevételi riportjával igencsak nagy büszkeségre tehetett szert a Spotify webes zenehallgató alkalmazás, amelyből a bevétel mellett sok más érdekes adat is kiderült. Először is, hogy 170 millió havi felhasználóval rendelkezik, valamint 75 millió előfizetővel. Ez 4 millióval több mint a tavalyi utolsó negyedévi kimutatások ábrázolták.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Skype ingyenes internettelefon program már több éve elterjedt a világ minden táján. Üzenj vagy telefonálj interneten keresztül könnyedén, ingyen! A Skype internettelefon használata és telepítése magyarul is lehetséges.

A Skype program segítségével bármikor felveheted a kapcsolatot akár távol élő ismerőseiddel vagy rokonaiddal is, az üzenetekbe tűzdelt hangulatjelekkel pedig élethűbben fejezheted ki érzelmeidet. A

Skype regisztráció

csupán nevet, e-mail címet, születési dátumot és egy profilképet igényel, vagy akár Microsoft-fiókoddal is regisztrálhatsz a szolgáltatásra. A Skype legújabb verziója több hibajavítást is tartalmaz. A Skype regisztrációhoz internetkapcsolat is szükséges.

A Skype ingyenes internettelefon Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel működik.
A Thunderbird egy magyar email kliens, amivel könnyedén bonyolíthatod le levelezéseidet, amikor internetközelben vagy. A t.bird magyar email kliens telepítése és használata anyanyelvünkön is lehetséges.

A Thunderbird kliens könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb e-mail olvasást és küldést tesz lehetővé, valamint intelligens spam szűrővel is rendelkezik. A

Mozilla Thunderbird letöltés

elérhető itt, a Letöltőközpont oldalán! Töltsd le a legújabb verziót, amiben több biztonsági hibát javítottak a fejlesztők.

A Mozilla Thunderbird letöltés Windows XP., Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Coretemp egy olyan Windows program, amivel könnyedén figyelheted a processzor hőmérséklet változásait valós időben. A Coretemp program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken elérhető.

A Coretemp programban minden processzor összes magjának hőmérsékletét és hőmérséklet-változását kísérheted figyelemmel. A Coretemp

CPU hőmérséklet

információkat a mai processzorok nagy részéről meg tudja állapítani, a program által szolgáltatott adatokat pedig könnyedén fel lehet dolgozni.

A CPU hőmérséklet kijelző program Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A TweakPower egy olyan számítógép tuning eszköz amivel könnyedén tudod a háztartásban levő összes gépet maximális teljesítménnyel használni. A TweakPower program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A számítógép tuning program profi tuning algoritmusokat tartalmaz, ezáltal megvédve a felhasználókat az esetleges hibáktól és elősegítve a maximális teljesítményt. A TweakPower

számítógép gyorsító

törli a felesleges fájlokat, internetes böngészési maradékokat, így értékes helyet megspórolva a merevlemezen. A számítógép gyorsító ezen kívül képes jelentős mértékben csökkenteni a számítógép fogyasztását és ezáltal meghosszabbítani az akkumulátor időt.

A TweakPower számítógép gyorsító tuning program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Wise Disk Cleaner program a Windows töredezettségmentesítés nagy mestere! Legyen szó rendszer gyorsításról vagy csak szokásos karbantartásról, a Wise Disk Cleaner mindig kéznél van! A program telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A Wise Disk Cleaner mindent elintéz helyetted automatikusan egyetlen gombnyomással! A felesleges adatok törlése most már rémálom helyett egy egyszerű kattintás csupán. A

rendszer tisztító

képes naplófájlok, böngészési előzmények fájljai, de programok telepítéséből visszamaradt fájlok törlésére is. A legújabb verzióban most minden még könnyebb és egyszerűbb lett, így neked tényleg csak egy kattintás és a rendszer tisztító teszi a dolgát.

A Wise Disk Cleaner Windows 7, Windows 8,Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken is kisegít a mindennapokban.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése