Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7441 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1556 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Rocket Alarm ébresztőóra alkalmazás segítségével minden reggel űrhajósnak érezheted magad, amikor felkelsz! Legyen szó iskoláról vagy munkáról nehezen kelsz fel? Akkor ez az alkalmazás neked való! Az űrhajós ébresztőóra alkalmazásban egy modern kezelőfelülettel találhatod magad szembe, melyet feltűnően könnyű kezelni! Csak állíts be ébresztőt az igényeidre szabva és nem kell aggódnod a reggeli kelés miatt tovább. Az

ébresztőóra alkalmazás

ráadásul keléskor feladat elé is állítja az ébredőt, nehogy olyan egyszerű olyan legyen a kelés! A biztos időben kelést iOS 8 és újabb rendszereken teszi lehetővé az ébresztőóra alkalmazás.
Telepítsd fel adnroidos készülékedre a Google Arts & Culture alkalmazást és szívd magadba a művészet minden cseppjét! Az ingyenes letöltésű appal megismerheted mindazon személyeket, eseményeket és helyszíneket, amelyek a világunk kultúráját alakították ki. A különböző gyűjteményekben fotókat, videókat és leírásokat is találhatsz a

művészet

minden aspektusából. A Google Arts & Culture appal virtuális művészeti tárlatokon vehetsz részt, akár virtuális valóságként is, ha van hozzá szemüveged is.
Az InstaSize képszerkesztő alkalmazás letöltése elérhető a Letöltőközpont oldalán is! Az ingyenes képszerkesztő nagyon híres, mint ingyenes és funkciókban gazdag telefonos eszköz. Készíts képválogatásokat, varázsold szebbé fotóidat vagy csak szimplán dobd fel őket valami egyedivel és tűnj ki a tömegből! Rakj különböző feliratokat a képidre vagy csak lásd el őket vízjellel. Az InstaSize alkalmazás

fotó filterek

mellett kollázsok készítésére is alkalmas, mindamellett, hogy könnyedén alakíthatjuk át képeinket például Instagram-kompatibilissá. Az InstaSize képszerkesztő iOS 9 és újabb rendszereken is kínál többféle fotó filtert.
A Photo Splash ingyenes képszerkesztő alkalmazás egy jópofa képmanipuláló app, amely hasznos funkciókat tartalmaz. A Photo Splash alkalmazásban különböző szín effekteket tudunk rakni egy képre, mellyel sokkal művészibbé és professzionálisabbá teheted képeidet! Könnyen teheted a képeidet fekete-fehérré, majd pedig néhány részletet újra színekkel láthatsz el könnyedén. A

magyar képszerkesztő alkalmazás

ráadásul tud magyarul is! Használd a magyar képszerkesztő alkalmazást az anyanyelveden a még gördülékenyebb munkamenetért! A Photo Splasg magyar képszerkesztő alkalmazás iOS 7 és újabb verziókkal kompatibilis.

Hírek

Már készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig, hogy az Apple iPhone mobillassítós botránya...
Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.
A Microsoft Office 365-ös szoftvercsomaghoz juthatnak hozzá teljesen ingyenesen a magyar közoktatásban résztvevő diákok. A Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően az általános- közép vagy felsőoktatásban résztvevők mind igénybe vehetik az Office-t, mindössze egy regisztráció és letöltés szükséges hozzá.
A Google több mint egy éve kísérletezik egy új operációs rendszerrel, a Fuchsia-val. A Google által létrehozott és nyílt forráskódú mivolta miatt közösségi fejlesztés által is kibővülő Fuchsia egyelőre kevés médiavisszhangot kapott. A fejlesztők most kiadtak egy dokumentációt, amely által a fejlesztők saját Pixelbookjaikra tehetik fel a...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A SpyShelter Free Anti-Keylogger program nagyszerű kémprogram védelmet nyújt olyan, utánunk kémkedő, programok ellen, amik a számítógépen történt billentyűleütéseket figyelik és küldik el a kémprogram készítőjének.

A leütött billentyűk figyelésével a támadó fél könnyedén szerezheti meg bankkártyánk adatait is! A SpyShelter Free Anti-Keylogger

kémkedés elleni szoftver

nem csak a billentyű leütéseket védi, hanem a képernyő tartalmát is! A kémkedés elleni szoftver ezen felül a vágólap tartalmát is hozzáférhetetlenné teszi ártalmas eredetű szoftverek számára. Mivel ez a fajta kémprogram védelem nem igényel vírusdefiníciós adatbázist, így egy roppant kis méretű programot kapunk!

A SpyShelter Free Anti-Keylogger Windows XP és újabb rendszerekkel kompatibilis.
A Google Chrome 63 Chrome webböngésző 64-bites verziójának leöltése elérhető! A legújabb több fontos újítást is tartalmaz az előző verziókhoz képest! Töltsd le most és ne maradj le semmiről! Használd ki maximálisan a számítógéped rejtette böngészési lehetőséget!

A Google Chrome 63 egyik legnagyobb újdonsága leginkább fejlesztők lesz érdekes, ugyanis ez a változás lehetővé tezis , hogy JavaScript fájlokat dinamikusan tudjunk importálni a programba. A

Chrome 64-bit böngésző

többet javít a stabilitáson is, így zavartalanul böngészhetünk a neten. A Chrome böngésző 64-bites változata olyan számítógépeken ajánlott, melyeken 64-bites rendszer fut.

A Google Chrome 64-bites böngésző Windows 7 és újabb rendszerek 64-bites változatait támogatja kizárólag.
A Glary Utilities számítógép rendszergyorsító program egy renkdívül hasznos eszköz olyanok számára, akik szeretnék gyorsabbá varázsolni Windows számítógépüket vagy szeretnék megőrizni a sebességet közel a gyári teljesítményhez.

A Glary Utilities számítógép rendszergyorsító program új verziója mostantól több programmal kompatibilis és fontos, optimalizációval kapcsolatos javításokat is tartalmaz. Az

operációs rendszer gyorsító

mivel már több programmal is kompatibilis lemez tisztítót, így azon programok adatait nem károsítja és működésüket nem befolyásolja az operációs rendszer gyorsító program futtatása. A rendszergyorsító több, mint 20 rendszer eszközt tartalmaz, melyeknek hasznát vehetjük a mindennapi életben és mindezt teljesen ingyen!

Figyelem! A telepítéskor a Malware Hunter nevű program automatikusan települ, hacsak nem akadályozzuk meg! A szükséges ablakban a pipát kivenni!

Az operációs rendszer gyorsító program kompatibilis Windows 7, Windows 8, 8.1 és Windows 10 verziókkal is.
Az Asphalt Extreme az Asphalt játéksorozat legfrissebb tagja, melyben csúcs autókkal kell versenyeznünk körökön keresztül a célvonalig. Az autóversenyzős játékban felhőtlen száguldás és korlátok nélküli élet fogad minden versenyzőt Windows Mobile és Windows asztali verziókon is!

Az Asphalt Extreme autóversenyzős játékot akár a számítógéphez párosított Xbox kontroller segítségével is irányíthatod, így fokozva az igazi játékélményt! Az Asphalt Extreme

többjátékos autóverseny játék

segítségével valós időben versenyezhetsz mások ellen a több, mint 33 izomautó egyikével! A többjátékos módban is használható autóverseny játékban a világ minden részéről összegyűjtött tájakon versenyezhetsz szabadon!

Az Asphalt Extreme többjátékos, autóversenyzős játék Windows 8.1 és Windows 10, valamint Windows Phone 8.1 és Windows 10 Mobile rendszereken is működik.
A Wise Program Uninstaller egy hasznos eszköz, amely segít a felhasználóknak a programok vgéleges törlésében, azáltal, hogy a programok után fennmaradó, felesleges fájlokat kiiktatja. A program motorháztető alatti funkciókat is tartalmaz, melyektől sokkal többet tud a Windows-os alapfunkcióknál.

A Wise Program Uninstaller ingyenes program letölthető a Letöltőközpont oldaláról! Töltsd le most és spórolj helyet és gyorsítsd fel a gépedet egy egyszerű trükkel! A Wise Program Uninstaller programmal a

programok eltávolítása

rendkívül egyszerű. Két módban tud eltávolítást végrehajtani a Wise Program Uninstaller program eltávolító. Képes erőltetett és szokásos módban eltávolítani programjainkat. A program eltávolítása sima menetben a lehető legbiztonságosabb törlést végzi el, az erőltetet módban pedig minden. a programhoz kapcsolódó adat törlődik a számítógépről, függetlenül annak jellegétől.

A Wise Program Uninstaller végleges program eltávolító Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése