Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7237 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1172 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Nem csak PC-n, de androidon is ütős játék az Injustice 2, amelyben a DC szuperhősei és gonosztevői csapnak össze véres párharcokban. Mobilra ráadásul ingyenes letöltéssel érhető el a

akciódús verekedős játék

. Superman, Batman, Wonder Woman, Joker, Harley Quinn és még sok-sok hős irányítható. Ráadásul a harci stílusodat is te alakíthatod ki. Fejlesztheted a felszerelésedet is. A játék grafikája egyszerűen csodálatosan gyönyörű. Kidolgozott 3D-s karakterek és nyálelválasztást megindító effektek adják az Injustice 2 élményt, na meg az erőszakot sem nélkülöző brutális kombók. Kötelező darab!
Van egy jó történeted? Több is? Szerezd be ingyenes letöltéssel a Steller androidos appot és mondd el mindenkinek! Készíts rövid, pár oldalas,

saját illusztrált történetet

és oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal, vagy akár az egész közösséggel! Nézd meg mások feltöltéseit és meríts belőlük inspirációt! A Steller-ben biztosan bőven találsz szép és elgondolkodtató tartalmakat is, akár órákra, akár csak 5 percre nézel rá.
Fogy a hely a mobilodon? Belassul? Ráférne egy kis optimalizálás? Telepítsd ingyenes letöltéssel a CClean iPhone alkalmazást, amellyel gyorsan és hatékonyan intézheted a

rendszer takarítást és karbantartást, a felesleges fájlok és böngészési adatok törlését

. Rendszermonitorozásra is jó, a CPU, RAM és akkumulátor adatait is kiírja. A CClean használata egyszerű és magától értetődő, nem kell mobilgurunak lenni, hogy használd, mégis hasznos dolgokat érhetsz el vele!
Járd be virtuálisan a győri állatkertet a Zoo Győr magyar fejlesztésű és ingyenes letöltéssel elérhető alkalmazásával! A mobilappban egy valóságos

interaktív állatkert

kel életre. A térképen barangolva az állatok képeira kattintva egy ismertető adatlapot kaphatunk róluk, így azonnal megtudható, ki-kicsoda. A Zoo Győr interaktív állatkert android mobil alkalmazás önmagában is remek szórakozás, de persze a legjobb ha az igazi állatkert bejárása közben használjuk fel tájékozódási segédletként.

Hírek

Első gondolatra talán furcsának tűnhet, hogy a háttérzajokat még több zajjal lehet hatékonyan kezelni, de a hangtanulmányokkal foglalkozó Plantronics pontosan ezt teszi, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy beválik a dolog.
Az információ hatalom. Ebben a korban hírből és álhírből sincs hiány. De vajon melyik hír igaz és melyik álhír és átverés? Hol ferdítenek és hol marad ki a lényeg a tudósításokból? A közösségi oldalak, a Facebook jó helyet kínálnak az álhírek terjedésének
Hiába a sok figyelmeztetés és felhívás, az internetezők nehezen fogadják el, hogy váltsanak át bonyolultabb jelszavakra, pedig nagyon fontos lenne a biztonságos jelszó választás. Minél egyszerűbb a jelszó, annál könnyebb feltörni a fiókot és visszaélni...
A leginkább ismert Mac-es videókonverter programok egyikét, a Handbrake-et hackerek használták ki, hogy általa juttassák el trójai vírusukat a gyanútlan letöltők gépeire. A fejlesztők későn vették észre a támadást és időközben többekhez is eljuthatott a k

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Aimp MP3-lejátszó egy kitűnő zenelejátszó program, rengeteg hasznos plusz funkcióval!

Lejátszhatjuk Winapm lejátszási listáinkat, támogat OSD-t és zenéhez időzíthetjük számítógépünk kikapcsolását.

Az

AIMP zenelejátszó beépített keverőt, konvertert és ID3-szerkesztőt is tartalmaz

a zenei látványok és rádió adások felvétele mellett.

A program támogatja a Windows Vista, Windows 8 és Windows 10 rendszereket egyaránt.
A Glary Utilities egy gyors és egyszerű rendszergyorsító program, mely megkönnyíti a felhasználók számára a számítógép felgyorsításával és karbantartásával járó folyamatok elvégzését. Roppant egyszerű felépítésű és nyelvezetű felhasználó felületét könnyen át lehet látni és meg lehet szokni.

A

Glary Utilities rendszer gyorsító és karbantartó

funkciók előnye mellett a gyorsaságáról is híres. Csupán pár kattintás után hátra dőlve nézhetjük, ahogy a rendszer gyorsító program végzi helyettünk a szükséges takarítást és a számítógép feljavítását!

A

gyorsító program

használatával rendbe tehető a regisztrációs adatbázis, merevlemezek megvizsgálására és tisztítására, töredezettség-mentesítésére is lehetőség van, de RAM vizsgálatra és tisztításra is lehetőség nyílik. A rendszer karbantartó programmal ehetőség van még malware eltávolításra, a böngészők előzményeinek, és az oldalak által használt cookie-k törlésére, a rendszerindításkor automatikusan induló programok beállítására, lemez töredezettség-mentesítésre, driverek javítására, újratelepítésére és programok biztonságos és teljes eltávolítására.

Figyelem! A telepítéskor a Malware Hunter nevű program automatikusan települ, hacsak nem akadályozzuk meg! A szükséges ablakban a pipát kivenni!

A program kompatibilis Windows 7, Windows 8, 8.1 és Windows 10 rendszerekkel egyaránt.
A K-lite Codec Pack egy kodek csomag, mely különösen akkor válik segítségünkre, ha számítógépünk által nem támogatott formátumú videót szeretnénk megtekinteni, vagy pedig nem rendelkezünk megfelelő lejátszóval. A Codeccsomag ezt a két problémát egyszerre hívatott orvosolni azáltal, hogy nem csak kodekeket tartalmaz, de lejátszókat is, így a csomag telepítése után sokkal több féle videó lejátszására van lehetőségünk.

A

K-lite Codec Pack videókat támogat

a következő formátumokban:

AVI, MKV, MP4, FLV, MPEG, MOV, TS, M2TS, WMV, RM, RMVB, OGM, WebM, MP3, FLAC, M4A, AAC, OGG, 3GP, AMR, APE, MKA, Opus, Wavpack, Musepack, DVD és Blu-ray.

Ezek mellett a következő

videólejátszókat

támogatja:

BSplayer 1.32.820, ffdshow, RealMedia 6.0.12.1212, On2 VP3 3.2.6.1 DT, MP4 DirectShow splitter, Matroska DirectShow, AC3 ACM 0.8, WavPack DirectShow decoder (CoreWavPack) 1.0.3, FLAC DirectShow decoder (CoreFLAC) 0.4, GraphEdit, AVI Fixed v2.0b1.
Itt van az uTorrent legújabb, 3.5.0-es verziója! Töltsd le most a nagyobb megbízhatóságért és jobb sebességért! Az uTorrent talán a leghíresebb letöltő program, világszerte több millió felhasználóval.

Az

uTorrent ingyenes torrent kliens

kis méretű, egyszerű felhasználói felületű torrent kliens egy nagyszerű program, ha peer to peer szeretnénk torrent alapú fájlokat letölteni!

A kliens támogat 32-bites rendszereket Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókat egyaránt.
A PDFElement egy Windows-ra tervezett PDF szerkesztő program, mely gyorssá és egyszerűvé varázsolja számunkra a DF formátumú fájlok megnyitását és szerkesztését, valamint készítését. Kis méretének és egyszerű kezelőfelületének köszönhetően kényelmes az átlag felhasználó számára is a dokumentumok elkészítése és szerkesztése

A

PDFElement PDF szerkesztő program

több jó tulajdonsága mellett, említésre méltó a karakter felismerés, így egyszerűbben tudunk szkennelt fájlokból PDF-et készíteni, valamint a helyesírás ellenőrző, mely ki is javítja az elgépelt szavakat(nem minden nyelvet támogat).

A program kompatibilis Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel egyaránt
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése