Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7471 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1599 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Tellonym alkalmazás segítségével adj lehetőséget barátaidnak, hogy őszinték legyenek veled, anélkül, hogy következményektől tartaniuk kéne. A névtelen üzenetek ismerőseid nevük felfedése nélkül küldhet neked üzeneteket. A Tellonym app mára már több millió aktív felhasználóval rendelkezik. Csatlakozz te is sokak kedvenc alkalmazásához és kezdd el a mókázást! A Tellonym alkalmazásban

titkos üzenetek

hadára válaszolhatsz, melyeket ismerőseid névtelenül küldenek. A titkos üzeneteket csak te láthatod a profilodon, így válik még inkább személyessé a dolog. A Tellonym app iOS 9 és újabb verziókon működik.
Érdekel a földrajz? Szeretnéd próbára tenni tudásod? Vagy csak szívesen tanulnál játék közben? A Világ Földrajza nevű ingyenes letöltéssel telepíthető androidos alkalmazással egy kvízjáték keretein belül mélyítheted el tudásodat a bolygónk országairól, térképeiről, zászlókról, fővárosairól, népességi adatairól, vallásairól, nyelveiről, valutáiról és sok minden másról is. A

földrajzi kvízjáték

több mint 6000 kérdést, 2000 ábrát és 4 különböző nehézségi fokozatot is tartogat számodra. A 26 féle kvízopcióval egészen biztosan sokáig nem fogod megunni a A Világ Földrajza kvízjátékot.
Telepítdst fel ingeynes letöltés után a Moonrise Icon Pack-et, hogy mobilodon az alkalmazások ikonjai új, sokkal megnyerőbb és egységesebb megjelenést kaphassanak. A jó háttér mellé jó ikonok valók, az ebben az ikonkészletben lévők pedig elegánsak, modernek, letisztultak és dögösek. Az ikonok többféle színvilágban elérhetők, így biztos találsz stílusodhoz illőt. Az appok mellett az

ikonkészletben

a mappák,rendszerapplikációk és menük is kapnak saját, új ikonokat. A Moonrise Icon Pack ikonkészlet csak a támogatott Launcherekkel telepíthető, melyek között a Nova Launcher is szerepel többek között.
A Music Player & Unlimited Songs alkalmazás letöltésével egy hasznos, ingyenes zenelejátszót szerezhetsz meg iOS-eszközödre most! Az alkalmazás optimalizálva van a legújabb Apple modellekre és a legújabb operációs rendszerre is , amelyet az almás cég adott ki a közelmúltban. A Music Player & Unlimited Songs több hasznos funkciót is tartalmaz, mint például a háttérben való lejátszás. Az

iOS zenelejátszó

képes bármely pillanatban közvetíteni feléd online adásokat vagy zenét lejátszani interneten keresztül. Ezen kívül a Music Player & Unlimited Songs iOS lejátszó beépített ekvalizerrel is rendelkezik, így mindig a legjobbat hozhatod ki fejhallgatódból. A Music Player & Unlimited Songs ingyenes iOS zenelejátszó iOS 9 és újabb verziókkal kompatibilis.

Hírek

Az Aspark Owl-ra csak rá kell nézni, hogy arra gondoljon az ember: ez aztán igazán gyors kocsi lehet. De nem is sejti, hogy az áramvonalas karosszéria alatt egy olyan elektromos motor van, amely kevesebb mint kettő másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsítja fel a járművet, ezzel a sportülésekbe préselve a benne utazó személyeket.
Új, 10 gigabit per másodperc (Gbps) sávszélességű hálózatot tesztelnek Nagy Britanniában, a korábbi olimpiai faluban, London keleti részén. A Hyperoptic szolgáltató indította a tesztelést, ezzel elhozva az első ilyen nagy sebességű internetelérést, ISP hálózatot használva a dedikált vonalak helyett. A cégek most arra törekednek, hogy az...
Nap mint nap több mint 30.000 évnek megfelelő idejű videót játszanak le összesen a Google Chrome felhasználói. Ez felfoghatatlanul sok videó. Az utóbbi évben rengeteget növekedett a videómegtekintések száma. Nem csak a YouTube-os hatásvadász videóknak hála, de a minőségi videós tartalmak egyre nagyobb térhódításának is.
Új Amazon vásárlási lehetőség! Az Amazon Go egy nagyszabású kísérlet, melyben egy olyan vegyeskereskedést hoztak létre, ahol nincsenek eladók és a fizetés teljesen automatizáltan működik. Bemegy a vásárló, összeszedi a szükséges termékeket és kisétál a boltból, miközben számlájáról levonódik a vásárolt javak ellenértéke. Na de mi van akkor, ha...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A LAV Filters egy ingyen videólejátszó, amely könnyedén boldogul több, napjainkban használatos videó formátummal, anélkül, hogy külső kodek pakkot kéne installálnunk a számítógépünkre.

A LAV Filters ingyen videólejátszó az FFMPEG könyvtárak alapján lett megalkotva, ezért a legtöbb híres videó és zene formátumot is lejátszhatjuk vele. A LAV Filters

ingyenes zenelejátszó program

kisméretű és könnyedén nézhetünk vele titkosított videó adásokat is interneten keresztül. Az ingyenes zenelejátszó többek között Matroska, MP4, AVI, AC3, AAC, TrueHD, FLV, MOV formátumokat támogat.

A LAV Filters ingyenes videó -és zenelejátszó Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is fut.
Az AMIDuOS egy olyan Windows program, amellyel könnyedén telepíthetünk Android-rendszert PC-re. Ezáltal akár az Android alkalmazások tesztelése, akár azok szórakozási célt szolgáló futtatása is sokkal könnyebb.

Az AMIDuOS program segítségével egy Android operációs rendszert tudsz futtatni Windows operációs rendszered alatt, csupán egyetlen program segítségével. A program segítségével közvetetten lehetséges a

Play Áruház letöltése számítógépre

is! Tölts le és telepíts és játékokat a Play Áruházból PC-re és élvezd a legjobb Android játékokat! A Play Áruház letöltése mellett különböző alkalamzásokat is letölthetsz, így teljes értékű Android-rendszert kapsz!

Figyelem! Az AMIDuOS 30 napig érvényes próbaverzióval rendelkezik és Windows 7 és újabb operációs rendszerekkel kompatibilis.
A Firemin egy kis méretű program, amely arra hivatott, hogy a számítógépünkön lassanként elfogyó fizikai memóriát tudjunk vele felszabadítani, különlegesen egy program hibáját orvosolva ezzel.

A Firemin program a Windows memória felszabadítás területén belül a firefox böngésző magas memóriaigényét orosolja, méghozzá hatékonyabb módon, mint ahogy azt az operációs rendszer beépített ütemezője tenné. A

Windows RAM felszabadító

program a Firefox használata közben keletkezett "elfolyt" memória egy részét képes visszanyerni automatikus működéssel. A Windows RAM felszabadító fejlettebb memória ütemező algoritmust használ, illetve nagyobb gyakorisággal fut, mint a Windows-os alternatívája, így hatékonyabb munkát végez!

A Firemin Windows memória felszabadító Windows XP és újabb rendszereken működik
A MixPad Multitrack Recording Software zeneszerkesztő program nagyszerű, ingyenes alternatíva azok számára, akik szeretnének zenéket szerkeszteni, ám előbb szeretnék kipróbálni magukat egy ingyenes, ám de professzionális szoftver segítségével.

A MixPad Multitrack Recording Software olyan lehetőségeket nyújt, amely nem csak tapasztaltaknak, hanem kezdőknek is kielégítő. A programmal a

zene vágás

egy igen egyszerű és élvezetes folyamattá válik hamar. A zene vágás mellett a zeneszerkesztő program különböző effekteket és más finomhangolásokat is enged a zenékben. Engedd szabadra a fantáziád és hozd ki magadból a legtöbbet a MixPad Multitrack Recording Software programmal!

A MixPad Multitrack Recording Software Windows XP és újabb verziókon működik.
A 7-zip ingyenes tömörítő program minden Windows-rendszert futtató számítógépen elengedhetetlen eszköz a mindennapokban. Az ingyenes tömörítő program kis mérete és gyorsasága miatt is ajánlott!

A 7-zip tömörítő program erős titkosítással rendelkezik, így tömörített fájljainkat jelszóval ellátva illetéktelenek nem férhetnek ahhoz hozzá. A 7-zip

ingyenes ISO, ZIP, TAR, RAR tömörítő

más kiterjesztésű fájlokat is könnyedén kezel. Többek között a TAR, ZIP és 7z típusú fájlokat ki - és betömörítésre is használhatjuk. Ám a RAR, ISO, MSI és még más típusokat kizárólag kitömöríteni képes az ingyenes tömörítő program.

A 7-zip ingyenes tömörítő program Windows XP és újabb verziójú rendszereken működik.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése