Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7618 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1747 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Betternet VPN egy ingyenes és korlátlan VPN (virtuális privát hálózat) proxy androidos eszközökre. Az alkalmazás IP cím maszkolást végez, titkosítja az internetes adatforgalmat, a publikus WiFi hálózatokat privát hálózattá alakítja és segít névtelenül és biztonságosan elérni azokat az oldalakat, amelyek bármilyen okból blokkolva vannak a lakóhelyeden vagy az eszközödön, hálózatodon. A Betternet

VPN alkalmazás

letöltése ingyenes, csak kattints a VPN alkalmazás letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot mobilod kamerájával és telepítheted is.
A Phoenix II egy űrhajós ügyességi játék, ahol a cél az, hogy minden szembejövő ellenséget le kell győznünk a hajó orránál levő ágyukból távozó lövedékekkel. A játék használata angolul lehetséges, de nem igényel különösebb nyelvtudást. A Phoenix II

ügyességi játék

során a hódító ellenségek jönnek leigázni a bolygót, de neked kell védekezned ellenük. A feladatod, hogy minden ellenséges hajót kiiktass az ügyességi játékban. A győzelemért plusz pontokat kapsz, amiből újabb hajókat vásárolhatsz, valamint a meglévőket fejlesztheted. Légy te a hős és ne engedd az ellenséges hajóknak, hogy elérjék a céljukat! A Phoenix II ügyességi űrhajós játék iOS 10 és újabb, valamint iPhone 5S és újabb eszközökön elérhető.
Telefontolvajok kézre kerítésében nagyon hasznos a Lockwatch ingyenesen letölthető androidos alkalmazás. A telepítés után amint valaki megpróbálja hibás kóddal feloldani a mobilt, egy fényképet készít az előlapi kamerával és a GPS koordinátákkal együtt elküldi a

telefontolvaj fotóját

egy előre beállított email címre. A kifejezetten kis méretű Lockwatch mindezt feltűnésmentesen teszi, így a tolvaj nem is sejti, hogy már le is buktatta magát és a fényképével feljelentést is tehetsz rögtön.
A TAKARÉK Mobilbank alkalmazás segítségével többek között az egyenleg lekérdezés is megoldható a telefonodon. A TAKARÉK Mobilbank alkalmazás használata természetesen magyarul is lehetséges. A TAKARÉK Mobilbank alkalmazást folyamatosan minden

takarékszövetkezet

alkalmazni fogja, így nem csak a számítógépes böngészőn keresztül, de a telefonunk segítségével is intézhetjük pénzügyeinket bárhonnan! A takarékszövetkezetekhez kapcsolódó alkalmazásban beállíthatjuk bankkártyáink limitjét, illetve tilthatjuk azokat, vagy akár fel is oldhatjuk a tiltást. Az alkalmazásban az elérhető ATM-ek listája is megtalálható. A TAKARÉK Mobilbank iOS 9 és újabb rendszereken biztosít egyenleg lekérdezést.

Hírek

Minden mobiltulajdonos rémálma ha mobiltelefonja eltűnik. Akár csak észrevétlenül kicsúszott a zsebünkből, ott fejeltettük egy szórakozóhely asztalán, netán cseles zsebtolvajok emelték el észrevétlenül, a baj már megtörtént és ha nem tettünk előre kellő óvintézkedéseket rögtön nagy bajban vagyunk. Hogyan lehet egy ilyen helyzetre felkészülni...
A Microsoft két éve már titkon egy különleges új eszközön dolgozik, amely a Andromeda név alatt fut jelenleg. Most megtudhatunk róla pár izgalmas részletet. Eddig csak szabadalmakban, jelentésekben és az operációs rendszer rejtett zugainak kódjában volt megtalálható róla pár utalás. Annyi mindenesetre valószínű, hogy egy összehajtható, dupla...
A Google Duplex asszisztens-et az idei Google expón mutatták be hivatalosan. Az új szolgáltatás egy olyan mesterséges intelligencia, amelynek lepasszolhatjuk ügyes-bajos telefonhívásainkat. Egyelőre főleg időpont foglalásokról van szó, tehát az éttermi, fogorvosi és hasonló jellegű foglalásainkat végeztethetjük el vele.
Hamarosan talán nekünk is fizetnünk kell azért a Facebookon, hogy bizonyos videókat vagy más tartalmakat megtekinthessünk. A közösségi oldal szerdán jelentette be a tesztüzem elindulását, aminek keretein belül az adminisztrátorok által kezelt csoportok igénybe vehetik a fizetős szolgáltatást, ezzel különböző felhasználói szinteket létrehozva.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Mozilla Firefox egymagyar böngésző, amivel mindig a legmodernebb technológiák előnyeit élvezhetjük. A Mozilla Firefox program telepítése nem szükséges, 32 -és 64-bites rendszereken is működik és magyar nyelven is elérhető.

A Mozilla Firefox

ingyenes böngésző program

már több éve a piacon van és felhasználók milliói használják teljes megelégedéssel. Az ingyenes böngésző program fejlesztett biztonsági tulajdonságtokkal érkezik, így még biztonságosabban böngészhetsz a neten. Belefáradtál, hogy lassan töltődnek be az oldalak? Akkor mindenképpen töltsd le ezt a verziót, hiszen javított oldal betöltési és oldal váltási tulajdonságokkal is felruházták a fejlesztők!

A Mozilla Firefox 61.0 portable ingyenes magyar böngésző program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
A HD Movie Maker egy ingyenes videószerkesztő program Windows 10 rendszerre. A program használata angolul lehetséges.

A HD Movie Maker program telepítése egyszerű, csak kattints a letöltés gombra, majd a Microsoft Áruház megnyitása utána válaszd a Alkalmazás beszerzése lehetőséget. Az

ingyenes videószerkesztő

segítségével videókat készíthetsz kisebb részletek és képek felhasználásával, de akár összeilleszthetsz, vághatsz, vagy el is forgathatsz videókat. A video szerkesztő program segítségével mp4, wmv, mkv, mov, avi, mpeg, mpg, mts, jpg, png, gif, mp3, m4a, wav formátumú videókat nyithatsz meg és szerkeszthetsz könnyűszerrel! Töltsd le most és fedezd fel a többi elképesztő funkciót!

A HD Movie Maker ingyenes videó szerkesztő program Windows 10 rendszerekre elérhető.
A Winrar ingyenes tömörítő program legújabb verziójának 32-bites verziója elérhető a Letöltőközpont oldalán! A Winrar program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Winrar

kicsomagoló program

különböző archívumok megnyitására és a tartalmuk megtekintésére, változtatására vagy másolására specializálódott. A kicsomagoló programmal megnyitható formátumok közé tartozik a .rar, .iso, .zip, .tar és sok más formátum is. Az előző verziókban egy rossz .rar fájl kibontásakor súlyos sebezhetőség volt jelen, ezt elhárították, ráadásul mostantól nem csak kikapcsolni, hanem hibernálni és alvó állapotba helyezni is van lehetőségünk.

A Winrar kicsomagoló program a Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket támogatja.
A Winrar ingyen tömörítő program 64-bites változatának legújabb verziója már elérhető a Letöltőközpont oldalán. A legújabb verzióban nemcsak hibajavítások, de új funkciók is helyet kaptak. A program használata magyarul is elérhető.

A Winrar

tömörítő program

segítségével többek között .rar, .iso, .zip, de akár más formátumú archívumokat nyithatunk meg és csomagolhatunk ki. A tömörítő program legújabb verziójában megújult a grafikus kezelőfelület és mostantól a tömörítés befejeztével akár hibernálhatjuk vagy altathatjuk is számítógépünket, csak ki kell választani a listából a megfelelő funkciót. A tömörítő program 64-bites verziójában javítottak egy fontos sérülékenységet, ami rossz .rar fájlok kibontása során jelentkezett.

A Winrar ingyenes tömörítő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
Az Audacity egy sokak által kedvelt ingyenes zene vágó program, amellyel professzionális szintű feladatok ellátására is képessé válik számítógépünk. A zene vágó program használata és telepítése magyarul is lehetséges.

Az Audacity

ingyenes zene szerkesztő

segítségével finomhangolást végezhetünk a kívánt hang fájlokon, kiszűrhetjük a zajokat, változtathatjuk a jelszinteket, de a hangszínt is kedvünkre átállíthatjuk másmilyenre. Ezen kívül az ingyenes zene szerkesztőben ezred másodperc pontossággal kereshetünk egy-egy hangfájlban, így a lehető legpontosabb vágást hajthatjuk végre ezzel az ingyenes eszközzel. Az Audacity program legújabb verziója a zoomolás javítását és pár apróbb hiba javítását tartalmazza.

Az Audacity 32-bites verziója Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése