Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7621 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1748 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Kis méretű, de annál kezesebb zenelejátszót ismerhetsz meg, ha ingyenesen letöltöd a Pulsar androidos alkalmazást. Az intuitív felületen jól áttekintheted zenéidet stílus, album, előadó vagy mappa alapján is. Az átláthatóságot segíti, hogy a

zenelejátszó

automatikusan letölti a lemezborítókat számaidhoz. A Pulsar zenelejátszóban a hangzást a beépített equalizerrel változtathatod, csatlakoztathatod Chromecast készülékedet vagy Last.fm fiókodat is hozzá.
A Betternet VPN egy ingyenes és korlátlan VPN (virtuális privát hálózat) proxy androidos eszközökre. Az alkalmazás IP cím maszkolást végez, titkosítja az internetes adatforgalmat, a publikus WiFi hálózatokat privát hálózattá alakítja és segít névtelenül és biztonságosan elérni azokat az oldalakat, amelyek bármilyen okból blokkolva vannak a lakóhelyeden vagy az eszközödön, hálózatodon. A Betternet

VPN alkalmazás

letöltése ingyenes, csak kattints a VPN alkalmazás letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot mobilod kamerájával és telepítheted is.
A Phoenix II egy űrhajós ügyességi játék, ahol a cél az, hogy minden szembejövő ellenséget le kell győznünk a hajó orránál levő ágyukból távozó lövedékekkel. A játék használata angolul lehetséges, de nem igényel különösebb nyelvtudást. A Phoenix II

ügyességi játék

során a hódító ellenségek jönnek leigázni a bolygót, de neked kell védekezned ellenük. A feladatod, hogy minden ellenséges hajót kiiktass az ügyességi játékban. A győzelemért plusz pontokat kapsz, amiből újabb hajókat vásárolhatsz, valamint a meglévőket fejlesztheted. Légy te a hős és ne engedd az ellenséges hajóknak, hogy elérjék a céljukat! A Phoenix II ügyességi űrhajós játék iOS 10 és újabb, valamint iPhone 5S és újabb eszközökön elérhető.
Telefontolvajok kézre kerítésében nagyon hasznos a Lockwatch ingyenesen letölthető androidos alkalmazás. A telepítés után amint valaki megpróbálja hibás kóddal feloldani a mobilt, egy fényképet készít az előlapi kamerával és a GPS koordinátákkal együtt elküldi a

telefontolvaj fotóját

egy előre beállított email címre. A kifejezetten kis méretű Lockwatch mindezt feltűnésmentesen teszi, így a tolvaj nem is sejti, hogy már le is buktatta magát és a fényképével feljelentést is tehetsz rögtön.

Hírek

Minden mobiltulajdonos rémálma ha mobiltelefonja eltűnik. Akár csak észrevétlenül kicsúszott a zsebünkből, ott fejeltettük egy szórakozóhely asztalán, netán cseles zsebtolvajok emelték el észrevétlenül, a baj már megtörtént és ha nem tettünk előre kellő óvintézkedéseket rögtön nagy bajban vagyunk. Hogyan lehet egy ilyen helyzetre felkészülni...
A Microsoft két éve már titkon egy különleges új eszközön dolgozik, amely a Andromeda név alatt fut jelenleg. Most megtudhatunk róla pár izgalmas részletet. Eddig csak szabadalmakban, jelentésekben és az operációs rendszer rejtett zugainak kódjában volt megtalálható róla pár utalás. Annyi mindenesetre valószínű, hogy egy összehajtható, dupla...
A Google Duplex asszisztens-et az idei Google expón mutatták be hivatalosan. Az új szolgáltatás egy olyan mesterséges intelligencia, amelynek lepasszolhatjuk ügyes-bajos telefonhívásainkat. Egyelőre főleg időpont foglalásokról van szó, tehát az éttermi, fogorvosi és hasonló jellegű foglalásainkat végeztethetjük el vele.
Hamarosan talán nekünk is fizetnünk kell azért a Facebookon, hogy bizonyos videókat vagy más tartalmakat megtekinthessünk. A közösségi oldal szerdán jelentette be a tesztüzem elindulását, aminek keretein belül az adminisztrátorok által kezelt csoportok igénybe vehetik a fizetős szolgáltatást, ezzel különböző felhasználói szinteket létrehozva.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Ultra Adware Killer egy ingyenes vírusirtó program, amivel a reklámvírusok eltávolítása egy rendkívül könnyű feladatnak bizonyul majd! Az Ultra Adware Killer program telepítést nem igényel és használata angolul lehetséges.

Az Ultra Adware Killer

víruskereső program

megnyitásakor az elénk táruló képernyőn csak rá kell nyomnunk a keresés gombra és már indul a is a kártékony és nemkívánatos szoftverek feltárása a számítógépen. A víruskereső program a találatok listázása után képes eltávolítani is a megjelenített programokat. Az Ultra Adware Killer program olyan helyzetekben is kisegít, amikor véletlenül feltelepítettél egy felesleges programot egy másik programmal.

Az Ultra Adware Killer víruskereső program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken használható.
Az Eusing Cleaner egy segédprogram Windows rendszerekre, amivel a számítógép előzmények törlése, legyen szó akár böngészőről, igazán egyszerű dologgá válik. Az Eusing Cleaner program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

Az Eusing Cleaner

Windows gyorsító

segítségével könnyedén megtalálhatsz minden ritkán használt fájlt és egy gombnyomásra törölheted is őket. A Windows gyorsító programmal nem csak a felesleges fájlokat, hanem a böngészési maradványokat (cookie-kat és más nemhasználatos fájlokat) is törölhetsz, valamint számítógéped előzmények eltávolítására is van lehetőség. Az Eusing Cleaner program ráadásul lehetővé teszi a törölt adatok helyének többszöri felülírását is, amivel végképp visszaállíthatatlan lesz minden törölt adat!

Az Eusing Cleaner számítógép gyorsító program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A Matrix Screen Saver egy képernyőkímélő program, amit most ingyenesen letölthetsz a Letöltőközpont oldaláról! A Matrix Screen Saver prorgam telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Matrix Screen Saver

képernyővédő

program segítségével most még menőbbé teheted számítógépedet még akkor is, amikor éppen nem használod. A képernyővédő program lehetővé teszi, hogy olyan képernyővédőt állíts be, mint ami a Mátrix filmekhez hasonló, számok futnak a képernyőn. Hódolj és nosztalgiázz egyszerre a nagy sikerű ikonikus film tiszteletére ezzel a remek képernyővédővel!

A Matrix Screen Saver képernyőkímélő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken egyaránt működik.
A Mozilla Firefox egymagyar böngésző, amivel mindig a legmodernebb technológiák előnyeit élvezhetjük. A Mozilla Firefox program telepítése nem szükséges, 32 -és 64-bites rendszereken is működik és magyar nyelven is elérhető.

A Mozilla Firefox

ingyenes böngésző program

már több éve a piacon van és felhasználók milliói használják teljes megelégedéssel. Az ingyenes böngésző program fejlesztett biztonsági tulajdonságtokkal érkezik, így még biztonságosabban böngészhetsz a neten. Belefáradtál, hogy lassan töltődnek be az oldalak? Akkor mindenképpen töltsd le ezt a verziót, hiszen javított oldal betöltési és oldal váltási tulajdonságokkal is felruházták a fejlesztők!

A Mozilla Firefox 61.0 portable ingyenes magyar böngésző program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
A HD Movie Maker egy ingyenes videószerkesztő program Windows 10 rendszerre. A program használata angolul lehetséges.

A HD Movie Maker program telepítése egyszerű, csak kattints a letöltés gombra, majd a Microsoft Áruház megnyitása utána válaszd a Alkalmazás beszerzése lehetőséget. Az

ingyenes videószerkesztő

segítségével videókat készíthetsz kisebb részletek és képek felhasználásával, de akár összeilleszthetsz, vághatsz, vagy el is forgathatsz videókat. A video szerkesztő program segítségével mp4, wmv, mkv, mov, avi, mpeg, mpg, mts, jpg, png, gif, mp3, m4a, wav formátumú videókat nyithatsz meg és szerkeszthetsz könnyűszerrel! Töltsd le most és fedezd fel a többi elképesztő funkciót!

A HD Movie Maker ingyenes videó szerkesztő program Windows 10 rendszerekre elérhető.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése