Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7677 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1797 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Loveinfo android alkalmazás lányoknak és fiúknak nyújt a felvilágosítás terén hasznos és hiteles információkat. Az ingyenesen és regisztráció nélkül letölthető app a fiatalok nyelvén érthetően magyarázza el a megcélzott 12-25 éves korosztály számára testük működését a biológiai érés folyamatát. Hasznos tanácsokat ad a párkapcsolati együttlétre, megelőzve ezzel a betegségeket és a nem kívánt terhességet. A hiteles és felelős

felvilágosítás

mindenki érdeke. A felvilágosító könyveket is helyettesítő mobil alkalmazás főbb témái: - testünk anatómiája - önvizsgálat - védekezési módszerek és azok fontossága - egyebek Az alkalmazás kitér még az internethasználat veszélyeire, és egy külön menüpontot kapott a drogprevenciós program. A beépített GPS funkció segítségével megtalálhatóak a - nőgyógyászati szakrendelések - babamentő inkubátorok - családvédelmi szolgálatok - bőr-és nemibeteg gondozó intézetek Az alkalmazásból ingyenesen hívható a lelkisegély és a drogsegély vonal is!
Volt már olyan, hogy elfelejtetted megöntözni otthon a virágokat és kiszáradtak? A Happy Plant alkalmazással többet ilyen nem fordulhat elő, emlékeztető funkciójának köszönhetően. Az alkalmazás angolul használható. A Happy Plant

öntözés emlékeztető

részében külön virágokat adhatsz hozzá az otthoni növények listájához. Az alkalmazásban rögzíthetsz fotót is a kedves virágról, így mindig láthatod. Ha eljött az önözés emlékeztető ideje és megöntözöd a virágot, az alkalmazás megkér, hogy készíts újabb fotót a virágról. Az öntözések során készült képekből idővel pedig egy fejlődést illusztráló time-lapse videó is készülhet! A Happy Plant öntözés emlékeztető alkalmazás iOS 9 és újabb verziókon működik.
Hozd ki a lehető legtöbbet a szelfikből és fényképekből a Sweet Camera ingyenes letöltésű androidos alkalmazással! Filterek, matricák élő szűrők, arccsere és még sok már fantasztikus funkció várja hogy felfedezd őket. A

szelfi app

sminkel, csinosít és feldob bármilyen arcot. A kiterjesztett valóság móddal pedig egy egészen új világot varázsolhatsz magad köré. A Sweet Camera szelfi appal elkészült képeket, videókat persze azonnal posztolhatod az applikációval.
Szeretnél igazi dj lenni a telefonod segítségével? Akkor nincs más dolgod, mint letölteni az Edjing mix alkalmazást, beolvasni a megfelelő zenéket és már indulhat is a mixelés. A program angol. Az Edjing mix alkalmazásba Spotify, Deezer és más szolgáltatások zenéit is beolvashatod. A

dj app

két lemezjátszót animál a képernyőre, amikhez minden szükséges megtalálható az alkalmazás többi részében. A teljes értékű dj keverőpult segítségével készítsd el egyedi ütős zenédet, amit a felvétel után akár meg is tudsz osztani ismerőseiddel. több, mint 16 előre elkészített hanghatás található a dj appban, melyeket bármikor felhasználhatsz. Az Edjing mix dj app iOS 9 és újabb rendszereket támogat.

Hírek

Történelmi eseményt hajtottak végre a tudósok, amikor egy körülbelül 1 kilométeres nagyságú, űrben száguldó aszteroidán, 300 millió kilométeres távolságban a Földtől sikeresen hajtottak végre landolást a Hayabusa-2 kisméretű robotjaival. Külön örömhír, hogy a roverek nem csak mérési adatokat tudnak készíteni, de képeket is készítettek a...
Sok-sok iPhone rajongó várva várt álmát teljesítették be az idei Apple Keynote rendezvényen, amikor lerántották a leplet az új iPhone X-ről. A cupertinói Steve Jobs arénában (hol máshol?!) tartott eseményen több új részlet is napvilágot látott a készülékről.
Teljes kört ír le a Final Fantasy XV játékok története. Az eredetileg számítógépre és konzolokra kiadott játék hatalmas sikerein felbuzdulva a fejlesztői elkészítették a Pocket Editiont, amely a játék egyszerűsített, mobilokon is élvezhető változata lett. Mivel utóbbi is igencsak szépen teljesített, most úgy döntöttek, a PC-sek és konzolosok is...
Sokaknak felkeltette a fantáziáját a tavaly tavasszal történt esemény, amelynek során Harry herceg és Meghan Markle egy teljesen elektromos Jaguar E-Type-pal hagyta egy az esküvőjük helyszínét. Most úgy tűnink a Jaguar nekiáll sorozatban gyártani a különleges darabot, amely egyszerre klasszikus és modern.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Avant Browser egy ingyenes böngésző program Windows-rendszerekre, amivel egy viszonylag gyenge számítógép is képes teljes értékű böngészésre. Az Avant Browser böngésző program telepítése és használata magyar nyelven lehetséges.

Az Avant Browser

magyar böngésző

az eddig legkisebb memória-igénnyel érkezik a számítógépekre! Akár igen csekély RAM mérettel is kedvedre böngészhetsz gördülékenyen. A magyar böngésző lefagyás megakadályozó rendszerrel is rendelkezik, amely akár vészhelyzet esetén is nagy segítségedre lehet. Az Avant Browser programban könnyedén töltheted le az oldalakon megjelenő videókat, csupán egyetlen gombnyomással, de a böngésző a letöltést is gyorsítja, most még kevesebbet kell várnod!

Az Avant Browser Windows P, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
A boot pendrive készítése az operációs rendszer telepítés vagy pedig a számítógép tesztelés egyik előkészületeként elengedhetetlen. A program használata magyar nyelven is lehetséges.

A Rufus magyar Windows programmal

bootolható USB készítése

gyerekjáték. Mivel manapság már a legtöbb számítógépben nincs CD/DVD-író/olvasó egység, ezért fontos egy bootolható USB készítése, ha a lemezt egy pendrive-val szeretnéd kiváltani. A legújabb verzióban a mobil processzorokat támogató Windows To Go rendszer készítésével kapcsolatos hibát hárítottak el a fejlesztők, de a DD lemezképek feldolgozása közben fellépő hibákat is sikerült kiküszöbölni a programban.

A Rufus magyar program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken teszi lehetővé bootolható pendrive készítését.
A K-Lite Codec Tweak Tool a Windows hibajavítást egy újabb oldalról közelíti meg. A program a K-Lite Codec Pack része is, de külön is elérhető, így nem szükséges a Codec Pack telepítése. A K-Lite Codec Tweak Tool telepítése és használata angolul lehetséges.

A K-Lite Codec Tweak Tool különösen olan helyzetekben jön jól, amikor a

videólejátszás

nem működik a számítógépünkön és a hiba oka egy kodek rossz működése. A Windows hibajavítás első lépéseként keresnünk kell hibás kodek bejegyzéseket a rendszer leíró táblában, majd ezeket javíthatjuk, illetve törölhetjük. A videólejátszás zavartalan működése érdekében kiválaszthatjuk a programban, hogy melyik kodeket szeretnénk használni. A program mindenről biztonsága mentést készít, így mindig teljes magabiztossággal ülhetünk le a gép elé filmet nézni.

A K-Lite Codec Tweak Tool Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut teljes értékűen.
A VeraCrypt egy olyan ingyenes program, amivel az adatbiztonság egy újabb szintet érhet el számítógépeden. A titkosító programmal minden érzékeny adatot meghívhatsz az illetéktelenektől. A VeraCrypt telepítése és használata angol nyelven elérhetp.

A VeraCrypt programmal a

merevlemez titkosítás

nem is egy olyan bonyolult művelet. A titkosítás folyamata a lemez típusától és sebességétől függően akár több órát is igénybe vehet, de a fejlett titkosítási algoritmusoknak köszönhetően még a modern eszközök által is feltörhetetlen védelmet kapunk ingyen. A merevlemez titkosítás korábban egy TrueCrypt nevezetű programmal is lehetséges volt, ám ennek a szoftvernek több biztonsági hibája is volt, amit VeraCrypt egytől egyig megjavít.

A VeraCrypt Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken kínál teljes adatbiztonságot ingyen.
A RogueKiller víruskereső képes a mindennapi, fenyegetést jelentő támadások megtalálására, de azok törlésére is, így mindig teljes értékű védelemnek örvendhet számítógéped. A víruskereső használata és telepítése angol és más idegen nyelveken elérhető.

A RogueKiller

kémprogram eltávolító

a vírusok különböző fajtáit találja meg és törli is egy ízben. Legyen szó kémprogramról, férgekről vagy olyan programokról, amik illetékteleneknek tennének lehetővé hozzáférést a számítógépünkhöz, a RogueKiller mindent tud kezelni. Javítja a hibás és veszélyes bejegyzéseket a számítógép rendszerleíró adatbázisban lehetnek. A legújabb verzióban egy súlyos memóriaszivárgást orvosoltak a fejlesztők, aminek köszönhetően korábban rohamosan fogyhatott a számítógép memóriája használat közben.

A RogueKiller víruskereső és kémprogram eltávolító Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése