Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7173 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1093 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A LibriVox egy önkéntes projekt, amely a közösség számára ingyenesen elérhető könyvek hangoskönyvvé alakítását tűzte ki céljául. A program letöltésével a könyvek

hangoskönyv

változatához juthatunk, melyeket letölthetünk, vagy streamelhetünk. Beállítható időzített kikapcsolás is, így nyugodtan el is aludhatunk hallgatás közben. A LibriVox ingyenes letöltéssel érhető el az iTunes-ból, csak olvasd be a QR kódot!
Népszerű szókirakós játék megfejtéseit a PixWords megoldások magyarul android app. letöltése tartalmazza. A Pixwords magyar megoldás gyűjtemény segítséget nyújt, ha megakadsz a szókirakós játékban. A Pixword játékban képekben elrejtett szavakat kell kitalálnod úgy, hogy közben a táblán is egyre több szó sorakozik. A

Pixwords megoldások magyarul

egy remek súgó és segítség, ha végképp megakadsz a Pixwords játék megoldásában. A PixWords magyar megoldások letöltése ingyenes android okostelefonokra és tabletekre.
A Crunchyroll több mint 25.000 résznyi, összesen 15.000 órányi animét kínál a műfaj szerelmeseinek androidos készülékeken. A legnépszerűbb sorozatok mindegyike elérhető ezzel az

anime streamer alkalmazás

sal, így kedvenceidet bárhol, bármikor nézheted, csak internetelérésre lesz szükséged. Az ingyenes letöltéssel és ingyenes fiókkal némi reklám mellett használhatjuk az appot, prémium felhasználóként viszont reklámmentesen és HD minőségben is élvezhetjük az animéket a Crunchyroll által.
Ha fájlokkal van dolgunk, fontos hogy jól kezelhető, sokoldalú, funkciódús alkalmazást válasszunk A Solid File Explorer minden szempontból jó választás. A két hetes ingyenes próbaidőszakkal rendelkező

fájlkezelő alkalmazás

kellemes megjelenése mellett kétpaneles fájlműveleteket, tömörített fájlkezelést, FTP, SFTP, WebDAV SMB / CIFS kiszolgálást, felhő alapú tárhelykezelést is ajánl. Roppant kényelmes megoldás, hogy a fájlok, mappák egy jelszóval titkosíthatóak is a Solid File Explorer-ben, majd ugyanúgy egy jelszóval feloldva mindenhez hozzáférhetünk, mintha nem is lennének titkosítva. Sőt, jelszó helyett ujjlenyomatot is használhatunk.

Hírek

Egy speciális kutatócsoport kifejlesztett egy olyan arcfelismerő rendszert, amely lehetővé teszi az egyes vadonban élő makik nagy pontossággal történő arcfelismerését. Mire lehet ezt a rendszert felhasználni?
A kifejezetten okosszemüvegekkel foglalkozó eSight vállalat nemrég rántotta le a leglet legújabb termékéről, az eSight 3-ról, amely egy olyan látásjavító eszköz, amellyel a gyengénlátók újra tökéletes látást nyerhetnek.
A napokban látott napvilágot az a felfedezés, amely több iTunes-ból beszerezhető alkalmazásról is megmutatta, bizony komoly sebezhetőségeket rejtenek magukban, amennyiben Wifi-s kapcsolattal használják őket.
Egy új kampányba kezdett a Google a H&M-mel karöltve, mellyel a szeméylre szabott ruhák mellett az adatokat és azoknak intelligens, korszerű összegyűjtését is népszerűbbé és divatosabbát teszik.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Dashlane egy ultra biztonságos ingyenes jelszómanager és jelszókezelő.
Az ingyenes jelszó managerbe automatikusan importálhatóak jelszavak Chrome-ból vagy egyéb böngészőből.

A Dashlane jelszókezelőbe minden böngészőbe beírt jelszó menthető, és szerkeszthető

. Emellett a jelszó manager program automatikus üzenetet küld, ha egy olyan oldal, melyen van jelszava feltörésre kerül.

Ezek az értesítések meghatározott eszközre érkeznek, így gyorsan reagálhat, ha valamelyik jelszava veszélybe került.
A Dashlane jelszótárolás mellett jelszógenerálásra is használható. A generált jelszavak rendkívül biztonságosak, és ennek megfelelően bonyolultak - ám a program ezeket automatikusan képes menteni és a böngészőben kiegészíteni.

A Dashlane - ben tárolt jelszavak mesterjelszóval oldhatóak fel; ennek a mesterjelszónak minimum 8 karakteresnek kell lennie, valamint tartalmaznia kell számokat, valamint kis és nagybetűket is. A mesterjelszó nélkül a Dashlane - ben lévő titkosított jelszavak nem nyerhetőek ki.

A mesterjelszó elfelejtése esetén a mentett jelszavak elvesznek - a lehető legnagyobb biztonság érdekében ugyanis a mesterjelszó ugyanis nem kerül sehol tárolásra.
A CCleaner ingyenes számítógépkarbantartó program 5.27-es kiadása. Használható Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 és Windows10 rendszereken is.
A program segítségével a számítógép gyorsabbá, biztonságosabbá tehető. Népszerűségét mi sem jelzi jobban, hogy már világszerte 1 milliárdszor töltötték le.

A CCleaner ingyenesen letölthető karbantartó programmal a számítógép nem csak biztonságosabbá, hanem gyorsabbá is tehető.A programmal törölhetőek a felesleges és csak a rendszert lassító ideiglenes fájlok, internetes cookie-k és előzmények.

A CCleaner az alábbi böngészőket képes 'kitisztítani':

Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Safari, valamint a kisebbek: K-Meleon, Rockmelt, Flock, Google Chrome Canary, Chromium, SeaMonkey, Chrome Plus, SRWare Iron, Pale Moon, Phoenix, Netscape Navigator, Avant.

A program segítségével a felhasználók megszabadulhatnak a feleslegessé vált ideiglenes fájloktól (és maradékoktól), internetes cookie-któl, előzményektől és további szükségtelen adatoktól, melyek a számítógép lassításán kívül már semmire nem jók.

A CCleaner PC-s kiadása mellett Androidos verzióval is rendelkezik, amely ide kattintva letölthető.
A Skype ingyenes csevegőprogram 7.32-es kiadása.
A Microsoft programjával lehetőség nyílik interneten keresztüli ingyenes üzenetváltásra, telefonására és ingyenes videóhívások lebonyolítására is.
A Skype segítségével a felhasználók nem csak 2 személyes megbeszéléseket, hanem akár konferenciahívásokat és csoportos chatelést is lebonyolíthatnak.

Az ingyenes Skype - Skype közötti csevegések mellett viszonylag kedvező havidíjért akár normál telefonok is hívhatóak a Skype - pal.Ezzel a módszerrel nem csak magyar, hanem külföldi vezetékes és mobiltelefonok hívása is lehetséges.

A Skype PC-s kiadása mellett elérhető Android és iOS készülékekre is.
A Vivaldi ingyenes böngésző, az Opera továbbgondolása, annak régi vezérigazgatójától.
Az 1.7-es kiadás február 8-án jelent meg, a böngészők frissítésekor szokásos kisebb hibák javítása mellett néhány újdonsággal.

Képkészítés és némítás a Vivaldi 1.7-ben:Megjelent a Vivaldi 1.7 - ben egy kamera ikon, amellyel villámgyorsan és egyszerűen lehet lefotózni a böngésző tartalmát. Lefotózható vele az egész lap, vagy akár csak a kijelölt terület is. A kép egy gombnyomással menthető PNG, JPG formátumba vagy másolható a vágólapra.
Lehetőség nyílt emellett a 'zajos' tabok kezelésére is. Sokszor nyílnak meg háttérben futó lapokon hangos reklámok, videók, háttérzenék. A Vivaldi új funkciójával ezek a lapok egy gombnyomásra és egy kis gépeléssel elnémíthatóak. Ha el akarja némítani a háttérben futó lapokat: F2 gomb megnyomása után csak be kell gépelni, hogy némítás.
A Spotify a világ egyik legnépszerűbb ingyenes zenehallgatást lehetővé tevő programja.
A Spotify programban több millió zeneszám között válogathatnak a zenekedvelők. Megtalálhatóak klasszikus zenéktől kezdve a 70-es 80-as éveken át napjainking nem csak a legnépszerűbb, hanem a kevésbé ismert zenészek alkotásai is.
A programban a felhasználók létrehozhatnak és megoszthatnak másokkal lejátszási listákat is. Sőt, akár kedvenc előadóik által létrehozott playlistek között is böngészhetnek.

A Spotify ingyenes zenestream mellett akár rádióhallgatásra is alkalmas.A program ingyenes használatával a felhasználók zeneszámok közt alkalmanként rövid reklámokat hallhatnak. A reklámmentességhez előfizetés szükséges.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése