Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7364 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1423 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Vagány lenne ha átlátszó lenne a mobilod, ugye? A Transparent Wallpaper androidos alkalmazással ez lehetséges, még ha csak látszatra is. Telepítés után az app a mobilod hátoldali kamerájával

átlátszó mobil

érzetét kelti, mivel a háttérképed helyére vetíti a kamera képét. A Transparent Wallpaper egy jó trükk, amivel elképesztheted ismerőseidet, ráadásul ingyenes letöltéssel elérhető, így a kipróbálásával nem vesztesz semmit sem.
A Szív City alkalmazás egy nagyon jó ötlet származéka, mely azért jött létre, hogy bajbajutott embertársainkat társainkat tudjuk a megfelelő ellátásban részesíteni. A Szív City alkalmazásban a telefonunk GPS-funkciójának segítségével megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb eső

életmentőt

. Az alkalmazásban a regisztrációt követően, bajba jutott embertársunk észlelését mentő hívása után az alkalmazásban keresztül is bejelölhetjük a térképen és megkereshetjük a legközelebbi, képzett elsősegélynyújtót, aki a mentők érkeztéig fenn tudja tartani a beteg vérkeringését és akár az életét is megmentheti. A Szív City alkalmazás iOS 9 és újabb eszközökön segít minket az életmentésben.
Szerezd be a DU Recorder androidos appot és rögzíts bármit, ami a mobilodon történik egy érintéssel, reklámok és appon belüli vásárlások nélkül. Az ingyenes letöltésű

felvevő alkalmazással bármit rögzíthetsz ami a kijelződön megjelenik

. Játékokat, alkalmazásokat vehetsz fel, sőt streamelhetsz is. Ehhez még egy arcfelvevő funkciót is bekapcsolhatsz, így a kijelződ tartalma mellett az előlapi kamera képe is megjelenik egy buborékban. A Du Recorderrel a videókat szerkesztheted is, majd könnyedén meg is oszthatod.
A Jófogás ingatlan a Jófogás új alkalmazása, mellyel most még könnyebben találhatsz magadnak lakást, telket vagy akár házat is, a saját igényeidre szabva. A jófogáa ingatlan

lakás -és albérlet kereső alkalmazás

segítségével a szűrőknek köszönhetően megtalálhatod a hozzád leginkább illő ingatlanokat,ráadásul kedvező áron! Csupán egy koppintás és már fel is veheted az eladóval a kapcsolatot SMS vagy telefonhívás formájában. Minden információt láthatsz egy helyen, így könnyedén tájékozódhatsz. A Jófogás ingatlan iOS 9 és újabb rendszereken kínál egyszerű ingatlankeresési lehetőséget.

Hírek

A kihatjhatós telefonok fogalma teljesen új értelmet nyer a ZTE Axon M mobilja által, amely most már nem csak pletyka, hanem tény. A különleges felépítésű készülék két kijelzővel bír, amelyeket egymás mellét hajtva egy nagy kijelzőt kapunk.
A Sony legújabb proejktorát mutatta a napokban, amely az Xperia Touch névre hallgat. Különlegessége, hogy a kivetített felületen a képet érintésekkel vezérelhetjük, ép, mintha egy érintőkijelző lenne ott.
Az Amazon már tíz éve árulja a saját márkájú e-book olvasóit, a Kindle termékeket. Eddig hiányzott a sorból, de most már megérkezett a vízálló változat is belőle, így ezentúl kádban és medencében is olvasgathatjuk kedvenc könyveinket
Nagy-Britanniában, Shropshire-ben egy kísérletként önműködő robot farmerekkel működő mezőgazdasági blokkot hoztak létre, amelyben a dolgos munkáskezeket nem az emberek, hanem a robotok és drónok adták.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Mp3Cutter zenevágó programmal könnyedén tudunk zenéket vágni és zenéket szerkeszteni Windows számítógépünkön.

Az Mp3Cutter zenevágó program segítéségével egyszerű a

zajszűrés és több zene egybeillesztése

is. Egyszerűen tudunk egymásba ileszteni több zenét és a statikus zaj szűrése is rendkívül egyszerű műveletté válik a zeneszerkesztő programmal. A program egyik nagyon jó tulajdonsága a gyorsasága, mellye érezhetően hamarabb érnek véget a számításigényes feladatok. A kezelőfelülete roppant egyszerű, így bárki hamar meg tudja tanulni és teljes mértékben használni a programot.

Az Mp3Cutter zenevágó program Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken kínál például zajszűrést.
A F.lux Windows program segítségével haladó és kényelmesebb beállításokat érhetünk el, melyek a számítógépünk képernyőjéhez kapcsolódnak és megkönnyítik a gépen folyó munkavégzést.

A F.lux program segítségével egyszerűen és dinamikusan állíthatjuk be a

képernyő fényerőt és képernyő színárnyalatot

. A program képes automatikusan is állítani a fent említett képernyőbeállításokat, napszakhoz és jelenlegi helyzethez igazítva. A program algoritmusa a tartózkodási helyünk alapján számolja ki a naplemente időpontját és onnantól kezdve kezdi el egyre jobban megszűrni a képernyőből érkező kék színsugarakat. Az emberi szervezet így jobban fel tud készülni az alvásra, és pihentetőbb éjszakánk lesz.

A f.lux program Windows Vista és újabb rendszereken biztosít automatikus képernyőbeállításokat.
A Macrium Reflect megfelelő eszköz katasztrófa estére ,mely során elvesztek az adataid. Az átfogó biztonsági mentésnek köszönhetően bármi történjen is a merevlemezzel, biztos, hogy nem maradsz megoldás nélkül.

A Macrium Reflect program feladata olyan

átfogó biztonsági mentés

készítése, melyben kivétel nélkül minden szükséges adat benne van, egyszerű kezelni és elindítani és garantálja a teljes körű adatbiztonságot. A Macrium Reflect program képes különálló fájlok és mappák visszaállítására és automatikusan elvégezni a biztonsági mentést, így a felhasználóknak semmit nem kell bajlódniuk a biztonsági mentéssel a program beállítása után.

A Macrium Reflect Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken kínál teljes adatbiztonságot.
A Comodo Cloud Antivirus egy jó minőségű, gyors és hatékony vírusirtó, mely kitűnő védelmet nyújt rejtett fájlokban rejtőző vírusok ellen is.

Mivel a Comodo Cloud Antivirus egy

felhőalapú vírusvédelem

valós idejű védelmet nyújt és proaktívan védi a számítógépet. Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően könnyen kezelhető és tanulható. A felhőalapú vírusszkenneren a vírusok átjutása szinte lehetetlen! A robosztus vírusvédelem minden korszerű vírus ellen megvédi a számítógépet.

A Comodo Cloud Antivirus Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A CrashPlan biztonsági mentés készítő programmal Linux rendszeren tudunk könnyedén mentést csinálni fontos fájljainkról és adatainkról egy esetleges probléma idejére.

A CrashPlan

automatikus biztonsági mentés

lopás és hardver hibák esetére nagyon nagy segítség lehet számunkra. A program automatikusan készít biztonsági mentést a beállított fájlokról egy beállított meghajtóra, így folyamatos biztonságot élvezhetünk mindenféle beavatkozás nélkül. A program akár naponta többször is elvégzi a szükséges mentést, így a nap huszonnégy órájában biztonságban lehetünk.

A CrashPlan biztonsági mentés készítő program Linux alapú operációs rendszerekkel kompatibilis.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése