Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7289 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1275 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Timbre alkalmazás egy új applikáció, melynek segítségével már a telefonunkon is tudunk zenét nem csak hallgatni, de mostantól akár vágni is! Mintha a zsebünkben lenne egy mini számítógép az Audacity programmal előre telepítve. A Timbre alkalmazás segítségével könnyeden láthatunk el más feladatokat is, mint például a

zene konvertálás és több zene egymásba illesztése

. Több kodeket is támogat az app, így nem kell majd a számítógépen bajlódnunk a konvertálással minden egyes alkalommal. Ingyenes alkalmazások között is kitűnik a sorból ez az applikáció, hiszen nincsen alkalmazáson belüli vásárlás és egy teljesen reklámmentes felületet kapunk. A Timbre alkalmazás csak Android 4.1 és újabb rendszert futtató eszközökön működik.
Szeretsz a Mekiben enni? Szeretnéd ezt ezentúl minél olcsóbban megtenni vagy csak szimplán többet enni a pénzedért? Akkor a McDonald's találmánya pont neked készült! A Mymeki alkalmazás segítségével

kedvezményesen ehetsz bármelyik McDonald's étteremben

. Elfelejtheted a pénztárcában vagy nadrágban hordott gyűrött kuponokat, ezzel az alkalmazással elég csak a telefonodat felmutatni az étteremben, hogy megkapd a kedvezményeket. Ezzel nem csak egy kényelmes és gyors megoldáshoz jutunk, de egyben környezettudatosak is lehetünk. A kuponokat az alkalmazás segítségével iOS 8 és újabb verziókon élvezhetjük.
A Budapest 2017 az Antenna Hungária által kibocsátott hivatalos alkalmazás, mellyel a FINA vizes VB világkupa közben tájékozódhatunk és készülhetünk fel a játékokra és más programokra. A Budapest 2017 alkalmazással könnyedén nyomon követhetjük az

úszás és vízilabda eredmények

mindegyikét. Ezen kívül az appban láthatjuk a vizes VB híreket, a programokat, interjúkat, videókat és képeket, mindet ráadásul egyetlen helyen összegyűjtve, zsebünkben, egyetlen koppintásnyi távolságra tőlünk. A hivatalos FINA vizes VB 2017 alkalmazás iOS 8 vagy újabb rendszert futtató készülékeken elérhető.
Minyonos játék! A Despicable Me (magyarul: Gru) aranyos sárga szereplőivel, a minyonokkal kell játszanunk az alábbi játékban. Kalandozásaik során a te segítségedre is szükséges lesz. Telefonod képernyőjén keresztül segíthetsz nekik elérni a célt! A

minyonok küldetése

, hogy kedvenc gyümölcsükből, a banánból a legtöbbet gyűjtsék össze (hiszen annyira szeretik) és eközben a rájuk leselkedő veszélyeket elkerüljék. Ötven egyedi ruházatba bújtathatod a minyonodat, például szörfös vagy diszkóminyon. Készen állsz a nagy versenyre a többi Gru minyonnal? Akkor vágjunk bele Gru! A fergeteges Minyonos játékot iOS 7.1.2 és újabb rendszereken élvezheted. Hajrá Gru!

Hírek

Dani Clode, a londoni Királyi Művészeti Főiskola (RCA) végzős diákja, és a legújabb alkotása az úgynevezett The Third Thumb, azaz A harmadik hüvelykujj: egy 3D-s nyomtatott protézis, amely pontosan azt takarja, amit a neve sugall.
Az egyik legnépszerűbb zenés streamer alkalmazás, a Spotify egy új, vezetőbarát módot tesztel éppen. Egyelőre csak keveseknek adatott meg a lehetőség a kipróbálásra, de ha a tesztkör véget ért, mindenkinek elérhetővé válik a funkció.
A Google Earth egy komolyabb ráncfelvarráson esett át még az idei év elején, így most már böngészőbarát és infókártyákat is tartalmaz a 3D-s földgömb alkalmazás. Legújabb frissítése után pedig a természetkedvelőknek kínál csemegét.
Folyton folyvást a minket körülölelő hatalmas űrt fürkésszük és igyekszünk minél többet megtudni erről a felfoghatatlanul hatalmas világról. Most okosabbak lettünk, a Szaturnusz egyik holdján ugyanis szerves anyagokra bukkantak a tudósok.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az EssentialPIM egy személyes menedzser, mellyel bizalmas információinkat tarthatjuk biztonságos helyen, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá. Ezzel a kis méretű alkalmazással egyszerre kezelhetünk különböző információkat egy helyen!

Az EssentialPIM

biztonságos adattárolást

tesz lehetővé. Speciális import, export és szinkronizáció funkcióknak köszönhetően biztosítja a felhasználót az adatok teljes biztonságáról és folyamatos frissességéről. A programban készíthetünk tennivalókról listákat, találkozókat, eseményeket és jegyzeteket. Ezekhez hozzáadhatunk megjegyzéseket, fontossági jelölőt, emlékeztetőt és akár ismétlést is, ha emlékeztetőről van szó.

Az EssentialPIM program kompatibilis Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is.
A Teracopy egy nagyszerű számítógépes program, melynek célja a gyors fájl másolási folyamatok biztosítása. A PC program kompaktsága garantálja számunkra, hogy sem a futtatás, sem pedig a telepítés nem okoz majd gondot

A Teracopy

Windows alatt gyorsabb másolást

tesz lehetővé. Egy különleges technológiának köszönhetően két merevlemez között gyorsabban tudunk másolni. A másolási folyamatot bármikor megállíthatjuk, ha máshova szeretnénk a számítógép erőforrásait használni, majd egy kattintás elég a folytatáshoz. Hiba esetén a program többszöri próbálkozás után ugorja csak át az adott fájlt, ezután pedig a másolás teljes leállítása helyett folytatja tovább a feladatot. A másolás végén láthatjuk a hibás másolási részeket és újra próbálhatjuk csak a hibás fájlokat.

A Teracopy 3.2 kompatibilis Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel egyaránt.
A Ronyasoft cég nagyszerű ingyenes poszter nyomtató szoftverének letöltése, mely segít a felhasználónak egyszerűen plakátokat szerkeszteni és nyomtatni otthonában mindenféle különleges eszköz nélkül. Grafikai szoftver létére kis gépigényének köszönhetően szinte minden számítógépen könnyedén elfut napjainkban.

A Ronyasoft Poster Printer az

ingyenes plakát nyomtatás

területét választotta szakterületévé és a fejlesztők minden erejükkel azon voltak, hogy a felhasználók számára egy minél érthetőbb poszternyomtatás területén profi programot tudjanak biztosítani, ami nem mellesleg teret biztosít kreativitásuknak is. Sokan Photoshopot használnak ilyen feladatok teljesítéséhez, ám ezzel a

poszternyomtatás programmal

teljesen kiváltható az Adobe megoldása.
A poszter készítés programmal csak egy képet kell kiválasztanunk, megadni a paramétereket, kiválasztani a nyomtatót és már indulhat is a poszternyomtatás! Ráadásul a nagy poszterekhez nem kell megvennünk a nagyméretű lapokat, elég ha A4 vagy levél méretű lapra nyomtatjuk a kép apróbb darabjait, majd később pedig összeillesztjük őket egyszerűen.

A Poster Printer program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket is támogat 32 -és 64-biten egyaránt.
A Google Earth a Google keresőóriás térképalkalmazása, mely offline térkép böngészésre is használható. Könnyed tájékozódás és a megszokott Google Earth programfelület hamar gyorsan használhatóvá teszi ezt a nagyszerű programot.

A Google Föld program ezenfelül

ingyenes útvonaltervező és GPS

funkciókat is tartalmaz, így könnyedén navigálhatunk egy globális térképen. A 3D objektumoknak köszönhetően kifejezetten könnyű az útvonaltervezés és tájékozódás idegen nagyvárosokban, mivel láthatjuk az épületeket, mintha ott lennénk mi magunk is.

Az

új Google Föld

verzió több biztonsági javítást is tartalmaz, valamint különböző stabilitási hibákat is javít a biztonságosabb és gördülékenyebb használat érdekében.

A Google Earth program kompatibilis Windows 7, Windows 8, és Windows 10 rendszerekkel is, a legújabb Google Föld letöltése ingyenes.
Az Ashmapoo Music Studio zeneszerkesztő egy nagyszerű ingyenes megoldás azoknak, akik szeretnének zenéket vágni, kedvenc zeneszámukat szerkeszteni vagy esetleg egyedi zene összeállításokat készíteni maguknak. Az Ashampoo Music Studio ráadásul kicsiny rendszer követelményeinek köszönhetően szinte a legegyszerűbb hardverű Windows számítógépen is elfut.

Az Ashampoo Music Studio

zeneszerkesztő és zenei lemez készítő program

egy pehelykönnyű, svájci bicskához hasonlítható eszköz a zenét szerkeszteni és lemezre írni vágyó emberek körében. Olyan funkciókat érhetünk el a használatával, mint például zenei lemez készítése automatikusan választott címmel és borítóképpel (az internetről).
Effektekkel tudunk egymás után zeneszámokat fűzni, így csak egyetlen zenei fájllal kell később dolgoznunk. Ezen felül a számítógépünkön található zenéket szerkeszthetjük és könnyedén rendszerezhetjük.

A zeneszerkesztő program kompatibilis Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 operációs rendszerekkel.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése