Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7311 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1323 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Készíts lélegzetelállító lassított videókat a Slow Motion Video FX ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával, majd töltsd fel Instagramra vagy Facebookra azonnal!

A lassított felvételű videó elkészítéséhez

a mobilod kamerája elégséges, csak indíts egy sima videó felvételt háziállataidról, kidurranó lufiról, zuhanó tárgyakról, vagy bármiről ami eszedbe jut. A Slow Motion Video FX-szel készített lassított felvételeken elképesztő részleteket fedezhetsz fel ezekben az egyszerű, hétköznapi dolgokban.
A nehezen ébredő és notóriusan visszaalvó androidosoknak ajánljuk a "világ legidegesítőbb ébresztő applikációját", amelyet ingyenes letöltéssel szerezhetnek be a Play Áruházból. Az

ébresztőóra

nem kapcsolható ki egyszerűen reggel. Valamilyen feladatot kell megoldanunk hozzá, hogy végleg elhallgasson. Meg kell oldani egy egyszerű számolást, rázni kell a telefont fél percig, vagy le kell fotózni valamit, amit előre beállítottunk, például a konyhai kávéfőzőt vagy a fürdőszobában lévő polcot. A feladatok lényege, hogy tényleg felébredj és ne bóbiskolhass vissza. Így sosem fogsz elkésni, hála az Alarmy-nak.
A Szókapcsoló nyelvi készséget és logikát fejlesztő szókereső játékban feladatunk kitalálni több összetett szó közös előtagját. A játékban renget kihívás vár ránk a magyar nyelv szépségei miatt. A Szókapcsoló

szójáték ingyen

a rengeteg magyar szónak és a magyar nyelv szépségeinek köszönhetően még az anyanyelven magyart beszélő embereket is elgondolkodtathatja. A szókereső játékban három összetett szót kapunk, melynek előtagja ismeretlen, ezen kívül pedig jó pár betű is a rendelkezésünkre áll, melyekből a keresett szót kell majd megalkotnunk. A kitalált szóért pontot kapunk és jöhet a következő feladvány! A szókereső játékban 4.1 és újabb eszközzel vehetünk részt.
Szemezgess kedvedre az HBO Go-val a csatornán vetített kasszasikerekből, vígjátékokból, akciófilmekből, dokumentumfilmekből vagy akár a saját gyártású sorozatokból.

HBO televízió bárhol, bármikor.

Csak csatlakozz előfizetéseddel és ingyenesen tekinthetsz meg bármit, DVD minőségben. A legjobb sorozatok és legkiválóbb mozifilmek csak egy ingyenes letöltésre vannak tőled, olvasd be a QR kódot mobiloddal és töltsd le az HBO Go Hungary androidos alkalmazását!

Hírek

Az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb internetes böngésző a Firefox jelentős átalakításán dolgozik a Mozilla fejlesztőgárdája. Habár a hivatalos kiadás még mindig hónapokra van, de a Firefox 57-es verzióját már ma ki lehet próbálni.
A Microsoft hivatalos bejelentése alapján egy újfajta típusú Windows 10-et adnak ki amely kifejezetten a magasabb szintű felhasználókat célozza meg. Habár a pletykák már júniusban megjósolták ezt, a megerősítést csak e héten kaphattuk meg.
Ahogy közelít a szeptemberi iPhone-os konferencia, úgy pezsdül fel a mobilosok világa is pár kérdés körül. Vajon 2 vagy 3 új iPhone lesz? Mennyibe fog kerülni a high-end OLE kijelzős modell? És vajon végre kapunk-e wireless töltőt?
A szerdai napon az HBO elismerte bejelentésében, hogy cybertámadás áldozatául estek, beigazolva azt a névtelen emailt, melyet az állítólagos elkövetők küldtek szét különböző médiacégeknek.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Visual Studio Code forráskód szerkesztő program a Microsoft forráskód szerkesztője Linux és más operációs rendszerekre.

Akik megszokták már a Microsoft megoldásait, de szeretnének egy egyszerűbb és kisebb igényű rendszeren programot írni, nagyon fognak örülne ennek a programnak. A Visual Studio Code

html szerkesztő

legújabb verziója most nagyszerű újításokat tartalmaz! Könnyebben kezeli a nagy fájlokat, a fordító rengeteg segítséget nyújt nekünk a szintaktikailag helyes kód írásában az automatikus kiegészítésekkel. A program a Microsoft Visual Studio kisebb méretű, ingyenes és kisebb rendszer igényű változata hasonló funkcionalitással.

A Visual Studio Code programkód szerkesztő Ubuntu 14.04, Debian 7 és újabb rendszereken fut.
A Google Play Áruház letöltése akkor szükséges, ha mobilodon újra kell telepítened a Google Play Store-t. Az ingyenes Google Play Aruhaz egy apk. kiterjesztésű fájl, mely az Android mobilok futtatható fájljai. (Olyan mint a PC-n az exe fájlkiterjesztés.)
A sikeres letöltés és telepítés érdekében a Google

Play Áruház letöltése

előtt az alábbi beállításokat kell Android mobilodon elvégezni.
Engedélyezd az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését.
Android Kitkat: Beállítások / Biztonság menü, engedélyezd az Ismeretlen forrásokat.
Android Lollipop: Beállítások / Védelem menüpont, aktiváld az Ismeretlen forrásokat.
A legfrissebb

Play Aruhaz

ingyenes letöltése után esetenként figyelmeztetést kaphatsz, hogy az apk fájlok kárt tehetnek mobilodban. Csak megbízható forrásból tölts le apk fájlt, illetve mobilodon legyen telepítve friss vírusirtó alkalmazás.
Sikeres telepítés után a Google Play Áruház automatikusan frissül.
A Google Play Store (v.8.1.25.) frissítés, letöltés és telepítés rendszerigénye: Android 4+
​A mrViewer egy egyszerű, ingyenes képnézegető program Windowsra.

Képnézegetés mellett lehetőségünk nyílik különböző videóformátumok megnyitiására is az ingyenes képnézegető programmal, mely támogatja a .BMP, .JPG, .PNG, .PSD, .MAP, .DPX, .MP4, .MPG, .MOV, .AVI, .DIVX és még más formátumokat is. A mrViewer ingyenes

képnéző program

rendelkezik egy flipbook lejátszóval és múlti csatornás támogatása révén OpenXR, .PSD, MIFF és TIFF fájlokat is tudunk vele kezelni. Az ingyenes képnéző programmal hálózati szinkronizáció jöhet létre. A képnézegető már GIF képeket is képes kezelni!

Az ingyenes Windowsos képnézegető kompatibilis Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszert futtató számítógépekkel.
​Az AnyDesk távoli asztal program egy nagyszerű alternatívája a Windows saját szolgáltatásának, mellyel elérhetjük számítógépünket másik eszközről is.

Az AnyDesk program fő feladata, a

távoli elérés

mellett, kis mérete és alacsony számítógép erőforrás-igénye miatt régebbi vagy alacsonyabb árkategóriájú számítógépeken is gond nélkül elfut. A távoli asztal program TLS1.2 titkosítást használ, mely biztosít minden felhasználót arról, hogy az adatok csak és kizárólag a két végpontja hozzáférhetőek és biztonságban vannak. A programhoz személyre szabott azonosítóval férhetünk hozzá, így az adataink az illetéktelenek elől is rejtve maradnak.

Az AnyDesk távoli asztal programot Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken használhatjuk rendszergazdai jogosultság nélkül is.
A Mozilla Firefox internetes böngésző 64-bites, legújabb változatának letöltése! A webböngésző jó tulajdonsága, hogy kis mérete miatt könnyedén futtatható minden számítógépen, akár régebbi rendszeren is.

A

Mozilla Firefox 64-bit böngésző legújabb verziója

beállításaiban megtalálható a magyar nyelv is, így anyanyelvünkön kaphatunk figyelmeztetéseket és navigálhatunk a programban. A böngésző program fejlesztői szerettek volna az új trendeknek hódolni és a haladók kedvében járni ezért komoly erőfeszítéseket tettek a virtuális valóság kezdeti implementálására.

A szabad fejlesztésű

64-bites Mozilla

folyamatosan új funkciókkal bővül, melyek kifejezetten hasznosak a mindennapi és a professzionális felhasználók számára egyaránt. Egy ilyen javítás a böngészőben például ha csak a meglátogatni kívánt oldal nevének egy részét írjuk be, a böngésző alapértelmezetten az oldal biztonságosabb változatára irányít minket, így kevésbé kell attól félnünk, hogy bárki lehallgatja, figyeli vagy lopja adatainkat, valamint az oldalakat le tudjuk egyszerűsíteni a nyomtatási ablakban még a nyomtatás előtt. A fentebb említetteken kívül sok más újdonság és javítás jött az új verzióval, melyek miatt kiemelten fontos frissíteni!

A magyar böngésző a Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióján működik. A program 64-bites változata ajánlott minden 64-bites rendszerhez a megfelelő memória felhasználás érdekében.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése