Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7590 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1718 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Te is foci rajongó vagy? Akkor ne habozz tovább és töltsd le a 2018 Fifa World Cup Russia alkalmazást a telefonodra és kövesd a világbajnokság eseményeit telefonodon is! Az alkalmazás angol és más idegen nyelveken elérhető. A 2018 Fifa World Cup Russia nemcsak a

2018 foci világbajnokság

eredményeinek kimutatására való, hanem sok más érdekes funkcióval is bír. Válaszd ki kedvenc csapataidat és nézz velük kapcsolatos híreket, videókat és más tartalmakat. A 2018 Fifa World Cup Russia alkalmazásban sok érdekesség is kiderül az oroszországi helyszínnel kapcsolatban. Tedd élvezetesebbé a foci vb-t most! A 2018 Fifa World Cup Russia iOS 10 és újabb eszközökön értesít a 2018-as foci vb eredményeiről.
A 2018-as football világbajnokság idején nem is választhatnál jobb androidos alkalmazást mobilodra mint a 2018 FIFA World Cup Russia-t. A FIFA hivatalos alkalmazásából valós idejű adatokat kaphatsz a

foci világbajnokság

meccseiről. Válaszd ki kedvenc csapataidat, olvass híreket, nézz videókat, tudd meg milyen érdekességeket hordoz magában az oroszországi helyszín. A 2018 FIFA World Cup Russia kiválóan használható alkalmazás, világbajnokság idején focirajongóknak kötelező darab ez az ingyenes letöltést kínáló applikáció.
A Kiss my Score egy újabb lehetőséget teremt arra, hogy átéld az izgalmakat a foci vb 2018-ban megrendezett tornája alatt is. Az alkalmazás kizárólag angol nyelven használható. A Kiss my Score alkalmazás használata rendkívül egyszerű! A

2018 vb eredmények

élőben követhetőek az alkalmazáson keresztül. A foci vb 2018 eredményeire ráadásul tippelhetsz is, majd a versenyezhetsz barátaiddal azon, hogy ki tudott jobban tippelni. A csoportos csevegésben megvitathatjátok egymás gondolatait, de minden mást is, az alkalmazáson belül! A Kiss my Score alkalmazás iOS 8 és újabb verziókkal kompatibilis.
Ülj harckocsiba és játssz a Tank Stars ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával! Az oldalnézetes játékban egy egy elleni meccseket játszhatsz le a többi játékos ellen. Sokféle fegyvert használhatsz fel, de a fegyver nem minde. A

tankos játékban

pontosan kell megadnod a lövés szögét és erősségét, hogy eltalálhasd az ellenfeledet. Felváltva lőhettek így fontos mielőbb minél többször eltalálni az ellenséges tankot a játékban, hogy nyerhess. A Tank Stars-van fejlesztheted is a harckocsidat és barátaid ellen is játszhatsz.

Hírek

A tinédzserek 95 százaléka rendelkezik valamiféle okostelefonnal. Közülük 45% csaknem folyamatosan online, viszont a fiatalabb internet felhasználók nem csatlakoznak olyan nagy számban a Facebookhoz, mint ahogyan az idősebbek teszik, mutatja egy tanulmány. Habár a Facebook dominálta a közösségi médiát az összes korcsoportban az elmúlt évtizedben...
Az idei Computex expón rántotta le a leplet legújabb dobásáról a főleg laptopjairól ismert ASUS cég. Az újdonság pedig nem más, mint egy csúcsteljesítményű mobiltelefon, mely nemes egyszerűséggel ASUS ROG Phone névre kereszteltetett. A készülékbe nagy kanállal mérték a hardvereket, az ára sem lesz alacsony.
A Steam online játékáruházban akarták volna elérhetővé tenni az 'iskolai lövöldözős szimulátor' játékot, az Active Shooter-t. Még a megjelenés előtt kikerült a kínálatból, a rengeteg felháborodott és a játékot ízléstelennek tartó ember együttes fellépése okán.
Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Kíváncsi vagy, hogy hogyan teljesít a merevlemez a számítógépedben? A CrystalDiskMark pillanatok alatt, gombnyomásra megmondja neked a pontos információkat. A CrystalDiskMark program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A CrystalDiskMark

SSD teszt

képes megállapítani, hogy milyen gyors tud az adott merevlemez, akár SSD, írni vagy olvasni. Az SSD teszt a szekvenciális és random írást is vizsgálja, akár általunk kiválasztott fájllal is. A kezelőfelület elég egyszerű, elegendő kezdő nyelvtudás az elnavigáláshoz. A merevlemezek idővel vesztenek a sebességükből, ezzel a programmal hamarabb találkozhatsz a problémával és már időben orvosolhatod.

A CrystalDiskMark SSD mervlemez teszt Windows XP, Windows Virsta, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket is támogat.
A Clean Master egy nagyszerű segédeszköz Windows PC-re, amivel könnyedén javíthatsz számítógéped gyorsaságán és teljesítményén. A Clean Master program telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A

Clean Master letöltése ingyen

elérhető a Letöltőközpont oldaláról! A Clean Master program segítségével nemcsak heylet szabadíthatsz fel a számítógépeden, de a rendszer válláról is sok súlyt vehetsz le az optimalizációnak köszönhetően, így érezhetően gyorsabban fog majd működni a számítógép. A Clean Master programmal egyetlen gombnyomás is elegendő a teljes optimalizálás elvégzéséhez! ne késlekedj, töltsd le most!

A Clean Master letöltése ingyen Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken elérhető.
A Yowindow program heti időjárás előrejelzés mellett más hasznos funkcióval is rendelkezik, amiket bizonyára te is minden nap tudsz majd hasznosítani. A Yowindow telepítése és használata akár magyarul is elérhető.

A Yowindow

időjárás képernyővédő

funkciója segítségével már a számítógép lezárt állapotában is értesülhetsz a jelenlegi időjárásról és akár az előrejelzésekről is. A program felülete alkalmazkodik az időjáráshoz, ha kint esik, a programban is esni fog, de ha süt odakint, akkor a programban is verőfényes napsütés lesz látható. A Yowindow idő szerint is alkalmazkodik, így amikor este van, a programban is lemegy nap.

A képernyővédős időjárás és heti időjárás előrejelzés Mac rendszereken is elérhető.
Az Opera internet böngésző egy jól ismert böngésző program, amely nem csak gyors, de nagyszerű funkciókkal is felruházták a fejlesztők. Az Opera internet böngésző telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az

Opera böngésző

használata közben egy élmény a böngészés! A kezdőlapon kapásból a híreket láthatjuk a kiválasztott nyelven, a kiválasztott országból, megfelelő téma szerint. A könyvjelzők és a gyorshívó segítségével pedig bármikor gyorsan hozzáférhetsz kedvenc oldalaidhoz. Az Opera böngésző minimalista kezelőfelületén könnyű elnavigálni, az új verzióban pedig a fejlesztői eszközök javítását tartalmazza főképp, de a stabilitásban is nagy szerepet játszik.

Az Opera internet böngésző Windows 2000.Windows XP, Windows Vista, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
A Mozilla Firefox elgújabb verziója letölthető a Letöltőközpont oldaláról. A 64-bites program használata 64-bites rendszereken lehetséges és kifejezetten ajánlott is. Az internet böngésző telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A

Firefox böngésző

nagyszerű társ a minden napokra. A program erőforrás igénye gyakran alacsonyabb versenytársainál, így akár szerényebb rendszereken is képes megfelelő gyorsaságú futásra. A Firefox böngésző legújabb verziója szélesebb vásznú monitorokat is támogatnak, de még több biztonsági frissítés is érkezett, így egyre nagyobb biztonságban tudhatod magad internetezés közben.

A Mozilla Firefox böngésző Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin is megállja a helyét.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése