Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7315 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1330 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Itt a Strand fesztivál és szeretnél bárhol bármikor tájékozódni a programokról valamint mindent megtalálni a fesztivál területén? Akkor a

Strand fesztivál applikáció

a te választásod is lesz! Bárhol, bármikor előveheted telefonodat, megnézheted a színpadok és más építmények helyét, hogy egyszerűbben megtaláljunk minden programot a fesztivál hivatalos appjában. Az alkalmazásban a programokat három nézetben nézheted meg, így a neked megfelelő formában tudsz információkat szerezni! A fesztiválozók nagy barátja ez az alkalmazás! És te? Készen állsz rá, hogy mulass még egyet, amíg tart a nyár? A Strand fesztivál app Android 4.3 és újabb verziókon működik.
Unod magad? Próbáld elütni az időt a Hangtorzító alkalmazással, amivel kipróbálhatod, hogyan hangoznál gyerekként, mókusként, öregemberként, robotként, vagy épp ufoként. A

hangtorzító alkalmazással

készített felvételeket el is mentheted hangfájlként és meg is oszthatod a közösségi hálón. Több mint 20 féle effektet próbálhatsz ki, mindegyik máshogy és máshogy vicces. Biztosan nem fogod kibírni nevetés nélkül ennek az appnak a használatát!
​A Flippy knife késdobálós játékban kipróbálhatod magad a késdobálás művészetében, a természetben. ​A flippy knife játék valósághű fizikai motort használ, így könnyedén belefelejtkezve a való világban érezheted magad! Legfontosabb eleme nem más, mint egy

dobókés

, melyből több, mint harmincötféle világhírű késsel játszhatsz, csak meg kell őket szerezned!Különböző izgalmas helyszíneken próbálhatod ki magad, többek között kempingben, erdőben és még más helyeken is! Kifejezetten különleges tulajdonsága a játéknak a magyar nyelv, így anyanyelvünkön olvashatjuk a különböző feliratokat és szövegeket a játékban. Az elért eredményeinket akár barátainkkal is megoszthatjuk, könnyen kiderülhet, hogy ki a jobb! A flippy knife iOS 8 és újabb verziókkal működik együtt.
Készíts hatásos prezentációkat a Google Diák ingyenes letöltéssel elérhető androidos alkalmazásával. A mobilod vagy tableted is elég hozzá, hogy a létrehozz, vagy szerkessz egy

felhőben tárolt prezentációt

. Ezt akár offline is megteheted. A Google Diák megoszthatók másokkal is, így akár többen egyszerre is dolgozhattok rajtuk, megjegyzéseket fűzhettek egyes részekhez, amelyekre válaszolni is lehet. Az app folyamatosan ment, így biztosan nem vesztesz el semmit. A diákat sokféleképpen formázhatod, egyedi stílust és megjelenést adhatsz nekik.

Hírek

A legújabb, kerek 60-as verziószámot kapó Google Chrome böngésző is megérkezett hozzánk, elhozva pár érdekes újdonságot és több optimalizációs javítást is.
Az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb internetes böngésző a Firefox jelentős átalakításán dolgozik a Mozilla fejlesztőgárdája. Habár a hivatalos kiadás még mindig hónapokra van, de a Firefox 57-es verzióját már ma ki lehet próbálni.
A Microsoft hivatalos bejelentése alapján egy újfajta típusú Windows 10-et adnak ki amely kifejezetten a magasabb szintű felhasználókat célozza meg. Habár a pletykák már júniusban megjósolták ezt, a megerősítést csak e héten kaphattuk meg.
Ahogy közelít a szeptemberi iPhone-os konferencia, úgy pezsdül fel a mobilosok világa is pár kérdés körül. Vajon 2 vagy 3 új iPhone lesz? Mennyibe fog kerülni a high-end OLE kijelzős modell? És vajon végre kapunk-e wireless töltőt?

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

​A Wise folder hider mappa titkosító egy nagyszerű program Windowsra, mely segítségével könyvtárakat rejthetünk el és jelszóval védhetjük őket.

A program könyvtár elrejtő funkciója ismerős lehet a Windows rendszerből is, de valójában ez a funkció teljesen más, mint amit az operációs rendszer kínál. A

mappa jelszavas védelme

funkciónak köszönhetően az elrejtett mappákat és a bennük található fájlokat ket jelszóval is védhetjük, hogy ne férjen hozzá illetéktelen ember. Ráadásul a telepítés során lehetőségünk van beállítani, hogy a jobb egérgombbal elérhető fájl menü tartalmazza a "fájl/mappa elrejtése a wise folder hider programmal" menüpontot.

A wise folder hider program segítségével Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fokozhatja fájljaink biztonságát.
A Notepad++ ideális szerkesztő program programozóknak, mely több nyelvet képes kezelni és olyan hasznos funkciókkal szolgál, melyek minden informatikus szerszámos ládájában jól jönnek.

A Notepad++

forráskód szerkesztő és jegyzettömb

program automatikus kiegészítésekkel támogatja a programozók munkáját, ezáltal sokkal kevésbe időigényes a programkód írás folyamata. A forráskód szerkesztő programban több nyelven is tudunk programozni, ilyenek például a C++, C#, C, HTML, CSS, PHP és a JavaScript. A szerkesztő programban tudunk osztott nézetben is dolgozni, mellyel egyszerre két fájlt tudunk módosítani, mely kifejezetten jól jöhet olyankor, ha HTML és CSS fájlokat egyszerre szeretnénk írni.

A forráskód szerkesztő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
A CCleaner rendszer tisztító program legújabb verziója már elérhető! Az ingyenes program több olyan funkcióval bír, mellyel más, fizetős társai is nehezen vagy egyáltalán nem tudják felvenni a versenyt.

A CCleaner

számítógép gyorsító program

segítségével kiüríthetjük a böngészési előzményeket, végleg törölhetjük a lomtár tartalmát és gyorsíthatjuk számítógépünket. A rendszer tisztító megkeresi a felesleges fájlokat a számítógépen és azokat törölve teszi gyorsabbá a rendszer működését. A számítógép gyorsító automatikus működésének köszönhetően a háttérben is képes ellenőrizni a számítógépet és értesíteni minket a jelenlegi helyzetről a tálca értesítési területének segítségével, majd pedig pár kattintással javíthatunk a helyzeten!

A CCleaner rendszer karbantartó program Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Az Ultra Virus Killer vírusirtó és rendszerjavító Windows program egy kettő az egyben megoldás, mellyel nem csak a nemkívánatos, káros programokat tudjuk eltávolítania számítógépünkről, de sok más kecsegetető funkció is szerepel a termék palettáján.

Az UVK

vírusirtó ingyen

több más, nem vírusirtó funkcióval is rendelkezik. Többek között a "Smart Uninstaller" funkciónak köszönhetően a letörölt programok darabjai nem maradnak a gépünkön és nem okoznak a későbbiekben problémát. A rendszerjavító okos törlés funkciója ráadásul képes egyszerre több programot is törölni! Az Ultra Virus Killer vírusirtó ráadásul rendelkezik egy rendszer gyorsító funkcióval is, mely egy teljes registry és fájlrendszer tisztító, így ehhez nem kell külön programot letöltenünk.

A vírusirtó, rendszerjavító program kompatibilis Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel egyaránt.
A Visual Studio Code forráskód szerkesztő program a Microsoft forráskód szerkesztője Linux és más operációs rendszerekre.

Akik megszokták már a Microsoft megoldásait, de szeretnének egy egyszerűbb és kisebb igényű rendszeren programot írni, nagyon fognak örülne ennek a programnak. A Visual Studio Code

html szerkesztő

legújabb verziója most nagyszerű újításokat tartalmaz! Könnyebben kezeli a nagy fájlokat, a fordító rengeteg segítséget nyújt nekünk a szintaktikailag helyes kód írásában az automatikus kiegészítésekkel. A program a Microsoft Visual Studio kisebb méretű, ingyenes és kisebb rendszer igényű változata hasonló funkcionalitással.

A Visual Studio Code programkód szerkesztő Ubuntu 14.04, Debian 7 és újabb rendszereken fut.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése