Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7412 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1507 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Az Erzsébet-utalvány alkalmazás segítségével könnyedén rátalálhatunk az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyeire, sőt akár szűrhetjük is azokat. Ezen kívül sok más, hasznos funkció is elérhető az alkalmazáson belül. Az hivatalos alkalmazásban elérhető widget-nek köszönhetően mindig naprakészek lehetünk egyenlegünket illetően, de akár heti értesítést is kérhetünk arról telefonunkon. Emellett létezik az appon belül

Erzsébet-kártya letiltása

funkció, mellyel a lopott vagy elvesztett kártyát tilthatjuk le. Az Erzsébet-kártya letiltása mellett értesítést kérhetünk egyenlegfeltöltésről. Az Erzsébet-utalvány alkalmazás iOS 8 és újabb verziókon teszi lehetővé többek között az Erzsébet-kártya letiltását.
Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt nyugalmas szórakozás a színezés. A mobilos Number Coloring - Sandbox Coloring applikációban pixeles képeket kell pixelenként kifestened. A színezéshez segítséget nyújt, hogy minden kiszínezetlen pixelben egy szám kap helyet, az azonos színt igénylő pixelek azonos számúak. A Number Coloring - Sandbox Coloring-ben

sokféle pixeles kép kiszínezését

ejtheted meg, ha egy kis színezésre vágynál, vagy ha gyermeked szám-szín készségeit fejlesztenéd.
A Calls Blacklist alkalmazás segítségével olyan hívások letiltása lehetséges, melyek nemkívánatos személyektől vagy telefonszámokról érkeznek a mobiltelefonunkra. Az ingyenes alkalmazás segítségével ezeket a hívásokat könnyedén kiszűrhetjük. A Calls Balcklist alkalmazás segítségével ráadásul nem csak konkrét számokat tilthatunk le, hanem amik bizonyos számokkal kezdődnek, például a +3670800-al kezdődő számokat. A hívások letiltása mellett

SMS letiltás

funkció is elérhető az alkalmazásban. Az SMS és hívás letiltás is egy feketelista használatával történik, melyhez bármikor adhatunk hozzá számokat vagy akár törölhetünk is róla. A Calls Balcklist alkalmazás Android rendszereken hozzáférést igényel a kontaktokhoz, üzenetekhez és képekhez is, hogy az sms letiltás funkció is elérhető legyen.
Ha a karácsonyt nagyon váró gyermekednek keresel valami ünnepi alkalmazást, töltsd le ingyenesen a készülékére az Adventi Naptár 2016-ot és minden nap lesz miért örülnie. Az app egy kedves történetet mesél el napról napra karácsonyig egy aranyos manócsaládról. Minden nyitás alkalmával egy kis puzzle játék is vár a gyerekre, így a

Adventi Naptár 2016

minden adventi nap újabb érdekességeket tartalmaz karácsony szentestéjéig.

Hírek

Ha már a Nintendónak hatalmas sikert hozott a NES és SNES Classic minikonzolja, az Atari is belevágott a retro-hullám meglovagolásának. Így született meg a csütörtöktől már előrendelhető Ataribx, ami nem más, mint egy klasszikus Atari játékokkal megtömött és rendkívül vagány dizájnnal megfejelt apró méretű játékkonzol.
A YouTube úgy tervezi, hogy 2018 márciusában elindítja a saját zene streamer szolgáltatását. Ez így már a harmadik ilyen jellegű próbálkozása lesz az Alphabet Inc. anyacégnek, hogy a Spotify vagy az Apple babérjaira törjön a piacon. Az új szolgáltatás jól jöhet azoknak a zeneipari cégeknek, akik eddig is azon voltak hogy minél nagyobb haszonhoz ...
A raktározás ma már egy komplex szoftveres megoldásokat igénylő feladat. A WebDepó raktárkezelő program innovatív megoldásokkal könnyíti meg a raktározási feladatokat. Azon cégek számára készült, amelyek raktározással és szállítmányozással foglalkoznak és
Az Asus Zenbook az egyik legkifinomultabb, legszebb és szó szerint sokszínű egyénisége a notebook világnak. A karcsú és pihe súlyú készülék fedele alatt azonban kemény „szív” zakatol. Minden porcikájából az erő és a teljesítmény sugárzik. Az erős processzorral, sok memóriával és jókora tárhellyel rendelkező készülékek egyaránt használhatóak ...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az USBFix program, nevében is látszódóan az USB-n keresztül csatlakoztatott eszközeinket képes "megjavítani", vagyis vírusirtó funkciójának köszönhetően mindenféle, USB-s eszközön található vírust képes véglegesen törölni.

Az USBFix programmal a fertőzött adathordozók tisztítása egyszerű és gyors feladattá válik a felhasználók számára USBFix programnak köszönhetően a

vírusirtás adathordozón

könnyű és hatékony feladat. Megtisztíthatjuk az adathordozón levő fájlokat és a meghajtót is. A vírusirtás egy másik fontos fázisa, hogy ha már másoltunk fájlokat a számítógépünkre, akkor ezeket is megtisztítsuk, valamint a registry és más naplóbejegyzéseket is javítsuk, ezeket a program el is végzi.

Az USBFix ingyenes vírusirtást adathordozón Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken tesz lehetővé-
Töredezettség mentesítésre azért van szükségünk bizonyos időközönként, mert számítógépünk merevlemeze a sok adat miatt, melyet nap mint nap ráteszünk, egyre rendezetlenebbé, töredezettebbé válhat. Ilyenkor a teljesítmény csökken és az adatok elérése több időt vesz igénybe.

az IObit Smart Defrag a piacon elérhető egyik legjobb

ingyenes töredezettség mentesítő

, melyet akár innen is letölthetsz most! A legújabb verzióban biztosítva van, hogy az ingyenes töredezettség mentesítő fejlettebb algoritmusokkal dolgozzon és ezáltal gyorsabban és hatékonyan végezze munkáját.

Az IObit Smart Defrag program Windows XP, Windows Vista, Windows 7,Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken végez töredezettség mentesítést.
A Duolingo alkalmazása már elérhető Windows 10 eszközökre is! Ragadd meg az alkalmat és töltsd le most ezt a nagyszerű programot számítógépedre is, hiszen így lesz igazán egyszerű a nyelvtanulás otthon.

Az ingyenes programmal több nyelv alapjait is elsajátíthatod játékosan az otthonod kényelmében. Manapság a

nyelvtanulás ingyen

nagyon hasznos előnyöket szerezhet számunkra. A játékban egy rossz válasz következtében egy életet vesztünk. A nyelvtanulás mindig csak apró részletekben történik, ráadásul teljesen ingyen.

A Duolingo Windows programmal Windows 10 rendszereken van lehetőség ingyenes nyelvtanulásra otthon, a program az Áruház alkalmazásból letölthető.
Az IObit Uninstaller program segítségével a programok törlése nem csak gyorssá, hanem egyszerűvé is válik. A törlő program oly módon oldja meg a törlést, hogy a számítógépet ezzel a lehető legtöbb pozitív hatás érje.

Az IObit uninstaller törlő program figyeli, hogy mely programokat nem használtuk már jó ideje és a felesleges programok véglegesen törlésre kerülnek. A törlő program számára az automatikusan a toolbarokkal települő

böngésző vírusok eltávolítása

sem okoz gondot. A program véglegesen törli a maradék fájlokat is, így nem lesz felesleges helyfoglalás.

Az IObit uninstaller Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken teszi lehetővé programok végleges törlését.
Az IsoBuster DVD mentő program egy multifunkcionális mentő program, mellyel többféle lemezt is tudunk olvasni számítógépünk segítségével. A CD és DVD lemezek mellett akár Blu-ray lemezeket is könnyedén olvashatunk.

Az IsoBuster

adatmentés lemezről

a sérült vagy elromlott lemezeken tárol adatokat nyerheti vissza számunkra csupán pár kattintással. Az adatmentő program a legtöbb ismert fájlrendszert támogatja. A mentő programmal képeket, zenéket vagy más típusú fájlokat is vissza tölthetsz.

Az IsoBuster lemez mentő program Windows 7 és újabb rendszerekkel kompatibilis.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése