Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7214 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1147 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Egy kellemes napfelkeltés jelenetet varázsolhatsz háttérképnek androidos készülékedre a Sun Rise Free Live Wallpaper ingyenes letöltést kínáló háttérkép applikációjával. Az

élő háttérképen

a felkelő nap finom sugarai jelennek meg egy árnyas fánál, közben a madarak suhannak el, az egész hangulata kellemes és megnyugtató a nap bármely szakában. A Sun Rise Free Live Wallpaper legutóbbi frissítéseivel újabb tájképeket is kapott, így téli havazós és szélmalmos élő háttérképei is vannak már.
Keltsd életre a meséket gyermekeid számára a BOOKR Kids Mesetár ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával. Egy egész könyvesboltnyi

interaktív mese

jár a programhoz, amelyek nem csak egy-egy animált történetet tartalmaznak, de különböző fejlesztő játékokat és kisebb feladatokat is. Így nem csak egy kedves mesével lesz gazdagabb a gyerkőc, de a képességeit is fejlesztheti, miközben hasznosan fogalja el magát. A BOOKR Kids Mesetárban megadható a kor is, így a legmegfelelőbb tartalmakat fogyaszthatjátok.
A PDF to Word Converter egy első osztályú konverter alkalmazás, amelynek sokan nagy hasznát tudják venni. A programmal

pdf típusú fájlok konvertálhatók word dokumentummá

úgy, hogy a tartalom és a formázás is megmarad olyannak, mint az eredeti. A fájlok nem csak a saját eszközödről jöhetnek, a legnépszerűbb felhő tárhelyeket is támogatja az applikáció. Még a komplexebb pdf fájlokból is használható, szerkeszthető fájlokat készít az ingyenes letöltést kínáló PDF to Word Converter iOS app. IOS 9.0 vagy újabb verzió szükséges hozzá. Kompatibilis iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel. Az apphoz vásárolható további szolgáltatások: - Lifetime of Immediate Conversions - 9.99$ - Linked Services Feature - 1.99$ - Business Extension - 49.99$ iPhone mobilod van? Szeretnél egy Lifetime of Immediate Conversions, vagy Business Extension lifetime promóciós kódot? Írj a szerkesztőségnek! (láblécben a link) Csak egy apróságot kérünk cserében...
Töltsd le ingyenesen a FaceApp-ot, hogy arcképeidet különleges speciális hatásokkal változtasd meg! A programba beadott portrékon

öregíthetsz, fiatalíthatsz, szépíthetsz, és még nemet is válthatsz.

Kíváncsi vagy hogyan fogsz kinézni öregkorodra, vagy milyen lennél csajként vagy pasiként? Tedd be barátaid fotóit és nevessetek együtt az eredményen. A letöltés gombra kattintva, vagy a QR kód beolvasásával azonnal elindíthatod az ingyenes FaceApp fotószerkesztő letöltését.

Hírek

Az első és igazi 1996-os Tomb Raider-t lelkes fejlesztő átültette a böngészők világába. A legegyszerűbb gépeken is stabil 60 FPS-en fut és ugrál Lara Croft.
Úgy néz ki a nagy sikerű mikro Nintendo gépek sikerén felbuzdulva újabb aprócska gépet szerezhetnek be a konzol szerelmesei. Egy mini SNES-t fognak még ebben az évben piacra dobni.
Nem mindegy, mennyit tudunk böngészni, dúl a Microsoft és Google bögészőháborúja. A laptopok töltöttségi ideje egy kényes kérdés. Nehéz pontosan meghatározni meddig bírják, hiszen rengeteg változó befolyásolhatja. Az biztos, hogy minél tovább bírja a gép,
Már elérhető a legújabb nagy Windows 10 frissítés csomag, a legfrissebb Creator's Update, amely a második nagy frissítés a rendszerre az Anniversary Update után. Kapunk jó pár újdonságot és javítást is, érdemes lesz telepíteni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az ImageResizer egy roppant egyszerű képméretező és képszerkesztő program, mely egy hasznos, új funkció hozzáadását teszi lehetővé operációs rendszerünkhöz.

Az

ImageResizer képszerkesztő

program egyszerű módon váltja valóra sok felhasználó kívánságát. Mint egy beépülő modul a Windows-on belül, a képszerkesztő program telepítése után bármely képre jobb egérgombbal kattintva a legördülő menüben láthatóvá válik egy új funkció! Az ingyenes letöltésű képszerkesztő program telepítés után egyből használható funkciói képessé teszi számítógépünket bármilyen kép egyszerű átméretezésére anélkül, hogy bármilyen nagyobb külön szoftvert kéne megnyitnunk vagy akár telepítenünk.

Az ImageResizer képszerkesztő program rendkívül hely - és erőforrás takarékos program, nagyon egyszerű működéssel!

A képméretező szoftver kompatibilis Windows XP-től a Windows 10-ig bármely Microsoft operációs rendszerrel.
A Process Explorer egy Microsoft által fejlesztett program , mely abban van segítségünkre, hogy lássuk, milyen programok futnak egy adott pillanatban a számítógépünkön. Megmutatja az aktuális folyamat sebességét és aktuális állapotát, csakúgy, mint a prioritási beállításokat. A Process Explorer folyamatellenőrző program tetszés szerint leállítható.

Emellett a

Process Explorer feladatkezelő

kis méretének és alacsony rendszerigényének köszönhetően, bármilyen Windowst futtató számítógépen - akár Windows 10-en is - könnyen elindítható (a .zip fájlban 32 - és 64-bites rendszerekre is megtalálható a kompatibilis fájl).

A Process Explorer feladatkezelő program megmutatja minden adott pillanatban futó program sebességét, erőforrás-igényét és más hasznos információkat is.
A Tixati ingyenes BitTorrent program, mely letöltés közben több adatokat is hozzáférhetővé tesz számunkra, mint a seed-források, peer-ek, és a fájlátvitel tulajdonságai. Új generációs sávszélesség-biztosítóval és gyorsítóval rendelkezik. Ezen kívül a

Tixati utorrent kliens

támogatja a teljes DHT végrehajtást is

A Tixati torrent program emellett könnyen és gyorsan telepíthető, nem igényel se java-t sem pedig semmilyen .NET keretrendszert. A kapcsolati titkosítás pedig a lehető legbiztonságosabb kapcsolatért felelős. NINCS se vírus, se reklám, se semmi értelmetlen dolog a Tixati torrent programban!

A Tixati torrent legfrissebb verziója több fontos frissítést és javítást is tartalmaz. A torrent program támogatja a legtöbb Windows (64 bit) verziót. (Windows XP-Windows 10, Windows Szerver 2008, 2012)
A ShareX egy letisztult és kevés lemezterületet foglaló program, mely képernyő felvételek készítésére, gyors szerkesztésére és megosztására használható képlopó.

A

Sharex képernyőrögzítő program

, bármely általunk készített képernyő-területről képes azonnali képet készíteni.

A kép elkészítése után egyszerű szerkesztési funkciók (vízjel, magyarázat, effektek stb.) használatára van lehetőségünk.
A ShareX képlopó több nagyobb kép megosztó oldalra is képes azonnal feltölteni ezeket a mentéseket! Az új képernyőrögzítő programverzió ezen felül teljes Mozilla Firefox támogatást tartalmaz, mely a feltöltés és kép készítés közben válik igazán hasznossá a felhasználó számára és magában foglalja a böngészőbe ágyazható bővítményt.
A Revo Uninstaller ingyenes kiadásának legfrissebb verziója.
A Revo program eltávolító segítségével a felhasználók egyszerűen és véglegesen távolíthatnak el programokat a számítógépükről, anélkül, hogy a programok bármilyen felesleges adatot hagynának hátra a gépen.

A

revo uninstaller program eltávolító

ezen kívül:
- valós időben mutatja a telepítést (törlést)
- fejlett kereső algoritmusokat alkalmaz a maradék fájlok megtalálására
- képes kényszerített eltávolításra
- kezelhetővé teszi a telepítési naplókat
- böngésző tisztító funkcióval is rendelkezik
- MS Office ideiglenes fájlokat is megtalál és képes törölni
- teljes 64-bit támogatással rendelkezik
A Windows rendszerekre fejlesztett program eltávolító szoftver ezen kívül lehetővé teszi a gyors törlést illetve több program törlését egy időben.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése