Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7725 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1850 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Növeld mobilod biztonságát az IObit Applock androidos alkalmazás telepítésével. Az ingyenes appot telepítve aktiválhatod az arcfelismerős beléptetést, amely sokkal gyorsabb mint a jelszó, minta vagy ujjlenyomat megadása. Az

arcfelismeréses beléptetést

beállíthatod képekre, appokra, vagy az egész mobilra is. Sőt, az IObit Applock-kal egy kamu beléptetőrendszert is bekapcsolhatsz, amin 'átjutva' az avatatlanok kamu tartalmat érnek el csak a mobilodon, vagy azt látják hogy lefagyott, ezzel elkedvtelenítve az illetékteleneket. Ráadásul közben egy diszkrét fotó is készül a betolakodóról, amit emailben azonnal meg is kapsz.
'Böngéssz úgy, mintha senki sem figyelne!' - ez a Firefox Focus IOS alkalmazás mottója. A biztonságosságra és a privát adatforgalom maximális titokban tartására készített applikációban semmi sem kerül rögzítésre, így a

böngésző

bezárása után semmiféle információ nem marad fenn a használatáról. A Firefox Focus böngésző nem csak a követős reklámokat blokkolja, de az adatkommunikációt is titkosított csatornákon folytatja le.
Különleges és gyönyörű hajfonatok elkészítését tanulhatod meg a Hairstyles step by step ingyenes letöltést kínáló alkalmazással. Az androidos appal lépésről lépésre lebontott, fényképes útmutató alapján készítheted el a

hajfonatokat

magadnak, vagy ismerősödnek. A Hairstyles step by step appban több mint 60 hajfonatot találhatsz, amelyek kiválóak lehetnek különleges eseményekre, randikra, vacsorákra.
Az abszurd alapötlettel rendelkező Bacon - The Game androidos játékban egy serpenyőből kell a szalonnaszeletet különféle objektumokra feldobnunk. Maga a koncepció is mosolyt csal az arcunkra, de az biztos hogy az

ügyességi játék

képtelen pályái során párszor elnevetjük magunkat. Legyen szó akár arról, hogy a bacont egy halra, kisbolygóra, hajszárítóra vagy a Mona Lisára kell feldobni, szükség lesz a precíz időzítésre és ügyességre, hogy a serpenyőről a megfelelő mozdulattal indítsuk meg a szalonnát a Bacon - The Game-ben.

Hírek

Azoknak listája, akiket a legkevésbé szeretnénk kiábrándítani a szüleinkkel kezdődik, majd rögtön őket követi a Duolingo baglya. A kis állat neve Duo és amint kihagyunk egy pár napot a nyelvtanulásból, máris megjelenik egy e-mailben, ahogyan könnyesre sírja a szemeit, amiért nem törődtünk az oldalon a tanulással és könyörög hogy térjünk vissza...
Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...
Újabb mérföldkőhöz érkezett a televíziózás. Egy hét múlva a japán NHK csatorna megkezdi adását Stanley Kubrick Űrodüsszeia című klasszikusával, amelyet 8K (super-high definition) felbontásban adnak le, illetve onnantól kezdve a csatorna ebben a felbontásban sugározza adását.
A szemfülesek, vagy szerencsések már észrevehették, hogy a YouTube csendben elkezdett híres hollywoodi filmeket is közvetíteni. Bár egyelőre nem a legfrissebb címekkel futhattunk össze, inkább olyan ismerősökkel, mint a Terminátor, a Doktor Szöszi vagy a Rocky

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A GeekUninstaller programmal a programok törlése egy új szintre emelkedik. A program telepítést nem igényel, használata angolul lehetséges.

A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően a

programok végleges törlése

után sem marad felesleges digitális szemét a rendszerben. A GeekUninstaller egy hordozható program, ebből adódik a kis mérete és az, hogy nem igényel telepítést. A programok végleges törlése mellett tisztítja a registry-t is minden eltávolított program után, így a számítógéped sem fog belassulni.

A GeekUninstaller Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken képes a programok végleges törlésére.
A BurnAware egy ingyenes DVD író program. Segítségével CD, DVD és Blu-Ray lemezek írására nyílik lehetőséged bármikor. A program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A BurnAware

Blu-Ray író

halad a korral, így akár a legmodernebb lemezekre is kedvedre írhatsz adatokat. A Blu-Ray író segítségével készíthetsz bootolható rendszer lemezeket, de bármilyen adatodról készíthetsz biztonsági mentést is. Ha a számítógéped rendelkezik több lemezíró egységgel is, akkor akár másolhatsz is lemezeket. A Blu-ray író legújabb verziójában új nyelveket, meglévő fordítások javítását, jobb audio lemez kezelést és még más fontos hibajavításokat találhatunk.

A BurnAware CD, DVD és Blu-Ray író Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
A Spider Oak programmal titkosított biztonsági mentést készíthetsz fontos adataidról, amelyet akár egy felhőtárhelyre is mentheted. A program telepítése és használata angolul lehetséges.

A Spider Oak

ingyenes tárhely

jó pár gigabájtot biztosít, melyet havidíj ellenében akár több száz Gigabájtra is növelhetsz. A program tárhelyén tárolt adatokat kizárólag olyan eszközökkel érheted el, amiket korábban rögzítettél a szolgáltatásba, így sosem kell félned illetéktelen hozzáféréstől. A biztonsági mentést akár helyi lemezről, de hordozható eszközről is készítheted. A legújabb verzióban több új, kényelmi funkció is helyet kapott a stabilitási és teljesítmény-beli javítások mellett

A Spider Oak programmal Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken készíthetünk titkosított biztonsági mentést az ingyenes tárhelyre.
A Wise Game Booster program segítségével a magas erőforrás-igénnyel rendelkező játékok futtatásához a PC teljesítmény javítása egyszerű folyamattá válik. A program telepítése és használata angolul lehetséges.

a Wise Game Booster programmal a

játék teljesítmény javítása

csupán egyetlen kattintásba kerül. Manapság egy-egy játék futtatása komolyabb erőforrásokat igényel, éppen ezért fontos a kellő mennyiségű teljesítmény felszabadítása a számítógépen. A Wise Game Booster programmal RAM-ot szabadíthatsz fel és még a processzor kihasználtságát is csökkentheted, hogy több jusson a játékoknak. A program a működéshez szükséges folyamatokat nem iktatja, így nem okoz fennakadást a rendszer működésében

A Wise Game Booster programmal játék teljesítmény Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken lehetséges.
A PDF Shaper egy ingyenes PDF szerkesztő program, amivel mostantól a PDF-fájlok szerkesztése már nem egy elérhetetlen funkció a számítógépen! A program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A PDF Shaper

PDF konvertáló

programmal a PDF kiterjesztésű fájlokat könnyedén átalakíthatjuk a Microsoft Word által is szerkeszthető formátumra, így még egyszerűbb lesz a szerkesztés! A PDF konvertáló felismeri a dokumentumban a táblázatokat, felsorolásokat és más szövegelemeket, melyeken a megfelelő tulajdonságok szerint konvertál át a kívánt formátumra. A PDF Shaper programban ráadásul jelszóval védett dokumentumokat is tudunk kezelni.

A PDF Shaper PDF konvertáló és szerkesztő program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket támogat.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése