Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7442 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1558 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Hoop alkalmazás legfőbb szolgáltatása, hogy segítségével óriási kedvezmények hullanak az ölünkbe többféle áruházban vagy étteremben is, mindez persze természetesen teljesen ingyen! A Hoop alkalmazásra egyáltalán nem kell előfizetned, sem semmilyen más erőfeszítést tenned azért, hogy óriási kedvezményeket kapj! A Hoop alkalmazása Budapest, Berlin és Madrid városában ajánl neked

ingyen kupon

lehetőségeket, melyeket csak egy gombnyomással be kell váltanod. A Hoop alkalmazásban általad kiválasztott kuponok alapján az app megtanulja, hogy mik iránt érdeklődsz, így mindig megfelelő ajánlatokat kaphatsz! A Hoop alkalmazás iOS 8.2 és újabb rendszereken nyújt óriási kedvezményeket ingyen kuponokkal.
Élvezetes zongorázási élményt nyújt az ingyenesen letölthető Real Piano Free androidos alkalmazás. Az app egyszerre játék és hangszer. Jazzt, bluest és klasszikus zenét is játszhatsz vele. Ha nem tudsz zongorázni, egy rimusjáték keretei bekül tanulhatod meg a dallamokat. Ismert és szeretett dalokat játszhatsz le így. De a

zongora

app azoknak is jó, akik ismerik a hangszert, a zongorának ugyanis mind a 88 billentyűje rendelkezésre áll, így saját dallamokat is játszhatnak.
A Rocket Alarm ébresztőóra alkalmazás segítségével minden reggel űrhajósnak érezheted magad, amikor felkelsz! Legyen szó iskoláról vagy munkáról nehezen kelsz fel? Akkor ez az alkalmazás neked való! Az űrhajós ébresztőóra alkalmazásban egy modern kezelőfelülettel találhatod magad szembe, melyet feltűnően könnyű kezelni! Csak állíts be ébresztőt az igényeidre szabva és nem kell aggódnod a reggeli kelés miatt tovább. Az

ébresztőóra alkalmazás

ráadásul keléskor feladat elé is állítja az ébredőt, nehogy olyan egyszerű olyan legyen a kelés! A biztos időben kelést iOS 8 és újabb rendszereken teszi lehetővé az ébresztőóra alkalmazás.
Telepítsd fel adnroidos készülékedre a Google Arts & Culture alkalmazást és szívd magadba a művészet minden cseppjét! Az ingyenes letöltésű appal megismerheted mindazon személyeket, eseményeket és helyszíneket, amelyek a világunk kultúráját alakították ki. A különböző gyűjteményekben fotókat, videókat és leírásokat is találhatsz a

művészet

minden aspektusából. A Google Arts & Culture appal virtuális művészeti tárlatokon vehetsz részt, akár virtuális valóságként is, ha van hozzá szemüveged is.

Hírek

A Google egy korábbi alkalmazásához, az Arts & Culture-höz hozott ki egy frissítést, ami egy nagyon izgalmas új fícsört is tartalmaz. Egy fotónk alapján képes kikeresni olyan híres festményeket és portrékat, amelyeken a mi arcunkhoz hasonló arc szerepel. Lehet hogy hasonlítasz a Mona Lisára? A Google megmondja!
Már készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig, hogy az Apple iPhone mobillassítós botránya...
Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.
A Microsoft Office 365-ös szoftvercsomaghoz juthatnak hozzá teljesen ingyenesen a magyar közoktatásban résztvevő diákok. A Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően az általános- közép vagy felsőoktatásban résztvevők mind igénybe vehetik az Office-t, mindössze egy regisztráció és letöltés szükséges hozzá.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Comodo Antivirus ingyenes vírusvédelem, mely gyorsan és hatékonyan végzi a rábízott munkát. A kis mérete pedig főleg a program mellett szól, hiszen így spórolhatunk a tárhellyel.

A Comodo Antivirus manuális szkennelés módban át tudja kutatni az egész számítógépünket a vírusok után és a káros programokat eltávolítja. A Comodo Antivirus

Melt down mentes vírusirtó

a legutóbb fellelt hiba foltozására szolgáló frissítéssel is kompatibilis. A Melt down a processzor sebezhetősége, mellyel akár komoly károkat is okozhat a számítógépekben. A Melt down mentes vírusirtó új verziója több stabilitási frissítést hozott!

A Comodo Antivirus ingyenes Melt down mentes vírusirtó Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókkal is kompatibilis.
A SpyShelter Free Anti-Keylogger program nagyszerű kémprogram védelmet nyújt olyan, utánunk kémkedő, programok ellen, amik a számítógépen történt billentyűleütéseket figyelik és küldik el a kémprogram készítőjének.

A leütött billentyűk figyelésével a támadó fél könnyedén szerezheti meg bankkártyánk adatait is! A SpyShelter Free Anti-Keylogger

kémkedés elleni szoftver

nem csak a billentyű leütéseket védi, hanem a képernyő tartalmát is! A kémkedés elleni szoftver ezen felül a vágólap tartalmát is hozzáférhetetlenné teszi ártalmas eredetű szoftverek számára. Mivel ez a fajta kémprogram védelem nem igényel vírusdefiníciós adatbázist, így egy roppant kis méretű programot kapunk!

A SpyShelter Free Anti-Keylogger Windows XP és újabb rendszerekkel kompatibilis.
A Google Chrome 63 Chrome webböngésző 64-bites verziójának leöltése elérhető! A legújabb több fontos újítást is tartalmaz az előző verziókhoz képest! Töltsd le most és ne maradj le semmiről! Használd ki maximálisan a számítógéped rejtette böngészési lehetőséget!

A Google Chrome 63 egyik legnagyobb újdonsága leginkább fejlesztők lesz érdekes, ugyanis ez a változás lehetővé tezis , hogy JavaScript fájlokat dinamikusan tudjunk importálni a programba. A

Chrome 64-bit böngésző

többet javít a stabilitáson is, így zavartalanul böngészhetünk a neten. A Chrome böngésző 64-bites változata olyan számítógépeken ajánlott, melyeken 64-bites rendszer fut.

A Google Chrome 64-bites böngésző Windows 7 és újabb rendszerek 64-bites változatait támogatja kizárólag.
A Glary Utilities számítógép rendszergyorsító program egy renkdívül hasznos eszköz olyanok számára, akik szeretnék gyorsabbá varázsolni Windows számítógépüket vagy szeretnék megőrizni a sebességet közel a gyári teljesítményhez.

A Glary Utilities számítógép rendszergyorsító program új verziója mostantól több programmal kompatibilis és fontos, optimalizációval kapcsolatos javításokat is tartalmaz. Az

operációs rendszer gyorsító

mivel már több programmal is kompatibilis lemez tisztítót, így azon programok adatait nem károsítja és működésüket nem befolyásolja az operációs rendszer gyorsító program futtatása. A rendszergyorsító több, mint 20 rendszer eszközt tartalmaz, melyeknek hasznát vehetjük a mindennapi életben és mindezt teljesen ingyen!

Figyelem! A telepítéskor a Malware Hunter nevű program automatikusan települ, hacsak nem akadályozzuk meg! A szükséges ablakban a pipát kivenni!

Az operációs rendszer gyorsító program kompatibilis Windows 7, Windows 8, 8.1 és Windows 10 verziókkal is.
Az Asphalt Extreme az Asphalt játéksorozat legfrissebb tagja, melyben csúcs autókkal kell versenyeznünk körökön keresztül a célvonalig. Az autóversenyzős játékban felhőtlen száguldás és korlátok nélküli élet fogad minden versenyzőt Windows Mobile és Windows asztali verziókon is!

Az Asphalt Extreme autóversenyzős játékot akár a számítógéphez párosított Xbox kontroller segítségével is irányíthatod, így fokozva az igazi játékélményt! Az Asphalt Extreme

többjátékos autóverseny játék

segítségével valós időben versenyezhetsz mások ellen a több, mint 33 izomautó egyikével! A többjátékos módban is használható autóverseny játékban a világ minden részéről összegyűjtött tájakon versenyezhetsz szabadon!

Az Asphalt Extreme többjátékos, autóversenyzős játék Windows 8.1 és Windows 10, valamint Windows Phone 8.1 és Windows 10 Mobile rendszereken is működik.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése