Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7720 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1846 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Az Érettségi+ alkalmazással bárhol könnyű az érettségire készülni. Az érettségi felkészítő használata magyarul lehetséges. Az Érettségi+ alkalmazáson belül akár

emelt szintű érettségi

felkészítő tananyagok is találhatóak. A különböző tantárgyak mindegyikéhez több gyakorló feladat áll rendelkezésre. Készülj nyugodt szívvel az emelet szintű érettségire a felkészítő tananyagok és a gyakorló feladatok segítségével bárhol és bármikor, hatékonyan! Az alkalmazásban megvásárolhatsz érettségi felkészítő könyveket, így még biztosabb lehet a várt eredmény. Az Érettségi+ érettségi felkészítő alkalmazás iOS 9 és újabb rendszerekkel kompatibilis.
A VideoShow a legjobb videoszerkesztők egyike Android mobilra, melynek már több mint 190 millió felhasználója van. A videó szerkesztőben szöveg, zene, szűrők, hangulatjelek, különböző effektek teszik változatossá a szerkesztői eszköztárat. A

videó szerkesztőben

minden rendelkezésedre áll amire csak szükséged lehet egy remek videó elkészítéséhez. A videó feliratozáshoz változatos betűkészlet áll rendelkezésesedre, sőt még egyedi betűtípusokat is készíthetsz. Saját hangodat is felveheted, vagy kedvenc zenédet egyedi aláfestésként is használhatod. Több mint 50 féle matrica! A videószerkesztő program letöltése android mobilokra ingyenes. Rendszerigény: Android 4.0.3 vagy újabb.
A Raiffeisen Mobil Alkalmazás segítségével a bank ügyfelei intézheti banki ügyeiket androidos telefonjukról. A bejelentkezés után elérhetővé válnak az alkalmazás funkciói, mint számlaegyenleg megtekintése, történet lekérdezése,

banki átutalások

intézése, kártya tranzakciók listázása, betétfeltörés, kártyalimit módosítás és még sok más hasznos lehetőség, mellyel a mobil bankolás megkönnyíti az ügyfelek életét. A bankfiók és ATM kereső is jól jöhet ismeretlen helyeken, ha telepítve van az ingyenes Raiffeisen Mobil Alkalmazás.
Eszedbe jutott egy vicces helyzet, amit kifiguráznál? Akkor induljon a mém készítő app-al indulhat is a mémgyár! A MemeCreator alkalmazásban mindenféle mémet csinálhatsz, akár saját képből is! A MemeCreator egy olyan

mém készítő app

, egy képszerkesző melyben saját képeidből gyárthatsz mémet. Az alkalmazás a tipikus, mémekre jellemző betűtípust használja, így igazán eredeti tudsz lenni! Írj a kép felső és alsó sávjába egy rövid szöveget és már kész is van a mém! Mutasd meg a többieknek is és nevessetek együtt az elkészített mémen! A MemeCreator mém generátor iOS 9 és újabb eszközökön indítja be a mémgyárat.

Hírek

Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...
Újabb mérföldkőhöz érkezett a televíziózás. Egy hét múlva a japán NHK csatorna megkezdi adását Stanley Kubrick Űrodüsszeia című klasszikusával, amelyet 8K (super-high definition) felbontásban adnak le, illetve onnantól kezdve a csatorna ebben a felbontásban sugározza adását.
A szemfülesek, vagy szerencsések már észrevehették, hogy a YouTube csendben elkezdett híres hollywoodi filmeket is közvetíteni. Bár egyelőre nem a legfrissebb címekkel futhattunk össze, inkább olyan ismerősökkel, mint a Terminátor, a Doktor Szöszi vagy a Rocky
Az okostelefonok megjelenésétől izgatta mindenki fantáziáját az összehajtható okostelefonok fogalma. Ugyan az elképzelés elég homályos volt és többen többféleképpen értelmezték, úgy tűnik végre valósággá válik a képzelet, a Samsung ugyanis bemutatta a legújabb készülékét, amellyel akár megváltoztathatja a jövő telefonjait.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Driver Booster ingyenes program segítségével a driverek frissítése igazán egyszerű feladattá válik a mindennapokban! A program telepítése és használata angol nyelven elérhető-.

A Driver Booster

driver kereső

program segítségével mindig minden friss driver felkerül majd a számítógépedre időben! A driver kereső és frissítő program telepítés után teljes átvizsgálást végez és megmutatja, hogy mely driver programok elavultak vagy melyikeket kell cserélni a megfelelő működés érdekében. A hatalmas adatbázisnak köszönhetően a Driver Booster szinte minden drivert képes frissíteni. A legújabb verzióban még nagyobb adatbázisból keresi ki a program a megfelelő illesztőprogramokat.

A Driver Booster program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken segít driver frissítésben.

Ingyenes IObit Driver Booster akció!!!
Aki a mai naptól (2018.11.28) kettő hónapon belül letölti és telepíti az ingyenes IObit Driver Booster

driverkereső program

ot, az aktiválásától számított 6(!) hónapig a teljes verziót INGYEN használhatja. Az akció összesen 300 aktiválásig él!
Az aktiváló kód: 4FC29-91317-7A9C9-DAC46
Az Advanced SytemCare legújabb verziójával a PC gyorsítás egy igazán egyszerű feladat lesz mostantól! Ráadásul a program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

Az Advanced SytemCare programmal a

Windows tűzfal

is támogatást kap. Az Advanced SytemCare-rel nem kell különösebb figyelmet fordítanod a biztonságos böngészésre, hiszen a program automatikusan védelem alá helyezi a gépet. Ráadásul a Windows tűzfal funkció mellett egyetlen gombnyomással optimalizálni lehet a rendszert és ezáltal gyorsítani a PC-t. Az Advanced SytemCare 12-es verziójában új adatvédelmi funkciók és javított rendszer takarítási mechanizmusok kaptak helyet, ezért mindenképp érdemes ezt a verziót feltelepíteni a számítógépre.

Az Advanced SytemCare Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken nyújt még biztonságosabb tűzfal szolgáltatásokat és segít a PC gyorsításban.

Ingyenes IObit Advanced SytemCare akció!!!
Aki a mai naptól (2018.11.28) kettő hónapon belül letölti és telepíti az

ingyenes IObit Advanced SytemCare PC gyorsító program

ot, az a program aktiválásától számított 6(!) hónapig a teljes verziót INGYEN használhatja. Az akció összesen 300 aktiválásig él!
Az aktiváló kód: 5C724-894D6-AB3EF-7235N
Az IObit Uninstaller programmal még akár a makacs vírusok eltávolítása is lehetséges, hiszen a program minden fájlt alaposan töröl a rendszerből. A program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

Az IObit Uninstaller segítségével a

programok törlése véglegesen

is csak gyerekjáték. A feleslegesen telepített programok gyakran szükségtelenül túl nagy helyet foglalnak számítógépünk merevlemezén. Az IObit Uninstaller a programok végleges törlésével szabadít fel értékes helyet! A legújabb verzióban fejlettebb kereső algoritmusokat használ a program, ezért sokkal hatékonyabb tud lenni.

Az IObit Uninstaller Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken képes programok végleges törlésére.

Ingyenes IObit unistaller akció!!!
Aki a mai naptól (2018.11.28) kettő hónapon belül letölti és telepíti az

ingyenes IObit uninstaller vírusirtót

, az a program aktiválásától számított 6(!) hónapig a teljes verziót INGYEN használhatja. Az akció összesen 300 aktiválásig él!
Az aktiváló kód: CA3E9-FD1F5-59E21-BA9B8
A PicPick egy ingyenes képlopó program, amivel akár szerkesztheted is egyből a kivágott képeket. A képlopó program telepítése és használata angolul lehetséges.

A PicPick

képlopó

használata igazán egyszerű! A gombokon található ikonok segítségével kikövetkeztetheted a funkciójukat és már indulhat is a képlopás! A PicPick programban simán kivághatod a jelenleg aktív ablak tartalmát, görgethetsz is tartalmat és azt is kivághatod, de a képet fel is javíthatod különböző effektekkel, finomhangolással és más alapvető képszerkesztési eszközökkel. A képlopó program alapvető funkcionalitását tekintve nagyon hasonlít a Windows gyári képmetszőjéhez, de sokkal kellemesebb felhasználói felülete van és több eszköz áll rendelkezésünkre.

A PicPick képlopó program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A HWInfo PC diagnosztikai programmal a számítógép adatai könnyen kinyerhetőek. A teszt programmal olyan beható információkat tudhatsz meg, amit csak ezzel a programmal lehet megtudni. A HWInfo asztali számítógép és laptop diagnosztikai program használata angolul lehetséges.

A HWInfo

pc ventilátor szabályzó

funkció is elérhető. A programon belül így felszabályozhatod a ventilátor forgásának sebességét. A megtudható számítógép adatok között szerepel a CPU és GPU pontos típusa, különböző paramétereik, hőmérsékletük, a merevlemez hőmérséklete és terheltsége. A pc ventilátor szabályzó programmal még az akkumulátor állapotát is megnézheted.

A HWInfo tesztprogrammal a számítógép adatai Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken használható.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!