Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7272 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1229 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Úgy érzed rád férne egy kis mozgás? Nem ijedsz meg a kihívásoktól? Meríts motivációt és gyürkőzz neki a 30 Napos Fitneszkihívás-nak, amelyet egy androidos edzésterv alkalmazás kínál. Válassz a többféle nehézségű és tematikájú (test, has, fenék)

30 napos edzéstervekből

és teljesítsd a napi feladatokat, amelyekhez kellő instrukciót és stoppert is kapsz, ahol szükséges. A 30 Napos Fitneszkihívás összeköthető a Google Fit szolgáltatással is, így szinkronizálhatod az elégedett kalória adataidat is. Az edzésterv alkalmazás letöltés ingyenes.
Mindannyian szembesültünk már azzal a problémával, hogy a sok jelszó egy idő után könnyen feledésbe merül és egy fárasztó folyamaton keresztül tudjuk csak visszaszerezni a fiókunk feletti uralmat. De ennek most vége! A

1Password biztonságos jelszótárolást

tesz lehetővé telefonunkon. így könnyen hozzáférhetünk féltve őrzött jelszavainkhoz még mobileszközünkön is. TouchID-val rendelkező készülékeken egy érintéssel beléphetünk az appba és nézhetjük meg jelszavainkat. TouchID használata nélkül pedig mindössze egyetlen mesterjelszót kell megjegyeznünk annak érdekében, hogy hozzáférhessünk minden jelszavunkhoz, amit elmentettünk. Az applikáció iOS 9.3 és annál újabb rendszert futtató készülékeken elérhető.
A Photo Editor androidos alkalmazás egy csinos fotószerkesztő és sminkkamera, csodálatos szépítő hatásokkal, szűrőkkel, matricákkal, amelyekkel stílusosan

szerkesztheted a képet

, vagy átalakíthatod az arcod és a tested csupán néhány érintéssel. Ideje sminkelni! Szórakozz a mágikus sminkes fotószerkesztővel és fedezd fel a lehetőségeket! A Photo Editor professzionális sminkszerkesztő és selfie szerkesztő. Rengeteg sminkes stílust tartalmaz. Kötelező alkalmazás mindenkinek, aki sokat szelfizik!
A SnapStats egy egyszerű, ám annál hasznosabb alkalmazás iPhone készülékünkre. Sok olyan funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik minden napi életünket. A SnapStats

mobilinternet és készülék figyelő alkalmazás

funkciói között található a készülék bekapcsolási idejének figyelése, RAM statisztika, processzor statisztika, bekapcsolás óta elhasznált mobilinternet mennyiség, akkumulátor használat, készülék háttértár teljesítménye és még sok más. Az app kompatibilis iOS 8 és újabb verziókkal.

Hírek

Attól függően hogy a weboldalunkat mi magunk vagy esetleg profi fejlesztő által kívánjuk elkészíteni, változhatnak a webtárhellyel kapcsolatban támasztott igényeink. A fejlesztőknek bizonyos esetekben speciális környezetre is szükségük lehet, de...
A Google kedden jelentette be az éves I/O konferenciáján, hogy felkarolja az álláskeresőket. Elindítja a már sokak által nagyon várt, új, speciálisan álláskeresésre kihegyezett funkcióját, amelyet ezentúl egyaránt elérhetünk számítógépes böngészőből és mo
A hajlékony laptop ötlete: A Lenovo-nál szeretnek nagyokat gondolni és vadabb ötletekkel is foglalkozni, egy new yorki eseményen a napokban prezentálta a vállalat legújabb ötletét, amely nem más, mint a hajlékony laptop. Kijelző, billentyűzet, még navigác
Még tavaly tavasszal történt a tragikus és sokakat megosztó önvezető autóval történt autópályabaleset, amelyben a Tesla Model S-ben utazó Joshua Brown vesztette életét. Ez volt az első olyan eset, amikor halálos kimenetelű baleset történt egy önvezető au

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Ha te is gyakran tévedsz el a mappákban számítógépeden és könnyebbnek találod, hogy nem kell a mappa nevét elolvasni, csak megnézni a színét mondjuk, akkor jó helyen jársz!

A Folder Marker egy

hasznos program

, mely a mappák egyedi jelölésével könnyíti meg számunkra a tájékozódást fájljaink között. A hasznos fájljelölő program beállítása pofon egyszerű és már életbe is lépnek a változtatások!

Nincs többé kétségbeesett keresgélés a mappák közt, nem lesznek elpazarolt percek! A hasznos PC program kompatibilis Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel.
Az Ultimate Windows Tweaker számítógép tuningoló programmal egyszerűen testre szabhatjuk Windows 10 rendszerünket és olyan beállításokhoz férhetünk hozzá, amikhez átlag felhasználóként egyáltalán nem.

Az Ultimate Windows Tweaker

Windows 10 tuning program

segítségével többek között fokozhatjuk a rendszerünk biztonságát, testre szabhatjuk az Internet Explorer kinézetét és megjelenését egészen mélyre menően és egyszerűen tuningolhatjuk, turbózhatjuk fel a számítógépünk hálózati beállításait.

A

Windows 10

tuningprogram speciálisan Windows 10 operációs rendszerekre lett fejlesztve. PC-det megfontoltan tuningold, mert bármilyen változtatásért, amely kárt okoz a rendszerben a fejlesztő nem vállal felelősséget.
A FixWin 10 egy hasznos hibajavító program, mellyel Windows 10 operációs rendszerünk hibáit tudjuk kijavítani csupán pár gombnyomással. Ráadásul a Windows 10 hibajavító program hordozható, ezért telepítésre semmi szükség!

A FixWin

Windows 10 hibajavító program

segítségével lehetőségünk van a rendszeren belül többféle hiba javítására is, mint például a Windows 10-en belül előjött globális problémák, internettel kapcsolatos hibákat és a fájlkezelő hibáit is, de még sok minden mást is. A

Win 10 hibajavító

program kezdőképernyőjén azonnal lehetséges rendszer visszaállítási pontot létrehozni, ami ajánlott is, hogy a Windows hibajavítás során semmiképp ne vesszenek el adataink hirtelen.

Figyelem! A program csak Windows 10 operációs rendszerrel kompatibilis!
Az OBS Studio egy kifejezetten adások közvetítésére tervezett open broadcast program. Leginkább olyanok vehetik hasznát, akik játékot szeretnének közvetíteni interneten keresztül és mindezt csúcs minőségben kívánják tenni!

A

OBS Studio online közvetítés

közben könnyedén kezel különböző hangforrásokat, valós idejű effekteket és szín korrekciót is.

Az

OBS stream segítségével YouTube, Twitch és Hitbox

oldalakon keresztül tudunk közvetíteni a nézőknek. Az open broadcast programban lehetőségünk van továbbá előre beállított profilokat használni és ezek között váltani.

Az

Open Broadcaster

ezeken kívül rendelkezik zajcsökkentő és zajszűrő funkciókkal, valamint a programban különböző jelentek között is egyszerűen válthatunk előre beállított effektek segítségével.

Az open broadcast program kompatibilis Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 verziókkal.
A Movavi Powerpoint to Video Converter egy hasznos program olyanoknak, akiknek egy olyan helyen kell előadást tartaniuk, ahol csak médialejátszási lehetőség van, illetve nincs Microsoft PowerPoint.

A

Movavi PowerPoint to Video Converter Power Point konvertáló program

segítségével könnyedén konvertálhatjuk bemutatóinkat videóvá. A videónk alá egyszerűen illeszthetünk hanganyagot is, ezáltal élővé tehetjük a prezentációt! A konvertáló képes AVI, 3GP, MKV és más formátumokba is menteni a videót. A program a Microsoft PowerPoint 2000, XP, 2003, 2007, 2010 és 2013 verziókkal készült prezentációkat tudja konvertálni.

A power point konvertáló program kompatibilis Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése