Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7472 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1601 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Speak and translate fordító egy ritka fordító, amely különösen akkor fog jól jönni, ha külföldre megyünk vagy pedig egy más nyelvet beszélő ismerősünkkel szeretnénk csevegni. A Speak and Translate angol maygar fordító több más nyelven is beszél. Az alkalmazásban automatikusan kaphatsz nyelv ajánlatot a helyzeted alapján. A

beszélő fordító

program képes az elmondott szöveget más nyelven elmondani várakozási idő nélkül, így a szóbeli kommunikáció egyszerű! A beszélő fordító angol, francia, német, görög, olasz és még sok más nyelvet is képes lefordítani. A Speak and translate angol magyar fordító iOS 9 és újabb verziókkal kompatibilis.
Szerezz 50 gigabájtnyi tárhelyet a MEGA felhő tárhely szolgáltatásával. Az applikációval biztonságosan tárolhatsz bármilyen adatot, hiszen a felhőben speciális algoritmussal kerül titkosításra minden adatod. Így csak te láthatod pontosan milyen képek, dokumentumok és egyéb fájlok vannak ott. A MEGA chatelésre is használható. A

felhő tárhely szolgáltatás

fájljait meg is oszthatod, ha akarod, vagy több gép között is szinkronban tartathatod, csak fel kell telepítened minden eszközre a MEGA felhő tárhely szolgáltatás applikációját.
A Tellonym alkalmazás segítségével adj lehetőséget barátaidnak, hogy őszinték legyenek veled, anélkül, hogy következményektől tartaniuk kéne. A névtelen üzenetek ismerőseid nevük felfedése nélkül küldhet neked üzeneteket. A Tellonym app mára már több millió aktív felhasználóval rendelkezik. Csatlakozz te is sokak kedvenc alkalmazásához és kezdd el a mókázást! A Tellonym alkalmazásban

titkos üzenetek

hadára válaszolhatsz, melyeket ismerőseid névtelenül küldenek. A titkos üzeneteket csak te láthatod a profilodon, így válik még inkább személyessé a dolog. A Tellonym app iOS 9 és újabb verziókon működik.
Érdekel a földrajz? Szeretnéd próbára tenni tudásod? Vagy csak szívesen tanulnál játék közben? A Világ Földrajza nevű ingyenes letöltéssel telepíthető androidos alkalmazással egy kvízjáték keretein belül mélyítheted el tudásodat a bolygónk országairól, térképeiről, zászlókról, fővárosairól, népességi adatairól, vallásairól, nyelveiről, valutáiról és sok minden másról is. A

földrajzi kvízjáték

több mint 6000 kérdést, 2000 ábrát és 4 különböző nehézségi fokozatot is tartogat számodra. A 26 féle kvízopcióval egészen biztosan sokáig nem fogod megunni a A Világ Földrajza kvízjátékot.

Hírek

Az Aspark Owl-ra csak rá kell nézni, hogy arra gondoljon az ember: ez aztán igazán gyors kocsi lehet. De nem is sejti, hogy az áramvonalas karosszéria alatt egy olyan elektromos motor van, amely kevesebb mint kettő másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsítja fel a járművet, ezzel a sportülésekbe préselve a benne utazó személyeket.
Új, 10 gigabit per másodperc (Gbps) sávszélességű hálózatot tesztelnek Nagy Britanniában, a korábbi olimpiai faluban, London keleti részén. A Hyperoptic szolgáltató indította a tesztelést, ezzel elhozva az első ilyen nagy sebességű internetelérést, ISP hálózatot használva a dedikált vonalak helyett. A cégek most arra törekednek, hogy az...
Nap mint nap több mint 30.000 évnek megfelelő idejű videót játszanak le összesen a Google Chrome felhasználói. Ez felfoghatatlanul sok videó. Az utóbbi évben rengeteget növekedett a videómegtekintések száma. Nem csak a YouTube-os hatásvadász videóknak hála, de a minőségi videós tartalmak egyre nagyobb térhódításának is.
Új Amazon vásárlási lehetőség! Az Amazon Go egy nagyszabású kísérlet, melyben egy olyan vegyeskereskedést hoztak létre, ahol nincsenek eladók és a fizetés teljesen automatizáltan működik. Bemegy a vásárló, összeszedi a szükséges termékeket és kisétál a boltból, miközben számlájáról levonódik a vásárolt javak ellenértéke. Na de mi van akkor, ha...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Renamer egy kisméretű program, ami olyan funkciókat hoz el az átlag felhasználóknak, amit korábban csak haladó felhasználók tudtak használni Windows rendszereken. A fájlok átnevezése innentől kezdve kifejezetten könnyűvé válik mindenki számára!

A Renamer program nem csak csupán fájlok átnevezésére képes, hanem akár a fájlnevek elő -és utótagjait is képes módosítani. A program ezen felül rendelkezik

mappa átnevezés

funkcióval is rendelkezik, amit nagyon sokak hasznosnak fognak majd találni. A fájl és mappa átnevezés ráadásul egyszerre több objektumot is érinthet, így nem gond, ha sok feladat van. A program támogat különböző metatageket és haladó felhasználók a saját átnevezési szabályaikat is létrehozhatják a programon belül.

A Renamer Windows XP és újabb verziókon támogatja a tömeges mappa és fájl átnevezést.
A LAV Filters egy ingyen videólejátszó, amely könnyedén boldogul több, napjainkban használatos videó formátummal, anélkül, hogy külső kodek pakkot kéne installálnunk a számítógépünkre.

A LAV Filters ingyen videólejátszó az FFMPEG könyvtárak alapján lett megalkotva, ezért a legtöbb híres videó és zene formátumot is lejátszhatjuk vele. A LAV Filters

ingyenes zenelejátszó program

kisméretű és könnyedén nézhetünk vele titkosított videó adásokat is interneten keresztül. Az ingyenes zenelejátszó többek között Matroska, MP4, AVI, AC3, AAC, TrueHD, FLV, MOV formátumokat támogat.

A LAV Filters ingyenes videó -és zenelejátszó Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is fut.
Az AMIDuOS egy olyan Windows program, amellyel könnyedén telepíthetünk Android-rendszert PC-re. Ezáltal akár az Android alkalmazások tesztelése, akár azok szórakozási célt szolgáló futtatása is sokkal könnyebb.

Az AMIDuOS program segítségével egy Android operációs rendszert tudsz futtatni Windows operációs rendszered alatt, csupán egyetlen program segítségével. A program segítségével közvetetten lehetséges a

Play Áruház letöltése számítógépre

is! Tölts le és telepíts és játékokat a Play Áruházból PC-re és élvezd a legjobb Android játékokat! A Play Áruház letöltése mellett különböző alkalamzásokat is letölthetsz, így teljes értékű Android-rendszert kapsz!

Figyelem! Az AMIDuOS 30 napig érvényes próbaverzióval rendelkezik és Windows 7 és újabb operációs rendszerekkel kompatibilis.
A Firemin egy kis méretű program, amely arra hivatott, hogy a számítógépünkön lassanként elfogyó fizikai memóriát tudjunk vele felszabadítani, különlegesen egy program hibáját orvosolva ezzel.

A Firemin program a Windows memória felszabadítás területén belül a firefox böngésző magas memóriaigényét orosolja, méghozzá hatékonyabb módon, mint ahogy azt az operációs rendszer beépített ütemezője tenné. A

Windows RAM felszabadító

program a Firefox használata közben keletkezett "elfolyt" memória egy részét képes visszanyerni automatikus működéssel. A Windows RAM felszabadító fejlettebb memória ütemező algoritmust használ, illetve nagyobb gyakorisággal fut, mint a Windows-os alternatívája, így hatékonyabb munkát végez!

A Firemin Windows memória felszabadító Windows XP és újabb rendszereken működik
A MixPad Multitrack Recording Software zeneszerkesztő program nagyszerű, ingyenes alternatíva azok számára, akik szeretnének zenéket szerkeszteni, ám előbb szeretnék kipróbálni magukat egy ingyenes, ám de professzionális szoftver segítségével.

A MixPad Multitrack Recording Software olyan lehetőségeket nyújt, amely nem csak tapasztaltaknak, hanem kezdőknek is kielégítő. A programmal a

zene vágás

egy igen egyszerű és élvezetes folyamattá válik hamar. A zene vágás mellett a zeneszerkesztő program különböző effekteket és más finomhangolásokat is enged a zenékben. Engedd szabadra a fantáziád és hozd ki magadból a legtöbbet a MixPad Multitrack Recording Software programmal!

A MixPad Multitrack Recording Software Windows XP és újabb verziókon működik.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése