Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7194 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1122 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A népszerű Dragon Ball sorozaton alapuló táblás és 3-as kirakós játék viszonylag egyszerű játékmenettel és nagyon hangulatos kártya-grafikával. A játékban megtalálhatóak a Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT és Dragon Ball Super karakterek is, jóformán mindenki, egyesk több tucat formában is. A

Dragon Ball Z Dokkan Battle játékmenetet

tekintve minden pálya egy lépegetős társasjáték jellegű résszel kezdődik, amelyben egy pályán átnavigálva lehet különböző erősítőket, tárgyakat felszedni; illetve itt lehet harcokba keveredni is. A dobást megoldja a játék, 3 dobókocka és a rajtuk található értékekből választhatnak lépés előtt a játékosok. Miután harcba keverednek megjelenik a hármaskirakós egy picit bonyolultabb - rövid tesztünk alatt egyelőre átláthatatlan formája. A különböző karakterek különböző színekkel erősebbek, valamint elegendő szín kirakása után feltöltődnek és szupertámadást (Kamehameha és társai) használnak. Karakterek Dragon Stone-ért idézhetőek, ezek szerezhetőek küldetésekkel, illetve mobilos játék lévén egy halom pénzért is vásárolhatóak. A játék 4.0.3 és újabb Android rendszereken működik.
A Google Authenticator a Google szolgáltatásokban tárolt adataink biztonságának megerősítését teszi lehetővé egy egyszerű kiegészítő alkalmazásként. Miután beállítottuk fiókunkhoz, ez lesz a

kétlépcsős beléptetéshez szükséges hitelesítő alkalmazás

. A jelszó ugyanis önmagában nem elég, ha bárki megkaparintja, máris nagy bajban vagyunk. Az ingyenes letöltésű Google Authenticatorban megjelenő, rövid időközönként újragenerálódó rövid számsor hozzáadásával azonban máris sokkal nehezebb helyzetbe kerülnek a rossz szándékú fiókfeltörők.
Ha biztonságban akarod tudni a Google fiókodat és a hozzá tartozó e-maileke, drive-ban tárolt fájlokat, elmentett jegyzeteidet és még sok mást, akkor érdemes telepítened a Google Authenticator alkalmazást. Ez ugyanis a

kétlépcsős beléptetéshez szükséges hitelesítő applikáció

. A kétlépcsős bejelentkezés lényege, hogy önmagában a jelszóval nem lehet belépni, szükség van egy, a mobilapp által megadott rövid számsorra is, amely rövid időközönként újragenerálódik. Használatához a fióknál is át kell állítani a beléptetési módot, de ez csak pár kattintás. Ennyit bőven megér a biztonság, amelyet a Google Authenticator ingyenes letöltésű appjával elérhetsz.
A Baby Monitor Annie egy megbízható babafigyelő és bébiőr alkalmazás kisgyermekeseknek androidos készülékekre. Két mobilkészülék szükséges hozzá minimum, hiszen ez egy

babafigyelő és bébiőr

android alkalmazás. Az egyik bébiőr készüléket a kiságyhoz téve a másik bébifigyelő mobil segítségével rajta tarthatják a szülők szemüket is fülüket csemetéjükön. WiFi-n és 3G-n keresztül is működik a bébiőr, így akár munkából, sportolás közben, vagy csak a szomszéd szobából is működik. Az ingyenes bébiőr és bébifigyelő letöltéshez kattints a letöltés linkre, vagy olvasd be a Baby Monitor Annie QR kódját és máris telepítheted ingyen android mobil eszközödre.

Hírek

Az önvezető autók a tömegközlekedésre szabva is megállják a helyüket. Japánban a Softbank cég nagy erőkkel azon van, hogy az önvezető buszok minél hamarabb forgalomba állhassanak.
A nemrég megrendezett genfi autóexpón mutatta be a Porsche legújabb elektromos autó koncepcióját, a Mission E-t. Az áramvonalas, rendkívül megkapó külső meggyőző belsőt is kapott.
A benchmarking egy furán hangzó kifejezés, amely sokat segíthet akkor, ha új mobiltelefont, vagy tabletet akarunk vásárolni. De mire is jó pontosan az AnTuTu android benchmarking applikáció? Az AnTuTu egy remek...
Az LSD-vel nem csak a mentális betegséget lehet kezelni, a pszichedelikus drog az agyat is képes meggyógyítani. Ezt állítják a legújabb kutatások, amelyek átütő eredményeit nem lehet tovább elhallgattatni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Driver Booster az IObit ingyenes driver hibajavítója és egyben driver keresője.
A programmal hibás driverek felderítése, törlése, cseréje mellett a hiányzó driverkészletek beszerzése is egyszerűvé válik.

A hibás driverek okozhatnak hang, kép vagy egyéb problémák mellett akár rendszeres, teljes rendszer-összeomlást is, így mindenképpen érdemes figyelni rájuk.

A Driver Booster 40,000 drivert

ismer és ez az adatbázis folyamatosan bővül. Támogatja az

Nvidia, Realtek, Intel

és több tucat jobban vagy kevésbé ismert gyártó drivereit is.

A program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekkel használható.
A Google Chrome internetböngésző 57-es kiadása.
A szokásos kisebb hibajavítások, foltozgatások mellett a Chrome 57 egy nagy újítással is érkezett.
A böngésző ugyanis ettől a kiadástól számítva korlátozza a háttérben megnyitott lapok erőforrásait.
A Chrome 57 azokat a lapokat, melyekhez 10 másodperce nem nyúlt a felhasználó inaktívnak nyilvánít, és lekorlátozza a lap erőforrásait. Ezzel a

Google Chrome 57 nem csak gyorsítja a böngészést azoknak, akik amúgy rengeteg lapot hagynak nyitva

, hanem akár még a laptopok akkuját is kíméli.
Néhány lap, azok amelyek hangot játszanak le, illetve a WebSocket vagy WebRTC-t futtatóak kivételek ez alól, így nem kell attól tartani, hogy pl. 10 másodperc után megszakad a háttérben futó YouTube videó / zene.
A GPU-Z kisméretű ingyenes program, mely a számítógépben található videókártya információkat képes megjeleníteni.

A GPU-Z minden NVIDIA és ATI videókártyát támogat.Képes minden olyan adatot megjeleníteni egy videókártyáról ami fontos lehet, akár internetes segítségkéréshez is.
Támogatja a Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 és 10 rendszereket is.

A GPU-Z telepítés nélkül használható.
A CCleaner ingyenes karbantartó és rendszertisztító program 2017. márciusi kiadása.
A porgram használata elősegíti a számítógép gyorsabbá, valamint biztonságosabbá válását.
A CCleaner képes megszabadítani a felhasználókat a rendszert lassító ideiglenes fájloktól.

A CCleaner ingyenes karbantartó akár a böngészőket is meg tudja tisztítani, eltávolítja a szükségtelen előzményeket, és cookie-kat is.A program tisztítási funkciója az alábbi böngészőkkel használható:
Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Safari, valamint a kisebbek: K-Meleon, Rockmelt, Flock, Google Chrome Canary, Chromium, SeaMonkey, Chrome Plus, SRWare Iron, Pale Moon, Phoenix, Netscape Navigator, Avant.

A CCleaner ingyenes karbantartó Windows Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 és Windows10 operációs rendszereken működik.
A CCleaner PC-s kiadása mellett Androidos verzióval is rendelkezik, amely ide kattintva letölthető.
A Notepad++ legfrissebb kiadása, mely a CIA ügyködésének köszönhetően jöthetett létre.
A Wikileaks Vault 7 szivárogtatásából kiderült, hogy a CIA milyen biztonsági réseket használ ki, illetve állít elő; ezek olyan rések, melyek akár az egyszerű polgárok mindennapjainak megfigyelésére is használhatóak. Egyrészt a CIA által, másrészt meg azok által, akik ezeket megtalálják.
Az egyik ilyen biztonsági rés a scilexer.dll fájl kihasználásával / észrevétlen kicserélésével készült el, és ez érinti a Notepad++ programot is.

Így tehát a Notepad++ 7.3.3 már vizsgálja a scilexer.dll állomány eredetiségét.


Amennyiben a scilexer.dll fájl nem eredeti, hanem egy kiskapu, úgy a program nem indul el.

Érdemes odafigyelni, mert ahogy a hivatalos patch note-ban írják a készítők: "Kib***ott egy korrupt világban élünk."

Mellesleg a Notepad++ jegyzet és kódszerkesztő alkalmazás ezen fájltípusok szerkesztésére és készítésére használható:

Text (txt), C C++ Java C# XML HTML, PHP CSS makefile ASCII art (.nfo) doxygen ini fájl, batch file Javascript ASP VB/VBS SQL Objective-C, RC forrásfájl Pascal Perl Python Lua TeX , TCL Assembler Ruby Lisp Scheme Properties, Diff Smalltalk Postscript VHDL Ada Caml, AutoIt KiXtart Matlab Verilog Haskell InnoSetup, CMake
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése