Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7415 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1515 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Ha rövid az eszed... legyen androidos mobilodon a Jegyzettömb alkalmazás! Az ingyenes letöltéssel elérhető app egy egyszerű, de jól használható jegyzetelő, ami írhatsz listákat, de folyószöveget is, így egyformán jó döntés feladatlista, bevásárlólista vagy akár saját napló, ötlettár megírásához is. A QR kód beolvasásával a

Jegyzettömb

azonnal telepíthető, utána már csak jegyzetelned kell bele, de egy jegyzettőmb applikációtól nem is kell több!
A RobinSoon Clean egy olyan alkalmazás, amely az okostelefonok optimalizálásával foglalkozik. Növeli a teljesítményt, egy mozdulattal törölhetsz appokat, így a felszabaduló RAM-ot máris használhatja a mobilod. Törli a felesleges fájlokat, ezzel még több helyet hagyva neked és az igazán fontos fájljaidnak, appjaidnak. Ezen kívül a

RobinSoon Clean teljesítménynövelő alkalmazás

a mobilod hőmérsékletére is figyel, teljesítménynövekedés esetén hűti, például játék alatt. Ha úgy érzed ráfér a mobilodra egy kis teljesítménynövelés, bátran tégy próbát a RobinSoon Clean-nel!
A Dunk Shot kosaras játék a híre játékfejlesztő cég alkalmazása, melynek már több, végtelen ügyességi játéka is van a piacon. A Dunk Shot egy rendhagyó kosaras játék, melyben új értelmet nyer a kosár. A Kosaras játék lényege, hogy egyik kosárból a másikba juttassuk a kosárlabdát. Csak húzd hátra az ujjadat, irányítsd a labdát a másik kosár felé a pontozott vonal segítségével és lőj! A

labdás ügyességi játékban

akkor kapunk pontokat, ha sikerül eljuttatni a labdát a következő kosárban. A labdás ügyességi játékban egymás után következő jó találatok több pontot érnek, valamint ha csont nélkül találsz be, az is jutalmat érdemel! A Dunk Shot ügyességi labdás játék iOS 8 ás újabb rendszerekkel kompatibilis.
A Mega hivatalos alkalmazásában a szolgáltató által nyújtott ingyenes felhő-alapú tárhelyhez juthatunk hozzá. Az alkalmazás segítségével képeket, hangokat, dokumentumokat vagy más típusú fájlokat tárolhatunk a felhőben, így ezekhez interneteléréssel bárhol hozzáférhetünk. A Mega felhő-alapú tárhelye biztonságos, a titkosítás a mi számítógépünkön történik és nem a szolgáltató szerverein, ahogy az más cégeknél lenni szokott, A Mega alapból

50GB ingyenes tárhely

biztosítását garantálja, de előfizetéssel akár 8TB tárhelyet is vásárolhatunk. Az 50GB ingyenes tárhelyen akár 15000 fotót vagy 300 órányi zenét is tárolhatsz! A Mega felhő tárhely alkalmazása iOS 8 és újabb rendszerekkel kompatibilis.

Hírek

Döntést hoztam az Egyesült Államokban, amely előbb-utóbb kiterjedhet az egész világra, és amely által az általunk ismert internet komoly fordulóponthoz juthat. Az internet semlegességét kívánják eltörölni, ezáltal a szabad véleményezés és tartalommegosztás helyszíne egy irányított, ellenőrzött paltform lesz, ezzel tönkretéve...
Szerviz szoftverünk azon felhasználók számára készült, akik gyors és hatékony megoldást keresnek az ügyfél munkalap és számla rögzítésére. Az idő pénz tartja a mondás és nem is teljesen alaptalanul. Miért töltené a drága idejét aprólékos adminisztrációval, amikor a szerviz program megoldást nyújt a problémára.
Ha már a Nintendónak hatalmas sikert hozott a NES és SNES Classic minikonzolja, az Atari is belevágott a retro-hullám meglovagolásának. Így született meg a csütörtöktől már előrendelhető Ataribx, ami nem más, mint egy klasszikus Atari játékokkal megtömött és rendkívül vagány dizájnnal megfejelt apró méretű játékkonzol.
A YouTube úgy tervezi, hogy 2018 márciusában elindítja a saját zene streamer szolgáltatását. Ez így már a harmadik ilyen jellegű próbálkozása lesz az Alphabet Inc. anyacégnek, hogy a Spotify vagy az Apple babérjaira törjön a piacon. Az új szolgáltatás jól jöhet azoknak a zeneipari cégeknek, akik eddig is azon voltak hogy minél nagyobb haszonhoz ...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A BlueStack Android emuéűtorrla Androidos alkalmazásokat futtathatunk Windows számítógépünkön úgy, mintha csak a telefonunk vagy a táblagépünk lenne, csak sokkal nagyobb kijelzővel. A telepítést követően könnyedén csatlakoztathatod a programot közösségi média profiljaidhoz, mint például a Facebook, Twitter vagy más.

Az

Android alkalmazások Windowson

a Google Play áruházon keresztül válnak elérhetővé a BlueStacks App Player számára. Android alkalmazások mellett játékokat is telepíthetsz Windowsra ezzel a módszerrel!

A BlueStack App Plyer Windows 7 és újabb rendszereken kínál Android alkalmazásokat PC-re.
A Wise Care 365 szoftver teljes körű ingyenes vírusvédelmet biztosít számítógépünk számára. A Wise Care 365 által biztosított öt tényezőből tevődik össze legfőképp. Az első a Pc ellenőrzés, második a rendszer tisztító, majd a rendszer gyorsító, az adatvédelem és végül a folyamatos rendszer ellenőrzés. Ezen öt tényező biztosítja a teljes védelmet a mindennapokban.

A Wise Care 365

teljes körű vírusvédelem

biztosítása mellett gyorsítja a számítógépet a lemez töredezettség mentesítésével, registry javítással és még több más eszközzel.. A teljes körű védelem szerves része, hogy beható információkat kaphatunk a rendszerünk állapotáról. A Wise Care 365 program Windows XP és újabb rendszereken biztosít teljes körű védelmet.
Az Audacity zeneszerkesztő és zenevágó program évek óta jelen van a piacon és elégedett felhasználók millióit tudhatja magáénak. A zeneszerkesztő program a könnyebb feladatok ellátására, hétköznapi használatra tökéletesen megfelel, de egyesek akár professzionális funkciókat is találhatnak benne.

Az új verzióban több fontos újítás van, valamint 2.2.0-tól az Audacity hivatalosan nem támogatja a Windows XP-t. Az

ingyenes zenevágó program

újdonságai közé tartoznak az új menü elrendezés , több hibajavítás és a hanghullámok színeinek megváltoztatása. A zenevágó programban olyan alapvető hibákat javítottak ki, melyek a minden napokban kellemetlen helyzeteket okozhattak.

Az Audacity ingyenes zenevágó és zeneszerkesztő letöltése díjmentes és Windows Vista és újabb rendszereket támogat.
Az USBFix program, nevében is látszódóan az USB-n keresztül csatlakoztatott eszközeinket képes "megjavítani", vagyis vírusirtó funkciójának köszönhetően mindenféle, USB-s eszközön található vírust képes véglegesen törölni.

Az USBFix programmal a fertőzött adathordozók tisztítása egyszerű és gyors feladattá válik a felhasználók számára USBFix programnak köszönhetően a

vírusirtás adathordozón

könnyű és hatékony feladat. Megtisztíthatjuk az adathordozón levő fájlokat és a meghajtót is. A vírusirtás egy másik fontos fázisa, hogy ha már másoltunk fájlokat a számítógépünkre, akkor ezeket is megtisztítsuk, valamint a registry és más naplóbejegyzéseket is javítsuk, ezeket a program el is végzi.

Az USBFix ingyenes vírusirtást adathordozón Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken tesz lehetővé-
Töredezettség mentesítésre azért van szükségünk bizonyos időközönként, mert számítógépünk merevlemeze a sok adat miatt, melyet nap mint nap ráteszünk, egyre rendezetlenebbé, töredezettebbé válhat. Ilyenkor a teljesítmény csökken és az adatok elérése több időt vesz igénybe.

az IObit Smart Defrag a piacon elérhető egyik legjobb

ingyenes töredezettség mentesítő

, melyet akár innen is letölthetsz most! A legújabb verzióban biztosítva van, hogy az ingyenes töredezettség mentesítő fejlettebb algoritmusokkal dolgozzon és ezáltal gyorsabban és hatékonyan végezze munkáját.

Az IObit Smart Defrag program Windows XP, Windows Vista, Windows 7,Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken végez töredezettség mentesítést.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése