Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7368 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1430 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Real Guitar app segítségével bármikor varázsolhatsz jó hangulatot, csupán a telefonod kell hozzá! Gitár a telefonodon! Igen, ez a huszonegyedik század! Az

elektromos gitár telefonon

bizonyára mindenkinek tetszeni fog, akinek csak megmutatod. Csak fogd le az akkordot és pengesd meg a húrokat! Nem baj, ha nem jobb kezes vagy, hiszen az alkalmazás rendelkezik balkezes gitárral is. A telefonos gitár segít a gitár tanulásban is, megmutatja az akkordokat és hogy hogyan fogd le őket. A Real Guitar telefonos gitár alkalmazás iOS 9 és újabb verziókkal kompatibilis.
Tedd izgalmassá iPhone-od megjelenését a Live Wallpapers and Themes Now ingyenes letöltésű alkalmazásával! A bőség zavara komoly veszély, hiszen ezzel az appal rengeteg

élő háttérkép és téma

tehető fel. Rengeteg kateógiában sokféle, minőségi tartalom vár. Ha nem vagy rutinos a témázásban, ne aggódj, segédletet is kapsz a Live Wallpapers and Themes Now-tól ehhez, A kedvenc témáidat, képeidet elmentheted és meg is oszthatod.
​A Telekom Fon alkalmazással bárhol wi-fizhetsz a világon, ráadásul ezt teljesen ingyen! A Telekom Fon alkalmazás, a telefon társaság saját fejlesztésű applikációja, melynek segítségével a T-Mobile ügyfelek routerei ingyenes hot-spotokká válnak és más Telekom ügyfelek pedig ezt

ingyen internet elérésére

tudják használni bárhol a világon. A UPC megoldásához hasonlóan az otthoni routerhez enged hozzáférést az alábbi app, ám a felhasználók nem vesznek észre lassulást, így nyugodtan csatlakozhat bárki a szolgáltatáshoz, nem fogja megbánni! A Telekom Fon Androidos app Android 2.3 és újabb verzión nyújt ingyenes wi-fi szolgáltatást.
Igazi science fiction akcióban lehet részed War Robots androidos játékban, ahol hatalmas, fegyverekkel megpakolt mechákat kell vezetned és háborúba vinned. Ebben a

robotos többjátékos akciójátékban

saját robotodat fejlesztheted és szerelheted fel golyószórókkal, ágyúkkal, lézerfegyverekkel és pajzsokkal, hogy az összecsapásokban minél nagyobb pusztítást rendezhess az ellenfél soraiban. A War Robotsban sokféle fegyver, sokféle robot van, így egyedi játékstílusodnak megfelelőt rakhatsz össze, hogy minél nagyobb élvezet legyen fémforgácsot csinálni az ellenfelek mecháiból.

Hírek

Három napja jelent meg a legújabb Windows 10 Alkotói frissítés és szépen lassan minden Windows 10 operációs rendszerre eljut, amely ismét egy rakás újdonságot hoz a felhasználóknak. Ezek némelyikének örülünk, némelyiknek nem.
A kihatjhatós telefonok fogalma teljesen új értelmet nyer a ZTE Axon M mobilja által, amely most már nem csak pletyka, hanem tény. A különleges felépítésű mobilkészülék két kijelzővel bír, amelyeket egymás mellét hajtva egy nagy kijelzőt kapunk.
A Sony legújabb proejktorát mutatta a napokban, amely az Xperia Touch névre hallgat. Különlegessége, hogy a kivetített felületen a képet érintésekkel vezérelhetjük, ép, mintha egy érintőkijelző lenne ott.
Az Amazon már tíz éve árulja a saját márkájú e-book olvasóit, a Kindle termékeket. Eddig hiányzott a sorból, de most már megérkezett a vízálló változat is belőle, így ezentúl kádban és medencében is olvasgathatjuk kedvenc könyveinket

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Driver Talent Windows program nagyszerű segítség olyan felhasználók számára, akik mindig a legfrissebb drivereket telepítik fel számítógépükre.

A Driver Talent

ingyenes driver frissítő

segít megtalálni a hibás illesztőprogramokat és újabbra cserélni azokat a legfrissebb verzió letöltésével, vagy egy régebbi - működő - verzió viszaállításával. Az átlátható dizájnnak és a könnyű kezelhetőségnek köszönhetően gyerekjáték megtanulni a driver frissítő program használatát.

A Driver Talent ingyenes driver frissítő program kompatibilis Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekre való illesztőprogramokkal.
Az AnyBurn program egy ingyenes, kisméretű program Windows rendszerekre, mellyel professzionális módon lemezre írni.

Az AnyBurn

ingyenes DVD író

számtalan lehetőséget tartalmaz a felhasználók számára, így a lehető legtöbbet hozhatják ki a programból és számítógépükből. Az AnyBurn Blu-ray író program segítségével CD és DVD írására is lehetőségünk van. Írhatunk lemezképfájlt is lemezre, vagy készíthetünk audiólemezt is, de még van több, más lehetőség is ezeken kívül.

Az Anyburn ingyenes Blu-ray és DVD író program kompatibilis Windows 7, Windows rendszerekkel 32 -és 64-bites rendszerekkel is.
A Viber üzenetküldőt már sokan ismerik telefonjukról vagy esetleg táblagépükről, de egyszerűen lehet használni Windows 10 operációs rendszerű asztali számítógépen is, így nem kell elővennünk telefonunkat, ha már a gép előtt ülünk.

A Viber

Windows 10 csevegőprogram

már ismert Androidos vagy iOS eszközökről, ám a Windows 10-es számítógépes változattal most még egyszerűbben válaszolhatunk üzeneteinkre. A program automatikusan szinkronizálja az üzeneteket a telefonunk és a számítógép között, így mindig a legfrissebb állapotokat látjuk majd, amikor megnyitjuk az alkalmazást Windows 10-es gépünkön. Az ingyenes csevegés, hanghívás és videóbeszélgetés mellett a Windows 10 verzió reszponzív dizájnnal rendelkezik így könnyebben használható asztali számítógépen a megszokott környezetben és tablet módban is, az ujjunkkal vezérelve!

A Viber csevegő Windows 10 operációs rendszer mindegyik fajtáján elfut és maximum tíz számítógépre telepíthető egy Microsoft-fiókkal.
A Viber ingyenes csevegő programmal, ingyen küldhetsz üzenetet, hívhatsz másokat és beszélgethetsz velük videón is. A Viber Windows program most újabb hasznos funkciókkal bővült!

A számítógépes Viber program legnépszerűbb funkciója az

ingyenes csevegés az interneten

, de különösen az új verzió olyan funkciókat is hozott, melyet már sokak vártak. A Viber Windows program segítségével könnyedén lehet a telefonos applikáció és a program között üzeneteket szinkronizálni, így bárhol láthatod minden üzenetedet. ráadásul most a gyors válasz funkciónak köszönhetően sokkal kényelmesebben és gyorsabban válaszolhatsz!

A Viber csevegő fut Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken, utóbbira elérhető az alkalmazás Microsoft áruházas verziója is, mellyel egy reszponzív alkalmazást kapunk, ami alkalmas ujjal és egérrel való vezérlésre is.
Az Mp3Cutter zenevágó programmal könnyedén tudunk zenéket vágni és zenéket szerkeszteni Windows számítógépünkön.

Az Mp3Cutter zenevágó program segítéségével egyszerű a

zajszűrés és több zene egybeillesztése

is. Egyszerűen tudunk egymásba ileszteni több zenét és a statikus zaj szűrése is rendkívül egyszerű műveletté válik a zeneszerkesztő programmal. A program egyik nagyon jó tulajdonsága a gyorsasága, mellye érezhetően hamarabb érnek véget a számításigényes feladatok. A kezelőfelülete roppant egyszerű, így bárki hamar meg tudja tanulni és teljes mértékben használni a programot.

Az Mp3Cutter zenevágó program Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken kínál például zajszűrést.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése