Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7743 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1874 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Plan Maker - Excel táblázatkezelő ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Plan Maker egy ingyenes Excel táblázatkezelő Androidos telefonokra. A Excel táblázatkészítő alkalmazás angol nyelven használható. Szerkessz Microsoft Excel dokumentumokat egyszerűen a mobilodon bárhol és bármikor! A

Excel Android

alkalmazás segítségével könnyen szerkeszthetsz táblázatokat, bele értve akár Excel függvényeket is. A Plan Maker egy teljes értékű Excel Androidos program a telefonodra. Megjeleníthetsz különböző statisztikákat , támogatja az időformátumokat is és még több más, hasznos funkciója is van. A Plan Maker Androidos Excel táblázatkezelő Android 2.2 és újabb verziójú telefonokon működik.
Google Assistant - személyi asszisztens ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A hangutasításokkal is kezelhető Google Assistant egy rendkívül kezes alkalmazás, amelyet ingyenes letöltéssel szerezhetsz be a Google Play Áruházból. A kis méretű és gyors működésű applikáció egy sokoldalú

személyi asszisztens

, amit használhatsz hívások, szöveges üzenetek gyors lebonyolítására, navigációra, médialejátszásra, eseménykezelőként vagy csak tedd fel neki a kérdéseidet amikre nem ismered a választ! A Google Assistant személyi asszisztense nem csak elfoglalt üzletembereknek könnyíti meg az életet.
Alza.hu - vásárlás olcsón ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Az Alza.hu-n minden nap olcsó vásárlás vár! Vásárolj online az Alza.hu hivatalos alkalmazásával. Vásárolj bárhonnan, egyszerűen a magyar alkalmazásban. Az Alza.hu webáruházában a

kedvezményes vásárlás

minden napos dolog! Rendelj egyszerre több terméket is az alkalmazásban és részesülj akár még több kedvezményben! Az online vásárlás az Alza.hu alkalmazásában a vásárlás könnyű és sorban állnod sem kell! Vásárolj most és legyen tiéd minél több kedvezmény! Válogass különböző elektronikai cikkek és háztartási gépek között! Az Alza.hu hivatalos alkalmazása Android 5.0 és újabb rendszereken biztosít kedvezményes vásárlást.
Karate Do -verekedős játék ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Epikus küzdelmeket tartogat számodra az ingyenes letöltéssel elérhető Karate Do iOS applikáció. Állj a kiválasztottak helyére hősöddel és vedd fel a harcállást, mert sok-sok ellenfelet kell egyesével leküzdened ebben a

verekedős játékban

. A különböző támadások egy mozdulattal aktiválhatók, de légy résen, ellenfeled támadásait is hárítanod kell ha győzni akarsz. Mivel a Karate Do egy karatés játék, győzelmeiddel öveket szerezhetsz, valamint hősödet is testre szabhatod, vagy új hőst oldhatsz fel.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

A 2018 év legjobb mobiltelefon alkalmazásai A 2018-as év bőven hozott új lehetőségeket a mobilosok világába. Jó pár új és használatra érdemes alkalmazás landolt a Google Play Áruházban és az iTunes-ban is. Összeszedtük egy listába a tavalyi év legjobb 10 mobilos alkalmazását.
Netflix Magyarországon A Netflix kifejezetten sokra vitte a streaming szolgáltatások világában. Ma már az egyik legnépszerűbb és legismertebb film és sorozat streamere lett, amelyet egyaránt érhetnek el a nézők okostévével, számítógéppel, tablettel és okostelefonnal is.
Tripla kijelzős hajlítható mobil jöhet? Nemrég még azon csodákozhattunk, hogy a Samsung hamarosan szállíthatja nekünk a legújabb mobilos csodát, a hajlítható kijelzős mobilt. Most viszont erre rátettek egy lapáttal a gyártók, a Xiaomitól egy hajlítható, tripla kijelzős mobil videója szivárgott ki.
Újabb külsőt kap Duo a Duolingo nyelvtanulás baglya Azoknak listája, akiket a legkevésbé szeretnénk kiábrándítani a szüleinkkel kezdődik, majd rögtön őket követi a Duolingo baglya. A kis állat neve Duo és amint kihagyunk egy pár napot a nyelvtanulásból, máris megjelenik egy e-mailben, ahogyan könnyesre sírja a szemeit, amiért nem törődtünk az oldalon a tanulással és könyörög hogy térjünk vissza...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

SecretFolder 6.0 - titkosítás ingyenes letöltése A SecretFolder Windows program a titkosítás mestere. Az ingyenes titkosító program telepítése és használata magyar nyelven is elérhető PC-n.

A SecretFolder programmal bármilyen

mappa titkosítása

lehetséges. A titkosított adatok elérhetetlenek lesznek más felhasználók számára. A titkosított mappák a számítógépen az internetről vagy más forrásból érkező vírusok előtt is rejtve maradnak, így azokban semmilyen kár nem keletkezhet. A kiválasztott mappa titkosítása mellett a SecretFolder program képes elrejteni is a mappát, ezért még ha keresné is valaki, biztosan nem fogja megtalálni. A SecretFolder az egyik legbiztonságosabb titkosítást biztosítja ingyen.

A SecretFolder programmal Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken lehetséges bármennyi mappa titkosítása.
Shazam (Android apk) - zenefelismerő ingyenes letöltése Volt már, hogy hallottál egy zenerészletet, de nem tudtad mi az? A Shazam zenefelismerő program segítségével zenerészletekből tudhatják meg a felhasználók, hogy honnan származnak. A program segítségével a megtalált zenéket meg is lehet vásárolni az Amazon vagy Google Play store-ból.

A

zenefelismerő

program filmeket is felismer, de akár karaokézni is lehet vele.
Gimp 2.10.8 - Windows képszerkesztő ingyenes letöltése A Gimp egy ingyenes Windows képszerkesztő, amivel igazi grafikus műveleteket is elvégezhetsz PC-den. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Gimp

fotószerkesztő

képszerkesztő szoftverek széles kínálatát nyújtja egy programon belül. A fotószerkesztő GIF, JPEG, PNG, XPM, TIFF, TGA, MPEG, PS, PDF, PCX és BMP formátumú képek szerkesztésére alkalmas. Rétegek kezelésére, kép vágásra, át méretezésre és még több grafikai műveletre is lehetőségünk van a Gimp programban. A fotószerkesztő legújabb verziójában a program grafikus magja kapott frissítéseket az optimálisabb munkáért és az új filter mellett számos javítás is került a Gimpbe.

A Gimp képszerkesztő Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken fut hibátlanul.
VirtualDVD 8.4 - virtuális meghajtó ingyenes letöltése A VirtualDVD egy virtuális meghajtót létrehozó program Windows PC-re tervezve. A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A VirtualDVD program a Daemon Tools-hoz hasonlóan

virtuális lemez

működtetésére készült. A virtuális lenmezeknek számos előnyük van fizikai társaikkal szemben. Ilyenek lehetnek a könnyebb behelyezés és eltávolítás, nincs szükség külön lemez írásra a virtuális lemez létrehozásához, csak a készítő programra, ami a megfelelő fájl típusba másolja a kívánt adatokat. A VirtualDVD program .ccd, .bin, .cue, .img, .iso, .dvd és még több más formátumot is támogat.

A VirtualDVD virtuális meghajtó program Windows Xp, Windows Vista, Windows 7, Windows és Windows 10 rendszereken fut.
ApowerREC 1.3.3.6 - képernyő felvevő ingyenes letöltése Az ApowerREC egy ingyenes képernyő felvevő program Windows PC-re. A képernyő felvevő program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az ApowerREC

videó felvevő

segítségével bármikor rögzítheted, hogy mi történik számítógéped képernyőjén. A készített videóba belevághatod a webkamerád által készített videó anyagot is és a felvétel elkészülte után akár meg is szerkesztheted a videót az ApowerREC programban. A videó felvevőben képernyőképeket is készíthetsz egyetlen kattintással és azok automatikusan mentésre kerülnek! A kész videót konvertáld MP4, WMV, AVi, MOV vagy más formátumokba.

Az ApowerREC Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik kifogástalanul.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése