Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7244 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1177 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

WoW Legion Companion a népszerű MMO játék legutóbbi kiegészítőjéhez kiadott, hivatalos kiegészítő alkalmazás, amellyel a játékélményedet teheted teljesebbé.

Menedzseld World of Warcraft karaktereidet

, küldetéseidet és kövesd nyomon Class Order Hall-od fejlesztéseit és eseményeit! A mobilappal mindig láthatod az aktív World Quest-eket és az elvégzésükért járó jutalmakat is. A WoW Legion Companion World of Warcraft játékosoknak hasznos, plusz információkat tartalmazó ingyenes letöltésű androidos társalkalmazás.
Bárhol is jársz, bármit is tervezel, mindig felkészült lehetsz a BBC Weather alkalmazással. Az ingyenes letöltéssel beszerezhető, BBC által kiadott

időjárás előrejelző alkalmazás

óránkénti frissítéssel közli az időjárási adatokat. A hőfok és csapadékmennyiség mellett a látási viszonyokról, páratartalomról és nyomásról is ad információkat Olvasd be a QR kódot, és töltsd le androidos mobilodra vagy tabletedre a BBC weather appot.
A legismertebb pdf fájlkezelő az ingyenes Adobe Acrobat Reader androidos alkalmazás. A program professzionális megoldást nyújt, ha

pdf fájlok megnyitása, készítése és kezelése

a cél. Többféle olvasási mód áll rendelkezésre, a szöveghez kommenteket írhatunk, vagy kiemelhetjük a fontosnak tartott részleteket. A digitális aláírás is csak egy érintés. A kameránkat használva fotó alapján, vagy microsoft word fájlokból is készíthetünk pdf fájlokat az Adobe Acrobat Reader segítségével.
Ha téged is elkapott a Fidget Spinner láz, akkor neked való ez az android alkalmazás. A pörgettyű saját játékában minél nagyobb pontszámot kel elérned a rendelkezésre álló 5 pördítési lehetőségeddel. A pontszámaidból a

Fidget Spinner

edet fejlesztheted és a barátaiddal is versenghettek. Az alkalmazás ingyenes letöltéssel érhető el, csak olvasd be a QR kódot!

Hírek

Ennek a hírnek az elolvasása után egyesek talán az öklüket rázzák, mások esetleg épp összeteszik a kezüket, hogy 'végre már'. A Google kereső szolgáltatása ugyanis kiterjeszti vizsgálódó szemeit a személyes tartalmainka is.
Egy gazdasági iskolában, Párizsban hamarosan bevezetnek egy új mesterséges intelligenciára épülő rendszert, amely a tanulók arcfelismerésével fogja megmondani, ki mennyire figyel az órán. A szoftver a Nestor nevet kapta és online kurzusokon alkalmazzák
Első gondolatra talán furcsának tűnhet, hogy a háttérzajokat még több zajjal lehet hatékonyan kezelni, de a hangtanulmányokkal foglalkozó Plantronics pontosan ezt teszi, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy beválik a dolog.
Az információ hatalom. Ebben a korban hírből és álhírből sincs hiány. De vajon melyik hír igaz és melyik álhír és átverés? Hol ferdítenek és hol marad ki a lényeg a tudósításokból? A közösségi oldalak, a Facebook jó helyet kínálnak az álhírek terjedésének

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Pythong kódszerkesztő legújabb verziója már elérhető! Töltsd le most!

Hogy mi is a Python? Python egy általános célú programozási nyelv, mely többek között a funkcionális, az objektumorientált, az imperatív és a procedurális programozási paradigmákat támogatja.

A

Python kódszerkesztő program Windows, Linux/Unix, Mac OS X, OS/2, Amiga

operációs rendszereket is támogat.
A Google Chrome böngészője egy széles körben elterjedt webböngésző rengeteg hasznos funkcióval és rendkívül egyszerű felhasználói felülettel, Linuxra írt verzióval!

A

Google Chrome Ubuntus böngésző

már támogatja a Linux alapú operációs rendszereket anélkül, hogy bármilyen funkció tekintetében megalkuvást kívánna tőlünk. Ahjogy a Windows-ra való verzió, ez is alkalmas könyvjelzők szinkronizálására, téma beállítására és még sok minden másra is.

Ez az ingyenes letöltésű Google Chrome webböngésző támogatja a Dbian, Fedora és Ubuntu - Linux típusú rendszereket.
A Skype egy egyszerű működésű hasznos csevegőprogram videóhívások és szöveges üzenetek lebonyolítására. A Windows 10 kompatibilis program fejlesztői hónapról hónapra dolgoznak azon, hogy javítsanak a videó-és hanghívások minőségén, valamint különböző kényelmi funkciókat tudjanak a felhasználók rendelkezésére bocsátani.

A

Skype üzenetküldés és videóhívás

mellett hanghívások lebonyolítására is alkalmas. Az új Skype verzióban több minőség -és hibajavítás is megvalósul.

A Skype program kompatibilis Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is.
A Skype egy széles körben alkalmazott csevegő program, amely alkalmas szöveges, hang és videó általi beszélgetések lebonyolítására. A Linux rendszerre készített programot talán senkinek sem kell bemutatni, mindenki életében legalább egyszer találkozott vele már. Gyors működése és egyre stabilabb használata miatt egyre jobban elterjedt Linux programról van szó.

A

Skype videós csevegő program Linuxra

egyre több új funkcióval bővül évről évre. A mostani Linuxos verzió több hiba javítást is tartalmaz, valamint egy ingyenesen elérhető operációs rendszerrel működik együtt, amely kitűnő alternatívája lehet a Windowsnak.

Az új verzióban Electron 1.6.2 használata valósul meg, valamint a telepítő automatikusan integrálja számunkra a Skype frissítő tárhelyét, így azzal a felhasználóknak nem kell foglalkozniuk.
Mindig mással kezdesz el foglalkozni ha leülsz a gép elé? Emiatt határidőkkel maradsz el? Nem tudsz Így tanulni vagy dolgozni? Akkor a Cold Turkey programot neked találták ki!

A Cold Turkey figyelemelterelés megakadályozó program gyors, egyszerű és hatékony! Csak be kell írni a bolkkolni kívánt oldalak címét és már kész is! Töltsd le most!
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése